- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
süpersin ben 75lerdeyim nasıl +2000 görebiliyorum deliricem yaa
peki meleğim sabrediyorumm sözzzLütfen unut +2000 ni geçen seferki regli döneminde de aynı şeyi yaşadın biliyorsun...Bittikten sonra 2 kilo vermiştin bir anda...Bi kaç gün sabret sadece
merhaba, ben 26 eylülde başladım diyete, 5,5 ay oldu yani ama son 2 aydır pek iyi gitmedi grip falan girdi araya, yoksa biterdi şimdiye....MERHABA , Nes05 sana birşey sormak istiyorum, kaç zamanda okadar kilo verdin.
kızlar günaydın...
dün eve gittiğimde üç farklı kargo gelmiş... heyecanla açtım hepsini... birinde 1,5 kg x 2 = 3 kg dumbelbirinde pilates setim ve twesterım diğerinde de evimiz için aldığım (çeyiz) sehpa takımı (kırmızı-siyah-beyaz) hepsi birbirinden güzel...
pilates yaptım yaklaşık 1 saat... heryerim ağrıyo... sonra kol çalıştım dumbellarla 10 dk kadar... sonra 50 mekik çektim... twesterdada yaklaşık 300 kere kıvırdımama ben hala + çıkıyorum... reglim hala bitmedi buna bağlı olabilirmi bilmiyorum... akşam merakımdan tekrar ölçülerimi aldım... göbeğimde 6 cm incelme, basenim de 4 cm, kollarımda 1 cm, göğüs 3 cm incelme var... tabi bu benim için tatminkar değil.. bugun o yüzden çok mutsuz uyandım... kısa zaman içinde yüzmeye başlamam lazım... hatta araştırıp kayıt da yaptırıp reglim bittiği gün havuzda olmam lazım... iki gündür akşamları da en az 1 saat yürüyorum bunun yarım saati yokuş tırmanmakla geçiyo ama nerde yanlış yapıyo olabilirim acabaaa
seni tebrik ediyorum...öncelikle 7Oler bitti çok şükür, 1 aylık direnişi kırmış durumdayım, sakın vazgeçmeyin, eninde sonunda gidecek bu kilolar....
sabah ki kilom 69.3... darısı 59.3 ü gördüğüm günlere
merhaba, ben 26 eylülde başladım diyete, 5,5 ay oldu yani ama son 2 aydır pek iyi gitmedi grip falan girdi araya, yoksa biterdi şimdiye....
yarimmm
ben regl döneminde tartılmıyorum bile canım, boşa bozma moraliini, kilo değil ödemdir o ödem
regl bitince tekrar tartıl ve bu dönemde boşa kötü düşüncelerle beynini doldurma, kuantum felsefesiyle bak olaya....iyi düşünki iyi olsunnn, eninde sonunda gidecek bu kilolar
herkese merhaba.... çok yeni bir üyeyimm.. aslında kadınlarkulubunu çoooook uzun zamandır takip ediyordum.. ama bir türlü kısmet olmamıştı aranıza katılmak.. dukan diyetim beni buraya sizlerin arasına getirdi.. çok kısa bahsedeyim kendimden.. 1,5 yıllık evliyim, çalışıyorum ve hem de çok yoğun çalışıyorum ama mutfakla aramdaki o sıcacık bağı kopartamıyorum: ) eşim de ben de bu kısa zamanda kiloları aldık da aldık... kısa kısa bir çok denemenin sonunda kadın doğum uzmanı bir tanıdığım dukanla kilo vermeye başlayınca biz de hadi bakalım dedik: ) 3 gun atak döneminde 61.6'dan 60.8'e düştüm.. aslında dukanın sitesinde 1.1 kilo vermen gerekiyor yazıyordu ama regl öncesi olmama bağlıyorum bu durumu.. eşim de 98.3'ten 95.6'ya indi (2.7 kilo 5 gün atak evresi sonucu).. ben de artık tecrübelerimle aranızdayım: ) herkese selamlarrrr tekrar: )
kızlar günaydın...
dün eve gittiğimde üç farklı kargo gelmiş... heyecanla açtım hepsini... birinde 1,5 kg x 2 = 3 kg dumbelbirinde pilates setim ve twesterım diğerinde de evimiz için aldığım (çeyiz) sehpa takımı (kırmızı-siyah-beyaz) hepsi birbirinden güzel...
pilates yaptım yaklaşık 1 saat... heryerim ağrıyo... sonra kol çalıştım dumbellarla 10 dk kadar... sonra 50 mekik çektim... twesterdada yaklaşık 300 kere kıvırdımama ben hala + çıkıyorum... reglim hala bitmedi buna bağlı olabilirmi bilmiyorum... akşam merakımdan tekrar ölçülerimi aldım... göbeğimde 6 cm incelme, basenim de 4 cm, kollarımda 1 cm, göğüs 3 cm incelme var... tabi bu benim için tatminkar değil.. bugun o yüzden çok mutsuz uyandım... kısa zaman içinde yüzmeye başlamam lazım... hatta araştırıp kayıt da yaptırıp reglim bittiği gün havuzda olmam lazım... iki gündür akşamları da en az 1 saat yürüyorum bunun yarım saati yokuş tırmanmakla geçiyo ama nerde yanlış yapıyo olabilirim acabaaa
Dun + cikmamin nedenini anladiiim regl olcakmisim. bugun de tarti bana bi guzellik yaptiii arti kilom gitmis :) kilo verme sevincimi haftaya yasarim artik
canım güle güle kullanıp zayıflarsın çıtır olursun inşallah
peki meleğim sabrediyorumm sözzz
Dun + cikmamin nedenini anladiiim regl olcakmisim. bugun de tarti bana bi guzellik yaptiii arti kilom gitmis :) kilo verme sevincimi haftaya yasarim artik
günayydıııınnn... inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşabiliriz en kısa zamanda...
kizlar günaydin,
uzun zamandir giremedim, oglum la birlikte zaman cok hizli geciyor, birde 1,5 hafta diete ara verince - regl den dolayi - cok fazla foruma giremedim. umarim herkesin dieti istedigi gibi gidiyordur. bol eksili bir gün diliyorum, benim biraz agir gidiyor ama, insallah hizlanicak. ben 1,5 hafta ara verince tekrar ataktan basladim, bilmiyorum dogru muydu ama, yarin seyir evresine basliyorum. tekrar
valla diete basladigim tam 1 ay oluyor. 3.8 kilo vermisim, normal diye düsünüyorum, siz ne dersiniz ?
BU ARADA YARIM CIM SANA KILO BILDIRIMIMI BU SEFER BURADAN YAPIYORUM........
kilo bildirimi :
minasofie
baslangic :09.02.2011
baslangic kilo : 71
1. kilo bildirimi : 69
2. kilo bildirimi : 67.5 ( regl )
3. ve son kilo bildirimi : 67.2
hedef kilo : 55
HERKESIN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN; ÖZELLIKLE DE BIZIM.... HIRSLI VE BASARILI KADINLAR....
öncelikle 7Oler bitti çok şükür, 1 aylık direnişi kırmış durumdayım, sakın vazgeçmeyin, eninde sonunda gidecek bu kilolar....
sabah ki kilom 69.3... darısı 59.3 ü gördüğüm günlere
merhaba, ben 26 eylülde başladım diyete, 5,5 ay oldu yani ama son 2 aydır pek iyi gitmedi grip falan girdi araya, yoksa biterdi şimdiye....
yarimmm
ben regl döneminde tartılmıyorum bile canım, boşa bozma moraliini, kilo değil ödemdir o ödem
regl bitince tekrar tartıl ve bu dönemde boşa kötü düşüncelerle beynini doldurma, kuantum felsefesiyle bak olaya....iyi düşünki iyi olsunnn, eninde sonunda gidecek bu kilolar
dukana başlangıç kilom 101 .3
geçen hafta 96.5
bu hafta .95.5
hedef kilo 70
selam kizlar, goruyorum k iherkes tam gaz devam ediyor
Benim pazartesi gunu 2 ayim dolacak ve o gune kadar toplamda 10 kg vermis olmayi hedefliyorum. Boyum 1.60, simdiki kilom 68.2, bir 10 kg daha vermeyi hedefliyorum. Var mi durumu benim gibi olan cesur bir dukan guzeli? :13: Soyle bir ufaktan rekabet etsek de daha hizli kurtulsak kilolarimizdan?
Herkese kolay gelsinnn
ben varımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?