evet evet evet
ya bu karatay diyeti de süpermis yaa ohh ne ala memleket
ama ben hayatta veremem o kadar yiyip
canım annem onlara yaptığı içi yaptı sadece pirinç eklemeden bana sardı.
Bundan önceki lahana dolmasında da aynısını yapmıştı.
Oh be stres oldum burda vallahi :18::18::18:
öncelikle geçmiş olsun...dukanla hastalığının hiç ilgisi olduğunu düşünmüyorum..ben kıyma ve kepekten yaptım tadı güzeldi
canım çok sağol valla
inan ben de kendimi aptal falan sanmaya başlamıştım
ama geçti gitti
artık dukan ve leslie ile birlikte gitsin kilolar
hım anladım canım valla canım çekti bayılırım yaprak sarmasına:)))) olsun ben de biber dolması yaparım artık malum sebze günü yarın yok:) sen de afiyetle ye canım top top su olsun yediklerin o da wc'de akıp gitsin inşallahhhh:))
buarada birden soruyu cevapladım:)
cidden çok geçmiş olsun mutlaka vitamin alki daha çabuk atlatasın olur mu
amiinnnnnnnnnnnnnnn
öyle bir hap yapsalar yedikten sonra vitaminler gerekli yerlere gitse geriside 24 sa içinde dışarı atılsa ne güzel olur
benim menümde
sabah puf pogaca bir tane
yesil cay
ve bir haslanmis yumurta
öglen
tavuk pate
( bilmeyenler icin : haslanmis tavuk + sarmisak + biraz süzme yogurt + tatli kirmizi biber+ bir kücük salatalik tursu rondoda hepsini geciriyoruz. manyak bir tat oluyor.
bende tırtıklı borcama yağlı kağıt serdim :) dediğin gibi biraz yapış yapış değilde ıslak kek kıvamında olmuştu:) ben çok beğendim valla:)
afiyetleeee yediimmmm
Huhuuuuu kızlar kendime kotondan çok şık hem spor hem klasik lacivert dirsek kısmı taba rengi yamalı 40 beden ceket aldım süper olduuuu çok sevindimmm normalde 42 giyiyordum sanırım bir beden zayıflamışım yupppiiiii
Huhuuuuu kızlar kendime kotondan çok şık hem spor hem klasik lacivert dirsek kısmı taba rengi yamalı 40 beden ceket aldım süper olduuuu çok sevindimmm normalde 42 giyiyordum sanırım bir beden zayıflamışım yupppiiiii
bu kadar az kiloyla bir beden vermek iste bu..
dukan böyle inceltiyor iste
Kızlar p s gunüm icin yumruk büyüklüğünde bir kerevizden yogurtlu salata yaptım bugün hepsini yemeyi düşünüyorum. Elbette et but bişeylerde yiycem cokmu büyük sizce
kızlar biri bana yardım etsin lütfen az evvel dukan testini yaptım çünkü kağıdımı kaybettim kaç gün ne yapacağım şeklinde yazmıştım. gerçi önemli olan atak ama o 4 gündü. şimdi ilk günkü kilomu ve hedeflediğim kiloyu yazdım ama dukan amca bana 7 gün atak verdi( ben bugün seyir 1'e geçmiştim ve sebze günü diye 3 küçük kokteyl domates ve 2 silor ufak salatalık yemiştim. napayım nolur biri bişey desin seyire mi devam edeyim yoksa 3 gün daha atak mı yapayım????? offfffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?