amin canım cümlemizi 9 aylık evliyim ve hayatımın en şişko dönemindeyim:))) Darısı bekarların başına yani evlilik şişkoluk değil tabe:))
arkadaşlar çok özür dileyerek minicik bir ricam olucak...
tarif verirken denediğimiz tarifleri verirsek eğer süper olur... çünkü malum blog ve malum face sayfasından aldığımız bazı tarifleri tutturamıyoruz... ya dukan yemeklerinde bu kadar profosyonelleşemedik yada eksik yaptığımız bişeyler var... çok güzel fikir oluyor aslında ama benim birkaç tarifim hüsranla sonuçlandığı için sanki bi yerlerde bişeyler eksikmiş gibi geliyor... anneme sorsanız "o tarifleri verenler malzemelerini dukana uydurarak yazıyorlar, ama 0 dukan malzemeleriyle yapılmıyor"... tabi bu annemin düşüncesi ama insan zaman zaman hak vermeden edemiyor... örn; puf poğaça dedikleri... ben hiç puf dukan poğçası yiyemedim... pofuduk pofuduk oluyomuşş... nasıl oluyo ben tutturamadım... faceden de soramadım açıkçası... o yüzden lütfen beni yanlış anlamayın... denenmiş tarifleri paylaşırsak eğer israf yapmayı da önlemiş oluruz...
yarim sana kesinlikle katılıorum.bende dukan ekmeği denedim.45 dk 170 derecede pişirin mükemmel oldu demişler die bi iştahla yaptım,20.dakikada nasıl die bi bakmaya gittimki,fırından dumanlar yükselior.ekmek olmuş kömür..ve bide ben 160 derecede yaptım..nasıl iş bu anlamadım :)
öffffffff diyorum yaa.. o ekmeği nası yaptın öyle..... çoook güsel görünüyoo.... şekil anlamında soruyorum
Tarif istiyorum :26::26::26:
bayıldım , bayıldım...
canım nasıl yaptın bu ekmeği, tarifi nedir...
bazen işte küçük önemli detaylar es geçilmiş olabiliyor oralarda... ama bizler burda daha detaycı olduğumuz için inini dibini herşeyini yazıyoruz... fırından kaynaklanan bir farklılık olabilir... malzeme markası farklı olabilir... bunlar da tarifi ve sonucu etkileyen durumlar... o yüzden ben denemediğim şeyi bundan sonra önermiycem kendi adıma söz verebilirim... en basiti benim o sitelerden alıp paylaştığım helva tarifi ben denememiştim... ve beceremedim... arkadaşlarımız denemiş... tarifte sütün ölçüsü yoktu bu yüzden becerememişim... topiğimizdeki arkadaşlar denedikten sonra bana söylediler ne kadar süt kullanmam gerektiğini geçen gün yaptığımı o şekilde yaptım muhteşemdi.. dediğim gibi küçücük detaylar es geçilebiliyo ve bu da yeterince hüsran yaratıyo... çünkü bizim diyetimiz zaten masraflı bi diyet yiyebildiklerimizi yiyiyoruz bi o kadarını da çöpe atmayalım...
yarim , helvanın tarifini paylaşır mısın, çok canım istedi... akşama deniyim..
dukan diyeti helva(her evre)
1 tk zeytin yağına 2 kaşık yulaf ve 1 tatlı kaşığı mısır unu ekledim.kavurdum iyice son demlerinde bir kaşık splenda ilave ettim ama biraz dolu bi kaşıktı:) sonra azar azar süt ilave edip yulafın kendini toplamasını bekledim:)irmik helvasıyla un helvası karışımı bi tat çıktı ortaya üzerine de tarçın
Canım N'bersin, güçlendirme nasıl gidiyor?
selam canım iyiyim sen nasılsın seni gördüm mutlu oldum :) güçlendirme aynı 57 kilo sabitlendi
ama ben 55 mi olsam demeye başladım bunun sonu yok galiba senin nasıl ?
Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
Bi türlü ekleyememiştim fotoğraf, işte şimdi ekliyorum, nasılım ama
hoşgeldin şekerim....kızlarrrr 2 haftanın ardından evime döndüm sonunda ve tabiki sizlere kavuştumunutmamışsınızdır beni umarım yarın işe de başlıyorum umarım öğlenleri bana uygun bişeyler olur yoksa çıkıp dışarıda yeme şansım olmıcak,ortama bi bakıyım duruma göre olmadı yanımda götürücem.yarimcim 2 haftadır bildirimde yapamadım silme beni listeden burdayım artık
Merhaba arkadaslar ben daha once de yazmistim 7martta diyete basladim atakta guzel kilo verdim 64.2 İle basladim seyirde kilo vermem durdu gunlerdir 60-61 arasi kilom bir turlu 60in altina inmiyor moralim bozuldu
süper arkadaşım süper fıstık olmuşsun bencede yeter top model olmuşsun bayıldım :) senin boyun kaç canım 58 gibi değil 53 gibi durmuş öpüyorum seni sevgiler...
canım atakta verilen zaten su.vücuttan önce ödemi atıyorsun.senin vücudun çok su tutmuyorsa tartıda büyük eksilmeler olmaz.asıl kilo verilen evre seyir.ki onda bile haftada 1-1.5 kilo vermek normal.
slm. 5 günde 2 kilo cok güzel tebrikler
kac gün atak yapacaksın?
süper arkadaşım süper fıstık olmuşsun bencede yeter top model olmuşsun bayıldım :) senin boyun kaç canım 58 gibi değil 53 gibi durmuş öpüyorum seni sevgiler...
Ayyy canım benim çok teşekkür ederim.Boy 162 cm, kısa sayılır yanii...Senin de gelinliğinle olan resmini görmüştüm ben. Harika görünüyordun, ayrıca tebrik ediyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?