Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu Dukan usulü atıştırmalıklar ya da tatlılar herkesin tercihi olmayabilir. Çünkü bazılarımız tatlıya ve abur cubura düşkün olabilirken (kii ben bu gruptayım) bazılarımız çok fazla tatlı krizine girmiyor. İnsanın gözünün döndüğü bu anları en azından bir Dukan tarifi ile geçiştirmek, daha büyük kaçamakları engelliyor.
İşin suyunu çıkramamak kaydıyla ben bu tariflerden faydalanıyorum. Mesela haftasonu en sık yaptığım şey kakaolu, tatlandırıcılı, yağsız süt oldu...
Ve dee tecrüne edenlerden yeni tarifler bekliyorum

çok çok geçmiş olsun yarimcim. bu arada evlilik vs. de hayırlı olsun inşallah. sende böyle olumlu bir yaklaşım oldukça hayat sana istediklerini getirecek eminim...

inşallah incecik kuğu gibi bir gelin ol canım sonra artılarını minicik bebişini karnında taşıyana kadar bir daha görme ve sağlıkla yaşa AMİN:))

anammmmmmmm amiiinnn inşalahh hepimizin dileklerii gerçekleşir....

slmmm öğle yemeğim ızgara tavuk bonfile kornişon turşu ve zero
şimdide meyvalı yoğurttt ohh misss

yarim kargo geldi
çok teşekkür,ellerine sağlık

bu arada güçlendirmede olanlar neler yiyip içiyorsunuz yazarmısınız
yada herşeyden az az mı yiyorsunuz
biraz bizi bilgilendirin bizleri

alıyosun hazır döneri... ısıtıyosun misss gibi... bi kenarda çırpıyosun light yoğurdunu... döküyosun ısıttığın dönerin üstüne basıyosunda pulbiberiiii miiissssssss

ee hazır döner yağlı olmuyor mu birde niless sosis falan demiş sosis serbet mi yağların kralı var onlarda light falan mı acep

yarim kargo geldi
çok teşekkür,ellerine sağlık

bu arada güçlendirmede olanlar neler yiyip içiyorsunuz yazarmısınız
yada herşeyden az az mı yiyorsunuz
biraz bizi bilgilendirin bizleri
güle güle kullan...
ee hazır döner yağlı olmuyor mu birde niless sosis falan demiş sosis serbet mi yağların kralı var onlarda light falan mı acep
cumartesi günü bende sosis aldım dün de yedim kahvaltı ve araöğünde şeker piliç sosis yağ%3 karbonhidrat %7 dönerin de yağı düşük

Son düzenleme:
Slm Arkadaşlar benim de 2 hafta oldu başlayalı. Son 1 haftadır 30dk yürümeye çalışıyorum. 2.5 kiloya yakın verdim. Tabii tartı bigünden bigüne aynı göstermiyo o da ayrı. Şekeri tam kesemedim. Yulaf kepeğini de yeni sipariş ettim. Onun yerine bitkisel çay içiyorum. Ama artık bi hamura benzer bişey yeme ihtiyacımdan ve yumurtadan da tiksinme üzeri gelmemden ötürü aldım. Gelince ben de ekmekler krepler yapcam inşallah.

Bugün de maalesef gelen kek poğaçaya hayır diyemedim ve epey yedim. Kiloyu olduğu gibi alırmıyım ki? Sonra da pişman oldum tabi ama nafile. Ne dersiniz bana biraz moral verin...:2:

sana ceza bugun hiç oturma bol su ve yürüyüş... en az 1 buçuk saat yürü bugun o kekler poğçalar yapışmadan atmış olursun

yarim cvp vermiş ama bende yazıyım canım cvp sana light sütlü sosis aldım ben yarimin dediği gibi çoook düşük yağ oranları ki zaten 50 gr tüketebiliyoruz. :)
sınırlandırmış dukan amca onu:d

yarim cvp vermiş ama bende yazıyım canım cvp sana light sütlü sosis aldım ben yarimin dediği gibi çoook düşük yağ oranları ki zaten 50 gr tüketebiliyoruz. :)
sınırlandırmış dukan amca onu:d

ben 3er tane yedim kaç gram bilmem bi günde 6 tane yedim yani... o light sütlü sosisi bi ben bulamadım

alıyosun hazır döneri... ısıtıyosun misss gibi... bi kenarda çırpıyosun light yoğurdunu... döküyosun ısıttığın dönerin üstüne basıyosunda pulbiberiiii miiissssssss

bende senin gibi iskender yapmıştım .tost makinasında biberleri yagsız pişirdim sonra 1 tatlı kaşıgı yagla domates sosu yaptım alta dukan ekmegini koydum üzerine domates sosunu doktüm yanına etini yogurdu biberi koyup yemiştik kızımla .şimdi canım çekti bugünde oruçluyum

yarimmm haftasonu ablamla tuzlu kuru pasta senin tariften yaptık ama bu sefer y.kepeğim az kaldığı için 8 kaşık yerine 4-5 kaşık koyduk ve bir kaşıkta yağlı yoğurt inanılmaz güzel oldu üstü nar gibi kızardı ve tadıda süperdi dün o kadar market gezdim y.kepeği bulamadım sinir oldum neysem bugün aldım ama karnım acıkır gibi oluyor yanımda da malesef yokkkk ne yapabilirimmmmmm pofff yoğurtta yedim

allah kabul etsin...

Arkadaşlar kitabı okumayı bitirdim ve bugün dukan diyetine başladım. Sabah light süt içtim. Öğleni ızgara tavuk bonfile ve cola zero ile geçirdim. 1 tane şekersiz çay ve 1 tane şekersiz türk kahvesi içtim. 1,5 lt suyumuda içiyorum hiç acıkmadım ama baş ağrım var neden acaba bilemedim sanırım iyi gidiyorum :)))

Arkadaşlar kitabı okumayı bitirdim ve bugün dukan diyetine başladım. Sabah light süt içtim. Öğleni ızgara tavuk bonfile ve cola zero ile geçirdim. 1 tane şekersiz çay ve 1 tane şekersiz türk kahvesi içtim. 1,5 lt suyumuda içiyorum hiç acıkmadım ama baş ağrım var neden acaba bilemedim sanırım iyi gidiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…