Kızlar motivasyonumu tamamen kaybettim! Yok bu iş olmayacak!
Şimdi şu tablo normal midir siz söyleyin!
Başlangıç : 16 Şubat / 67.8kg
Atak: 3 gün / 64.8 kg
Seyir: 21 gün / 64.9 kg!!!!!
Ben neyi yanlış yapıyorum?
Regl oldum. Bitti. 64.3'ü gördüm dün gece, sabah kalktım yine 64.9 nasıl olur yaa!
Bu arada diyeti bozacak bir şey yapmıyorum. Yulaf - light yoğurt, yağsız tavuk - balık - dana eti, splenda , arada bir meyveli light yogurt, sebze günlerinde sadece bir avuç sebze, light cola, yeşil çay, light süt, light peynir, lor.... 25 gündür yalnızca 1 kere - o da ne olduğunu bilmeden - dana eti yerine kuzu eti yedim! hepsi bu.
çok tuhaf gerçekten, uyurgezer değilsin demi canımbelki gece kalkıp yemişsindir farkında olmadan :44: şaka bi yana bence bir doktora gidip testlerini yaptır bak bakalım kan değerlerin vs. neler çıkacak..
yarim kargo geldi
çok teşekkür,ellerine sağlık
bu arada güçlendirmede olanlar neler yiyip içiyorsunuz yazarmısınız
yada herşeyden az az mı yiyorsunuz
biraz bizi bilgilendirin bizleri
evet yaa doktara giştsem iyi olacak galiba!! Sigarayı bıraktım 2 ay oldu belki de vücudum direnç gösteriyor!
Regl oldum. Bitti. 64.3'ü gördüm dün gece, sabah kalktım yine 64.9 nasıl olur yaa!
Bu arada diyeti bozacak bir şey yapmıyorum. Yulaf - light yoğurt, yağsız tavuk - balık - dana eti, splenda , arada bir meyveli light yogurt, sebze günlerinde sadece bir avuç sebze, light cola, yeşil çay, light süt, light peynir, lor.... 25 gündür yalnızca 1 kere - o da ne olduğunu bilmeden - dana eti yerine kuzu eti yedim! hepsi bu.
allah kabul etsin...o zaman sende iftarını açmak için yapabilirsin çok canın istediyse..
merhaba kızlar sizi sürekli takipteyim aynı zamanda da dukana devam :) akşam hesapladım 68 günü geride bırakmışım çok sevindim. kilo vermem devam ediyor.her şey yolunda yani. ama nedense takıntı haline geldi sanırım bu kilo verme işi kendimi çok zayıflamış hissetmiyorum aslında incelme çok var.
bel 94ten 82ye
basen 114ten 102ye
tabi 11.5kg verdim
size foto eklemek istiyorum umarım beceririmherkese bol eksiler diliyorum
tabi beceremedim sanırım boyutu fazla geliyor 5.5mg of
yarimmm senin eklediğin fotolar kac mglıktı??
Canım kilolarımız aynı gibi bu 6 kiloyu ne kadar zamanda verdin ?
süper,süper.süperdevamı en kısa zamanda gelir inşallah...
arkadaşlar, bi arkadaşımız "oruçluyum" diyince aklıma geldi,
napıcaz ramazanda, iftarda 1 öğünde yiyeceğimizi mi yiyecez???
amin inşallah herşey güzel olur...
bi iğne batırsak sönermiyiz ki acaba
ama karbonhidrat oranıda düşük...
mrb arkadaslar..sabah 10.30 gibi bir yumurta,2 ince dilim tavuk jambon ve 1 dilim beyaz peynir ile kahwaltımı yaptım.öğlende haşlama tavuk göğüs ile light yogurt yiyecegim..bugün baslayan biri olarak,sizce yediklerim uygun mudur,yorumlar mısınız
Canım valla normalde karnımda şişkinlik ve elim yüzümde şişkinlik olduğunda ilaç vermişti doktor vücudum su tutmasın diye onu içtim hani kafama göre de değil:)
çekilen çile evet kutsal ama çok fenayım yani hani bu kadar zamandır birlikteyiz ilk defa beni bırakıp gitmesine bu kadar üzüldüm
normalde bizde hep öyle 2 haftada 1 görüşülür gelen döner ama bu sefer tuhaf oldum maalesef
annem evet yaa onsuz napardım bilmem Allah benim ömrümden alsın onunkine katsın
pastırmayıda marka almadık canım bende ilk defa yedim diyet boyunca kayseriye gitmişti komşu o getirmiş
2 dilimcik yedim hoş annem çemenini filan almış sağolsun ama yinede güvenemedim
yeterince kaçırdım hafta sonu bir de onu yemiyim
Burada baya 20 kilolar filan verenler var maşallah. Ben de yulaf kepeğiyle daha seri verirmiyim ki?
Bide veren arkadaşlar haftada kaç kilo veriliyo? Benim 6 kilo daha vermem lazım ne kadar zamanda vereyim gibi düşüneyim ? Hani motivasyon açısından.
ben bir şey öğrenmek istiyorum arkadaşlar alabileceğimiz yağ, karbonhidrat oranları hakkında bilgisi olan var mı? yani hazır bir ürünü alırken karbonhidrat ve yağ değeri ne kadardan fazla olmayacak???
BİR DE ÇOK MERAK ETTİĞİM HUSUS ŞUDUR Kİ ZAYIFLAMA NASIL BAŞLYOR??? YANİ İLK NERDEN BELLİ OLUYOR EN SON GÖBEK Mİ GİDİYOR??? İLK KALÇA MI BACAK MI??
teşekkür ederim darısı başına angeldukana göre 45 gün daha seyir var inşallah o sürede kalanı veririm de hemencecik güçlendirmeye geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?