alır canım alır:))
benim erkek arkım söylene söylene ankarada gojibery aramıştı
buarada gojiberry dukanın önerdiği tek meyve kitabı okuyunca anlıcaksın
evet canım haklısın almış ehehe goji berry nerden bulabilirizi bir de yulaf kepeğini nerden alıyorsunuz evde buğday kepeği var onu kullansam olur mu?
Günaydııınnn Kızlaaarrr :)
Buarada resimler net olmayabilir ama yinede eklemek istedim....
Eki Görüntüle 369730 Eki Görüntüle 369729 bu sabah 69,9 :)
Eki Görüntüle 369728 buda başlangıcım 76kg
kuzucummm günaydın........ süpersinn... incecik kalmışsın maşallahh....
ya 69 duruyormu şu kilo bütün dijitaller toplatılmalıııı
Günaydın kızlar...
Nilesscim incelme farkediliyor tebrik ediyorum seni...
teşekkür ediyorum tatlım ama hala 69 küsürler yani boyum 170 bnm normal tartı 66 çıkarıyor
hayır dijitale göre kilo vermeye çalışsam 57ye filan inmem lazım normal tartıda o da çok zayıf yaa
neyse şimdilik aynen devaam
Bu tartı olayıda ayrı bir olay...Sen dijitale göre devam et kendini mutlu hissettiğin anda bırakırsın seyiri...
günaydın
bu sabah 61 li sayıları görmek cok güzel
niless tebrikler güzel incelmişsin.69 göstermiyorsun ayrıca
Ayyy canım benim çok teşekkür ederim.Boy 162 cm, kısa sayılır yanii...Senin de gelinliğinle olan resmini görmüştüm ben. Harika görünüyordun, ayrıca tebrik ediyorum seni.
Kizlar benim turkcem kit galiba.. okuyorum okuyorum anlamiyorum.
1 2 3 4 asama varya. Her asamadan bir ornek yazabilirmisiniz. Gunluk neler yediniz sabah aksam oglen. Istedigim kadar mi yiyosun ay anlamadim. Walla turkcem kit anam cok utandim hahahahhaha
valla çok doğru söylüyosun tatlım toplasınlar... ama bu sefer yağı kası nasıl öğrenicez... bende dün gece yemek sonrası tartıldım 78.1 çıkıyorum salak alet yaa...
bende yenı baslıcam nasıp olursa pazarqunu kıtabım yok faceden bıraz bırazda netten bılqı aldım ama en detaylı burdan okudum bı haftadır okuyup duruyorum zaten yanlız sunu sorucam 5 kılo fazla ıcın baslıcam bakalım bende ıse yarayacakmı? bırde syır yemeklerı ıcın bılqı versenız :/ sureklı deqısık menuler var hanı aılece yapıp yıyebıleceqımız seyler olsa?? malum cocuklar var esımız ac qelıyor ısten kucuk bebekte olunca uc menu hazırlayamıyorum bı oqun ıcın
Kizlar benim turkcem kit galiba.. okuyorum okuyorum anlamiyorum.
1 2 3 4 asama varya. Her asamadan bir ornek yazabilirmisiniz. Gunluk neler yediniz sabah aksam oglen. Istedigim kadar mi yiyosun ay anlamadim. Walla turkcem kit anam cok utandim hahahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?