Canim bu arada sana da yeni malzemelerin hayirli ugurlu olsun,güle güle kullan.
stres yapma, zamanla hersey incelicek ve sen muhtesem zayiflicaksin...
gelinliginin icinde de prenses gibi görünüceksin.
sadece biraz zaman....
bende regl zamani 1,5 hafta ara verdim bana +800gr geri döndü
AMA yalan yok, regl döneminde de biraz tatli yedim, dogumdan sonra ilk defa olunca 6 ay aradan sonra, tatli krizim tavan yapti :26::26::26::26::26:
ama simdi gene bastan basladim, bugün atak son, yarin gene seyir
ama bir elbise gördüm, beni acayip gaza getirdi, haftasonu onun 38 bedenini alicam yoksa 36 mi alsam :44::44::44:
ve mutfakla oturma odasinin arasina asicambenim mutfagimla oturma odam bir, acik mutfak
acayip gaza geldim
Ne zamandır takılı kaldı tartı eğer iki haftadan az ise sporunu artır iki hafta yada fazla ise 4 gün sadece protein yap
Ay insanın böyle tepkiler alması kadar güzel birşey yok...Birde sevgilin istemiyordu sanki kilo vermeni yanlışmı hatırlıyorum :44::44::44:
kızlar günaydın...
dün eve gittiğimde üç farklı kargo gelmiş... heyecanla açtım hepsini... birinde 1,5 kg x 2 = 3 kg dumbelbirinde pilates setim ve twesterım diğerinde de evimiz için aldığım (çeyiz) sehpa takımı (kırmızı-siyah-beyaz) hepsi birbirinden güzel...
pilates yaptım yaklaşık 1 saat... heryerim ağrıyo... sonra kol çalıştım dumbellarla 10 dk kadar... sonra 50 mekik çektim... twesterdada yaklaşık 300 kere kıvırdımama ben hala + çıkıyorum... reglim hala bitmedi buna bağlı olabilirmi bilmiyorum... akşam merakımdan tekrar ölçülerimi aldım... göbeğimde 6 cm incelme, basenim de 4 cm, kollarımda 1 cm, göğüs 3 cm incelme var... tabi bu benim için tatminkar değil.. bugun o yüzden çok mutsuz uyandım... kısa zaman içinde yüzmeye başlamam lazım... hatta araştırıp kayıt da yaptırıp reglim bittiği gün havuzda olmam lazım... iki gündür akşamları da en az 1 saat yürüyorum bunun yarım saati yokuş tırmanmakla geçiyo ama nerde yanlış yapıyo olabilirim acabaaa
süpersin çağla....
kizlar günaydin,
uzun zamandir giremedim, oglum la birlikte zaman cok hizli geciyor, birde 1,5 hafta diete ara verince - regl den dolayi - cok fazla foruma giremedim. umarim herkesin dieti istedigi gibi gidiyordur. bol eksili bir gün diliyorum, benim biraz agir gidiyor ama, insallah hizlanicak. ben 1,5 hafta ara verince tekrar ataktan basladim, bilmiyorum dogru muydu ama, yarin seyir evresine basliyorum. tekrar
valla diete basladigim tam 1 ay oluyor. 3.8 kilo vermisim, normal diye düsünüyorum, siz ne dersiniz ?
BU ARADA YARIM CIM SANA KILO BILDIRIMIMI BU SEFER BURADAN YAPIYORUM........
kilo bildirimi :
minasofie
baslangic :09.02.2011
baslangic kilo : 71
1. kilo bildirimi : 69
2. kilo bildirimi : 67.5 ( regl )
3. ve son kilo bildirimi : 67.2
hedef kilo : 55
HERKESIN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN; ÖZELLIKLE DE BIZIM.... HIRSLI VE BASARILI KADINLAR....
öncelikle 7Oler bitti çok şükür, 1 aylık direnişi kırmış durumdayım, sakın vazgeçmeyin, eninde sonunda gidecek bu kilolar....
sabah ki kilom 69.3... darısı 59.3 ü gördüğüm günlere
merhaba, ben 26 eylülde başladım diyete, 5,5 ay oldu yani ama son 2 aydır pek iyi gitmedi grip falan girdi araya, yoksa biterdi şimdiye....
yarimmm
ben regl döneminde tartılmıyorum bile canım, boşa bozma moraliini, kilo değil ödemdir o ödem
regl bitince tekrar tartıl ve bu dönemde boşa kötü düşüncelerle beynini doldurma, kuantum felsefesiyle bak olaya....iyi düşünki iyi olsunnn, eninde sonunda gidecek bu kilolar
dukana başlangıç kilom 101 .3
geçen hafta 96.5
bu hafta .95.5
hedef kilo 70
günaydın hanımlarrrrrr
dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnn
kızlar ben cumartesı günleri tartılıyom ama gene de kilo bildirimine katılmak istedim
başlangıç tarih 18/02/2012
başlangıç kilom: 81,6
ilk hafta: 80,3
2. hafta: 77,5
boyle işteeee
çooookk teşekkür ediyorum.. süper olucak evet... prensesler gibi bi gelin olucam... o gelinliğin içinde salın salın salınıcammbende geçen hafta bi elbise aldım m beden bide tunik aldım s beden... onların içine girebiliyorum ama azıcık daha incelsem süper olur...
yapalim bakalim elbette hem motive oluruz süper olur
başlama kilolarımız da aynı ,bende düğüne kadar 70 olmam gerekiyor ,haziran başına kadar hedefim seninle aynı 70 yani :)) hadi bakalım ilerleyen haftalarda bakalım kim daha çok istiyor kilo vermeyi :))) Rakibimsin croiselle unutma ,bu ismi hiç unutmayacam ... bende ne biçim isim bulmuşum yafff heyooo nerden geldiyse aklımao kadar isim denedim olmamıştı heralde .Canım başarılar diliyorum ikimizede ,hak eden kazansın yarışıııı
gelelim bugünkü kilo bildirimime bu sabah tamı tamına 86.0 kiloyum
evet canım istemiyordu neymiişş o beni böyle beğenmiiş
ama şimdide övünüp duruyoorr
halada diyeti bırakmam için baskı yapıyor 5-6 daha vereyim yetermiş:)
hatta çok komik bugün bizim yıldönümümüz çiçek yollamış bembeyaaazzz
yazısıda şu " ben seni her haline seviyorum... iyiki varsın hep yanımda ol" :)
duygulandııımmm
süpersin çağla....
ah bu erkekler hepsi aynı... önceki akşam yaptığım krakerlerin resmini çekip hemen sevgilime gönderdim... ööff dedi bende istiyorum hatta bi kendi resmini de gönder diyince gönderdim... bu neymiş kaşık kadar kalmış suratım daha ne kadar zayıflamayı düşünüyomuşum bilmemne... dün akşam bende ölçülerimi karşılaştırıyodum o sırada aradı, söyledim adama inme inicekti... bu ne yaa dedi...baya incelmişsin maşallah falan diye...çok sevindirik oldum yanievet canım istemiyordu neymiişş o beni böyle beğenmiiş
ama şimdide övünüp duruyoorr
halada diyeti bırakmam için baskı yapıyor 5-6 daha vereyim yetermiş:)
hatta çok komik bugün bizim yıldönümümüz çiçek yollamış bembeyaaazzz
yazısıda şu " ben seni her haline seviyorum... iyiki varsın hep yanımda ol" :)
duygulandııımmm
ohh güle güle kullan canım beniimmmmmm
sana bir tavsiye bu kadar spora yüklenme vücudun alışır canım bak ben 3 sene hazırlık 7-8 senede profesyonel yüzdüm ve üniye hazırlanırken sporu bırakınca şiştim
dikkat et canım bu yüzden
buarada geçen ay regliden sonra -3 kg gören sen değilmiydin ne tasalanıyorsun bukadar aaaa kendine geel
canım seninde kadınlar günün kutlu olsuunn
verdiğin kilolara da nazar değmesin daha fazla -li günler gör inşaallaaaah
şüküürrr canıımmmm
kocamaaan birrr
seninde Dünya kadınlar günün kutlu olsun süper vermişsin canım tbrkler
valla aldım gitti... olduda çok şükür daha da güzel olucak inşallah... hem gardrobumda bi dünya elbise vardı küçücük hepsi 38-40 beden onları bile giyebiliyorum ama biraz dar oluyo 38 ler...oooo süpersin sekerim, ben korkuyorum valla daha 38 denemeye
olmazsa sinir olucam cünkü, ama bu cumartesi kirimaya calisicam bu duygularim, cünkü artik magazalara gidip eskisi gibi 36 bedeni elime alip hic denemeden kasaya gitmek istiyorum...
önceden ne kolaydi, aklima gelmezdi bir gün diyet yapacagim. kilom 52 den yukari cikmazdi, ne ara üniversite bitti, is arama vs. mastir derken 66 olmusum haberim yok, birde dogum 85
insallah gene gelicek o günle, hepimiz icin
sağol canım
darısı senin ve diğerlerinin başına
slm kızlar dukan diyetinin okulda bi arkadaştan duydum kız 1 ay sonunda resmen incecik oldu.kitabı okuyan ve bu diyeti uygulayan arkadaslar olarak bu diyeti hamile ve emziren anneler uygulaya bilir mi..şimdiden teşekürler
canim her seferinde farkli cikiyo test sonucu. Malum birde degerleri farkli yazmis olabilirsin. Ama sen hatirladigin kadari ile devam et yaklasik bir sonuc o zaten.
yapalim bakalim elbette hem motive oluruz süper olur
yumruk harekati yapiyoruz canim. ama kac gündür durdu bi onu söyle bakalim
ARKADAŞLAR BEN 2 HAFTADIR AYNI KİLODAYIM,GEÇEN HAFTA BİR ARA SADECE 3 GÜN 1 KİLO VERMİŞ GİBİ GÖZÜKTÜM,SPORU ARTTIRMIŞTIM AMA 3 GÜNDÜR YİNE AYNI KİLOYA ÇIKTIM,ÇILDIRACAĞIM BEN DE.NE YAPALIM ÖNERİ VAR MI?NİYE BÖYLE OLUYOR
Benim eşimde aynı senin sevgilin gibiydi şimdi karın hareketi yap göbeğin sarkmasın diyorBizleri sevdiklerini göstermek için diyorlar kilo önemli değil diye ama her erkeğin hoşuna gider bence yanlarında şöle çıtı pıtı alımlı bir bayan Nice senelere inşallah bu arada
ah bu erkekler hepsi aynı... önceki akşam yaptığım krakerlerin resmini çekip hemen sevgilime gönderdim... ööff dedi bende istiyorum hatta bi kendi resmini de gönder diyince gönderdim... bu neymiş kaşık kadar kalmış suratım daha ne kadar zayıflamayı düşünüyomuşum bilmemne... dün akşam bende ölçülerimi karşılaştırıyodum o sırada aradı, söyledim adama inme inicekti... bu ne yaa dedi...baya incelmişsin maşallah falan diye...çok sevindirik oldum yanibu arada nice uzun yıllarınız olsun mutluluk-huzurla...
[/B]
canim her seferinde farkli cikiyo test sonucu. Malum birde degerleri farkli yazmis olabilirsin. Ama sen hatirladigin kadari ile devam et yaklasik bir sonuc o zaten.
ARKADAŞLAR BEN 2 HAFTADIR AYNI KİLODAYIM,GEÇEN HAFTA BİR ARA SADECE 3 GÜN 1 KİLO VERMİŞ GİBİ GÖZÜKTÜM,SPORU ARTTIRMIŞTIM AMA 3 GÜNDÜR YİNE AYNI KİLOYA ÇIKTIM,ÇILDIRACAĞIM BEN DE.NE YAPALIM ÖNERİ VAR MI?NİYE BÖYLE OLUYOR
AYRICA HERGÜN DÜZENLİ YÜRÜYÜŞ YAPMAMA, HAFTADA 1 KEZ KAVİTASYONA,3 KEZDE LPG YE GİRMEME RAĞMEN OFFF YAAAAAAAA,BEN VEREMİCEKMİYİM,DUKAN AMCAYA GÖRE 02.04.2012 TARİHİNDE 56 YA DÜŞECEKTİM,1 AYDAN AZ KALDI BEN NASIL VERECEĞİM 4 KİLO DAHA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?