Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

zeynepp nasıl gidiyo diyet sen ne zaman başladın yaa diyete

ben varımmmmmmm

Bende bende bende

Çok iyi vermişsin tebrikler.

3 krep kaç kaşık kepekten yapılmıştı canım. Çünkü atakta 1,5 seyirde 2 kaşık kepek günlük.
Bende light ürün alıyorum o yağlı zor.

yarimcim benimde kilom tam 71 bugün:) bildirime eklersin canımcım
bu durumda 2/1 sistem ile 1 haftada 1 kilo 200 gr verdim kızlar haberiniz olaa

Verdiğine şükret bebişkom.

teşekkür ederim tebrik ederim seni...7kğ ne kadar sürede verdin acaba

iyii çok iyi şükür 66 oldum 5 şubatta başladım bacım senin nasıl kaç oldun gözüm arıyo seni buraya girnce acayip kendime yakın hissediyorum seni sen yoksan herşey eksik adeta

canım bende girince hemen bakınıyorum senin yazılaraa nerde bu kızz diye bide merak ediyorumm bacım ben dün tulumba yedim yaa üstünede kurabiye sadece 300 gr vermişim ben yavaş veriyorum galiba 16 şubatta başladım ben atakta bile 1.5 kg verdim çok canım sıkkın bugün valla

kesinlikle regl den diyorum. günlerdi 66.2 geliyordum. 2 gündür regldim ve tartı beni bu sabah 66.5 çıkardı.halbuki ben 65 li bir rakam görmeyi umuyordum. haftaya harika bir rakam göreceğimizi umuyorum.:18:

ah kuzum ahhh:)
hem yiyorsun hemde 300gr vermişim diye üzülüyorsun:)
sen -300 gördüğüne şükret:)
biz meyveli yoğurtta bile tereddüt ederken tulumba yemek..... :)
ben asla yemem hem yağlı hem bol şekerli uzak dursun benden
yiyoranda az kilo vermeyi göze alacaksın üzülme boşuna

kızlaaaar yaa ben atakın 4. günündeyim. tıpatıp uyuyorum hiç bir kaçamak yok. toplamda 700 gr. verdim. nerde hatam var ya da normal mi?? boyum 167 başlangıç kilom 63,5 şimdiki kilom 62,8

ayy tşk ederim sonunda biri cvp verdi krep değil cnm peynir+ yumurta beyazı+1tk mısır nişastası ile yapılan krakerden yedim
sende light aldığına göre doğru yoldayım galiba

Günaydın dukanın güzel bayanları...
Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun...
herşey gönlünüzce olur inşallah....

Son düzenleme:

ben hiçbişey yemiyorum diyet dışı bacım 66 oldum işte sadece bilmeden bezelye yedim 2 yemek kaşığı sebze günümde oda bişey yapmadı 23 nisana benim olay tamam bacım

başarılar dilyiroum. hepimiz veriyoruz zamanla sende vereceksin ama sıksık takib et burayı. harika moral veriyor motivasyonun artacak emin ol

baslangic: 99.5 kilo 9.gunun sonu:94,60 sanirim listeyi sen yapiyorsun yarim,eklersen sevinirim..

aslında ben genelinde az verdim diye üzülüyorum dünkü kaçamak çok kötüydü yaa

ekside göreceksin artıda zamanla tabi olacak bişey bu. dert tasa yok

devam

aslında ben genelinde az verdim diye üzülüyorum dünkü kaçamak çok kötüydü yaa

ben hiçbişey yemiyorum diyet dışı bacım 66 oldum işte sadece bilmeden bezelye yedim 2 yemek kaşığı sebze günümde oda bişey yapmadı 23 nisana benim olay tamam bacım

ayyy bu arada arkadaşlar kadın olduğumuzu hissedip yaşayabileceğimiz nice güzel yıllara hepinizin kadınlar günü kutlu mutlu olsun inş.tartılma günümüzün bugün olması tesadüf olamaz en az zorluğumuz kilo nelerle mücadele ediyoruz daha başka kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…