Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar p s gunüm icin yumruk büyüklüğünde bir kerevizden yogurtlu salata yaptım bugün hepsini yemeyi düşünüyorum. Elbette et but bişeylerde yiycem cokmu büyük sizce

bende tam ev perisi nerelerdesin diye msj yazacaktım ki sen yazmışsın.nasılsın?diyet nasıl gidiyor?bence çok değil o kereviz.yanında yoğurt dışında protein aldıktan sonra bence sıkıntı yok.

kızlar ne çok kaynatmışsınız oku oku anca bitti .sabah sporumu yaptım 30 dakika yürüdüm 20 dakika egzersiz yaptım kendimi çok iyi hisediyorum .şimdi sade neskafemi yudumlarken ,sizin kilo vermeleriniz beni motive ediyor ...bu arada tartıda 95 bana göz kırptı

Son düzenleme:
afiyet olsun canım çok gelmezde... but yasaklı değil mi? ya da değilse ben neden öyle hatırlıyorum ve yemiyorum.:)

canım benim kitabım yok ama bir çok yeri okudum dukanla ilgili.tavuğun her yeri yenebiliyormuş.dersiz olarak tabi.sadece derisi ayrılamayan kanat parçası vardır,orayı zaten biz yemeyiz,orası yenmiyormuş..

kızlar ayrıca z.yağ da serbest yazan bir çok yazı okudum

cnmcım kısa süre değil tam 1 ay dukan ile 1,5 hafta olacak yine de çok güzel teşkür ederim canlarımmmm ayyy sevindirik oldummmm

z.yağı 1 kaşık serbest:)
onda sorun yokta but kısmını yemiyordum ben:)
nerden aklımda kaldıysa
hep göğüs yiyorum neyse sorun yok ya çokta aramadım zaten
ama tariflerde de hiç but yok

Canım benimde 3 ay önceki ilk krep denememden sonra ki kusacaktım yerken bugün bir denemem daha oldu ve harika. Ama nasıl yaptım yumurta sarısını kullanmadım sadece beyaziyla 1bucuk kasik kepek koydum 1 tatlı kasığı Mısır unu 1 tatlı kasığı kadar rendelenmis (rendenin ince yeriyle)light kasar ve göz kararı sut azıcık tuz. Hepsini karistir tabağın icinde saga sola rahatça akabilecek kıvamda olacak. peceteyle yaglanmis ve iyice kizdirilmis tava ya akitiyorsin(20cm çapında bir tavaydı benimki)tam krep gibi oluyo hiç parçalanmıyor kasar sayesinde. İcinede mantar soteleyebirsin. Ben light peynir maydonoz azıcık domates ve 1 dilim küp küp dogradigim sucuk hepsini karıştırıp icine koyup dürdüm aynı tost gibi oldu artık ps kahvaltımı böyle yapicam. Günlük 2 yumurta yemekten kurtuldum. Ağzımın suyu aktı haaaaaa

nerden aklımda kaldıysa

Aklımız bize oyun oynuyor sanırım benimde aklımda kanat yenebilir diye kalmıştı

kaç yumurta acaba?

Bu krebi çok sık yapmamakta fayda var diye düşünüyorum ben...Mısır unu ve kaşar sınırlı izinli olanlardan geri dönüşü kötü olmasın :26::26::26:

nerden aklımda kaldıysa

çünkü but tavuğun yağlı bölgelerinden kuzucum o yüzden tariflerde yok... çok mecbur kalmadıkça da yemeyin diyor bloglar... bu arada zeytinyağı 1 kaşık derken tatlı kaşığı demek istedin sanırım...

bende tam ev perisi nerelerdesin diye msj yazacaktım ki sen yazmışsın.nasılsın?diyet nasıl gidiyor?bence çok değil o kereviz.yanında yoğurt dışında protein aldıktan sonra bence sıkıntı yok.
Canım benim sagol aynı mehteran gibiyim 2 ileri1geri. Bu sabah 64.5 i gördüm. halbuki atakta 64 ügormuştum ama nasılsa iste anlamadım gitti. Bugün de sebze gunüm bakalım yarın ne çıkacak Baskulde gorucez. Sen ne durumdasın alerji tedavin sürüyor sanirim

Aklımız bize oyun oynuyor sanırım benimde aklımda kanat yenebilir diye kalmıştı

yoook kanat bütün diyetlerde yasak
herkes neresini seviyorsa

tavuktan ve balıktan sıkıldım azcık onun için bu hafta dana haftam
böbrek , yürek , parça et :) off ev yapımı kavurmaaa
yaa şu kavurma denen yemekte içine yağını koyunca güzel oluyor maalesef
ama yağ yoooookkkk:)

bir de hindi aldım işte babam dalga geçiyor kızım çiftlik alayım sana diye:d
yumurtanda ordan gelir küçük baş büyük baş ve piliçlerinde

tam hayvancılık yapabilir seviyeye getirdi bu dukan bizi vallaa

merhabalar
bende 3 gündür 2 antep fıstığı hariç hiç kaçamak yapmadım,
2-1 yapıyorum bende, sadece akşam balık var, azcık salata yiycem sebze olarak o kadar...
aslında bu sabah tartılacaktım ama tartının pili bitmiş, eşim alır akşama
bakalım yarın sabah kaç kilo gelcem, artık 70 görmek istemiyorummmmm
borsa gibiyim son 1 aydır, 70-71 arasında inip çıkıyorum sürekli

yaw azcuk fazla yesek hanii wcye kolay çıksak olmamııı
kuzucum valla ben 1 ayı doldurduktan sonra zeytinyağı daha dün aldım
alıştım yağsız tuzsuz yemeye valla

damak tadım kalmadı bu diyettee

Bu krebi çok sık yapmamakta fayda var diye düşünüyorum ben...Mısır unu ve kaşar sınırlı izinli olanlardan geri dönüşü kötü olmasın :26::26::26:
Hafta sonu kahvaltısında yesem bile yeter bana çünkü bıktım yumurta yemekten. Haklısın tabi hergun Mısır unu hergun kasar olmaz ama haftada 1 -2den de bisey olmaz

benimde komşum hevese gelip başladı dukana, diyor beraber büyükbaş hayvana girelim, olmuyor bu böyle
etlerini biz yeriz yağlı yerlerini eşlerimize yediririz artık

Ne güzel sen değiştirebiliyorsun arada benim etle hiç aram yok sadece kıyma olarak tüketiyorum onun dışında kavurma,ciğer,böbrek sakatat aklına gelebilecek ne varsa yemiyorum tek alternatifim tavuk ve kıyma...Allahtan tavuğu çok seviyorum da sıkıntı yaşamıyorum...Bu gidişle daha ne kadar sevebilirim onuda bilmiyorum ama

Babanı takdir ettim iyi fikir

yaw azcuk fazla yesek hanii wcye kolay çıksak olmamııı
kuzucum valla ben 1 ayı doldurduktan sonra zeytinyağı daha dün aldım
alıştım yağsız tuzsuz yemeye valla

damak tadım kalmadı bu diyettee

Benimde kalmadı...Hatta eşim bile kilo vermeye başladığı yaptığım yemeklerden

Arkadaslar Bu zeytin yağı meselesine son noktayı koyuyorum. Kitapta 1 tatlı kasığı yazıyor ya hanı dukan kendi sitesinde güncelleme yaptı vehimden sonra 2tea spoon kullanılacak (onlarda bizimki gibi çay kasığı yok tea spoon bizim tatlı kasığı oluyor)bilginize sorun yok yani. Ama ben 1 tat kasığı kullancam diyen olursa tabi ki ısrar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…