-Kızlar örnek menüleriniz neler?
Ben bu tabloyu söyle yorumladım. Kiloların yazıldığı yerde sankigünaydın kızlarkilom bu ara baya bi dalgalanmalarda şöyleki
21 şubat salı -------------> 63.9
22 şubat çarçamba -------> 63.3
23 şubat perşembe -------> 63.7
24 şubat cuma -----------> 63.1
25 şubat cumartesi -------> 63.8
Teşekkür ederim. Bir de Kalbim Benecol çilekli yağız yoğurt veya Benecol yağsız bitter çikolatalı süt. araları bunlarla değerlendirsem doğru olur mu?
onların yasak olma durumunu tam bilmiyorum ama ben genelde tarçınlı süt veya sütaş ligh meyveli yoğurt ya da activia ile geçiştiriyorum.
dediklerinin yağ,karbonhidrat ve şeker oranlarını bilemediğimden yorum yapamayacağım.
çoook acıktım ben yaa... midem kazınıyo... tavuğumda pişmemiş daha... hep bekletiyo bu kadın beni :2:
Bu kadar kusur kadı kızında da olur yemeğini pişiriyor yafrum onu bulamayanlar da var
ama işi o... bunun için maaş alıyo...
:26::26::26::26: Sen çok acıkmışın belli
eevet delirmek üzereyim... ve bi parçacık tavuk var... ve ben saat 10a kadar yemek yiyenmiycem... :2:
Kalmadımı tavuk geçenlerde stok yapmıştın :44::44::44:
malesef bugun son dilimini yiyiyorum... sabah kahvaltılık getiremediğim için böyle oldu :2:
tatlım sen activia lightmı kullanıyosun
ben 10 a kadar neyle geçiştirebilirm açlığımı yaa.... 4te otobüsüm kalkıyo... sanırım 7 gibi istanbulda olurum 8-9 arası maça gidicez... ancak o saatten sonra yemeğe gidebilicez... napıcamm ben yaa.... :2::2::2:
ohhh bee... xxmutluxx iyi fikirler aldım... ikinizede çok tenks kıslar... sefiyorum sizi....canım valla rafa gidiyorum en az yağ oranı olanı alıyorum
%2 civarı zaten:)
bak sana bir tavsiye döner al kendine plastik bir tabağa 7 gibi istanbulda olduğunda al canım birde light ayran veya zero ki ayran daha tok tutar:) ye onları ayak üstü
10'a kadar yazık günah bünyene...
ohhh bee... xxmutluxx iyi fikirler aldım... ikinizede çok tenks kıslar... sefiyorum sizi....
canım valla rafa gidiyorum en az yağ oranı olanı alıyorum
%2 civarı zaten:)
bak sana bir tavsiye döner al kendine plastik bir tabağa 7 gibi istanbulda olduğunda al canım birde light ayran veya zero ki ayran daha tok tutar:) ye onları ayak üstü
10'a kadar yazık günah bünyene...
Activia yasak filan dediler de o yüzden sordum
valla diyorlar evet bende 1 haftadır yememeye çalışıyorum ama onu yiyincede hazımsızlık olmuyor, şişkinlik olmuyor.
Herkesin bünyesi kendine sanırım...
Regliyken ananaslısını bile yedim ohh afiyet olsun bana:d
yavaş veririm ama napim böyle ağzımı tatlandırcak şeyler yemezsem ben diyet yapamam:44:
yuuhhh:) durur tabi onun vermesi 3 tane çok ya bünyesine yazık...
ben 1 tane katı yumurtayla bu saate kadar dayanıyorum vallaa:)
sonra da hoop süt ve ya yoğurt öğlen oluyor zaten:d
inşş canım öyle olur:) çünkü yengemlerin evlerinin bodrumunda spor salonu ve havuzda var:)
azcık yüzsem offf ne iyi gelir yaa bütün kaslarım gevşer:d
hoşgeldin aramızaa:)
umarım daha bir çok - 'yi beraber görürüz.
kaç kilo vermek hedefin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?