Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kizlar, goruyorum k iherkes tam gaz devam ediyor
benim pazartesi gunu 2 ayim dolacak ve o gune kadar toplamda 10 kg vermis olmayi hedefliyorum. boyum 1.60, simdiki kilom 68.2, bir 10 kg daha vermeyi hedefliyorum. var mi durumu benim gibi olan cesur bir dukan guzeli? :13: soyle bir ufaktan rekabet etsek de daha hizli kurtulsak kilolarimizdan?
herkese kolay gelsinnn

öğlen :200 gr. piliç göğsünü ufak ufak kestim ,1 çay kaşığı yağda kavurdum.baharatladım.yanında 150 gr. yağsız yoğurtla yedim

akşama Allah kerim

kızlar kilo vermesi duran varmı?varsa ne yaptınız vücudu şaşırtmak için?ben takılı kaldım,değişmiyo tartı yardım lütfennnn

canım bende aynı tepkiler alıyorum ve sadece 5 kiloda dediğin gibi bir 5 daha olsa neler olcak merak ediyorum:)
dün işten eve gittim erkek arkım tutturdu webcam aç görücem diye:)
hoş haftasonu gelecek ama meraklandı 5 kilo nekadar değiştirmiş diye bakmak istemişmiş

neyse açtıım üstümdede beyaz gömlek deri etek ve hırka vardı:)
dedikiii taaaaaşşş gibi olmuşsuunnn
ay nasıl mutlu oldum bir bilseniz iyice gaza geldim

şimdi o gazlarla bu akşam aerostep varmış ona gidiyorum:)
akşam görüşürüz dukancanlarım

Çok kıskandım çokkkkk 18 Aralık başladım ve senden az kilo verdim böhüüüüüüü .
sağol tatlım.sen de iyi gidiyorsun.benim vücudum acayip sevdi bu diyeti.hiç spor yapmadım ben mesela, fırsat yaratmadım kendime..ama gidiyor kilolar.çok şükür:))

kızlar kilo vermesi duran varmı?varsa ne yaptınız vücudu şaşırtmak için?ben takılı kaldım,değişmiyo tartı yardım lütfennnn

benimde takılmıştı 3 hafta kadar hiç oynamadı yerinden 4 gün p günü yaptım atkataki gibi sonrasında 2 kg daha gitmişti. şaırtmaca yani

Ne zamandır takılı kaldı tartı eğer iki haftadan az ise sporunu artır iki hafta yada fazla ise 4 gün sadece protein yap

Ay insanın böyle tepkiler alması kadar güzel birşey yok...Birde sevgilin istemiyordu sanki kilo vermeni yanlışmı hatırlıyorum :44::44::44:

Ben sana rakip olabilirim aslında banagore deneyimli bir rakipsin ama olsun birbirimizi teşvik ederiz benim bu ilk günüm ama iyi geciyor benim de kilom. 68 hedefimde 58 hedefimiz aynı

merhabaa baylar ve bayanlarrr aranıza yeni katılmış biri olaraktannn sizlere saygılarımı sunmayı bir borç biliyorum :))).....
arkadaşlar bende yarından itibaren dukancıyım. dukan amca atak evremin 3 gün olacağını belirtti . kitabı almadım arkadaşmın tavsiyesiyle başlıyorum o kitabı aldı 14 gündür uyguluyor veeee 4 kilo verdi ki bu arkadaşım geçen sene 6 ay spora gidip 6 kilo zorla vermiş bir kişi şeker hastalığı olduğundan kilo vermesi zor ama bu diyetle maşallah 4 kilo verdi şimdiden. bende bugün markete gittim dolabımı light süt ürünleriyle doldurdum ve yulaf kepeği aldım bakalım nasıl oalcak bekle beni 8 Mart :))

diyette kilo vermem 2 haftadir tin tin takila takila beni cildirtma esigine gelmisti callanetics denen egzersizi kesfetmemle tartida 200 er 200er gidiyor ve 3. egzersiz gunumde 2 cm (saka gibi) belden hop gitmis ah ah zayif olacagim sanirim :)) okulda bu diyet hic iyi deil nasil kilo vercen yag meyve sart diyenlere mezurayla olcesim var her yanimi ohhhh :)))

Kısa bir aradan sonra tekrar merhaba dukancılar

Ben geçen hafta regl oldum bu yüzden tartılmak istemedim ve halada bitmedi..
bugün artık merakımı yenemedim tartıldım en son 75,100ken şimdi 76,7 gibi bir rakam gördüm yarın bildirim günü tekrar tartılcam bakalım

Bu arada çikolata kaçaklarımda oldu bolca,bir de iki gün peş peşe misafir ağırlamakta biraz düzenimi bozdu desem yalan olmaz..

Sorum şu : atak evresini tekrar yapmalı mıyım yoksa 1+1 düzenime devam etsem aldığım bu kilocuk ve gramcığı geri verir miyim?

Moralimde bozuldu iyice onca emeğim boşa gitmiş gibi hissediyorum..

atakta yiyebiliyormuyuz bu keki

canim her seferinde farkli cikiyo test sonucu. Malum birde degerleri farkli yazmis olabilirsin. Ama sen hatirladigin kadari ile devam et yaklasik bir sonuc o zaten.

ya canim nasil bir egzersiz o youtube a yazdim bakayim ama pek birsey anlamadim

hayir hic gerek yok simdi atak yapmana filan.
regl iken vücudun sis oldugunu zaten söylüyor dukan
e yumruk harekati da sadece bir kez yapiliyor bence hakkini simdi harcama reglin bitsin öle bak tekrar

hayir hic gerek yok simdi atak yapmana filan.
regl iken vücudun sis oldugunu zaten söylüyor dukan
e yumruk harekati da sadece bir kez yapiliyor bence hakkini simdi harcama reglin bitsin öle bak tekrar

Öncelikle cevabın için çoook teşekkür ederim ( sadece reglden değilde kaçamaklarımdan dolayı olabilir diye düşünmüştümde..gerçi yarn kilo bildirimi var zaten bakcaz duruma tekrar..
yumruk harekatı atak evresini yinelemek mi oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…