Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benüm bugünkü menüm ;

sabah zorlaaa peynirli yumurta
ara: yoğurt
öğlen: pastırmalı krep+ sosisli krep
ara: yoğurt
akşam tavuk yicem:)

bu arada soya sosu konusunda bir yasak var mı ben tamamen unuttum da ona göre soya soslu tavuk yerim eğer yok ise

Herkese Merhaba,
Ben de Dukan'a yeni başlayanlardanım. 3 gün ataktan sonra bugün seyir'e geçtim. Atakta sadece 1 kilo gitti. 65,8 ile başladım sabah 64,8 geldim. Fakat yarım saat önce sanırım bir tansiyon düşüklüğü vs. gibi bişey yaşadım . İşyerinde de olduğum için bayılmaktan korktum ve 3 adet bikuvi yedim kızlar.

Daha tecrübeli arkadaşlara sorum olacak. Sizlerde de bu şekilde göz kararması, tansiyon düşüklüğü gibi şeyler oldu mu?
Arada kaçamak yaptınız mı? azıcık kaçamak da olsa diyeti nasıl etkiliyor?
Bir de panik atak olduğum için antidepresan alıyorum. Antidepresan alıp da bu diyeti uygulayan arkadaşlar var mı acaba?
Yardımlarınızı bekleiyorum.

Tarif alabilir miyim?

PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.

aslında kitabı okudukça panikatağı da aşmana destek olabilir... ilk günlerde gözkararması normal... halsizlik yorgunlukta olabilir çünkü vücudunun alışkın olmadığı bi düzene geçiş yapıyosun... tabi panikatak olduğun için bu durumlar sende biraz daha yüksek yaşanmış olabilir... ama alışıcaksın zamanla hatta bi bakmışsın çok keyif alıcağın günler gelicek... çünkü istediğimiz herşeyi yiyebildiğimiz bi diyet yapıyoruz aslında... küçük şeyleri yokederek sadece... antidepresanlar kilo yapar vücuda böyle bir etkisi vardır... ama haftada bizler 1 kilo veriyorsak sende 800 gr verebilirsin örneğin... belki biraz ağır kilo verebilirsin böyle bi etkisi olabilir... ama önemli olan bu kiloların gidicek olması... bunun hayali bile mutlu ediyo insanı... aramıza hoşgeldin... birde küçücük bir önerim olucak eğer kitap okursan "secret" mutlaka oku (okumadıysan eğer) ve buna benzer olumlama kitapları temin et... hastalığını da tedavi edebilirsin kendince

çarşambadan beri yoktum raporlu evde hasta yatıyordum ama bugün başladım ve ilk iş perşembeden bu yana yazılanları okumak oldu öncelikle kilo bildirim cetvelinde kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Darsısı başıma ben 7 gün atak yaptım ve 2.200 ile bitirdim atağı ve regl oldum bu nedenle bitene kadar tartılmayı düşünmüyorum.
Kaçamak yapmadım ve sizlerden öğrendiğim her tarifi uyguladım sayılır:) hepsinde iyi sonuçlar aldım. Ama yeni tarifleri de kendim ürettim. Mesela naneli yoğurt çorbası, çikolatalı ıslak kek gibi ve tatlı krizlerime dur diyebildim. Kızlar en önemlisi kuru eriği keşfettim evet biliyorum meyve yasak ama bir defalığa mahsus 1 avuç kadar kuru ekşi erik yedim ve 2 saat sonra müsil etkisi gördü o günden bu yana da bağırsaklarım çalışıyor yani yaklaşık 4 gündür.

çooookk geçmiş olsun... hemen alıyım çikolatalı ıslak kek tarifini

çooookk geçmiş olsun... Hemen alıyım çikolatalı ıslak kek tarifini

gerçi benim ki biraz çalıntı gibi olacak ama hani şu havuçlu tarçınlı kekimiz var ya canım onu yapmıştım ve kalmıştı evde önce dukanella yapıp üzerine döküp yedim çok lezzetli oldu ama kuru kaldı. Sonra dün akşam kakaolu light puding pişirdim dr. Oetker'in bir kaseye keki böldüm lokma lokma üzerine sıcak pudingi döktüm onun sıcağıyla kek mayıştı tabi:)) sonra ılıyınca afiyetle yedim:) inanılmaz alıyor tatlı isteğini ve fazla da karbonhidrat almamış oluyorsun.. Tabi abartmamamız lazım. Bu arada kitabı hatmettim resmen dukan uzmanı gibi hissediyorum kendimi:) herkese reklamını yapıyorum:))
geçmiş olsun dileklerin için çok mersi şekerim yalnız ben dvd istiyorum mail attım sana

Kızlar ilk kez bir günde -600 verdim o da dediğim gibi erik yediğim gündü öncesinde de yoğurttan çorba yapmıştım o günüm çok verimli geçti. Morali bozulanlar için nacizane tavsiyem kuru erik bir defalık yiyin wc'de çabalamalara veda edin:))

evet şekerim gördüm ama adres telefon da yazarsan bugun kargolarım...

sevgili yarim,
ne kadar güzel yazmışsın.. çok teşekkürler. okuyunca sanki kendimi bir iyi hissettim. Oysa sabah vucudum bu tepkileri verdiğinde diyete başladığıma ve hastalığı tetiklediğini düşündüm. Şimdi tekrar bir motivasyon oldu sanki. Antidepresanlar gerçekten çok kilo aldırıyor. 58 kilo olan ben 66 lara geldim. bundan önce bazı diyetler denedim (diyetisyen-karatay vs. ) ama sonuç hep vazgeçme ve hüsran. Umarım bu sefer başarırım. İlaç kilo vermemi duraksatacak gerçi, kitap da da çok az da olsa yazmış ama bunu başarabilmiş olanlar varsa ban adestek olsunlar lütfennn:))

Bu arada arada kaçamaklar için ne diyorsunuz?? Etkisi çok mu negatif oluyor??

akşama karnıbahar popcorn yappp çooookk güzel oldu süper atıştırmalık denemeni tavsiye ederimm şiddetle

oncelikle hosgeldin diyorum

valla bu kacamaklar konusunda radikal fikirlerim var, ama linc edilmekten korkuyorum :18: mesela ben simdiye kadar 9 kilo kadar verdim ve hedefim 10.5 daha vermek. ama aslinda hedefim 9 kg da olabilirdi. yani su anda guclendirmeye gecmis olabilirdim, sonucta seyire devam etmeyi ben tercih ediyorum. bu duruma bir seferligine yedigim karbohidratli bir besinin kilo aldirmamasi, anca duraklama yapmasi gerekmez mi? yoksa guclendirmeye gecen herkes kilo alirdi.. :26: ama dedigim gibi, bunlar benim radikal fikirlerim. ya da ctesi yedigim boregin acisini unutmaya calisan bilincaltimin bana bi oyunu

ben bir kez adam akıllı diyet deneyimi yaşadım (diyetisyen eşliğinde) onun dışında hep kendi kendime boğazımı tutmaya çalıştım belki zayıflarım diye... çünkü ben de 10 yıl kadar ilaç kullandım ve bunun 5 yılı 2 ayda bir serum yemek durumunda kaldım... sonuç bu 83 lere kadar dayandım... spor salonuna mı gitmedim diyetisyene mi gitmedim ama olmuyo bu işi kafada bitiriceksin... ben kalp rahatsızlığımı da bu şekilde yendim... 15 yaşında hasta oldum... 24 yaşıma kadar ilaç kullandım sonra ilacı bırakıp olumlama tekniğine yöneldim... kitaplar okudum... zamanla bunu yaşam biçimime dönüştürdüm hiçbişey benden kıymetli değil artık... ve o 2 ayda bir olan nöbetler yenilen serumlar çok geride kaldı... panikatağa yakın bir sorundu benimki de fizyolojik problem vardı kalpte ama psikolojim bunu tetikliyodu... geçen yıl da ameliyat oldum (yani 27 yaşında) bugun evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve ben çok güzel bir gelin olmak istiyorum... hemen ardından güzel bi anne... sorunsuz hamilelik dönemi geçirebileceğim... kolay doğum yapabileceğim fiziğe sahip olmak istiyorum... motivasyon eksikliği diye bişey asla yok... KK bunun için birebir hepimiz birbirimize destek oluyoruz... kaçamak mümkün olduğunca yapmamaya çalışıyoruz... yaptığımızda da mutlaka burada paylaşıyoruz... tabi azarı da işitiyoruz ama olması gereken destek burda mevcut... kaçamakların etkisini sormuşsun bu kişiden kişiye göre değişir... eğer gün içinde hareketliysen yaptığın kaçamağa bağlı olarak vücudun onu yakabilir (akşam asla kaçamak yapmamalısın) ama hareketli değilsen de sporu iki katına çıkarmalısın... ertesi gün + çıkmayabilirsin... bikaç gün sonra da +ları görebilirsin... o yüzden mümkün olduğunca kaçamaksız

Doğru..
bu açıdan hiç düşünmemiştim:)) o zaman fazla kafaya takmadan devam

çok çok geçmiş olsun yarimcim. bu arada evlilik vs. de hayırlı olsun inşallah. sende böyle olumlu bir yaklaşım oldukça hayat sana istediklerini getirecek eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…