Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar sizi sürekli takipteyim aynı zamanda da dukana devam :) akşam hesapladım 68 günü geride bırakmışım çok sevindim. kilo vermem devam ediyor. her şey yolunda yani. ama nedense takıntı haline geldi sanırım bu kilo verme işi kendimi çok zayıflamış hissetmiyorum aslında incelme çok var.
bel 94ten 82ye
basen 114ten 102ye
tabi 11.5kg verdim

size foto eklemek istiyorum umarım beceririm herkese bol eksiler diliyorum

tabi beceremedim sanırım boyutu fazla geliyor 5.5mg of

yarimmm senin eklediğin fotolar kac mglıktı??

çok tuhaf gerçekten, uyurgezer değilsin demi canım belki gece kalkıp yemişsindir farkında olmadan :44: şaka bi yana bence bir doktora gidip testlerini yaptır bak bakalım kan değerlerin vs. neler çıkacak..

çok tuhaf gerçekten, uyurgezer değilsin demi canım belki gece kalkıp yemişsindir farkında olmadan :44: şaka bi yana bence bir doktora gidip testlerini yaptır bak bakalım kan değerlerin vs. neler çıkacak..

evet yaa doktara giştsem iyi olacak galiba!! Sigarayı bıraktım 2 ay oldu belki de vücudum direnç gösteriyor!

Merhaba arkadaşlar bende yarın bu diyete başlamayı dşünüyorum.

bir kaç sorum olacak.ok protein ile beslencez ilk evre ok de mesela hiç domates salata yokmu ben ızgara yapınca ızgara yanına biber falan kızartsam olmaz mı tamamen yasakmı.
yoksa bunların dışına çıkılmaacak mı ?

et,tavuk,balık light süt ve süt ürünleri,yulaf kepeği

canım bence üzülme çünkü ben de senin gibiyim 7 gün atak yaptım ama sadece 2.200 verebildim ama üzülmedim çünkü nedeni şu daha önce diyet denemelerim oldu ve vücut bu durumda direniyor. eğer sen de zamanında diyet yaptıysan vücudun bu nedenle direniyordur sakın pes etme sana tavsiyem akşam yoğurtlu çorba yap kendine sonrasında da tarçınlı süt iç yeşil çay iç falan yani katı bir şey yeme sabah emin ol mutlu uyanacaksın:))

allah kabul etsin...o zaman sende iftarını açmak için yapabilirsin çok canın istediyse..

evden çıkabilsem yapardım kesin ama oruçlu olunca çok üşüyorum odadan çıknca donuyorum.ama hiç acıkmadım .2 haşlanmış yumurta 2 karper peynir çay avuç içi kadar dukan ekmek salatalık domates .iftarda karnıbahar ,dukan kısır yapıcam

ben bir şey öğrenmek istiyorum arkadaşlar alabileceğimiz yağ, karbonhidrat oranları hakkında bilgisi olan var mı? yani hazır bir ürünü alırken karbonhidrat ve yağ değeri ne kadardan fazla olmayacak???
BİR DE ÇOK MERAK ETTİĞİM HUSUS ŞUDUR Kİ ZAYIFLAMA NASIL BAŞLYOR??? YANİ İLK NERDEN BELLİ OLUYOR EN SON GÖBEK Mİ GİDİYOR??? İLK KALÇA MI BACAK MI??

benimde öyleydi harfiyen uydugum halde ama ben dogum kontrol hapını bırakalı 1 ay olmustu o yuzdendir diye dusunmustum. cunku tiroidlerime baktrdım hersey normaldi ve 2ay bitmek üzereyken benim verdiğim kilo 5-6 arası bişi ama 1 aydan snr kacamaklarım oldu en sonda 4 gun hic diyete uymadım ;(

sonunda ekledim :)

Son düzenleme:
Canım kilolarımız aynı gibi bu 6 kiloyu ne kadar zamanda verdin ?

merhaba canım
13.02.2012 başladım 3 gün atak yaptım giden kilo 2,5(su)
16.02.2012-06.03.2012 arası seyir 57 kilo oldum
07.03.2012 bu güne kadar güçlendirme
2 kiloda güçlendirmede gider diye reken geçtim anlican

sen ne zaman başlamıştın

kızlar selam..

ben yoğurt+yumurta ve tavukdan bıktım artık, yiyemiyorum, ne yapacağım yaaa, çok mutsuzum ve açım, bunlar öenmli yer tutyodu diyette..çok mutsuzummm

arkadaşlar, bi arkadaşımız "oruçluyum" diyince aklıma geldi,
napıcaz ramazanda, iftarda 1 öğünde yiyeceğimizi mi yiyecez???

Temmuza kadar hepimiz hedefimize ulaşırız işallah. Güçlendirme de daha kolay.

Cnm bi testlerini falan yaptır istersen. Bu şartlarda çok iyi vermen lazımdı.

amin inşallah herşey güzel olur...
bi iğne batırsak sönermiyiz ki acaba
ama karbonhidrat oranıda düşük...

Ne güzel olurdu öyle sönsek

Süper canım.

Ok o zaman doktor verdiyse olay değişir.
Ay öyle dua etme canım. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Pastırma normalde yasak değil ama bazı markalar.
Hangileri acep :26:

Haftada 1 kilo gidiyor cnm benden kaçamak yapmazsam.

Yağ oranı 15 ve altı olacak canım.
İlk göbekten gitti benden.

Süper süper süper Maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…