Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşş canımmmmm
bebek bir aile için çok güzel bir şey Allah hepimize nasip etsin

nisan 1 de o gün ya da o hafta çekilmiş fotoları koyalım mı??*

eveeetttt=))) valla ben ne kadar inebilirim bilmiyorum ama bu uygulamaya beni de katabilirsiniz

gelelim bugünkü menüme:)

sabah:1 katı yumurta+peynir+form çay
öğle: ciğerli krep+yoğurt (harika olmuştuuuuu)
ara:yoğurt veya süt
akşam mücver varmış vallaa ohh tabiki bol yoğurt ile:)

az önce spor salonunu aradım 20:00'de pilates varmış:) 1 saat birde ona gittim miiii? günümü kapatırım

ya arkadaşım sonuçta hiçbirimiz dr değiliz ...böbrek çok önemli bir organ.herşeyden yiyebildiğin diyetler var sen onlara yönel bence.bu diyetin hiçbir zararı yok diye sadece dukan der başka kimsenin deme yetkisi ve ehliyeti yok zaten..ha biz de bir zararı yok ama sen zaten bir diyetle böbreğinden olmuşsun.bence yapma ne olur ne olmaz Allah korusun..

çok teşekkür ederim cevabın için...biraz daha tatmin oldum.. çok çok sağol

tamam o güne kadar tam gaz

hOŞBULDUK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. dUKAN DİYETİNDE KESİN KARARLIYIM YOKSA KİTABI GİDİP ALMAZDIM :) HEVES DEĞİL YANİ HEDEFİM 65 OLMAK BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAFTASONU KİTABI OKUYUP ANLIYAYIM Bİ GÜZEL PAZARTESİ BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH ÜÇGEN PEYNİR DERKEN HANGİSİ HER TÜRLÜ PEYNİ YENİYORMU DİYET OLMASI ŞART SANIRIM KALPERİN DİYET PEYNİRİ VAR ONU DEDİN SANIRIM HAFTASONU ALICAM İNŞALLAH

Diyet olması gerekiyor evet...Ama hafta da iki den fazla tüketme Her yediğin şeylerin light olmasına dikkat et...Yumurta almayı da unutma

Cetvel konusunda yardımcı olabilirim istersen...

ayy öçok hpşsun yaaa, ben de ankaradayım ama canlı balığa daha rastlamadım..canımcım niye yiyemiyorsun, düşünmeden ye..senin yiyeceğin ölü gelenlerdendir nerde otuyosun canım ankarada

akderedeyim.balgatta da çalışıyorum.

ben hiç anlamam balıktan. bildiğim bi somon bi alabalık. onlarıda renginden tanıyroum. yani görsem temizlenmemiş halini bilemem. pek balık kültürüm yok.

ah canımm geriye doğru okuyunca anladım biber gazı hadisesini.
niye moralini bozuyosun ki, kesinlikle böyle terbiyesiz tiplerin üste çıkma çabalarından biridir.
kendisi yapar,ama yapmamış gibi görünmek için de uyduruktan teyyare laflar söylerler. bunların en yaygını da, ben bişey yapmıyodum, rahatsız mı oldun, rahatsız oluyosan taksiyle gideceksin flanadır... asla ama asla takma, pis terbiyesiz...
o biber gazı olacaktı,sıkacaktın koca totosuna. sen mi sığmıyon ben mi,dünya dar olsun sana diyeceksin!
iiiyyh hiç takma

Diyet olması gerekiyor evet...Ama hafta da iki den fazla tüketme Her yediğin şeylerin light olmasına dikkat et...Yumurta almayı da unutma

Cetvel konusunda yardımcı olabilirim istersen...

teşekkür ederim çok sevinirim yardımcı olursan ayrıca bir sorm daha kitabı okuyorum yumurtanın sarısında çok yağ var beyazıda saf protein yumurtayı nasıl yicez sarısıyla beraber değil mii zira beyazından pek haz etmem

canım haddime değil belki ama, 173 boyun var ve 62.8sin... ve hala zayıflamaya mı çalışıyorsun?
ablam eczacı ve eczanemize gelen bir bayan var. kemik hastalıklarıyla, kas hastalıklarıyla uğraşıyor.
sebebi ne biliyo musun? küçükken normal kilonun biraz üstündeki sevimli tipli çocuklardanmış,sonra zayıflama hastalığı var buna yakalanmış.
ne kadr kilo verirse versin kendsini hala şişman görüyormuş aynada. evlerden ırak ama gerçekten çok çirkin görünüyor ve çocuk gibi kalmış...
şu yukarıdaki "zsayıfladıkça mutlu hissediyorum kendimi.." cümlen bana bu bayanı hatırlattı birden...
bana laf düşer mi bilmiyorum ama kendine çeki düzen ver bence. kesinlikle kilo verecek biri değilsin ve hele de dukan sana göre hiç değil...
hastanelere düştüğün halde hala devam ediyor olmansa durumun vehametini gösteriyor. kendine zulmetme bence..

canım zaten kitabı okuyunca dukan amca herşeyi anlatıyor. beyazı protein ama sarısıda cok kolay yakılabildiği için yenebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…