ben emziriyorum bebeğim 5 aylık yapıyorum diyeti bi zorluk çekmedim valla 7kilo gitti 6 kilo kaldı kızım gayet iyi arada mamada veriyorum böyle işte yalnız burdakiler kadar sıkı deil bizim diyet ben kitabı okudum ben normal yapıyorum ama hamilelere ve emzirenlerede deyinmiş dukan
ben varımmmmmmm
günaydın hanımlarrrrrr
dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnn
kızlar ben cumartesı günleri tartılıyom ama gene de kilo bildirimine katılmak istedim
başlangıç tarih 18/02/2012
başlangıç kilom: 81,6
ilk hafta: 80,3
2. hafta: 77,5
boyle işteeee
merhaba,
bugün atakta 2.günüm ( 29 yaşında 70 kgde bir çocuk annesi ve çalışan bir bayanım) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
dün dukan testini yaptım dukan amca bana 3 gün atak verdi ve ideal kilon 62 dedi (halbuki hedefim 60) bu kadar ön bilgiden sonra sorularıma geleyim izninizledün alışverişe gittim;
1- 0 yağlı ürünler bulamadım bir markanın light yoğurt,süt,peynirini aldım ( sıfır yağlı olan tavsiye edeceğiniz markalar var ise yazabilirmisiniz)
2- sıvı (yiyecekler ) ve tablet (içecekler için)tatlandırıcı aldım ama bakıyorum bütün tarifler splenda ile eczanede sordum 500 adedi 38 tl dedi almalımıyım bilemedim
3- yulaf kepeği sipariş verdim öğleden sonra gelicek
ve dünkü örnek menümü yazayım olmuş mu bakın bakalım
sabah :2 yumurta
öğlen : ızgara köfte + light kola (zero yokmuş)
akşam :iki parça dana rosto
ara:light sütle yapılmış 1 tatlandırıcılı neskafe
bide dukan krakeri yaptım dün 3 tanede ondan
yorumlarsanız sevinirim o kadar çok şey okudum ki aklım karıştı kendime bir kitap edinmeliyim
yarimcim benimde kilom tam 71 bugün:) bildirime eklersin canımcım
bu durumda 2/1 sistem ile 1 haftada 1 kilo 200 gr verdim kızlar haberiniz olaa
günaydınnnnnn kızlar allahımm sana geliyorumm sadece 300 gr zayıflamışım off off niye böyle oldu ki yahu e tabi dünkü tulumba tatlısı ve kurabiyeden sonra iyi bile -300 ama sadece dün kaçamak yaptım yaa 1 tane kurabiye 4 yada 5 tulumba yedim
zeynepp nasıl gidiyo diyet sen ne zaman başladın yaa diyete
ben emziriyorum bebeğim 5 aylık yapıyorum diyeti bi zorluk çekmedim valla 7kilo gitti 6 kilo kaldı kızım gayet iyi arada mamada veriyorum böyle işte yalnız burdakiler kadar sıkı deil bizim diyet ben kitabı okudum ben normal yapıyorum ama hamilelere ve emzirenlerede deyinmiş dukan
iyii çok iyi şükür 66 oldum 5 şubatta başladım bacım senin nasıl kaç oldun gözüm arıyo seni buraya girnce acayip kendime yakın hissediyorum seni sen yoksan herşey eksik adeta
kızlar günaydın...
dün eve gittiğimde üç farklı kargo gelmiş... heyecanla açtım hepsini... birinde 1,5 kg x 2 = 3 kg dumbelbirinde pilates setim ve twesterım diğerinde de evimiz için aldığım (çeyiz) sehpa takımı (kırmızı-siyah-beyaz) hepsi birbirinden güzel...
pilates yaptım yaklaşık 1 saat... heryerim ağrıyo... sonra kol çalıştım dumbellarla 10 dk kadar... sonra 50 mekik çektim... twesterdada yaklaşık 300 kere kıvırdımama ben hala + çıkıyorum... reglim hala bitmedi buna bağlı olabilirmi bilmiyorum... akşam merakımdan tekrar ölçülerimi aldım... göbeğimde 6 cm incelme, basenim de 4 cm, kollarımda 1 cm, göğüs 3 cm incelme var... tabi bu benim için tatminkar değil.. bugun o yüzden çok mutsuz uyandım... kısa zaman içinde yüzmeye başlamam lazım... hatta araştırıp kayıt da yaptırıp reglim bittiği gün havuzda olmam lazım... iki gündür akşamları da en az 1 saat yürüyorum bunun yarım saati yokuş tırmanmakla geçiyo ama nerde yanlış yapıyo olabilirim acabaaa
canım bende girince hemen bakınıyorum senin yazılaraa nerde bu kızz diye bide merak ediyorumm bacım ben dün tulumba yedim yaa üstünede kurabiye sadece 300 gr vermişim ben yavaş veriyorum galiba 16 şubatta başladım ben atakta bile 1.5 kg verdim çok canım sıkkın bugün valla
Bende bende bende
Çok iyi vermişsin tebrikler.
3 krep kaç kaşık kepekten yapılmıştı canım. Çünkü atakta 1,5 seyirde 2 kaşık kepek günlük.
Bende light ürün alıyorum o yağlı zor.
Verdiğine şükret bebişkom.
canım bende girince hemen bakınıyorum senin yazılaraa nerde bu kızz diye bide merak ediyorumm bacım ben dün tulumba yedim yaa üstünede kurabiye sadece 300 gr vermişim ben yavaş veriyorum galiba 16 şubatta başladım ben atakta bile 1.5 kg verdim çok canım sıkkın bugün valla
herkese merhaba.... çok yeni bir üyeyimm.. aslında kadınlarkulubunu çoooook uzun zamandır takip ediyordum.. ama bir türlü kısmet olmamıştı aranıza katılmak.. dukan diyetim beni buraya sizlerin arasına getirdi.. çok kısa bahsedeyim kendimden.. 1,5 yıllık evliyim, çalışıyorum ve hem de çok yoğun çalışıyorum ama mutfakla aramdaki o sıcacık bağı kopartamıyorum: ) eşim de ben de bu kısa zamanda kiloları aldık da aldık... kısa kısa bir çok denemenin sonunda kadın doğum uzmanı bir tanıdığım dukanla kilo vermeye başlayınca biz de hadi bakalım dedik: ) 3 gun atak döneminde 61.6'dan 60.8'e düştüm.. aslında dukanın sitesinde 1.1 kilo vermen gerekiyor yazıyordu ama regl öncesi olmama bağlıyorum bu durumu.. eşim de 98.3'ten 95.6'ya indi (2.7 kilo 5 gün atak evresi sonucu).. ben de artık tecrübelerimle aranızdayım: ) herkese selamlarrrr tekrar: )
ah kuzum ahhh:)
hem yiyorsun hemde 300gr vermişim diye üzülüyorsun:)
sen -300 gördüğüne şükret:)
biz meyveli yoğurtta bile tereddüt ederken tulumba yemek..... :)
ben asla yemem hem yağlı hem bol şekerli uzak dursun benden
yiyoranda az kilo vermeyi göze alacaksın üzülme boşuna
bu gün atak evresinin 2. günü
ama morelim bozuk başladımorelimin bozuk olması için çok erken biliyorum ama bu sabah tartıda 68.2 gördüm
niye böyle oldu bilmiyorum Dukan Amcaya göre2 gün atak yapıp 800gr vermem gerekiyor acaba atak dönemini 5 gün mü yapsam
baksanıza ilk gün +200 alınca regl olama yaklaşık 8-9 gün var onun etkisi olmaz herhalde
ah kuzum ahhh:)
hem yiyorsun hemde 300gr vermişim diye üzülüyorsun:)
sen -300 gördüğüne şükret:)
biz meyveli yoğurtta bile tereddüt ederken tulumba yemek..... :)
ben asla yemem hem yağlı hem bol şekerli uzak dursun benden
yiyoranda az kilo vermeyi göze alacaksın üzülme boşuna
ben hiçbişey yemiyorum diyet dışı bacım 66 oldum işte sadece bilmeden bezelye yedim 2 yemek kaşığı sebze günümde oda bişey yapmadı 23 nisana benim olay tamam bacım
ayy tşk ederim sonunda biri cvp verdi krep değil cnm peynir+ yumurta beyazı+1tk mısır nişastası ile yapılan krakerden yedim
sende light aldığına göre doğru yoldayım galiba
baslangic: 99.5 kilo 9.gunun sonu:94,60 sanirim listeyi sen yapiyorsun yarim,eklersen sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?