Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

imza bölümü ya da signatüre bölümü nerede kilo cetveli için soruyorum yardım edin lütfen

kontrol paneline giriyorum ama bulamıyorum (

işteee buu ,sonunda kilo çizelgemi de yapabildimmm ,çoktandır okuyamıyorum mesajlarınızı arkadaşlar,ama kilo bildirimimi düzenli olarak yapmaya çalışıyorum,sonunda kilo çizelgemi de yaptım daha iyi motive olurum inşallah ,herkese iyi hafta sonları ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorumm

allaa çok güzel kilo vermişsin umarım istediğin rakamı görürsün kaç gündür diyettesin peki

tavayı peçeteyle çok az yağla ve mutlaka çok kızgın olsun

slm kızlar nasılsınız bende 2 saatir pc nin başındayım girmedigim topik kalmadı belki yeni birşey ögrenirim diye .bu arada sandoloz sakızı elma sirkesine başlıcam yarın

selam kızlar diyetime geri döndüm hedefimi tam yarıda bırakmıştım şimdi hedefimi tamamlamamın tam zamanı çok eskiden buralardaydım ama kişiler değişmiş çok hızlı ilerleyen bir başlık burası zaten umarım sizinlede kısa sürede kaynaşırız. kilo vermeye devaam

kızlar merhaba sonunda bende başladım dukan diyetine atak 2 vee dün 1 kilo verivermişim kesin ödem falandır ama sonuçta 1 kilo 1 kilodur.Ama galiba dün akşam zehirlendim tavada sığır etini pişirmiştik zar zor yedim ve sabaha kadar ishal kusma baş ağrısı off çok kötüydü hala kendimi toparlayamadım yemek yiyemiyorum falan fenalardayım yani yine de YILMAK YOK YOLA DEVAMMMMMMMMMM

SAGOL BACIIIIIIIIMM... pazartesi basliiiimm ben.... gercekten cok sagol. Oku oku anlamadim internette aradim. Turkcem cok iyi degil. Hollandacada detayli anlatmiyorlar. COk tesekurler MUCUKSSSs

Merhaba Arkadaslar,
38 yasinda iki cocuk annesiyim,1.70 boyundayim,cok utanarak söylüyorum ama 85 kiloyum,daha önce hic bu kiloyu görmemistim tartida,en fazla 75 olurdu,gecirdigim Menenjit sonrasi 15 günde aldigim 150 sise serumdan sonra ve kullandigim ilaclarin kilo aldirma etkisiyle,son durumum sismanlik yani:)

Ben Almanyada yasiyorum,Türkiyede yasayan kardesimden duydum bu diyet yöntemini ve hemen kitabi ismarladim,kitap elimde yarisina kadar okudum,bana yapilmasi fazla zor olmayan mantikli bir yöntem gibi gelmesiyle beraber ,gerekli olan bütün malzemelerimi aldim ve bugün itibariyle basladim ve artik ben de sizden biriyim:)

Ilk gün oldugu icin henüz pek birsey anlamadim tabi,yulaf kepegi krebimi yedim sabah, yagsiz peynir ve yogurtlu yumurtamla,az öncede yagsiz hindi etimi yedim yine yogurtla,bol su tüketiyorum ve kesinlikle hic aclik hissetmiyorum,atak dönemim bittiginde sizlere sonucu yazacagim tekrar..
Görüsmek üzere..Sevgiyle kalin:)

O da bir şey mi hocam ben de okul öncesi öğretmeniym biz yemek saatinde çocuklarla olmak zorundaiz onlar başka şeyler yerken yanlarında köfte-tavuk ve ayran-kola yemek doğru olmayacağı için 5 dakika baska yerde yiyip sonra yanlarına geliorum müdürde taktı bana durumu anlattığım halde dalga geçer gibi görevlilere her gün beni soruyoo nerde öğretmen diyee!!

Canım benim poğaçam cidden puf puf oldu ama içine mısır unu kattım sadece yulaf kepeğiyle olmuyo kabarmıyo. Bugün sadece yulaf kepeğiyle ekmek yapayım dedim kabardı ama azcık. İçine mısır unu da katsaydım daha güzel olurdu eminim ki.

Canım ben bugün ekmek yaptım 170 derecede yaklaşık 25 dk da falan pişti. Tabii fırına göre değişiyor canım sık sık bakmak lazım.

duraklamalar oluyor canım ilk 20 gün duraklama oluyor sonra birden gidecek sorun yok sadece sabır bozmadan uygula :) sevgiler

Evet ilk atakta biraz gidiyor. Sonra azcık gidiyor. Bende tam 20. günümdeyim yarın tartılcam. Bakalım daha hızlı gitcekmi?

iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
ve bu sabah nasıl olduysa -700 gramla uyandım, çok mutluyum çoooooooooooooook

kızlar bilen varsa cvblarsa çok sevinirim........ ben pazartesi başlamayı düşnüyordum fakat hasta olucam acaba bu dönemde başlasam mı yoksa 1 hafta daha beklesem mi

nilescimmm süperr görünüosunn,,tebrikler :)

teşekkür ederim canım benim ama daha yolumuz vaaarrr:)
hep birlikte daha da güzel görüntülereee inşşşş

kızlar bilen varsa cvblarsa çok sevinirim........ ben pazartesi başlamayı düşnüyordum fakat hasta olucam acaba bu dönemde başlasam mı yoksa 1 hafta daha beklesem mi

canım bence bekle 1 hafta sonra başla regli dönemini atlatmalısın

oooo önce MAŞŞALLAHH diorum şimdi farkettim o çizelge gerçek mi 25 kg mu verdinizz!!

tebrikler atak 6. gündeim acaip motivasyon oldu. kaç ayda verdinizz???ben de 20kg falan veripp 58 leri görücekmiyimm bu yaazzz!!

Teşekkür ediyorum evet ne mutlu bana ki o çizelge gerçek. 7 gün atak yapmıştım, toplam 5 ayda verdim, şimdi güçlendirmedeyim. Tabiki 58 değil 55 leri bile görürsün, diyete sadık kalarak uygula lütfen. Ben çok mutluyum, darısı sizlerin başına...

iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
ve bu sabah nasıl olduysa -700 gramla uyandım, çok mutluyum çoooooooooooooook

Canım benim süpersin yaaa....Hedefine bayaa az kaldı bak ha gayret. Bu arada çok geçmiş olsun hayatım, umarım ameliyattan sonra çok daha iyi olacaksın.

cnm başlamanda bir mahsur yok, sadece bil ki regl iken vücut su tutuyor, bu ödem yüzünden kilo vermediğini sanabilir, moral ve motivasyonunu kaybedebilirsin.ama regl bittikten 3 gün sonra ödemi attığında ne kadar kilo vermiş olduğunu görebilirsin.bence ya tartılmadan yap diyetini regl bitene kadar, ya da tartılsan bile 'bu benim gerçekten olduğum kilo değil,gerçek kilomu regl bitince göreceğim' diye düşün ve moral bozma.başarılar :)

Canım benim süpersin yaaa....Hedefine bayaa az kaldı bak ha gayret. Bu arada çok geçmiş olsun hayatım, umarım ameliyattan sonra çok daha iyi olacaksın.
çok sağol canım, seni buralarda görmek ne güzel, özlettin kendini,
az kaldı geliyorum bende artık yanına...
59.9 u görsem bir, daha ne isterim....
senin güçlendirme nasıl gidiyor? ödüllerde ne yiyorsun nişastalı öğüne ne yapıyorsun onu gerçekten merak ettim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…