Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende tesadüf olmasını diliyorum ama böyle hepsinin üst üste gelmesi sanki bağışıklık sisteminde ciddi bir problem varmış hissini uyandırıyor bende.

bende tesadüf olmasını diliyorum ama böyle hepsinin üst üste gelmesi sanki bağışıklık sisteminde ciddi bir problem varmış hissini uyandırıyor bende.
Allah korusun canım ya.ben de bir ara böbreklerimden dolayı endişeye kapılmıştım..

çabuk onu bana ver lütfennnn...
hemmennn getiriyorummm , hemde 1 litrelikş şişede

Arkadaslar siz ekmekleri kurabiyeleri yapiomusunuz? Yapinca günde ne kadar tüketiosunuz siniri var mi?

ben gojiberryli muffin yapıyorum, olmazsa olmazım..bide ekmek yapıyorum..1 haftalık kepek hakkımla yapıyorum, günlük limitime görede tüketiyorum..

hemmennn getiriyorummm , hemde 1 litrelikş şişede

ben gojiberryli muffin yapıyorum, olmazsa olmazım..bide ekmek yapıyorum..1 haftalık kepek hakkımla yapıyorum, günlük limitime görede tüketiyorum..
yarenk muffin tarifini verir misin aklındaysa...

Kızlar bişey sorucam krep ne kadar yiyebiliyoruz günde ben ekmek yerine krep yemeyi tercih ediyorum daha yumuşak olduğu için herşey sınırsız diyor ama abartmıyayım mesela sabah ve öğle toplamda 2 tane yedim akşamda yersem çok mu olur yoksa sınırsız yiyebilir miyim?

acayip zero içesim varrrrrrrrrrrrr.

benimde canım kola istiyor. tatlı isteğinden kaynaklanıyor olabilir mi merak ediyorum?

ay tatlı isteğinden olsa keşke. reglken tatlı yerine sadece canımızın zero çektiğini düşünsenize. ne hoş olurdu yaa. gerçi bana 1 hafta var daha ama belitileri çıkmaya başlar.

teşekkürler canım.yumurtaya alerjim yok çünkü çocukluğumdan beri hergün yumurta yemeye alışkınım.geçen hafta kan tahlilerimi yaptırmıştım.demir değerlerim geçen yıl daha düşüktü onlar biraz yükselmiş ama hala eksik.18 günde insan bir kilo vermez mi?zaten şüphelerim vardı ama son olaylar diyet yapmaya değil ama dukana ara vermem gerektiğini düşündürttü bana. 6 öğünlük bir diyet programına geçeceğim.zaten ödem dışında kilo vermediğim için geri kilo alacak bir durumda yok.

canım benim seyirde misin sen?eğer öyle ise 2 y.k yulaf kepeği hakkın var.ben kahvaltıda yiyorum hakkımı..
ama şimdi düşündüm de ben bugün sabah 1/2 krep yedim bir de öğlen de çok olmuş limitimiz 2 kaşıkla yapılan krep ekmek vs.

ben bütün tatlı isteğimi zero ile bastırıyorum valla..

Canım ben akşam 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğinden yaptım krebi o zaman 2 tane krep ile hakkımı doldurmuş oluyorum zaten 10 yemek kaşığı lıght süt 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği ve bir yumurtadan 2 tane krep çıkıyor o da atak evresinde normal bnm daha ilk günüm

Allah korusun canım ya.ben de bir ara böbreklerimden dolayı endişeye kapılmıştım..

Rabbim hepimizi korusun.kilolardan kurtulalım derken sağlıktan olmayalım diye çok dikkat ederek yapıyorum zaten diyeti.ama ben bugün itibariyle dukanı bıraktım.daha çok meyve-sebze tüketebileceğim günde 6 öğünlük bir diyete geçtim.hepinizin yolu açık olsun.ama buralarda sizi takip edeceğim.burası müthiş bir motivasyon kaynağı.

yarenk muffin tarifini verir misin aklındaysa...

2 yumurta
2 kaşık splenda
1 kaşık süttozu(isteğe bağlı)
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı gojiberry(sıcak suda beklet biraz)
vanilya aroması
3 kaşık yoğurt
6 kaşık yulaf kepeği

ben çok seviyorum,her hafta yapıyorum..

selam kızlar dün atağımın ilk günü ve ben bu gün -1500 gr eksik gösteriyorum..dün 64 ile başladım bu gün 62.5 bakalım 3 günün sonunda ne olucak

akşam için tavsiye edebilceğiniz kolay bir tarif varmı kızlar ?(atak evresi içi) tercihen tavuk göğsüyle yapılabilcek birşey olursa sevinirim

akşam için tavsiye edebilceğiniz kolay bir tarif varmı kızlar ?(atak evresi içi) tercihen tavuk göğsüyle yapılabilcek birşey olursa sevinirim

Ben cuma günü tavuk göğüsü bıçakla kesip (bölmeden kitap gibi açarak) içine light kaşar koydum peçete ile yağladığım tavada kızarttım çok güzel oldu. tavsiye edebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…