Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yarim sana kesinlikle katılıorum.bende dukan ekmeği denedim.45 dk 170 derecede pişirin mükemmel oldu demişler die bi iştahla yaptım,20.dakikada nasıl die bi bakmaya gittimki,fırından dumanlar yükselior.ekmek olmuş kömür..ve bide ben 160 derecede yaptım..nasıl iş bu anlamadım :)

bazen işte küçük önemli detaylar es geçilmiş olabiliyor oralarda... ama bizler burda daha detaycı olduğumuz için inini dibini herşeyini yazıyoruz... fırından kaynaklanan bir farklılık olabilir... malzeme markası farklı olabilir... bunlar da tarifi ve sonucu etkileyen durumlar... o yüzden ben denemediğim şeyi bundan sonra önermiycem kendi adıma söz verebilirim... en basiti benim o sitelerden alıp paylaştığım helva tarifi ben denememiştim... ve beceremedim... arkadaşlarımız denemiş... tarifte sütün ölçüsü yoktu bu yüzden becerememişim... topiğimizdeki arkadaşlar denedikten sonra bana söylediler ne kadar süt kullanmam gerektiğini geçen gün yaptığımı o şekilde yaptım muhteşemdi.. dediğim gibi küçücük detaylar es geçilebiliyo ve bu da yeterince hüsran yaratıyo... çünkü bizim diyetimiz zaten masraflı bi diyet yiyebildiklerimizi yiyiyoruz bi o kadarını da çöpe atmayalım...

yarim , helvanın tarifini paylaşır mısın, çok canım istedi... akşama deniyim..

yarim , helvanın tarifini paylaşır mısın, çok canım istedi... akşama deniyim..

dukan diyeti helva(her evre)

1 tk zeytin yağına 2 kaşık yulaf ve 1 tatlı kaşığı mısır unu ekledim.kavurdum iyice son demlerinde bir kaşık splenda ilave ettim ama biraz dolu bi kaşıktı:) sonra azar azar süt ilave edip yulafın kendini toplamasını bekledim:)irmik helvasıyla un helvası karışımı bi tat çıktı ortaya üzerine de tarçın

çok sağol canım...

selam canım iyiyim sen nasılsın seni gördüm mutlu oldum :) güçlendirme aynı 57 kilo sabitlendi
ama ben 55 mi olsam demeye başladım bunun sonu yok galiba senin nasıl ?

Ben de mutlu oldum seni gördüğüme, denk gelemiyoruz her zaman. Haklısın yaa insan kaptırıyor kendini, ben de öyle demeye başlamıştım kiii eşim yeter artık daha fazla zayıf olman sana yakışmaz diyor, haklı da yanii. Bu diyetin yan etkisi galiba

Ben 58 oldum, dukanın hedeflediği 60 olmasına rağmen kendi hedefime ulaştım Çoook mutluyum, aynen devam güçlendirme...sayfa 4280 e bi bak istersen, fotoları eklemiştim. görüşürüz canım, sevgiler...

Herkese selam Nasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin

Bi türlü ekleyememiştim fotoğraf, işte şimdi ekliyorum, nasılım ama

süper arkadaşım süper fıstık olmuşsun bencede yeter top model olmuşsun bayıldım :) senin boyun kaç canım 58 gibi değil 53 gibi durmuş öpüyorum seni sevgiler...

hoşgeldin şekerim....

Merhaba arkadaslar ben daha once de yazmistim 7martta diyete basladim atakta guzel kilo verdim 64.2 İle basladim seyirde kilo vermem durdu gunlerdir 60-61 arasi kilom bir turlu 60in altina inmiyor moralim bozuldu

Merhaba arkadaslar ben daha once de yazmistim 7martta diyete basladim atakta guzel kilo verdim 64.2 İle basladim seyirde kilo vermem durdu gunlerdir 60-61 arasi kilom bir turlu 60in altina inmiyor moralim bozuldu

duraklamalar oluyor canım ilk 20 gün duraklama oluyor sonra birden gidecek sorun yok sadece sabır bozmadan uygula :) sevgiler

Son düzenleme:
süper arkadaşım süper fıstık olmuşsun bencede yeter top model olmuşsun bayıldım :) senin boyun kaç canım 58 gibi değil 53 gibi durmuş öpüyorum seni sevgiler...

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim. Boy 162 cm, kısa sayılır yanii...Senin de gelinliğinle olan resmini görmüştüm ben. Harika görünüyordun, ayrıca tebrik ediyorum seni.

canım atakta verilen zaten su.vücuttan önce ödemi atıyorsun.senin vücudun çok su tutmuyorsa tartıda büyük eksilmeler olmaz.asıl kilo verilen evre seyir.ki onda bile haftada 1-1.5 kilo vermek normal.

gerçekten mi yaa 5 günde 2kg iyi diosunuz.. forumda geçmişi okuyorum arkadaşlar deli kilo vermişler atakta ben bi yerlerde yanlış mı yapıorum dedimm. kahve çok sewiorum ben acaba ondan mı diye bile düşündüm. saolunn rahatladmm.

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim. Boy 162 cm, kısa sayılır yanii...Senin de gelinliğinle olan resmini görmüştüm ben. Harika görünüyordun, ayrıca tebrik ediyorum seni.

oooo önce MAŞŞALLAHH diorum şimdi farkettim o çizelge gerçek mi 25 kg mu verdinizz!!

tebrikler atak 6. gündeim acaip motivasyon oldu. kaç ayda verdinizz???ben de 20kg falan veripp 58 leri görücekmiyimm bu yaazzz!!

Kendime bir sürü ciciler aldımmm. Yarın da çok istediğim bir oyuna gidiyorummm. Süslenip püslenip yeni cicilerimi giyip gitcem. Bir yıl aradan sonra ilk defa bu kadar giyinmeye süslenmeye bir yerlere gitmeye can atıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…