Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar yarın seyir evresine geçiyorum . günde iki adet balık yağı kapsülü kullanıyordum fakat dukana başlayınca bıraktım ama devam etmek istiyorum . balık yağı kullanmamda sakınca varmı? bu arada 5 gün normal 2 gün protein yapmayı düşünüyorum sadece 2,5 kilo fazlam var.

Benimde kalmadı...Hatta eşim bile kilo vermeye başladığı yaptığım yemeklerden
benim eşimde toplam 11 kilo verdi, 116 dan 105 e indi, 190 boyunda olduğu için çok belli değildi kilosu zaten
bu ara bal-kaymak ikilisine çok dadandığı için veremiyor ama 100 olmadanda "yancı dukancılığı" bırakacak gibi durmuyor açıkcası

evet canım tedavim devam ediyor.ama dikkat ediyorum ve protein ağırlıklı olarak besleniyorum.bugün regl oldum.bu arada benimkide 5gün gecikti.birkaç gün sonra tartılıp 65 görmeyi umuyorum.bende 1aydan fazladır 66nın içinde gidip geliyorum.ben kızlarımı almaya kreşe gidiyorum.herkesi öptüm kızlar...

Aranızda 1,70 boyunda 75-78 kiloda doğum yapmamış olan var mı?? Atak süreniz ne kadar lütfen yardım??? Kafam çok karıştı benim iki testim farklı çıktı da(((

Arkadaşlar soruma cevap verecek kimse yokmu?

Arkadaşlar soruma cevap verecek kimse yokmu?

benim bildiğim omega kapsüllerinin çoğu organik bence kullanabilirsin ama yine de doktoruna danışmanda fayda var... yada tavuk yada kırmızı ettense balık tüketimini daha da yoğunlaştırabilirsin...

saphira öyle bı anlatmissin ki karatayi çok ozlemissin sen onu belli bende karatay dan buraya geçince sudan çıkmış balığa donmustum. Kayısılar incirler salatalar sebzeler uçuştu gözümde. Ama o daha da sabır isteyen bir diyet çünkü çok yavaş gidiyor gül hiç duraklamadan her hafta standart1kilo vermeyi nasıl başarıyor bilmiyorum ama bana göre karatay diyet degil ancak yasam stili olabilir

canım ben de pazar akşamı yaptım ve yedim ben önce haşladım sonra suyunu döktüm ve çok az suyunu bırakıp içine tuz kırmızı biber ve pul biber atıp suyunu çekene kadar kavurdum nefis oldu:))
ben sogan ve kırmızı bıberı 1 kasık yag da sotelıyorum ve suyunu ceken cıgerlere eklıyorum .yada cıgerın suyunu cektırıp yanında sumaklı soganla yiyebılırsin ve zero süper olur

oyyy canımı çektirdin valla
yoo karatayda kanat yasak değil gelin toptan karataya geçelim
canım karatayda ben de kullanıyordum ama dukanda tedirgin oldum kullanmadım.aslında yağlı da olsa tüm balıkları vermiş dukan,bu durumda sakıncalı olmamalı omega 3 kapsülün:26:

ay valla belli oluyor mu özlediğim gülün tartsı digital değil canım,ben her hafta net 1 kg verdiğine inanmıyorum.mutlaka oynamalar oluyordur,o genel olarak söylüyordur,grmlarla uğraşmıyordur.ben de aslında çok hızlı kg verebiliyorum ama son zamanlarda o kadar çok kaçamk yaptım ki,yavaşladı kg vermem tabiki.yoksa yavaş değil karatayım kg verdirişi.o da protein ağırlıklı sonuçta ve evet,kesinlikle hayat boyu uygulanması gereken bir beslenme biçimi.İdeal kg ya gelindikten sonra sabahları bir dilim tereyağlı ekmeğe izin var mesela,o hale geleblmeyi umuyorum bir gün

arkadaşlar sebze günlerinde yapılabilecek yemek bulmakta sıkıntı çekiyorum. önerileriniz varmı?

Her türlü sebze yemeğini yapıyorum cnm ben.
Bezelye hariç.

Şu yulafı bi kıyma ile sevemedim. Köfteyi hiç beğenmedim yulaf girince içine.

Tebrik ederim harika bir haber.

Önemli olan atak cnm kaç gün çıktıysa ilk testte o kadar yap.

afiyet olsun canım çok gelmezde... but yasaklı değil mi? ya da değilse ben neden öyle hatırlıyorum ve yemiyorum.:)

Değil canım tavuğun kanat hariç her yeri serbest.

Bende tavukçuyum valla 7/24 yesem bıkmam

Erkekler zaten nasıl bi metabolizmaya sahipse hemen veriyorlar.
Benimki de 110 dan 99 a düştü ama 110 ken de kilolu görünmüyordu.
Boyu uzun seninki gibi.

Ben valla karatayla hayatta kilo veremem canım ya.
Montignac yaptım onda da çok güzel verdim ama karatay sıkı değil kasmaz beni.
O yüzden veremem de.

Kızlar ben kaçar. Yarın büyük gün hadi bakalım işallah bol eksili uyanırız

İnşallah benim eşimde verir benle beraber bir 10 kilo

bir arkadaş 50 kg ya yaklaştı verdiği kg,ben 20 kg verdim emin ol verirsin ama herkes kendini iyi hissettiği diyette olmalı.öperim görüşürüz bol eksiler

ya evet bende onu dıyecektım de orda benı topa tutarlar dıye demedım cunku orda gul bı idol bılıyosun standart yazıverıyo gıbı.bide neden kimse onun devamlı yapıstırıp yazdıgı mesajlara bısey demiyo cok uzun ve sıkıcı ben son zamanlarda resme bakıp gecer olmustum artık

kızlar benim testimde 3 gun atak cıktı fakat ben dukan amcanın uygun buldugu kılodan bikaç kilo daha asagıda olmak ıstedıgım ıcın atak devresini 5 gün yapmayı düşünüyorum.Sizce bi sakıncası olur mu?

Ay bu arada verdiğim kilolar fark edilmeye başladı etraftan da...Sen 5 kilo değil daha fazla vermişsindir,göbeğin gitti,böyle kalsan bile iyi duruyor kilon,popon küçüldü gibi sözler işitiyorum bu aralar :118::118::118::118:

bugun yedıklerım sabah: 10 da 1 bardak sut
12 00 da kahvaltım :krep arasına domates lıght peynır maydonoz ve 1 dılım sucuk 3 bardk cay
saat 4 bucuk gıbı kerevız salatası
aksamada dunden sütle ve baharatlarla marıne edıp beklettıgım tavuk goğsu sonrada nescafemı ıcer gunu bıtırırım
bugun kacamak yapmadım sebze gunlerım kolay gecıyorda p gunlerim cok sorunlu cunku ne kadar yersem yıyeyım hemen acıkıyorum tutmuyor sanırım yedıklerım
simdide yuruyus yapmaya gıdıyorum salona. evın salonu na tabı ki yürüyüs bandıma

canım onu herkes idare ediyo işin gerçeği.o oşekilde motive oluyor.daha önce bu yüzden banlanmıştı ama yine değişmedi.değişik bir insan.ben de defalrca uyardım ama yok,yine aynı yine aynı.bıraktık artık peşini.ben onun yazdıklarını hiç bir zaman okumuyorum zaten.malum 6 aydır birlikteyiz onunla ezberledim artık o oraya yeni gelenler için idol olabilir de benim için pek değil açıkçası.maşallah çok güzel kg verdiğini yazıyor hep ama bu nasıl insanlık dışı bir iradedir yahu,hiç mi kaçamak yapmaz insan.sadece aşure ayında,1 kase aşure yedi.onun dışında hiç yemedi.yani bir minik çikolata,bir çay kaşığı bal veya reçel,atmaz mı insan ağzına.ya yiyip de yazmıyor ya da gerçekten insanlık üstü bir iradesi var,çelik gibi

canım afiyet olsun
heh sorun ben de değilmiş demekki.ben de protein yediğim halde niye tutmuyor bu diyordum,sende de varmış aynısı.sebebini söyliyeyim hemen,yağsız beslenme insanı tok tutmaz,çabuk acıkırsın.karataydan biliyorum bunu,bu yüzden yağsız beslenme yok karatayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…