Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım çok geçmiş olsun.Allah şifa ve kolaylık versin. o kadar sıkma kendini bence.sen hiç kaçamaksız diyetini en iyi şekilde uygula.artık kaç kilo verirsen.önemli olan vicdanının rahat olması.''ben diyeti en iyi şekilde uyguladım bu kadar gitti''dersin.bir rakama takılırsan hayal kırıklığı yaşayabilirsin diye düşünüyorum ki sonuçta önemli bir ameliyata giriyorsun.şu anda moral senin için çok önemli.bu kadar yolu aşıp geldin.senin yaptığın çok büyük bir başarı.gerisininde üstesinden gelirsin evelallah.dualarımız seninle.(ayrıca sinopta 1 yıl çalişmıştım.çok severim.belirtmek istedim)

nes05 gecmiş olsun ,Allah şifa versin.inş güzel gecer ameliyatın
kolestrolün fazla olması ameliyata engelmi oluyor,bu nedenlemi acil kilo vermen gerekiyor

spor kadar kafama taş düşsün... bu akşam yüzme kursum için alet edevat alıcam yarın da işten erken çıkıcam... hiç öyle sıkılınca yemek yemek istemedim inşallahda istemem... ama napıcam dediiiinnnnn düşünüyorum düşünüyorum... o zamannnnnnn patlatıcaksın bi tane light ice tea internette surf yaparken yudumlıycaksın... ooo bi bakmışsın akşam olmuşş bileeeeee

ohh süt saatim geldiii
bu sefer omega 3lü light (yağ oranı %1,5) süt aldım vitamini sütten alayım diye
içinede attım çubuk tarçınııı afiyet olsun banaaa

saol canım kocama söledim kitap için biraz çemkirdi ama alır heralde...

aaa tarif mi kepekle ekmek falan yapıyoruz heralde ohh ne güzelll.. kitap gelsin akşam bi göz atıp alışverişe koşayım barii

aynen düşsün oy kıyamam okadar değil ama at artık kafandan bu kadara gerek yok canım yaa
ozaman yarın burdan bol bol çene çalacağız desene

saol canım kocama söledim kitap için biraz çemkirdi ama alır heralde...

aaa tarif mi kepekle ekmek falan yapıyoruz heralde ohh ne güzelll.. kitap gelsin akşam bi göz atıp alışverişe koşayım barii

alır canım alır:))
benim erkek arkım söylene söylene ankarada gojibery aramıştı
buarada gojiberry dukanın önerdiği tek meyve kitabı okuyunca anlıcaksın

ahaha banada diyorlar ama alıştım seviyorum ben sütü

bende 2 de nese 1 sa dizi izlerim bende

cumartesii işe çağıran patronların ben varyaaaaaa.................................. az önce kafasının etini yedim... bak işte kafana göre ayarla git dedi çok kötüyüm çok o da bıktı benden

pandispanyayı aldğım gruptan alıntı yine :)

MİNİ KÖSTEBEK PASTA(atak hariç)

MALZEMELER:
KEK:
-1 yumurta+2 yumurta beyazı
-3 yk splenda
-8 yk süttozu
-1 tk kakao
-2 çk kab.tozu
-5 damla vanilya aroması
KREMA:
-2 brd.yağsız süt
-2 yk splenda
-2 yk yulaf kepeği
-1 tk mısır nişastası
-5 damla vanilya aroması

Fırın 180 derecede ısıtılır.Kek malzemeleri iyice çırpılır ve düz bir tepsiye yağlı kağıt üzerine dökülür.25 dk pişirilir ve soğumaya bırakılır.
Krema malzemeleri sürekli karıştırılarak pişirilir.Ilınınca iyice çırpılır.(koyu kıvamlı olmalı)
Kekten bardakla daireler kesilir.kalan kırpık kekler robottan geçirilir.Krema dairelerin üzerine düzgünce paylaştırılır ve üzerlerine toz halindeki kekten serpilir.
afiyet olsun:)

arkadaşlar çok özür dileyerek minicik bir ricam olucak...
tarif verirken denediğimiz tarifleri verirsek eğer süper olur... çünkü malum blog ve malum face sayfasından aldığımız bazı tarifleri tutturamıyoruz... ya dukan yemeklerinde bu kadar profosyonelleşemedik yada eksik yaptığımız bişeyler var... çok güzel fikir oluyor aslında ama benim birkaç tarifim hüsranla sonuçlandığı için sanki bi yerlerde bişeyler eksikmiş gibi geliyor... anneme sorsanız "o tarifleri verenler malzemelerini dukana uydurarak yazıyorlar, ama %100 dukan malzemeleriyle yapılmıyor"... tabi bu annemin düşüncesi ama insan zaman zaman hak vermeden edemiyor... örn; puf poğaça dedikleri... ben hiç puf dukan poğçası yiyemedim... pofuduk pofuduk oluyomuşş... nasıl oluyo ben tutturamadım... faceden de soramadım açıkçası... o yüzden lütfen beni yanlış anlamayın... denenmiş tarifleri paylaşırsak eğer israf yapmayı da önlemiş oluruz...

Kızlar bu hafta atak dönemi ile dukana başladım.. ve benim gibi yeni başlayanlar için kendi menümü paylaşmak istiyorum..Bu ara da o ekmekler yalancı iskenderler hamburgerler ne güzel olmuş öyleee tebrikleerrrr... ayrıca menümü eleştirirseniz sevinirim hani bileyim yanlış fazla nerede.. teşekkürler işte menü:

Dukan Diyeti Günlüğü
1.Gün C.tesi 84,5
Sabah: peynirli tek yumurta ile yapılmış omlet ve bir bardak süt,
Öğle: Baharatlı ve bir soğan ile kavrulmuş et ve su
Akşam: Hindi etinden yapılmış çorba baharatlı ve bir tane tavuk incik eti fırında pişmiş

2.Gün: Pazar
Sabah: Yumurta, peynir ve süt
Öğle: Karışık ızgara et; pirzola ve şiş etten oluşan, ayran
Akşam: Birer şiş ciğer, tavuk ve et su
Gece: yovita yoğurt sade

3.Gün: P.tesi
Sabah: Haşlanmış yumurta, hindi füme 2 adet, 1 bardak süt
Öğle : Hindi etinden haşlamasının didiklenmeli ve baharat katılması ile yapılan çorba, lor peynirinin içine doğranmış iki kornişon ve bir dal dere otu
İkindi: Bir parça peynir ve 2 parça hindi dilim
Akşam: 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği, 1yumurta, 1soğan,3diş sarımsak iki dal maydanoz karabiber ve kimyonla yapılmış köfte yanında light meyve suyu artı soda karışımı
Gece: Yovita sade yoğurt

4.Gün Salı: 82,3
Sabah: Yumurtalı peynir omlet, yulaf kepekli lavaşımı ekmek(1 yumurta beyazı, süt ve kepekten oluşuyor) ve süt
Öğle : Bir adet hindi budu haşlaması baharatlı ve suyu , light kefir
İkindi : sade yovita yoğurt ve bir dilim tavuk jambon
Akşam : Köfte çorbası tarif aynı yukardaki, yoğurt
Gece : süt içtim

5.Gün: Çarşamba 82,00
Sabah: Yulaf ekmeğim : 3 Kaşık yulaf kepeği, bir tatlı kaşığı mısır unu, 1 kaşık tıka basa un, iki kaşık sür bir kaşık zeytinyağı az su ile karıştırıp hamur yapıp yağsız kağıtta tost makinasında yaklaşık 30 dakika pişirdim.1/4 ünü yedim. Az soğanlı kıyma kavurdum ve birazda beyaz peynir yedim şekersiz çay ile
Öğle : Yulaf kepekli çorba; suyu kaynattım içine 1,5 kaşık yulaf kepeği koydum. O sıra da yumurta sarısı ve yoğurtla terbiye yapıp yavaş yavaş içine döküp kaynayıncaya kadar karıştırdım sonra da nane ekledim. Yanına bir miktar çemensiz hindi pastırma ve peynir katık edip light gazoz içtim.. tıka basa tokum şimdi 
Akşam : Mantar ve sarımsak eşliğinde kekik katılarak önce az suda haşlanmış sonra kendi yağı ile kızartılmış alabalık, ben tam beceremedim suyu çoktu ama 
Gece: Peynirli omlet  çok acıktım birde yarın sabah kan vereceğim diye yedim.

6.Günerşembe
Sabah: Dışarda kahvaltı Önce sıcak birer fincan süt geldi, sonra kavurmalı yumurta yağsız, sonra da peynir çeşitleri (tuzluydu ama dışarda yedik)
Öğle: Yarım porsiyon tavuk ve yarım porsiyon et şiş ve ayran
Akşam : Yarım ciğer ve yarım et şiş yanında şişe fantanın yarısı
Gece: 1 yarım kase yağsız yoğurt

7.Gün Cuma 81,400 dukanın hesabına tam uydu 
Sabah : 1,5 kaşık yulaf, bir yumurta ve biraz süt ile hazırlanmış pankek yağsız tavada kızartının yarısı , yanında beyaz yağsız peynir, yanında süt, ve de bir dilim büyük hindi füme 
Öğle : Hindi göğsünden baharatlı suda haşlama ( sulu yemek gibi oldu), lor peyniri içinde iki kornişon turşu ve yanında şekersiz portakal gazozu Uludağ’dan 
İkindi : Activia yoğurt ve üç dilim hindi salam
Akşam: Palamut balığını az suda haşlayıp kendi yağında kızartma (inşallah becerebileceğim bu sefer &#61514 yanında da sabahtan kalma yulaf hakkımın üzerinde döküp yapacağım light pudingli tatlı
Neyse; bir haftanın sonucu tam 3 kilo 

hoşgeldin.kilo ve hedef kilolarımız aynı sayılır.bakalım hangimiz önce gidecek hedefe,seni takipteyim

ne kadarlık evliisn.Allah mutlu etsin.

amin canım cümlemizi 9 aylık evliyim ve hayatımın en şişko dönemindeyim:))) Darısı bekarların başına yani evlilik şişkoluk değil tabe:))

kızlar ben kaçar hepinize huzurlu ve bol bol bol eksili haftasonları ben pazartesiye kadar yokum çünkü evde netim yok pazartesi mutluluklarla buluşmak dileğiyle. Seviyorum sizi...

çok saol mutlaka deneyeceğim.... :)

zuzu5132 tebrikler .menünde güzel geldi bana. kopy yapıyorum pc ye izninle :)
bu arada agız kurulugu ve kokusu oldumu bu 1 hafta boyunca?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…