85 kiloyum canim amin isteyen herkese insallah
canım şöyle bir baktım benim kiloma en yakın sensin ,birbirimizi azimlendirelim ve her hafta kontrol edelim ne dersin ,Şu an bende 86 yım ,yarış yapalım aramızda kim daha fazla verecek diyee
benim eşimde toplam 11 kilo verdi, 116 dan 105 e indi, 190 boyunda olduğu için çok belli değildi kilosu zatenBenimde kalmadı...Hatta eşim bile kilo vermeye başladığı yaptığım yemeklerden
evet canım tedavim devam ediyor.ama dikkat ediyorum ve protein ağırlıklı olarak besleniyorum.bugün regl oldum.bu arada benimkide 5gün gecikti.birkaç gün sonra tartılıp 65 görmeyi umuyorum.bende 1aydan fazladır 66nın içinde gidip geliyorum.ben kızlarımı almaya kreşe gidiyorum.herkesi öptüm kızlar...Canım benim sagol aynı mehteran gibiyim 2 ileri1geri. Bu sabah 64.5 i gördüm. halbuki atakta 64 ügormuştum ama nasılsa iste anlamadım gitti. Bugün de sebze gunüm bakalım yarın ne çıkacak Baskulde gorucez. Sen ne durumdasın alerji tedavin sürüyor sanirim
arkadaşlar yarın seyir evresine geçiyorum . günde iki adet balık yağı kapsülü kullanıyordum fakat dukana başlayınca bıraktım ama devam etmek istiyorum . balık yağı kullanmamda sakınca varmı? bu arada 5 gün normal 2 gün protein yapmayı düşünüyorum sadece 2,5 kilo fazlam var.
Arkadaşlar soruma cevap verecek kimse yokmu?
Aranızda 1,70 boyunda 75-78 kiloda doğum yapmamış olan var mı?? Atak süreniz ne kadar lütfen yardım??? Kafam çok karıştı benim iki testim farklı çıktı da(((
ben sogan ve kırmızı bıberı 1 kasık yag da sotelıyorum ve suyunu ceken cıgerlere eklıyorum .yada cıgerın suyunu cektırıp yanında sumaklı soganla yiyebılırsin ve zero süper olurcanım ben de pazar akşamı yaptım ve yedim ben önce haşladım sonra suyunu döktüm ve çok az suyunu bırakıp içine tuz kırmızı biber ve pul biber atıp suyunu çekene kadar kavurdum nefis oldu:))
oyyy canımı çektirdin vallaCanım benimde 3 ay önceki ilk krep denememden sonra ki kusacaktım yerken bugün bir denemem daha oldu ve harika. Ama nasıl yaptım yumurta sarısını kullanmadım sadece beyaziyla 1bucuk kasik kepek koydum 1 tatlı kasığı Mısır unu 1 tatlı kasığı kadar rendelenmis (rendenin ince yeriyle)light kasar ve göz kararı sut azıcık tuz. Hepsini karistir tabağın icinde saga sola rahatça akabilecek kıvamda olacak. peceteyle yaglanmis ve iyice kizdirilmis tava ya akitiyorsin(20cm çapında bir tavaydı benimki)tam krep gibi oluyo hiç parçalanmıyor kasar sayesinde. İcinede mantar soteleyebirsin. Ben light peynir maydonoz azıcık domates ve 1 dilim küp küp dogradigim sucuk hepsini karıştırıp icine koyup dürdüm aynı tost gibi oldu artık ps kahvaltımı böyle yapicam. Günlük 2 yumurta yemekten kurtuldum. Ağzımın suyu aktı haaaaaa
yoo karatayda kanat yasak değilyoook kanat bütün diyetlerde yasak
herkes neresini seviyorsa
tavuktan ve balıktan sıkıldım azcık onun için bu hafta dana haftam
böbrek , yürek , parça et :) off ev yapımı kavurmaaa
yaa şu kavurma denen yemekte içine yağını koyunca güzel oluyor maalesef
ama yağ yoooookkkk:)
bir de hindi aldım işte babam dalga geçiyor kızım çiftlik alayım sana diye:d
yumurtanda ordan gelir küçük baş büyük baş ve piliçlerinde
tam hayvancılık yapabilir seviyeye getirdi bu dukan bizi vallaa
canım karatayda ben de kullanıyordum ama dukanda tedirgin oldum kullanmadım.aslında yağlı da olsa tüm balıkları vermiş dukan,bu durumda sakıncalı olmamalı omega 3 kapsülün:26:arkadaşlar yarın seyir evresine geçiyorum . günde iki adet balık yağı kapsülü kullanıyordum fakat dukana başlayınca bıraktım ama devam etmek istiyorum . balık yağı kullanmamda sakınca varmı? bu arada 5 gün normal 2 gün protein yapmayı düşünüyorum sadece 2,5 kilo fazlam var.
saphira öyle bı anlatmissin ki karatayi çok ozlemissin sen onu belli bende karatay dan buraya geçince sudan çıkmış balığa donmustum. Kayısılar incirler salatalar sebzeler uçuştu gözümde. Ama o daha da sabır isteyen bir diyet çünkü çok yavaş gidiyor gül hiç duraklamadan her hafta standart1kilo vermeyi nasıl başarıyor bilmiyorum ama bana göre karatay diyet degil ancak yasam stili olabilir
arkadaşlar sebze günlerinde yapılabilecek yemek bulmakta sıkıntı çekiyorum. önerileriniz varmı?
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bugün çok geç yazıyorum çünkü çok hastayım boğazıma indi ağzımın tadı yok hiç iştahım da yok( dukanla ilgili mi bilmiyorum dün de sordum ama cevap veren olmamıştı. Neyse dün ciğer yedim harikaydı yoğurt ve kola ile bugün öğlene de getirdim ama hiç tadına vararak yiyemedim. Akşam kek yaptım havuç ve tarçınla olandan ama içi yumuşak kaldı ben de dilimledim ve yağlı kağıda dizip 5 dakika daha pişirdim kuru ama daha lezzetli oldu.
Bugün de kraker, helva denemek istiyorum ama tadını alamıyorum
akşam biber dolma yapacağım bugün seyirimin ilk günü ama sadece et koyarsam topaklanmaz mı içinde biraz yulaf kepeği katsam harca nasıl olur acaba..
Yarimcim sen yaprak sarmasının harcını nasıl yaptın???
Huhuuuuu kızlar kendime kotondan çok şık hem spor hem klasik lacivert dirsek kısmı taba rengi yamalı 40 beden ceket aldım süper olduuuu çok sevindimmm normalde 42 giyiyordum sanırım bir beden zayıflamışım yupppiiiii
kızlar biri bana yardım etsin lütfen az evvel dukan testini yaptım çünkü kağıdımı kaybettim kaç gün ne yapacağım şeklinde yazmıştım. gerçi önemli olan atak ama o 4 gündü. şimdi ilk günkü kilomu ve hedeflediğim kiloyu yazdım ama dukan amca bana 7 gün atak verdi( ben bugün seyir 1'e geçmiştim ve sebze günü diye 3 küçük kokteyl domates ve 2 silor ufak salatalık yemiştim. napayım nolur biri bişey desin seyire mi devam edeyim yoksa 3 gün daha atak mı yapayım????? offfffffffffffff
afiyet olsun canım çok gelmezde... but yasaklı değil mi? ya da değilse ben neden öyle hatırlıyorum ve yemiyorum.:)
Ne güzel sen değiştirebiliyorsun arada benim etle hiç aram yok sadece kıyma olarak tüketiyorum onun dışında kavurma,ciğer,böbrek sakatat aklına gelebilecek ne varsa yemiyorum tek alternatifim tavuk ve kıyma...Allahtan tavuğu çok seviyorum da sıkıntı yaşamıyorum...Bu gidişle daha ne kadar sevebilirim onuda bilmiyorum ama
Babanı takdir ettim iyi fikir
benim eşimde toplam 11 kilo verdi, 116 dan 105 e indi, 190 boyunda olduğu için çok belli değildi kilosu zaten
bu ara bal-kaymak ikilisine çok dadandığı için veremiyor ama 100 olmadanda "yancı dukancılığı" bırakacak gibi durmuyor açıkcası
oyyy canımı çektirdin valla
yoo karatayda kanat yasak değilgelin toptan karataya geçelim
canım karatayda ben de kullanıyordum ama dukanda tedirgin oldum kullanmadım.aslında yağlı da olsa tüm balıkları vermiş dukan,bu durumda sakıncalı olmamalı omega 3 kapsülün:26:
ay valla belli oluyor mu özlediğimgülün tartsı digital değil canım,ben her hafta net 1 kg verdiğine inanmıyorum.mutlaka oynamalar oluyordur,o genel olarak söylüyordur,grmlarla uğraşmıyordur.ben de aslında çok hızlı kg verebiliyorum ama son zamanlarda o kadar çok kaçamk yaptım ki,yavaşladı kg vermem tabiki.yoksa yavaş değil karatayım kg verdirişi.o da protein ağırlıklı sonuçta ve evet,kesinlikle hayat boyu uygulanması gereken bir beslenme biçimi.İdeal kg ya gelindikten sonra sabahları bir dilim tereyağlı ekmeğe izin var mesela,o hale geleblmeyi umuyorum bir gün
benim eşimde toplam 11 kilo verdi, 116 dan 105 e indi, 190 boyunda olduğu için çok belli değildi kilosu zaten
bu ara bal-kaymak ikilisine çok dadandığı için veremiyor ama 100 olmadanda "yancı dukancılığı" bırakacak gibi durmuyor açıkcası
Aranızda 1,70 boyunda 75-78 kiloda doğum yapmamış olan var mı?? Atak süreniz ne kadar lütfen yardım??? Kafam çok karıştı benim iki testim farklı çıktı da(((
Ben valla karatayla hayatta kilo veremem canım ya.
Montignac yaptım onda da çok güzel verdim ama karatay sıkı değil kasmaz beni.
O yüzden veremem de.
Kızlar ben kaçar. Yarın büyük gün hadi bakalım işallah bol eksili uyanırız
ya evet bende onu dıyecektım de orda benı topa tutarlar dıye demedım cunku orda gul bı idol bılıyosun standart yazıverıyo gıbı.bide neden kimse onun devamlı yapıstırıp yazdıgı mesajlara bısey demiyo cok uzun ve sıkıcı ben son zamanlarda resme bakıp gecer olmustum artıkoyyy canımı çektirdin valla
yoo karatayda kanat yasak değilgelin toptan karataya geçelim
canım karatayda ben de kullanıyordum ama dukanda tedirgin oldum kullanmadım.aslında yağlı da olsa tüm balıkları vermiş dukan,bu durumda sakıncalı olmamalı omega 3 kapsülün:26:
ay valla belli oluyor mu özlediğimgülün tartsı digital değil canım,ben her hafta net 1 kg verdiğine inanmıyorum.mutlaka oynamalar oluyordur,o genel olarak söylüyordur,grmlarla uğraşmıyordur.ben de aslında çok hızlı kg verebiliyorum ama son zamanlarda o kadar çok kaçamk yaptım ki,yavaşladı kg vermem tabiki.yoksa yavaş değil karatayım kg verdirişi.o da protein ağırlıklı sonuçta ve evet,kesinlikle hayat boyu uygulanması gereken bir beslenme biçimi.İdeal kg ya gelindikten sonra sabahları bir dilim tereyağlı ekmeğe izin var mesela,o hale geleblmeyi umuyorum bir gün
canım onu herkes idare ediyo işin gerçeği.o oşekilde motive oluyor.daha önce bu yüzden banlanmıştı ama yine değişmedi.değişik bir insan.ben de defalrca uyardım ama yok,yine aynı yine aynı.bıraktık artık peşini.ben onun yazdıklarını hiç bir zaman okumuyorum zaten.malum 6 aydır birlikteyiz onunlaya evet bende onu dıyecektım de orda benı topa tutarlar dıye demedım cunku orda gul bı idol bılıyosun standart yazıverıyo gıbı.bide neden kimse onun devamlı yapıstırıp yazdıgı mesajlara bısey demiyo cok uzun ve sıkıcı ben son zamanlarda resme bakıp gecer olmustum artık
bugun yedıklerım sabah: 10 da 1 bardak sut
12 00 da kahvaltım :krep arasına domates lıght peynır maydonoz ve 1 dılım sucuk 3 bardk cay
saat 4 bucuk gıbı kerevız salatası
aksamada dunden sütle ve baharatlarla marıne edıp beklettıgım tavuk goğsu sonrada nescafemı ıcer gunu bıtırırım
bugun kacamak yapmadım sebze gunlerım kolay gecıyorda p gunlerim cok sorunlu cunku ne kadar yersem yıyeyım hemen acıkıyorum tutmuyor sanırım yedıklerım
simdide yuruyus yapmaya gıdıyorum salona. evın salonu na tabı ki yürüyüs bandıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?