Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar kitabı okumayı bitirdim ve bugün dukan diyetine başladım. Sabah light süt içtim. Öğleni ızgara tavuk bonfile ve cola zero ile geçirdim. 1 tane şekersiz çay ve 1 tane şekersiz türk kahvesi içtim. 1,5 lt suyumuda içiyorum hiç acıkmadım ama baş ağrım var neden acaba bilemedim sanırım iyi gidiyorum :)))

6 gün atak 56 gün seyir ile devam ederken grip olunca diyetim yerle bir oldu. Ve kacamaklarla sadece 5 kg verebildim.
Bu arada 4 gün boyunca ne bulursam yedim ve simdi kaldıgım yerden sıkı bir sekilde devam etmek istiyorum sizce nasıl devam etmeliyim ben ????
Yardım edin..
Bugun protein gunu yaptım bu arada..

Bende yaptım. ama pişiremedim. Alt kısmı yandı. Üstü pişmedi.

allah kabul etsin...o zaman sende iftarını açmak için yapabilirsin çok canın istediyse..

selamün aleyküm bayanlar bugün 8. atak günümdeyim ve reglin 3. günü başlarken 94.300 dü 8. günde tartı bi tuhaf bazen 89.0 gösteriyo bazen 90.4 bazen 90.2 diyete nerdeyse harfiyen uydum diyebilirim gidişat nedir normal midir.yorumlarsanız çok sevinirim benim 20 kilonun üzerinde vermem gerekn bir kilo olduğu için 10 gün düşünüyorum atak devresini....ne olur fikirlerinize çok ihtiyacım var....

allahımmmmmmmm ganimet buldumm resmennn cumartesi erken çıkıyorum ya akşamüstü ara öğğünüm için çekmeceme koyduğum üçgen peynir ve dilim kaşar bana göz kırptı süpermişşşş...

Hayırlısı canım.
İçine sinen bir gelinlik giymek nasip olsun işallah.

Tavsiye için teşekkürler :) Yeşil çay içmek işkence olsa da içtim valla daha iyiyim sanırım

Çok sevindim cnm maşallah. Hep iyi ol

hım erkek arkım farklı şehirlerdeyizde bu hafta sonu beraberdik azcuk zor oldu göndermek.
yok ya kaçamakların devamı gelmez bu keyifsizlik en az 1 hafta gider bende ağzıma bir şey sürmem zaten:)

Ay kıyamam ya kuzum.
Olsun ne demişler "beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır."

3 hafta mı

Olacağından şüphem yok. Ve emin çalışırken daha kolay bu diyet.

9 gündür aynı kilodayım, seyir evresinde sebebi nedir acaba, neyi yanlış yaptımki..

Canım 15 gün sürerse 4 gün atak yap derim.

Harikasın canım bende deneyeceğim bir türlü elim deymedi. Afiyet olsun sana.
Tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsun tatlılarda.

sevgilimle biz de biraraya geldiğimizde dünya durur nerde güzel yemek yapan bi yer var hemen orda buluruz kendimizi herşey snırsız... çatlayana kadar yerdik... de artık biraraya gelmemeye çalışıyorum zaten

Ahhh ahhh bizde öyleydik eşimle. Her haftasonu evde keyif yapardık. Cipsler, biralar, votkalar, meyveler, burgerlar kumrular kokoreçler derkennnnn hoppp şiştik ikimizde. Şimdi sönmeye çalışıyoruz

Harikasın canım. Uzun sürsün işallah bu mutluluk ve motivasyon hali.

Evet cnm light meyveli yoğurt ben yiyorum protein gününde de. Çok fazla yemiyorum ama şimdi dolapta stoğum var. Acil durumlar için.

kızlar bu arada kendime 38 beden 3 tane pantolon aldım ve m beden bi sürü body elbise allahım bi an önce zayıflayıp hepsini giymek istiyorumm

Süper bi motivasyon aracı. Ben bu diyete içine giremediğim yeni aldığım bir elbise için başlamıştım.
Şimdi o elbise bol geliyor bile.
Sende gireceksin o bedenlerin içine.

kızlar 40 beden pantolonlar bollanmaya başladı.vücudum sıkıydı daha bir sıkılaştım.daraldım resmen...65,5 ama daha zayıf duruyorum o kesin.bir de foto eklemeyi unutmasam akşam..

Çok sevindim canım. Bende bile bollaşmaya başladı 40 beden sende hayli hayli bol durur.

19. gün sonunda giden 5 kilo 100 gram. Şu an 49.3 kiloyum hedefime sadece 1.3 kg kaldııııı :) Herkese kolay gelsinnnn :)

49,3 mü

Canım ilaç içmesen daha iyi değil mi? Sen bilirsin elbette yine ama ilaç konusu bana biraz iğreti geliyor.
Sevmiyorum pek kullanmayı kullananları da uyarma ihtiyacı duyuyorum.

Kendine yapma bunu. Tabi ömrün boyunca kilolu kalmak istemiyorsan.

Ohhh afiyet olsun valla çok iyi yapmışsın yemekle. Birdaha bu yılın yıldönümü gelmeyecek nasılsa.
Hemde elleriyle hazırlamış çocukceğiz.

Kıyamıyor anneciğin, ana yüreği dayanmıyor işte kuzusunu üzgün görmeye.
Ayy yavruşkomu özledim bende birden akşam olsa da eve gitsem.

Afiyet olsun canım.

Canım pastırma hangi marka alıyorsun. Haftasonu alıcaktım emin olamadım almadım bende.

Canım bana sorarsan doktoruna bir danış derim bu diyet meselesini. Sağlığın daha önemli diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım. Valla hasta hasta ihanet etmemişsin diyetine. Tebrikler.

ee hazır döner yağlı olmuyor mu birde niless sosis falan demiş sosis serbet mi yağların kralı var onlarda light falan mı acep

Beşler sütlü sosis serbest canım. Döner de yağ oranı 15 altıysa serbest. HAzır köftelerde öyle.
Bimin kasap köftesi, A101 tavuk döneri bunlar mesela.

light sütlü sosis ilk defa duydum :)

Çok lezzetliiiiii

ben 3er tane yedim kaç gram bilmem bi günde 6 tane yedim yani... o light sütlü sosisi bi ben bulamadım

Canım normal sosislerde nişasta falan var benim bildiğim beşler sütlü light tan başkası serbest değil.

Yine yoğurt ye cnm miktar sınırı yok ki. Yada zero yada ayran.

Sabah hafif kalmış cnaım yumurta peynir de ekle derim.
Baş ağrısı atakta yaşanıyor genelde.

Bence sp den devam et canım.

bursa da real yokki tadı güzelmi bari nası bişi... güzelse sevgilime söyliyim gelirken alsın 3-5 paket

Kendisinin resmini ekliyorum

yiyeceklere olan alerjim bu diyetle tekrar başladı. sanırım yumurtadan kaynaklandı. sarısı yemiyecem bir süre off ya şansa bakk. bu arada 300 gramcık vermişim

arkadaşlar, bi arkadaşımız "oruçluyum" diyince aklıma geldi,
napıcaz ramazanda, iftarda 1 öğünde yiyeceğimizi mi yiyecez???

Kızlar motivasyonumu tamamen kaybettim! Yok bu iş olmayacak!
Şimdi şu tablo normal midir siz söyleyin!

Başlangıç : 16 Şubat / 67.8kg
Atak: 3 gün / 64.8 kg
Seyir: 21 gün / 64.9 kg!!!!!
Ben neyi yanlış yapıyorum?
Regl oldum. Bitti. 64.3'ü gördüm dün gece, sabah kalktım yine 64.9 nasıl olur yaa!

Bu arada diyeti bozacak bir şey yapmıyorum. Yulaf - light yoğurt, yağsız tavuk - balık - dana eti, splenda , arada bir meyveli light yogurt, sebze günlerinde sadece bir avuç sebze, light cola, yeşil çay, light süt, light peynir, lor.... 25 gündür yalnızca 1 kere - o da ne olduğunu bilmeden - dana eti yerine kuzu eti yedim! hepsi bu.

amin inşallah herşey güzel olur...
bi iğne batırsak sönermiyiz ki acaba
ama karbonhidrat oranıda düşük...

mrb arkadaslar..sabah 10.30 gibi bir yumurta,2 ince dilim tavuk jambon ve 1 dilim beyaz peynir ile kahwaltımı yaptım.öğlende haşlama tavuk göğüs ile light yogurt yiyecegim..bugün baslayan biri olarak,sizce yediklerim uygun mudur,yorumlar mısınız

Canım valla normalde karnımda şişkinlik ve elim yüzümde şişkinlik olduğunda ilaç vermişti doktor vücudum su tutmasın diye onu içtim hani kafama göre de değil:)
çekilen çile evet kutsal ama çok fenayım yani hani bu kadar zamandır birlikteyiz ilk defa beni bırakıp gitmesine bu kadar üzüldüm
normalde bizde hep öyle 2 haftada 1 görüşülür gelen döner ama bu sefer tuhaf oldum maalesef

annem evet yaa onsuz napardım bilmem Allah benim ömrümden alsın onunkine katsın

pastırmayıda marka almadık canım bende ilk defa yedim diyet boyunca kayseriye gitmişti komşu o getirmiş
2 dilimcik yedim hoş annem çemenini filan almış sağolsun ama yinede güvenemedim
yeterince kaçırdım hafta sonu bir de onu yemiyim

Burada baya 20 kilolar filan verenler var maşallah. Ben de yulaf kepeğiyle daha seri verirmiyim ki?
Bide veren arkadaşlar haftada kaç kilo veriliyo? Benim 6 kilo daha vermem lazım ne kadar zamanda vereyim gibi düşüneyim ? Hani motivasyon açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…