ben 3er tane yedim kaç gram bilmem bi günde 6 tane yedim yani... o light sütlü sosisi bi ben bulamadım
İstanbul'da sadece REAL de bulabildim.bakmağım yer kalmadı benim de.
PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.
Bende yaptım. ama pişiremedim. Alt kısmı yandı. Üstü pişmedi.
bursa da real yokkitadı güzelmi bari nası bişi... güzelse sevgilime söyliyim gelirken alsın 3-5 paket
bende senin gibi iskender yapmıştım .tost makinasında biberleri yagsız pişirdim sonra 1 tatlı kaşıgı yagla domates sosu yaptım alta dukan ekmegini koydum üzerine domates sosunu doktüm yanına etini yogurdu biberi koyup yemiştik kızımla .şimdi canım çekti bugünde oruçluyum
carrefourdan alıyorum canım ben bilgineeee
bursa da real yokkitadı güzelmi bari nası bişi... güzelse sevgilime söyliyim gelirken alsın 3-5 paket
daha var aslında ya temmuzda ya eylülde tarih henüz belli değil sanırım nisan gibi belli olucak... model de araştırıyorum şu an... gerçi kafamda şekillenmiş bişeyler var ama çokda para vermek istemiyorum aslında... bakalım zaten hazirandan sonra eli boşalıyo aslı ablanın o zamana kadar da zayıflamış olucam süper yani
Tavsiye için teşekkürler :) Yeşil çay içmek işkence olsa da içtim valladaha iyiyim sanırım
hım erkek arkım farklı şehirlerdeyizde bu hafta sonu beraberdik azcuk zor oldu göndermek.
yok ya kaçamakların devamı gelmez bu keyifsizlik en az 1 hafta gider bende ağzıma bir şey sürmem zaten:)
Dukanın atak bölümünü toplam 3 hafta yaptım harfıyen ve 4-5 kılo kadar verdım,buraya kadar süper...ama o sure boyunca vücudumda oluşan açlık, yiyemediğim şeylere duyduğum özlem beni ilk elime geçen fırsatta diyeti bozmaya itti ve arkası çorap söküğü...ben artık şok diyetlerden yana değilim....
Günaydın arkadaşlar bende bugün itibariyle dukan diyetine başladım. çalıştığım için neyi nasıl yapayım bilemiyorum.kitabı dün sipariş verdim yarına elimde olur sanırım. 80kg yum inş 60 olucam yaza kadar .
9 gündür aynı kilodayım, seyir evresindesebebi nedir acaba, neyi yanlış yaptımki..
günaydın kızlaaarrrr cumartesi günü bikaç tane dukan tarifi denedim hepsii nefis oldu yahuuu kuru pasta kraker helva unsuz kek dukanella bunların hepsini yapmanızı tavsiye ederim çook güzel oluyorrbu arada geçen haftadan beri aynı kilodayım sinirlerim çookk bozulduu
sevgilimle biz de biraraya geldiğimizde dünya durur nerde güzel yemek yapan bi yer var hemen orda buluruz kendimizi herşey snırsız... çatlayana kadar yerdik... de artık biraraya gelmemeye çalışıyorum zaten
Günaydın arkadaşlar,
kaçamaksız bir haftasonunun ardında tartıda güzel bir sonuç görmenin mutluluğu ile başlıyorum yeni haftaya. Motivasyonum da süper.
Hafta sonu çakma callenitcs çalışmalarım oldu. Çakma diyorum çünkü o hareketlerin hakkını verip tamamını bitirebilmem için biraz süreye ihtiyacım var.
Ama bugün etraftan güzel tepkiler de almaya başladım.
Çok iyi hissediyorum, umarım böyle devam eder.
Günaydınn kızlarrr daha öncede bahsettiğim gibi dün günüm vardı ve yumurtalı çiğköfte tiremisu vs. Bir sürü yemekler vardı ablamda dukan yapıyor biliyorsunuz kendimize çok çok az yumurtalı köfte aldık çok azda tiremüsudan tattık sabah 72,500 çıktım tartıda bunları yemeseydim büyük ihtimalle 71 küsürü görebilirdim ama olsun nefsimi körelttim kısıtlasaydım sonradan acısı çıkardı eminim eskiden olsa iki tabak yerdim hem tatlıdan hem köfteden bu bile bnm için bir mucize :) neysem bugün protein günümdeyim dengelerim yavaş yavaşta hedefe doğru ilerliyorum son 7,5 kilom kaldı kısa zamanda 7,500 da verdim mi olay bitmiştir sonra koruma ile rahat rahat devam ederim. Buarada kızlar protein gününde lıght meyvalı yoğurt yiyebiliyor muyduk?
kızlar bu arada kendime 38 beden 3 tane pantolon aldım ve m beden bi sürü body elbise allahım bi an önce zayıflayıp hepsini giymek istiyorumm
kızlar 40 beden pantolonlar bollanmaya başladı.vücudum sıkıydı daha bir sıkılaştım.daraldım resmen...65,5 ama daha zayıf duruyorum o kesin.bir de foto eklemeyi unutmasam akşam..
19. gün sonunda giden 5 kilo 100 gram. Şu an 49.3 kiloyum hedefime sadece 1.3 kg kaldııııı :) Herkese kolay gelsinnnn :)
aynen artık unutma :)
benim erkek arkımda kaç kiloya düştün sen böyle dedidedim 70 :d
okadar yoksun ya en fazla 65 duruyorsun dedi
tek sorunun kolların onlar niye incelmedi dedi haklıda hiç kol çalışmadım ki beeen
bel göbek kalın diye hep oralara yüklendim
beyim emretti 5 kilo daha verip bırakcakmışım:d he dedim bendeşaka maka 9 kilom kaldı da bu hafta duraksarım 2 gün ps yapmış gibi oldum:)
hoş akıllılık ettim hemen bir ödem atıcı ilaç içtim ama şimdide wcden çıkamıyorum devamlı tuvaletim geliyor
neyse sebzeler su tuttuysa bugün hepsi gidiceeeeeeek
haftasonu gelsin istiyorum ama gelmesin de istiyorum.
gelince dinleniyorum ama yemek konusundada zıvanadan çıkıyorum
bu hafta yine yememem gereken şeyleri yedim
işin ilginci midem kabul etmiyorum ama ben devam ediyorum yemeye.
yaa kizlar ben de haftasonu sevgilimin yanina gittim. niless haklisin sekerim, o kadar zor geliyor ki ayrilmasi.. bir de bizim daha 2.5 senemiz daha var. nasil dayaniriz bilmiyorum..
itiraf kismina gelirsek, cumartesi gunu yildonumumuzdu, benim cok sevdigim bir balkan boregi var, sevgilim onu yapti sirf benim icin. ama yagsiz peynir, yagsiz sutle ve hic yag koymadan. ama tabii yufka var gene.. benim icin oturup o kadar ugrastigi icin kiyamadim yedim birazama napiim artik bu hafta cok spor yaparim. bana simdiye kadar diyetimde cok destek oldu sevgilim, ilk kez diyet disi bisi yapti.. ooof of..
neyse umarim verimli bi hafta geciririz kizlar, kolay gelsin hepimize
valla bizimde 2 sene var gibi hani bu sene düğün olmaz öbür seneye kalır ediyor 2 maalesef.
bugün kafamı kaldıramıyorum canım su bile içmek istemiyor.
annem aradı diyo sen çok kötüsün alışverişe çıkalım akşam kahve içelim dışarda filan bakalım öyle bir şey yapıcaz artık.
bende pastayı bize gelirken tanışmaya almış eee eve getirdiği ilk pasta diye ye hadi dediler kıramadım. pişmanlık yok ama vallaa
napıyım herkesin gönlü olsun 2 verceğime 1 vereyim ama bugünden sonra hafta içi 4 gün spordayım açığı kapatmalıyız.
merhabalar....
Bu gün meşhur krep,peynir ve çay ile kahvaltımı yaptım
callanetics sporunu yapıyım dedim evet yaptım ama bana göre değil belim ve boynum koptuben onun yerine yürümeyi tercih ediyorum yürürken zorlanmıyorum
neyse öğle ve akşmam tavuk yemeği planlıyorum
Bu arada bende zayıfladım Perşembe gününü iple çekiyorum
benüm bugünkü menüm ;
sabah zorlaaa peynirli yumurta
ara: yoğurt
öğlen: pastırmalı krep+ sosisli krep
ara: yoğurt
akşam tavuk yicem:)
bu arada soya sosu konusunda bir yasak var mı ben tamamen unuttum da ona göre soya soslu tavuk yerim eğer yok ise
Herkese Merhaba,
Ben de Dukan'a yeni başlayanlardanım. 3 gün ataktan sonra bugün seyir'e geçtim. Atakta sadece 1 kilo gitti. 65,8 ile başladım sabah 64,8 geldim. Fakat yarım saat önce sanırım bir tansiyon düşüklüğü vs. gibi bişey yaşadım . İşyerinde de olduğum için bayılmaktan korktum ve 3 adet bikuvi yedim kızlar.
Daha tecrübeli arkadaşlara sorum olacak. Sizlerde de bu şekilde göz kararması, tansiyon düşüklüğü gibi şeyler oldu mu?
Arada kaçamak yaptınız mı? azıcık kaçamak da olsa diyeti nasıl etkiliyor?
Bir de panik atak olduğum için antidepresan alıyorum. Antidepresan alıp da bu diyeti uygulayan arkadaşlar var mı acaba?
Yardımlarınızı bekleiyorum.
çarşambadan beri yoktum raporlu evde hasta yatıyordum ama bugün başladım ve ilk iş perşembeden bu yana yazılanları okumak oldu öncelikle kilo bildirim cetvelinde kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Darsısı başıma ben 7 gün atak yaptım ve 2.200 ile bitirdim atağı ve regl oldum bu nedenle bitene kadar tartılmayı düşünmüyorum.
Kaçamak yapmadım ve sizlerden öğrendiğim her tarifi uyguladım sayılır:) hepsinde iyi sonuçlar aldım. Ama yeni tarifleri de kendim ürettim. Mesela naneli yoğurt çorbası, çikolatalı ıslak kek gibi ve tatlı krizlerime dur diyebildim. Kızlar en önemlisi kuru eriği keşfettim evet biliyorum meyve yasak ama bir defalığa mahsus 1 avuç kadar kuru ekşi erik yedim ve 2 saat sonra müsil etkisi gördü o günden bu yana da bağırsaklarım çalışıyor yani yaklaşık 4 gündür.
ee hazır döner yağlı olmuyor mu birde niless sosis falan demiş sosis serbet mi yağların kralı var onlarda light falan mı acep
light sütlü sosis ilk defa duydum :)
ben 3er tane yedim kaç gram bilmem bi günde 6 tane yedim yani... o light sütlü sosisi bi ben bulamadım
yarimmm haftasonu ablamla tuzlu kuru pasta senin tariften yaptık ama bu sefer y.kepeğim az kaldığı için 8 kaşık yerine 4-5 kaşık koyduk ve bir kaşıkta yağlı yoğurt inanılmaz güzel oldu üstü nar gibi kızardı ve tadıda süperdi dün o kadar market gezdim y.kepeği bulamadım sinir oldum neysem bugün aldım ama karnım acıkır gibi oluyor yanımda da malesef yokkkk ne yapabilirimmmmmm pofff yoğurtta yedim
Arkadaşlar kitabı okumayı bitirdim ve bugün dukan diyetine başladım. Sabah light süt içtim. Öğleni ızgara tavuk bonfile ve cola zero ile geçirdim. 1 tane şekersiz çay ve 1 tane şekersiz türk kahvesi içtim. 1,5 lt suyumuda içiyorum hiç acıkmadım ama baş ağrım var neden acaba bilemedim sanırım iyi gidiyorum :)))
6 gün atak 56 gün seyir ile devam ederken grip olunca diyetim yerle bir oldu. Ve kacamaklarla sadece 5 kg verebildim.
Bu arada 4 gün boyunca ne bulursam yedim ve simdi kaldıgım yerden sıkı bir sekilde devam etmek istiyorum sizce nasıl devam etmeliyim ben ????
Yardım edin..
Bugun protein gunu yaptım bu arada..
Hayırlısı canım.
İçine sinen bir gelinlik giymek nasip olsun işallah.
Ahhh ahhh bizde öyleydik eşimle. Her haftasonu evde keyif yapardık. Cipsler, biralar, votkalar, meyveler, burgerlar kumrular kokoreçler derkennnnn hoppp şiştik ikimizde. Şimdi sönmeye çalışıyoruz
Canım normal sosislerde nişasta falan var benim bildiğim beşler sütlü light tan başkası serbest değil.
Kendisinin resmini ekliyorum
Eki Görüntüle 365823
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?