Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

alır canım alır:))
benim erkek arkım söylene söylene ankarada gojibery aramıştı
buarada gojiberry dukanın önerdiği tek meyve kitabı okuyunca anlıcaksın

evet canım haklısın almış ehehe goji berry nerden bulabilirizi bir de yulaf kepeğini nerden alıyorsunuz evde buğday kepeği var onu kullansam olur mu?

bende yenı baslıcam nasıp olursa pazarqunu kıtabım yok faceden bıraz bırazda netten bılqı aldım ama en detaylı burdan okudum bı haftadır okuyup duruyorum zaten yanlız sunu sorucam 5 kılo fazla ıcın baslıcam bakalım bende ıse yarayacakmı? bırde syır yemeklerı ıcın bılqı versenız :/ sureklı deqısık menuler var hanı aılece yapıp yıyebıleceqımız seyler olsa?? malum cocuklar var esımız ac qelıyor ısten kucuk bebekte olunca uc menu hazırlayamıyorum bı oqun ıcın

Kizlar benim turkcem kit galiba.. okuyorum okuyorum anlamiyorum.

1 2 3 4 asama varya. Her asamadan bir ornek yazabilirmisiniz. Gunluk neler yediniz sabah aksam oglen. Istedigim kadar mi yiyosun ay anlamadim. Walla turkcem kit anam cok utandim hahahahhaha

dıdem bak soyle ozetlıyım benımde anladıqım kadarıyla yanlısım varsa duzeltsın arkadaslar.. atak evresı yanı basladıqın qunler yoqurt sut 1 bardak beyaz et yumurta ama ıkıncı yumurtanın beyazı sadece sarısı yenmıcek ve bol su 1.5 lt bunlardan sınırsız yıyosun haa bıde yulaf kepeqımı ne varya hehh ondan 1.5 kasık baktım ben bazı arkadslar facede yoqurda karıstırmıs bazısı sute bazısı kek yapmıs.

ıkıncı evre seyır.. burdada 1+1 yapıosun bunuda havalı olsun dıye yazıyolarkı arastıralım dıye 1+1 de yanı bıqın proteın yıyeceksın ustte anlattıqım qıbı bıqun sebze proteın. semızotu yıyorsan yoqurtla karıstırcaksın kabak pısırdıysen yanına yoqurt bunun qıbı dıkkat edılmesı qereken hatam varsa duzeltsınler** 2 oqun proteın yıyosun bı oqun sebze+prteın.. ekstralar cıkıo bu donem onu netten bulursun tatlı tarıflerı falan aç kalınca ınsanlar cok yaratıcı oluyorlarmıs qorselde bı arat aklın hayalın sasar

ucuncu evre :)) daha oraya qelmedım bıkac qune onuda benımserım ınsallahhh...:26:

merhabalar hanımlar sürekli sizi takip ediyorum dukanda daha önce 20 kilo verdim güçlendirmeyi 1 kg fazlayla bitiriyorum tekrar diyet yapacağım çünkü ben sıkıldım erken geçtim güçlendirmeye vermem gereken 3 kg vardı şimdi onuda vericem tabiki aldığım 1 kilo ile 4 oldu biraz zor olacak sanki alışmıştım ama neyse değer
:2:

evet canım haklısın almış ehehe goji berry nerden bulabilirizi bir de yulaf kepeğini nerden alıyorsunuz evde buğday kepeği var onu kullansam olur mu?

canım ben yulaf kepeğini ve gojiberryi netten alıyorum ama büyük marketlerde ve aktarlarda bulunuyor.
rusheim marka yulaf kepeği kullanıyorum birde doğalsanın var.

buğday kepeği ile yulaf kepeği aynı değil ve kullanmamamı öneririm:)

Günaydııınnn Kızlaaarrr :)
Buarada resimler net olmayabilir ama yinede eklemek istedim....

bu sabah 69,9 :)

buda başlangıcım 76kg

Günaydın kızlar...

Nilesscim incelme farkediliyor tebrik ediyorum seni...

teşekkür ediyorum tatlım ama hala 69 küsürler yani boyum 170 bnm normal tartı 66 çıkarıyor
hayır dijitale göre kilo vermeye çalışsam 57ye filan inmem lazım normal tartıda o da çok zayıf yaa
neyse şimdilik aynen devaam

Bu tartı olayıda ayrı bir olay...Sen dijitale göre devam et kendini mutlu hissettiğin anda bırakırsın seyiri...

Son düzenleme:
günaydın
bu sabah 61 li sayıları görmek cok güzel

niless tebrikler güzel incelmişsin.69 göstermiyorsun ayrıca

Bu tartı olayıda ayrı bir olay...Sen dijitale göre devam et kendini mutlu hissettiğin anda bırakırsın seyiri...

aynen öyle yapıcam zaten ama en azından verdiğim gramları dijitalden takip ediyorum:)
bugün aklıma gelen 3 kg lık dambıl koycam dijitale kaç göstercek acaba:)
yada 5 kglık şişe

günaydın
bu sabah 61 li sayıları görmek cok güzel

niless tebrikler güzel incelmişsin.69 göstermiyorsun ayrıca

teşekkür ederim canıımmm

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim. Boy 162 cm, kısa sayılır yanii...Senin de gelinliğinle olan resmini görmüştüm ben. Harika görünüyordun, ayrıca tebrik ediyorum seni.

tebrikler cok fit olmuşsun maşallah.

ilahii
şimdilik 2 aşamayı bilsen yeterli.
google dukan örnek menü diye yazarsan bircok liste görebilirsin

valla çok doğru söylüyosun tatlım toplasınlar... ama bu sefer yağı kası nasıl öğrenicez... bende dün gece yemek sonrası tartıldım 78.1 çıkıyorum salak alet yaa...

:) ben akşamları 73 filan çıkıyorum hele spordan sonra oooo:)
onun için tartılmıyorum her sabah uyandığımda yani saat 8 de tartılıyorum okadar:)

arkadaşlar bu topicin ilk sayfasını okursanız diyetin mantığını,neler yiyebileceğinizi gayet iyi öğrenebilirsiniz.asiLL arkadaşım bu diyette yağ sınırlı,o yüzden bebeğine uygun olmaz.tabi eşinde yağsız ,unsuz yemek istermi bilemiyorum..

günaydın kızlar
64.5 ile devam etmekteyim.
dışarda acayip kar var ve ben çok keyifliyim.hepinizi öpüyorum kocamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…