işteee buu ,sonunda kilo çizelgemi de yapabildimmm ,çoktandır okuyamıyorum mesajlarınızı arkadaşlar,ama kilo bildirimimi düzenli olarak yapmaya çalışıyorum,sonunda kilo çizelgemi de yaptım daha iyi motive olurum inşallah ,herkese iyi hafta sonları ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorumm
canım hoşbuldukdediklerini dikkate alıcam .. Ben biyerde okumuştum mankenler başta olmak üzere diyetlerini sıvı ağırlıklı yapıyolarmış , hemencecik bunu dukanla bağdaştırdım çorba , sulu tavuk ,sulu et bu şekilde beslendim hep değişik tarifler yarattım annemin şaşkın bakışları altında cola konusuna gelince benim kötü bi alışkanlığım onu içtiğimde hiç açlık hissetmiyorum
buarada benim fazla kılolarım yeni, ayağım kırıldı uzun bi süre hareketsiz kaldım buda kiloma çok yansıdı (12kilocuk kadargerçi önemli olan sağlık kilo gelir geçer ama beni çok rahatsız ediyo artık dolabımdaki hiç bişeyi kullanamıyorum , tabii hastalık dönemimde eşortmandan çıkmadığım için bunu hiç düşünmemiştim )
bi konuda daha yardım istiycem ben tariflerdeki gibi krep yapıyorum sürekli tavaya yapışıyo bi tutturamadım gitti çıldırıcambana bi yol yordam ))
dıdem bak soyle ozetlıyım benımde anladıqım kadarıyla yanlısım varsa duzeltsın arkadaslar.. atak evresı yanı basladıqın qunler yoqurt sut 1 bardak beyaz et yumurta ama ıkıncı yumurtanın beyazı sadece sarısı yenmıcek ve bol su 1.5 lt bunlardan sınırsız yıyosun haa bıde yulaf kepeqımı ne varya hehh ondan 1.5 kasık baktım ben bazı arkadslar facede yoqurda karıstırmıs bazısı sute bazısı kek yapmıs.
ıkıncı evre seyır.. burdada 1+1 yapıosun bunuda havalı olsun dıye yazıyolarkı arastıralım dıye 1+1 de yanı bıqın proteın yıyeceksın ustte anlattıqım qıbı bıqun sebze proteın. semızotu yıyorsan yoqurtla karıstırcaksın kabak pısırdıysen yanına yoqurt bunun qıbı dıkkat edılmesı qereken hatam varsa duzeltsınler** 2 oqun proteın yıyosun bı oqun sebze+prteın.. ekstralar cıkıo bu donem onu netten bulursun tatlı tarıflerı falan aç kalınca ınsanlar cok yaratıcı oluyorlarmıs qorselde bı arat aklın hayalın sasar
ucuncu evre :)) daha oraya qelmedım bıkac qune onuda benımserım ınsallahhh...:26:
Günaydııınnn Kızlaaarrr :)
Buarada resimler net olmayabilir ama yinede eklemek istedim....
Eki Görüntüle 369730 Eki Görüntüle 369729 bu sabah 69,9 :)
Eki Görüntüle 369728 buda başlangıcım 76kg
bide öğrencilerim çok komik ya beslenme saatinde benimkindende ye öğretmenim diyolardı bende rejimdeyim diyodum.geçen müdür geldi elinde erik vardı yermisin hocam dedi hepsi bi ağızdan öğretmenimiz rejimde dediler ne utandım ama ya.ahhh minimini birlerim benim:)
arkadaşlar çok özür dileyerek minicik bir ricam olucak...
tarif verirken denediğimiz tarifleri verirsek eğer süper olur... çünkü malum blog ve malum face sayfasından aldığımız bazı tarifleri tutturamıyoruz... ya dukan yemeklerinde bu kadar profosyonelleşemedik yada eksik yaptığımız bişeyler var... çok güzel fikir oluyor aslında ama benim birkaç tarifim hüsranla sonuçlandığı için sanki bi yerlerde bişeyler eksikmiş gibi geliyor... anneme sorsanız "o tarifleri verenler malzemelerini dukana uydurarak yazıyorlar, ama %100 dukan malzemeleriyle yapılmıyor"... tabi bu annemin düşüncesi ama insan zaman zaman hak vermeden edemiyor... örn; puf poğaça dedikleri... ben hiç puf dukan poğçası yiyemedim... pofuduk pofuduk oluyomuşş... nasıl oluyo ben tutturamadım... faceden de soramadım açıkçası... o yüzden lütfen beni yanlış anlamayın... denenmiş tarifleri paylaşırsak eğer israf yapmayı da önlemiş oluruz...
yarim sana kesinlikle katılıorum.bende dukan ekmeği denedim.45 dk 170 derecede pişirin mükemmel oldu demişler die bi iştahla yaptım,20.dakikada nasıl die bi bakmaya gittimki,fırından dumanlar yükselior.ekmek olmuş kömür..ve bide ben 160 derecede yaptım..nasıl iş bu anlamadım :)
duraklamalar oluyor canım ilk 20 gün duraklama oluyor sonra birden gidecek sorun yok sadece sabır bozmadan uygula :) sevgiler
nilescimmm süperr görünüosunn,,tebrikler :)
kızlar bilen varsa cvblarsa çok sevinirim........ ben pazartesi başlamayı düşnüyordum fakat hasta olucam acaba bu dönemde başlasam mı yoksa 1 hafta daha beklesem mi
oooo önce MAŞŞALLAHH diorum şimdi farkettim o çizelge gerçek mi 25 kg mu verdinizz!!
tebrikler atak 6. gündeim acaip motivasyon oldu. kaç ayda verdinizz???ben de 20kg falan veripp 58 leri görücekmiyimm bu yaazzz!!
iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
ve bu sabah nasıl olduysa -700 gramla uyandım, çok mutluyum çoooooooooooooook
kızlar bilen varsa cvblarsa çok sevinirim........ ben pazartesi başlamayı düşnüyordum fakat hasta olucam acaba bu dönemde başlasam mı yoksa 1 hafta daha beklesem mi
çok sağol canım, seni buralarda görmek ne güzel, özlettin kendini,Canım benim süpersin yaaa....Hedefine bayaa az kaldı bak ha gayret. Bu arada çok geçmiş olsun hayatım, umarım ameliyattan sonra çok daha iyi olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?