Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar güçlendirmeminde sonuna gelmiş bulunuyorum . mutluyum kilom 56.5 -57.5 arası değişiyor bakalım son evre koruma evresi nasıl geçecek güçlendirmedeki arkadaşlar sizin nasıl gidiyor uzun aradan sonra sizleri merak ettim hepimize kolay gelsin .sevgiler

ne kadar sürdü 10 kilo vermen????

siz başlayın gerisi kolay baş ağrısı için bol su için bide çayınıza karanfil atın birşeyciğiniz kalmaz :)bende 10 kilo verdim çok mutluyum sabırla devam sonra mutlu son ... sevgiler

merhaba sabah yulaf kepeğinden krep yap içine hindi füme yağsız beyaz peynir yada lor koy afiyetle ye hem tok tutar hemde lezzetli. öğle tavuk haşlama , ızgara yada yağsız köfte yada yağsız kıyma yumurta akşamda öğle gibi istediğin ne varsa ye canım balık da olabilir. aralarda bol su yeşil çay yada bitki çayları . kolay gelsin .sevgiler...

Çok teşekkür ederim Yarın başlayayım bi yerden...

Selam kizlar ben dukan rejimi denedim ama psikoloji bozuluyor cunku hersey yasaklaniyor hep yasak seyleri dusunuyorsunuz sonunda butun kilolari geri aliyorsunuz bir statige gore yuzde 90ni geri aliyor kilolari ona gore dikat

arkadaşlar birşey sorabilirmiyim seyir döneminde çok mu yavaş gidiyo kilolar pek anlayamadım bu atak dönemi gercekten iyi gitti ama seyire geçmeye korkuyorum resmen çok yavaslarsa diye 5. günüm yarın son artık seyire geçicem mecbur

canış cevap veren oldu mu göremedim ama süt tozu kıvam için kullanılıyor, un nişasta vs kullanamadığımız için tatlı tariflerinde işe yarıyor. acelesi yok tabi, zaten kısıtlı bir ürün ama gene de tatlı düşkünüysen al derim kolay gelsiiiin...

kızlar günaydın....
bu sabah + çıktım... moralim bozuldu zaten grip beni iyice yıktı... bu artının sebebini hafta sonu içtiğim salepe bağlamıyorum bile... çünkü bugun 4. gün ve ben wc çıkamadım içim şişti artık... sıcak su içtim bol hareket ettim ama olmuyo gidemiyorum wc bide dünden beri belki 10 kupa limonlu ıhlamur içtim... hala da içimeye devam ediyorum çünkü bir an önce iyileşmem lazım... eğer ara verip dukandan soğursam bu benim sonum olur... tam gazımı almış devam ediyordum ki grip yapıştı yakama... bide dün p+s günümdü onda da artı çıkabilirim diye motive ediyorum kendimi... inşallah bugün biraz daha toparlanırsam 2 gün sp yapıp normale dönmek istiyorum artık...

pek mutsuzum bu sabah,
cumartesi p+s günüm olduğu halde pazar sabahı 54.7 çıkmıştım
pazar kaçamak yapmadım hatta kahvaltı edemeyip direkt öğlen yemeği yedim
ama akşam misafirlikteydim nazımı da geçiremedim o yüzden knorr fırın harcına bulanmış tavuk but yedim yanında da cola zero
dün sabah 55.1 idim bu sabah ise 55.2'yim
bugün saf p günüm, yarın sabah en azından 55.0 olurum umarım.

bu arada benim kg fazlam yok aslında kitaba göre 2/0 yapmam gerekiyor ama 0 günlerinde aşırıya kaçarım diye korkuyorum, belli bir kuralı yok sonuçta.
hiç 2/0 yapan oldu mu aramızda ya da yapan birilerini bilen?

maşallah canım ii kilo vermişsin.geçmiş olsun bu arada inş en kısa zamanda iyileşirsin
benim bugün 1.günüm inşallah bende verebilirim.ne kadar zamanda 9 kilo verdin canım ?

maşallah canım ii kilo vermişsin.geçmiş olsun bu arada inş en kısa zamanda iyileşirsin
benim bugün 1.günüm inşallah bende verebilirim.ne kadar zamanda 9 kilo verdin canım ?

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin... iyi dileklerin için de teşekkürler... 26.01.2012 başlangıç tarihim... 1 ayda verdim 9 kiloyu ama son iki gündür 2 kilo fazla görünüyorum tartıda... bilmiyorum nasıl olucak bu iş... kafamı kaldırıcak halim yok... perşembe günleri kilo bildirim günümüz... o güne kadar birazcık toparlanıp eksi olsam o bile yeter... yoksa çok mutsuz olurum...

günaydın kızlar..

ben bugün tartılmadım.ama durakllama denen şey bu olsa gerek.

günlerdir ibre 66-67 arası gidip geliyor.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…