Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada güne kilo verememiş başladım sinir boğuyor beni..67,0 yim .dün 66,5 idim ya noluyo
kerokero duydun mu beniiiiiiiiii?::95::95::95:

38 beden bol gele innnnşallah. (iyi beddua ama kabul et)

kaç kurtar kendini sen. ben arkanda ağır ağır yüzüyorum

nasıl gidiyor diyetin arkadaşımmm

bu arada güne kilo verememiş başladım sinir boğuyor beni..67,0 yim .dün 66,5 idim ya noluyo
kerokero duydun mu beniiiiiiiiii?::95::95::95:

38 beden bol gele innnnşallah. (iyi beddua ama kabul et)

kaç kurtar kendini sen. ben arkanda ağır ağır yüzüyorum

bende araştırdım kitaplarını da okudum ama bazı ince noktalar var...
mesela su... suyu istediği şekilde tüketirsen böbrekte sorun olmaz.
burdaki bir çok arkadaş doktora gittiğinde eskisinden çok daha iyi sonuçlarla karşılaştılar.
ben tavsiye ederim herkes ne kadar sağlıklı bir diyet yaptığımı ve sağlıklı bir şekilde yavaş kilo verdiğimi söylüyor...
eğer zamanın ve sabrın var ise haftada 1-1,5 kiloya razı isen kitabı alıp okuduktan sonra başlamanı tavsiye ederim.

canım bende öyleydim bnce meyveli yoğurtlar insanın nefsini kesiyor:)
birde ben kakolu muffin yapıp yemiştim sütlee ohh vallaa nasıl sakinlemiştim:)
yememekte çözüm değil sonuçta

Ayyy çizmelerimin fermuarı sonunda kapandıı :) Bi mutluyum bi mutluyum o kadar mutluyum yaniiii 1 kilocuk da gitmişşş ama hala regl olamadım yaaa böhüüü

700gr 800gr verip duruyorum inş nisan da bu iş tamam olacak inş....

Selam kızlar dün +400 dü bugün -600 oldu yani o günlük artışları takmamak lazım ogün yediğimize göre su tutuyo bazen vücut.
Yarimcim çok geçmiş olsun pislik insanlar kendi karısına kızına bacısına bi laf eden bile olsa erkek kesilirler ama bunların erkekliği bukadar işte.bilgeasyanında yazdığını okuyunca aslında biber gazı bulundurmak lazım müstahak böle pisliklere az bile ama en azından kendimizi korumak açısından iş görür

sevgilim bana biber gazı alıyo ben kaybediyorum o alıyo ben kaybediyorum...

bu sabah tartıldığımda 75.2 çıktım allahım harika bir duygu umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşlar
16/02/2012:79
24/02/2012:75.2
65 filan olursam hamile kalıcam umarım olur 3 yıldır evliyim sağlık sorunlarım yüzünden bekledik artık sağlığımda düzeldi birde zayıflarsam herşey harika olur 3 kişilik bir aile olabiliriz

Slm kızlarrrr dün kitabı almaya gittim pakete koydular cüzdanımı işyerinde unutmuşum neyseki biraz önce gidip aldım şu yulaf kepeğini 2 migrosta da bulamadım bi tanesi öğlene gelir dedi aynı markanın hep yulaf ezmesi var bende de takıntı harfi harfine uymam gerekiyor birde bişey daha paylaşmıştın yarim aromamıydı o baktım ona da küçük küçük vanilya limon aroması falan vardı sormadan almıyayım dedim hee birde tatlandırıcı baktım siz toz mu demiştiniz biraz açıklasanıza bana ona göre alışveriş yapayım akşam

toz formda olanlar ısıya dayanıklı olması açısından kullanışlı oluyorlar..ben splenda ve takita form tat 60 kullandım.

Merhaba özlemcim bende 79 olmuştum şuan bende 2 haftadır diyetteyim dukan değil ama kendim yaptım şuan 75 oldum pazartesi itibari ile dukan'a başlıcam ,inşallah haftasonu kitabımı bi okuyayım benimde hedefim 65 inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…