Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet ve spor süresini uzatmak demek oluyor

hee annadim aliriz bakalim onu da aliriz

teşekkür ederim peki başka kek ya da kurabiye gibi şeylere izin var mı light olarak:26:
peynirli kraker tarifi vardi facede dukan diyeti tariflerimdeydi sanirim icinde atak evresinde izin verilenler disinda birseyin bulunmamasi gerek eger tarif uretmede basariliysaniz neden olmasin :)

bende forumda gormustum http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html linkinden bak istersen :) hareketleri onceden pilates deneyimim olmasina ragmen kivranarak yaptm etkili oldukca videoyu da kardesim indirdi sayesinde eriyor sevgili yagciklarim :)

Nasıl yapıyosun kızzz heveslendim baktım annammm cok zor bişey :):) ben en iyisi leslie ye devam

sanırım birer hemoroid kremi edinsek fena olmıycak
ben evde hemoroid ilacı vardı ilk zamanlar arada içtim vallahi
kayısılı form çayını öneririm işe yarıyor

Ben sana rakip oluyum diycem ama hem benden daha zayıfsın, hemde daha az kilo verdiğin için metabolizman hızlıdır benden
en iyisi " kaç benden takipyetim seni" deyim....

arkadaşlar herkese merhaba.gecenin bu saatinde yorumları okudum inceledim bu diyet gerçekten başarılı sonuçlar vermiş.ben de inşallah yarın bu diyete başlıyacam.77 kiloyum.162 cm boyundayım.hedefim 62.her gün ne yedim ne yaptım yazıcam.nolur birbirimize destek olalım.bu kilo illetinden kurtulmak istiyorum artık.zamanla kilo cetvelimi de oluştururum.herkese iyi geceler

herkese günaydınnnn :)
günün ilk bildirim benden gelsin çok değil ama gitmiş azıcık
başlama tarihi:24.01.2012
başlama kilom:73.3
şuanki kilom:64.4
heddef kilom:59.9
hadi bakalım devammmmm

bu arada bişey sorcam kızlar yumruk olayı ne????

kızlar günaydın...
dün eve gittiğimde üç farklı kargo gelmiş... heyecanla açtım hepsini... birinde 1,5 kg x 2 = 3 kg dumbel birinde pilates setim ve twesterım diğerinde de evimiz için aldığım (çeyiz) sehpa takımı (kırmızı-siyah-beyaz) hepsi birbirinden güzel...
pilates yaptım yaklaşık 1 saat... heryerim ağrıyo... sonra kol çalıştım dumbellarla 10 dk kadar... sonra 50 mekik çektim... twesterdada yaklaşık 300 kere kıvırdım ama ben hala + çıkıyorum... reglim hala bitmedi buna bağlı olabilirmi bilmiyorum... akşam merakımdan tekrar ölçülerimi aldım... göbeğimde 6 cm incelme, basenim de 4 cm, kollarımda 1 cm, göğüs 3 cm incelme var... tabi bu benim için tatminkar değil.. bugun o yüzden çok mutsuz uyandım... kısa zaman içinde yüzmeye başlamam lazım... hatta araştırıp kayıt da yaptırıp reglim bittiği gün havuzda olmam lazım... iki gündür akşamları da en az 1 saat yürüyorum bunun yarım saati yokuş tırmanmakla geçiyo ama nerde yanlış yapıyo olabilirim acabaaa

Günaydın Hanımlar,
Kahvaltım (Atak)
Bir yumurta ve light peynirle yapılmış yağsız omlet
1/2 bardak yarım yağlı süt...
Hazırladığım Öğle Yemeğim
Tavuk köfte (fırında)
Yoğurt
Ara Öğün
Az kakaolu süt
Gündüleri gayet iyiyim, özellikle işlere dalınca acıktığımı bile fark etmiyorum ama eve gidince gözüm dönüyor. Süt+tatlandırıcı+kahve acil durum içeceğim :)
Dukanda ikinci denemem bu, ilkinde midem rahatsızlanmıştı ve seyirde bırakmak zorunda kalmıştım ama bu kez azimliyim bakalım

Bende rakip olabilirim sana...Bende başlayalı bir buçuk ay oldu ve 67.4 deyim şu an bende 55 olmayı hedefliyorum

Regliden kaynaklıdır bozma moralini lütfen sen devam et spora görceksin sonuçlarını inan

Bu arada bu hafta 67,4 üm

günaydın arkadaşlar ben 66 yı gördüm nihayet kaldı 6 kilo 7si bitti şükür 5 şubatta başladım hedefim 23 nisanda 60 olmak olacak ben hissediyorum hepimiz yaza dal gibi giricez 23 nisanda badem ezmesi yiyecem inş.hayaliyle yaşıyorum

Günaydınnnnnn.
Hiç mutlu değilim bu sabah. Halbuki geçen hafta ne güzeldi ahhh ahhh.
Kaçamak yaparsan o kadar sonun bu olur.
Bu sabah ki kilom 68,3

bir arkadaş 50 kg ya yaklaştı verdiği kg,ben 20 kg verdim emin ol verirsin ama herkes kendini iyi hissettiği diyette olmalı.öperim görüşürüz bol eksiler

Öyle böyle vericez cnm işallah.

Kaç gün çıktıysa o kadar gün yap canım.

sağol tatlım.sen de iyi gidiyorsun.benim vücudum acayip sevdi bu diyeti.hiç spor yapmadım ben mesela, fırsat yaratmadım kendime..ama gidiyor kilolar.çok şükür:))

Süper valla sen birde çok istikrarlısın kaçamak yapmıyorsun benim hatam o oluyor.

Hoşgeldin hayırlı olsun bakalım.

Aynen 1+1 devam et canım.

Hayırlı olsun hadi bakalım.

Az da olsa gitmiş çok sevindim cnm.
yumruk 15 gün süren duraklamalardan sonra yapılan atak dönemi canım.

Kesinlikle regldendir canım. Aynen devam hiç bozmadan. Regl bitsin sonucu göreceksin.

İşallah bu kez sonuca ulaşıp bırakırsın cnm.

süpersin ben 75lerdeyim nasıl +2000 görebiliyorum deliricem yaa

günaydın
kilom 57 olunca 2 kiloda güçlendirmede gider diye erken geçtim.yani hatfa sonunu beklemedim
ama bu sabah çok şükür ki regl oldum.ve güçlendirmeye geçtiğimden beri 2 gündür kilom 57.1
yani bu günkü kilo bildirimim 57.1
inşallah regl bitince --- görürüm

Günaydın!
08/03/2012

kilom:67,9
cumartesi 3 ay dolacak.

süpersin çağla....

günayydıııınnn... inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşabiliriz en kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…