Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çooookk teşekkür ediyorum.. süper olucak evet... prensesler gibi bi gelin olucam... o gelinliğin içinde salın salın salınıcamm bende geçen hafta bi elbise aldım m beden bide tunik aldım s beden... onların içine girebiliyorum ama azıcık daha incelsem süper olur...

evet canım istemiyordu neymiişş o beni böyle beğenmiiş
ama şimdide övünüp duruyoorr
halada diyeti bırakmam için baskı yapıyor 5-6 daha vereyim yetermiş:)
hatta çok komik bugün bizim yıldönümümüz çiçek yollamış bembeyaaazzz
yazısıda şu " ben seni her haline seviyorum... iyiki varsın hep yanımda ol" :)
duygulandııımmm

ohh güle güle kullan canım beniimmmmmm
sana bir tavsiye bu kadar spora yüklenme vücudun alışır canım bak ben 3 sene hazırlık 7-8 senede profesyonel yüzdüm ve üniye hazırlanırken sporu bırakınca şiştim
dikkat et canım bu yüzden

buarada geçen ay regliden sonra -3 kg gören sen değilmiydin ne tasalanıyorsun bukadar aaaa kendine geel

süpersin çağla....

canım seninde kadınlar günün kutlu olsuunn
verdiğin kilolara da nazar değmesin daha fazla -li günler gör inşaallaaaah

dukana başlangıç kilom 101 .3
geçen hafta 96.5
bu hafta .95.5
hedef kilo 70

şüküürrr canıımmmm
kocamaaan birrr

seninde Dünya kadınlar günün kutlu olsun süper vermişsin canım tbrkler

oooo süpersin sekerim, ben korkuyorum valla daha 38 denemeye

olmazsa sinir olucam cünkü, ama bu cumartesi kirimaya calisicam bu duygularim, cünkü artik magazalara gidip eskisi gibi 36 bedeni elime alip hic denemeden kasaya gitmek istiyorum...

önceden ne kolaydi, aklima gelmezdi bir gün diyet yapacagim. kilom 52 den yukari cikmazdi, ne ara üniversite bitti, is arama vs. mastir derken 66 olmusum haberim yok, birde dogum 85

insallah gene gelicek o günle, hepimiz icin

kendimi balon gibi hissediyorum. günlerdir reglim başlamadı. bağırsaklarım daa çalışmıyorr.. tartda + da var.
geçen hafta hızla eksilen kiloları ne kadar kolay kabullenmiştim. mutsuzum, halsizim. kış bitsin artık.

yarimcim benimde kilom tam 71 bugün:) bildirime eklersin canımcım
bu durumda 2/1 sistem ile 1 haftada 1 kilo 200 gr verdim kızlar haberiniz olaa

merhaba,
bugün atakta 2.günüm ( 29 yaşında 70 kgde bir çocuk annesi ve çalışan bir bayanım) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
dün dukan testini yaptım dukan amca bana 3 gün atak verdi ve ideal kilon 62 dedi (halbuki hedefim 60) bu kadar ön bilgiden sonra sorularıma geleyim izninizle dün alışverişe gittim;
1- 0 yağlı ürünler bulamadım bir markanın light yoğurt,süt,peynirini aldım ( sıfır yağlı olan tavsiye edeceğiniz markalar var ise yazabilirmisiniz)
2- sıvı (yiyecekler ) ve tablet (içecekler için)tatlandırıcı aldım ama bakıyorum bütün tarifler splenda ile eczanede sordum 500 adedi 38 tl dedi almalımıyım bilemedim
3- yulaf kepeği sipariş verdim öğleden sonra gelicek

ve dünkü örnek menümü yazayım olmuş mu bakın bakalım
sabah :2 yumurta
öğlen : ızgara köfte + light kola (zero yokmuş)
akşam :iki parça dana rosto
ara:light sütle yapılmış 1 tatlandırıcılı neskafe
bide dukan krakeri yaptım dün 3 tanede ondan
yorumlarsanız sevinirim o kadar çok şey okudum ki aklım karıştı kendime bir kitap edinmeliyim

Dün hiç kaçamak yapmadım
sadece kitapta 1.5 lt su yazıtordu ben 2.5 lt içtim çok ağzım kurumuştu
acaba onu etkisi olmuşmudur:26::26:

slm kızlar dukan diyetinin okulda bi arkadaştan duydum kız 1 ay sonunda resmen incecik oldu.kitabı okuyan ve bu diyeti uygulayan arkadaslar olarak bu diyeti hamile ve emziren anneler uygulaya bilir mi..şimdiden teşekürler

günaydınnnnnn kızlar allahımm sana geliyorumm sadece 300 gr zayıflamışım off off niye böyle oldu ki yahu e tabi dünkü tulumba tatlısı ve kurabiyeden sonra iyi bile -300 ama sadece dün kaçamak yaptım yaa 1 tane kurabiye 4 yada 5 tulumba yedim

Benim eşimde aynı senin sevgilin gibiydi şimdi karın hareketi yap göbeğin sarkmasın diyor Bizleri sevdiklerini göstermek için diyorlar kilo önemli değil diye ama her erkeğin hoşuna gider bence yanlarında şöle çıtı pıtı alımlı bir bayan Nice senelere inşallah bu arada

Son düzenleme:
ah bu erkekler hepsi aynı... önceki akşam yaptığım krakerlerin resmini çekip hemen sevgilime gönderdim... ööff dedi bende istiyorum hatta bi kendi resmini de gönder diyince gönderdim... bu neymiş kaşık kadar kalmış suratım daha ne kadar zayıflamayı düşünüyomuşum bilmemne... dün akşam bende ölçülerimi karşılaştırıyodum o sırada aradı, söyledim adama inme inicekti... bu ne yaa dedi...baya incelmişsin maşallah falan diye...çok sevindirik oldum yani bu arada nice uzun yıllarınız olsun mutluluk-huzurla...
valla aldım gitti... olduda çok şükür daha da güzel olucak inşallah... hem gardrobumda bi dünya elbise vardı küçücük hepsi 38-40 beden onları bile giyebiliyorum ama biraz dar oluyo 38 ler...

Bende kilo bildirimi yapayım hemen;

Başlangıç tarihi: 28 şubat 2012
Başlangıç Kilo: 90
Güncel kilo: 86
hedef kilo: 78

slm kızlar dukan diyetinin okulda bi arkadaştan duydum kız 1 ay sonunda resmen incecik oldu.kitabı okuyan ve bu diyeti uygulayan arkadaslar olarak bu diyeti hamile ve emziren anneler uygulaya bilir mi..şimdiden teşekürler

ben emziriyorum bebeğim 5 aylık yapıyorum diyeti bi zorluk çekmedim valla 7kilo gitti 6 kilo kaldı kızım gayet iyi arada mamada veriyorum böyle işte yalnız burdakiler kadar sıkı deil bizim diyet ben kitabı okudum ben normal yapıyorum ama hamilelere ve emzirenlerede deyinmiş dukan

evet kesinlikle çok hoşuna gidecek biliyorum çünkü kendi çok zayııfff:)
teşekkür ederim canım inşş sende eşinleee birlikteee :)

evet aynılar tabi pazar günü ailemle tanışıcak heyecan bastı o gün 1 kilo veririm ben kesin
bugün kendime yeni bir mini elbise alayım bari değişiklik olsun en 40 bedeninden

inceldikçede hoşuna gidiyor değil mi ay canım yaa inş herşey gönlümüzceee oluurrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…