Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

-Kızlar örnek menüleriniz neler?

ben 2 günlük menümü verim;

sabah: 1 yumurta+peynir+form çay
ara: yoğurt
öğlen: ciğerli krep+ayran
ara: sütlü nescafe
akşam: mücver+yoğurt Protein+sebze günüm

sabah: 1 yumurta+Form çay
Ara : yoğurt
Öğlen: jambonlu krep+light ayran
ara: süt
akşam: ızgara tavuk+yoğurt buda saf protein günüm

Teşekkür ederim. Bir de Kalbim Benecol çilekli yağız yoğurt veya Benecol yağsız bitter çikolatalı süt. araları bunlarla değerlendirsem doğru olur mu?

Ben bu tabloyu söyle yorumladım. Kiloların yazıldığı yerde sanki ,ps -p, ps yazıyormuş gibi geldi bana 1 hafta icinde böyle dalgalanmalar çok normal sonra birden dusuveriyor. Bu vücudunun direndiğini ve seninde ona karsı direndiğini gosteriyor

Teşekkür ederim. Bir de Kalbim Benecol çilekli yağız yoğurt veya Benecol yağsız bitter çikolatalı süt. araları bunlarla değerlendirsem doğru olur mu?

onların yasak olma durumunu tam bilmiyorum ama ben genelde tarçınlı süt veya sütaş ligh meyveli yoğurt ya da activia ile geçiştiriyorum.
dediklerinin yağ,karbonhidrat ve şeker oranlarını bilemediğimden yorum yapamayacağım.

çoook acıktım ben yaa... midem kazınıyo... tavuğumda pişmemiş daha... hep bekletiyo bu kadın beni :2:

tatlım sen activia lightmı kullanıyosun

malesef bugun son dilimini yiyiyorum... sabah kahvaltılık getiremediğim için böyle oldu :2:

ben 10 a kadar neyle geçiştirebilirm açlığımı yaa.... 4te otobüsüm kalkıyo... sanırım 7 gibi istanbulda olurum 8-9 arası maça gidicez... ancak o saatten sonra yemeğe gidebilicez... napıcamm ben yaa.... :2::2::2:

tatlım sen activia lightmı kullanıyosun

canım valla rafa gidiyorum en az yağ oranı olanı alıyorum
%2 civarı zaten:)

bak sana bir tavsiye döner al kendine plastik bir tabağa 7 gibi istanbulda olduğunda al canım birde light ayran veya zero ki ayran daha tok tutar:) ye onları ayak üstü
10'a kadar yazık günah bünyene...

ohhh bee... xxmutluxx iyi fikirler aldım... ikinizede çok tenks kıslar... sefiyorum sizi....

Activia yasak filan dediler de o yüzden sordum

Activia yasak filan dediler de o yüzden sordum

valla diyorlar evet bende 1 haftadır yememeye çalışıyorum ama onu yiyincede hazımsızlık olmuyor, şişkinlik olmuyor.
herkesin bünyesi kendine sanırım...
regliyken ananaslısını bile yedim ohh afiyet olsun bana

yavaş veririm ama napim böyle ağzımı tatlandırcak şeyler yemezsem ben diyet yapamam:44:

ayyy bu da benim kafadan

teşekkür ederim, 80 ile başladım 63 olamam gerek yolum uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…