Öncelikle cevabın için çoook teşekkür ederim (sadece reglden değilde kaçamaklarımdan dolayı olabilir diye düşünmüştümde..gerçi yarn kilo bildirimi var zaten bakcaz duruma tekrar..
yumruk harekatı atak evresini yinelemek mi oluyor acaba?
hemoroidin başlıca sebepleri ayakta fazla kalmak uzun süreli kabızlık proteinden zengn beslenme gebelik
zengin hastalığı diye boşuna denmiyo
aldıkça proteini yatkınlık da varsa hemoroid kaçınılmaz ben yakında alcam sanırım
peynirli kraker tarifi vardi facede dukan diyeti tariflerimdeydi sanirim icinde atak evresinde izin verilenler disinda birseyin bulunmamasi gerek eger tarif uretmede basariliysaniz neden olmasin :)teşekkür ederim peki başka kek ya da kurabiye gibi şeylere izin var mı light olarak:26:
bende forumda gormustum http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html linkinden bak istersen :) hareketleri onceden pilates deneyimim olmasina ragmen kivranarak yaptm etkili oldukca videoyu da kardesim indirdi sayesinde eriyor sevgili yagciklarim :)
ya canim nasil bir egzersiz o youtube a yazdim bakayim ama pek birsey anlamadim
hayir hic gerek yok simdi atak yapmana filan.
regl iken vücudun sis oldugunu zaten söylüyor dukan
e yumruk harekati da sadece bir kez yapiliyor bence hakkini simdi harcama reglin bitsin öle bak tekrar
diyette kilo vermem 2 haftadir tin tin takila takila beni cildirtma esigine gelmisti callanetics denen egzersizi kesfetmemle tartida 200 er 200er gidiyor ve 3. egzersiz gunumde 2 cm (saka gibi) belden hop gitmis ah ah zayif olacagim sanirim :)) okulda bu diyet hic iyi deil nasil kilo vercen yag meyve sart diyenlere mezurayla olcesim var her yanimi ohhhh :)))
ben evde hemoroid ilacı vardı ilk zamanlar arada içtim vallahisanırım birer hemoroid kremi edinsek fena olmıycak
Ben sana rakip oluyum diycem ama hem benden daha zayıfsın, hemde daha az kilo verdiğin için metabolizman hızlıdır bendenselam kizlar, goruyorum k iherkes tam gaz devam ediyor
benim pazartesi gunu 2 ayim dolacak ve o gune kadar toplamda 10 kg vermis olmayi hedefliyorum. boyum 1.60, simdiki kilom 68.2, bir 10 kg daha vermeyi hedefliyorum. var mi durumu benim gibi olan cesur bir dukan guzeli? :13: soyle bir ufaktan rekabet etsek de daha hizli kurtulsak kilolarimizdan?
herkese kolay gelsinnn
aaa, buda ne ki?? benim acil karın, mide, göbek bölgemi sıkılaştırıp eritecek bişeylere ihtiyacım var.....bende forumda gormustum http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html linkinden bak istersen :) hareketleri onceden pilates deneyimim olmasina ragmen kivranarak yaptm etkili oldukca videoyu da kardesim indirdi sayesinde eriyor sevgili yagciklarim :)
selam kizlar, goruyorum k iherkes tam gaz devam ediyor
benim pazartesi gunu 2 ayim dolacak ve o gune kadar toplamda 10 kg vermis olmayi hedefliyorum. boyum 1.60, simdiki kilom 68.2, bir 10 kg daha vermeyi hedefliyorum. var mi durumu benim gibi olan cesur bir dukan guzeli? :13: soyle bir ufaktan rekabet etsek de daha hizli kurtulsak kilolarimizdan?
herkese kolay gelsinnn
kızlar günaydın...
dün eve gittiğimde üç farklı kargo gelmiş... heyecanla açtım hepsini... birinde 1,5 kg x 2 = 3 kg dumbelbirinde pilates setim ve twesterım diğerinde de evimiz için aldığım (çeyiz) sehpa takımı (kırmızı-siyah-beyaz) hepsi birbirinden güzel...
pilates yaptım yaklaşık 1 saat... heryerim ağrıyo... sonra kol çalıştım dumbellarla 10 dk kadar... sonra 50 mekik çektim... twesterdada yaklaşık 300 kere kıvırdımama ben hala + çıkıyorum... reglim hala bitmedi buna bağlı olabilirmi bilmiyorum... akşam merakımdan tekrar ölçülerimi aldım... göbeğimde 6 cm incelme, basenim de 4 cm, kollarımda 1 cm, göğüs 3 cm incelme var... tabi bu benim için tatminkar değil.. bugun o yüzden çok mutsuz uyandım... kısa zaman içinde yüzmeye başlamam lazım... hatta araştırıp kayıt da yaptırıp reglim bittiği gün havuzda olmam lazım... iki gündür akşamları da en az 1 saat yürüyorum bunun yarım saati yokuş tırmanmakla geçiyo ama nerde yanlış yapıyo olabilirim acabaaa
Günaydın Hanımlar,
Kahvaltım (Atak)
Bir yumurta ve light peynirle yapılmış yağsız omlet
1/2 bardak yarım yağlı süt...
Hazırladığım Öğle Yemeğim
Tavuk köfte (fırında)
Yoğurt
Ara Öğün
Az kakaolu süt
Gündüleri gayet iyiyim, özellikle işlere dalınca acıktığımı bile fark etmiyorum ama eve gidince gözüm dönüyor. Süt+tatlandırıcı+kahve acil durum içeceğim :)
Dukanda ikinci denemem bu, ilkinde midem rahatsızlanmıştı ve seyirde bırakmak zorunda kalmıştım ama bu kez azimliyim bakalım
bir arkadaş 50 kg ya yaklaştı verdiği kg,ben 20 kg verdimemin ol verirsin ama herkes kendini iyi hissettiği diyette olmalı.öperim görüşürüz bol eksiler
kızlar benim testimde 3 gun atak cıktı fakat ben dukan amcanın uygun buldugu kılodan bikaç kilo daha asagıda olmak ıstedıgım ıcın atak devresini 5 gün yapmayı düşünüyorum.Sizce bi sakıncası olur mu?
sağol tatlım.sen de iyi gidiyorsun.benim vücudum acayip sevdi bu diyeti.hiç spor yapmadım ben mesela, fırsat yaratmadım kendime..ama gidiyor kilolar.çok şükür:))
merhabaa baylar ve bayanlarrr aranıza yeni katılmış biri olaraktannn sizlere saygılarımı sunmayı bir borç biliyorum :))).....
arkadaşlar bende yarından itibaren dukancıyım. dukan amca atak evremin 3 gün olacağını belirtti . kitabı almadım arkadaşmın tavsiyesiyle başlıyorum o kitabı aldı 14 gündür uyguluyor veeee 4 kilo verdi ki bu arkadaşım geçen sene 6 ay spora gidip 6 kilo zorla vermiş bir kişi şeker hastalığı olduğundan kilo vermesi zor ama bu diyetle maşallah 4 kilo verdi şimdiden. bende bugün markete gittim dolabımı light süt ürünleriyle doldurdum ve yulaf kepeği aldım bakalım nasıl oalcak bekle beni 8 Mart :))
Kısa bir aradan sonra tekrar merhaba dukancılar
Ben geçen hafta regl oldum bu yüzden tartılmak istemedim ve halada bitmedi..
bugün artık merakımı yenemedim tartıldım en son 75,100ken şimdi 76,7 gibi bir rakam gördüm yarın bildirim günü tekrar tartılcam bakalım
Bu arada çikolata kaçaklarımda oldu bolca,bir de iki gün peş peşe misafir ağırlamakta biraz düzenimi bozdu desem yalan olmaz..
Sorum şu : atak evresini tekrar yapmalı mıyım yoksa 1+1 düzenime devam etsem aldığım bu kilocuk ve gramcığı geri verir miyim?
Moralimde bozuldu iyice onca emeğim boşa gitmiş gibi hissediyorum..
arkadaşlar herkese merhaba.gecenin bu saatinde yorumları okudum inceledim bu diyet gerçekten başarılı sonuçlar vermiş.ben de inşallah yarın bu diyete başlıyacam.77 kiloyum.162 cm boyundayım.hedefim 62.her gün ne yedim ne yaptım yazıcam.nolur birbirimize destek olalım.bu kilo illetinden kurtulmak istiyorum artık.zamanla kilo cetvelimi de oluştururum.herkese iyi geceler
herkese günaydınnnn :)
günün ilk bildirim benden gelsin çok değil ama gitmiş azıcık
başlama tarihi:24.01.2012
başlama kilom:73.3
şuanki kilom:64.4
heddef kilom:59.9
hadi bakalım devammmmm
bu arada bişey sorcam kızlar yumruk olayı ne????
kızlar günaydın...
dün eve gittiğimde üç farklı kargo gelmiş... heyecanla açtım hepsini... birinde 1,5 kg x 2 = 3 kg dumbelbirinde pilates setim ve twesterım diğerinde de evimiz için aldığım (çeyiz) sehpa takımı (kırmızı-siyah-beyaz) hepsi birbirinden güzel...
pilates yaptım yaklaşık 1 saat... heryerim ağrıyo... sonra kol çalıştım dumbellarla 10 dk kadar... sonra 50 mekik çektim... twesterdada yaklaşık 300 kere kıvırdımama ben hala + çıkıyorum... reglim hala bitmedi buna bağlı olabilirmi bilmiyorum... akşam merakımdan tekrar ölçülerimi aldım... göbeğimde 6 cm incelme, basenim de 4 cm, kollarımda 1 cm, göğüs 3 cm incelme var... tabi bu benim için tatminkar değil.. bugun o yüzden çok mutsuz uyandım... kısa zaman içinde yüzmeye başlamam lazım... hatta araştırıp kayıt da yaptırıp reglim bittiği gün havuzda olmam lazım... iki gündür akşamları da en az 1 saat yürüyorum bunun yarım saati yokuş tırmanmakla geçiyo ama nerde yanlış yapıyo olabilirim acabaaa
Günaydın Hanımlar,
Kahvaltım (Atak)
Bir yumurta ve light peynirle yapılmış yağsız omlet
1/2 bardak yarım yağlı süt...
Hazırladığım Öğle Yemeğim
Tavuk köfte (fırında)
Yoğurt
Ara Öğün
Az kakaolu süt
Gündüleri gayet iyiyim, özellikle işlere dalınca acıktığımı bile fark etmiyorum ama eve gidince gözüm dönüyor. Süt+tatlandırıcı+kahve acil durum içeceğim :)
Dukanda ikinci denemem bu, ilkinde midem rahatsızlanmıştı ve seyirde bırakmak zorunda kalmıştım ama bu kez azimliyim bakalım
Bende rakip olabilirim sana...Bende başlayalı bir buçuk ay oldu ve 67.4 deyim şu an bende 55 olmayı hedefliyorum
Regliden kaynaklıdır bozma moralini lütfen sen devam et spora görceksin sonuçlarını inan
Bu arada bu hafta 67,4 üm
günaydın
kilom 57 olunca 2 kiloda güçlendirmede gider diye erken geçtim.yani hatfa sonunu beklemedim
ama bu sabah çok şükür ki regl oldum.ve güçlendirmeye geçtiğimden beri 2 gündür kilom 57.1
yani bu günkü kilo bildirimim 57.1
inşallah regl bitince --- görürüm
Günaydınnnnnn.
Hiç mutlu değilim bu sabah. Halbuki geçen hafta ne güzeldi ahhh ahhh.
Kaçamak yaparsan o kadar sonun bu olur.
Bu sabah ki kilom 68,3
Öyle böyle vericez cnm işallah.
Kaç gün çıktıysa o kadar gün yap canım.
Süper valla sen birde çok istikrarlısın kaçamak yapmıyorsun benim hatam o oluyor.
Hoşgeldin hayırlı olsun bakalım.
Aynen 1+1 devam et canım.
Hayırlı olsun hadi bakalım.
Az da olsa gitmiş çok sevindim cnm.
yumruk 15 gün süren duraklamalardan sonra yapılan atak dönemi canım.
Kesinlikle regldendir canım. Aynen devam hiç bozmadan. Regl bitsin sonucu göreceksin.
İşallah bu kez sonuca ulaşıp bırakırsın cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?