Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar günaydin,

uzun zamandir giremedim, oglum la birlikte zaman cok hizli geciyor, birde 1,5 hafta diete ara verince - regl den dolayi - cok fazla foruma giremedim. umarim herkesin dieti istedigi gibi gidiyordur. bol eksili bir gün diliyorum, benim biraz agir gidiyor ama, insallah hizlanicak. ben 1,5 hafta ara verince tekrar ataktan basladim, bilmiyorum dogru muydu ama, yarin seyir evresine basliyorum. tekrar

valla diete basladigim tam 1 ay oluyor. 3.8 kilo vermisim, normal diye düsünüyorum, siz ne dersiniz ?

BU ARADA YARIM CIM SANA KILO BILDIRIMIMI BU SEFER BURADAN YAPIYORUM........

kilo bildirimi :

minasofie

baslangic :09.02.2011

baslangic kilo : 71

1. kilo bildirimi : 69

2. kilo bildirimi : 67.5 ( regl )

3. ve son kilo bildirimi : 67.2

hedef kilo : 55

HERKESIN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN; ÖZELLIKLE DE BIZIM.... HIRSLI VE BASARILI KADINLAR....

öncelikle 7Oler bitti çok şükür, 1 aylık direnişi kırmış durumdayım, sakın vazgeçmeyin, eninde sonunda gidecek bu kilolar....
sabah ki kilom 69.3... darısı 59.3 ü gördüğüm günlere

MERHABA , Nes05 sana birşey sormak istiyorum, kaç zamanda okadar kilo verdin.
merhaba, ben 26 eylülde başladım diyete, 5,5 ay oldu yani ama son 2 aydır pek iyi gitmedi grip falan girdi araya, yoksa biterdi şimdiye....

yarimmm
ben regl döneminde tartılmıyorum bile canım, boşa bozma moraliini, kilo değil ödemdir o ödem
regl bitince tekrar tartıl ve bu dönemde boşa kötü düşüncelerle beynini doldurma, kuantum felsefesiyle bak olaya....iyi düşünki iyi olsunnn, eninde sonunda gidecek bu kilolar

herkese merhaba.... çok yeni bir üyeyimm.. aslında kadınlarkulubunu çoooook uzun zamandır takip ediyordum.. ama bir türlü kısmet olmamıştı aranıza katılmak.. dukan diyetim beni buraya sizlerin arasına getirdi.. çok kısa bahsedeyim kendimden.. 1,5 yıllık evliyim, çalışıyorum ve hem de çok yoğun çalışıyorum ama mutfakla aramdaki o sıcacık bağı kopartamıyorum: ) eşim de ben de bu kısa zamanda kiloları aldık da aldık... kısa kısa bir çok denemenin sonunda kadın doğum uzmanı bir tanıdığım dukanla kilo vermeye başlayınca biz de hadi bakalım dedik: ) 3 gun atak döneminde 61.6'dan 60.8'e düştüm.. aslında dukanın sitesinde 1.1 kilo vermen gerekiyor yazıyordu ama regl öncesi olmama bağlıyorum bu durumu.. eşim de 98.3'ten 95.6'ya indi (2.7 kilo 5 gün atak evresi sonucu).. ben de artık tecrübelerimle aranızdayım: ) herkese selamlarrrr tekrar: )

Dun + cikmamin nedenini anladiiim regl olcakmisim. bugun de tarti bana bi guzellik yaptiii arti kilom gitmis :) kilo verme sevincimi haftaya yasarim artik

seni tebrik ediyorum... kuantum benim hayat görüşüm zaten... ne bir kitap ne bir gösteri ne bir semineri kaçırmamaya çalışırım... çok inanıyorum pozitif düşünce olayına... evren sana istediğini gerçekten veriyor Allah'ım insanoğluna nasıl bir güç kuvvet vermiş birçok şey insanın kendi elinde... herşey çok güzel olucak inanıyorum... haftaya sana yetişirmişimmmm ne gülerim hee...

aramıza hoşgeldinnn simooonnnn ...

Son düzenleme:

canım güle güle kullanıp zayıflarsın çıtır olursun inşallah

günayydıııınnn... inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşabiliriz en kısa zamanda...

İşallah canım.

Tebrikler canım güzel vermişsin.

Canım tebrik ederim harika gidiyorsun.

Dun + cikmamin nedenini anladiiim regl olcakmisim. bugun de tarti bana bi guzellik yaptiii arti kilom gitmis :) kilo verme sevincimi haftaya yasarim artik

Olsun en azından regl den dolayı olduğunu biliyorsun canım.
Benim gibi kaçamak + ları değil

dukana başlangıç kilom 101 .3
geçen hafta 96.5
bu hafta .95.5
hedef kilo 70

Tebrikler

başlama tarihi:27.02.2012

başlama kilom:86.1
şuanki kilom:81.9
hedef kilom:65.0

ve dün reglimin 1.günüydü, yani sonrası daha büyük bir düşüş bekliyorum. Gelen yorumlarınızdan umutlanarak.

Bir de şu spor olayına başlayabilirsem leslie ile süper olacak inşallah.

ben varımmmmmmm

bu gün atak evresinin 2. günü
ama morelim bozuk başladı morelimin bozuk olması için çok erken biliyorum ama bu sabah tartıda 68.2 gördüm
niye böyle oldu bilmiyorum Dukan Amcaya göre2 gün atak yapıp 800gr vermem gerekiyor acaba atak dönemini 5 gün mü yapsam
baksanıza ilk gün +200 alınca regl olama yaklaşık 8-9 gün var onun etkisi olmaz herhalde

günaydın hanımlarrrrrr
dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnn

kızlar ben cumartesı günleri tartılıyom ama gene de kilo bildirimine katılmak istedim
başlangıç tarih 18/02/2012
başlangıç kilom: 81,6
ilk hafta: 80,3
2. hafta: 77,5

boyle işteeee

Canim bu arada sana da yeni malzemelerin hayirli ugurlu olsun,güle güle kullan.
stres yapma, zamanla hersey incelicek ve sen muhtesem zayiflicaksin...
gelinliginin icinde de prenses gibi görünüceksin.
sadece biraz zaman....
bende regl zamani 1,5 hafta ara verdim bana +800gr geri döndü

AMA yalan yok, regl döneminde de biraz tatli yedim, dogumdan sonra ilk defa olunca 6 ay aradan sonra, tatli krizim tavan yapti :26::26::26::26::26:
ama simdi gene bastan basladim, bugün atak son, yarin gene seyir

ama bir elbise gördüm, beni acayip gaza getirdi, haftasonu onun 38 bedenini alicam yoksa 36 mi alsam :44::44::44:

ve mutfakla oturma odasinin arasina asicam benim mutfagimla oturma odam bir, acik mutfak

acayip gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…