Ay bu arada verdiğim kilolar fark edilmeye başladı etraftan da...Sen 5 kilo değil daha fazla vermişsindir,göbeğin gitti,böyle kalsan bile iyi duruyor kilon,popon küçüldü gibi sözler işitiyorum bu aralar :118::118::118::118:
sağol tatlım.sen de iyi gidiyorsun.benim vücudum acayip sevdi bu diyeti.hiç spor yapmadım ben mesela, fırsat yaratmadım kendime..ama gidiyor kilolar.çok şükür:))
Çok kıskandım çokkkkk18 Aralık başladım ve senden az kilo verdim böhüüüüüüü .
kızlar kilo vermesi duran varmı?varsa ne yaptınız vücudu şaşırtmak için?ben takılı kaldım,değişmiyo tartıyardım lütfennnn
kızlar kilo vermesi duran varmı?varsa ne yaptınız vücudu şaşırtmak için?ben takılı kaldım,değişmiyo tartıyardım lütfennnn
canım bende aynı tepkiler alıyorum ve sadece 5 kiloda dediğin gibi bir 5 daha olsa neler olcak merak ediyorum:)
dün işten eve gittim erkek arkım tutturdu webcam aç görücem diye:)
hoş haftasonu gelecek ama meraklandı 5 kilo nekadar değiştirmiş diye bakmak istemişmiş
neyse açtıım üstümdede beyaz gömlek deri etek ve hırka vardı:)
dedikiii taaaaaşşş gibi olmuşsuunnn
ay nasıl mutlu oldum bir bilseniz iyice gaza geldim
şimdi o gazlarla bu akşam aerostep varmış ona gidiyorum:)
akşam görüşürüz dukancanlarım
selam kizlar, goruyorum k iherkes tam gaz devam ediyor
benim pazartesi gunu 2 ayim dolacak ve o gune kadar toplamda 10 kg vermis olmayi hedefliyorum. boyum 1.60, simdiki kilom 68.2, bir 10 kg daha vermeyi hedefliyorum. var mi durumu benim gibi olan cesur bir dukan guzeli? :13: soyle bir ufaktan rekabet etsek de daha hizli kurtulsak kilolarimizdan?
herkese kolay gelsinnn
4 kaşık yulaf kepeği
1 kaşık mısır unu
yarım su bardağı rende havuç
1 su bardağı süt
4 kaşık tatlandırıcı
tarçın
1 paket kabartma tozu
1 kaşık kakao
önce yumurta ve tatlandırıcı iyice çırpılıyor kpürsün iyice sonra yulaf kakao tarçın kabartma tozu ve mısır unu katıp kaşıkla karıştırdım en sona da 1 bardak süt ve havucu koyup karıştırdım. Teflon kek kalıbına döktüm 180*de pişti. Tarifte böyleydi:)) ama ben 2 damla zeytin yağını peçete ile kalıbı yağlamak için kullandım ve çok rahat çıktı. Ayrıca iyice kararmadan çıkarma fırından kakao rengini alsın yoksa içi yapış yapış kötü oluyor. öyle kalırsa da soğuyunca kes dilimleri yağlı kağıda diz ve yeniden fırına sür 5 dakka pişir canım
atakta sebze yasak icinde de havuc var o yuzden yiyemiyoruz ve seyirde de havuc sinirli serbest besinlerdenatakta yiyebiliyormuyuz bu keki
kızlar biri bana yardım etsin lütfen az evvel dukan testini yaptım çünkü kağıdımı kaybettim kaç gün ne yapacağım şeklinde yazmıştım. gerçi önemli olan atak ama o 4 gündü. şimdi ilk günkü kilomu ve hedeflediğim kiloyu yazdım ama dukan amca bana 7 gün atak verdi( ben bugün seyir 1'e geçmiştim ve sebze günü diye 3 küçük kokteyl domates ve 2 silor ufak salatalık yemiştim. napayım nolur biri bişey desin seyire mi devam edeyim yoksa 3 gün daha atak mı yapayım????? offfffffffffffff
canım şöyle bir baktım benim kiloma en yakın sensin ,birbirimizi azimlendirelim ve her hafta kontrol edelim ne dersin ,Şu an bende 86 yım ,yarış yapalım aramızda kim daha fazla verecek diyee
yapalim bakalim elbette hem motive oluruz süper olur
yumruk harekati yapiyoruz canim. ama kac gündür durdu bi onu söyle bakalim
atakta sebze yasak icinde de havuc var o yuzden yiyemiyoruz ve seyirde de havuc sinirli serbest besinlerden
diyette kilo vermem 2 haftadir tin tin takila takila beni cildirtma esigine gelmisti callanetics denen egzersizi kesfetmemle tartida 200 er 200er gidiyor ve 3. egzersiz gunumde 2 cm (saka gibi) belden hop gitmis ah ah zayif olacagim sanirim :)) okulda bu diyet hic iyi deil nasil kilo vercen yag meyve sart diyenlere mezurayla olcesim var her yanimi ohhhh :)))
Kısa bir aradan sonra tekrar merhaba dukancılar
Ben geçen hafta regl oldum bu yüzden tartılmak istemedim ve halada bitmedi..
bugün artık merakımı yenemedim tartıldım en son 75,100ken şimdi 76,7 gibi bir rakam gördüm yarın bildirim günü tekrar tartılcam bakalım
Bu arada çikolata kaçaklarımda oldu bolca,bir de iki gün peş peşe misafir ağırlamakta biraz düzenimi bozdu desem yalan olmaz..
Sorum şu : atak evresini tekrar yapmalı mıyım yoksa 1+1 düzenime devam etsem aldığım bu kilocuk ve gramcığı geri verir miyim?
Moralimde bozuldu iyice onca emeğim boşa gitmiş gibi hissediyorum..
sanırım birer hemoroid kremi edinsek fena olmıycak
hayir hic gerek yok simdi atak yapmana filan.
regl iken vücudun sis oldugunu zaten söylüyor dukan
e yumruk harekati da sadece bir kez yapiliyor bence hakkini simdi harcama reglin bitsin öle bak tekrar
nasi yani neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?