30 martta ameliyat olcam, bu sabah 68.5 kilo geldim, tam 2 haftam var, kaç kilo verebilirim acaba?
bulaşıksuyuuuuuuuuuuuuuuuuuu bir haftada 3 kiloyu nasıl verdin????? 2yede razıyım ben, 65in altında girmek istiyorum çünkü
nisanın son haftasıda 2. ameliyatı olcam o zamana güçlendirmede olurum inşallah
(varis ameliyatı oluyorum buı arada, 2 bacak ayrı olcak çünkü çok ilerlemiş varislerim, ikisi bir olursa emboli riski çok yüksekmiş)
koskoca şubat ayını boşa geçirdim, yanarımda ona yanarımmm
canım benim önce sağlııkk
şimdiden çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
bulaşıksuyunun vermesi gereken kilo fazla olduğu için hızlı vermiş olabilir ama senin bir haftada 3 kg verebilceğini sanmıyorum bencee böyle büyük hedefler koyma üzülürsün canım:44:
tabikide inşallaaaah verirsin ama bu da çok sağlıklı olmazki :) ama 2 haftada 2 kg verirsin hemde çok rahat
hadi 2 hafta sınırlı yiyeceklerden de yeme ve o şekilde diyetine devam et sonucunu çooook merak ediyor olacağız
hoşgeldiiinnnnn
tabikide unutmadık ama şu 2 haftalık - / + nı bize bildir bakalım neler yaptın
sen hala spormu bakıyorsun yaaaa
off birde ben böyle işim olmayınca hep yemek yiyesim geliyor o ne olacak ha söyleee
saol canım kocama söledim kitap için biraz çemkirdi ama alır heralde...öncelikle mutlaka kitabı alıp oku canım orda kafana takılan soru olursa bizlere sorabilirsin?
onun dışında alman gereken en temel şeyler ; yulaf kepeği , bol bol yumurta , light yoğurt , light süt , light peynir ve tatlıya dayanamam diyorsan meyveli light yoğurt :)
aaa tarif mi kepekle ekmek falan yapıyoruz heralde ohh ne güzelll.. kitap gelsin akşam bi göz atıp alışverişe koşayım bariiBence naçizane kitabı almalısın , ihtiyacın olan her şey orada var . sonra sitesinden kilo verme tablosunu indirmesinin. ona uygun olarak atak evresine başlarsın..
sonra hemen yulaf kepeği edinmeli veee onunla yapabileceğin tarifler nette ve burada mevcut
tabi evden zararlı şeyleri atmalı ve yagsız peynir, süt,ayran, vb.. ( kitapta detaylı var serbest tüketebileceklerin ) istiflemelisin
artık hazırsın, kolay gelsin...
spor kadar kafama taş düşsün... bu akşam yüzme kursum için alet edevat alıcamyarın da işten erken çıkıcam... hiç öyle sıkılınca yemek yemek istemedim inşallahda istemem... ama napıcam dediiiinnnnn düşünüyorum düşünüyorum... o zamannnnnnn patlatıcaksın bi tane light ice tea internette surf yaparken yudumlıycaksın... ooo bi bakmışsın akşam olmuşş bileeeeee
ohh süt saatim geldiii
bu sefer omega 3lü light (yağ oranı %1,5) süt aldım vitamini sütten alayım diye
içinede attım çubuk tarçınııı afiyet olsun banaaa
aynen düşsünoy kıyamam okadar değil ama at artık kafandan bu kadara gerek yok canım yaa
ozaman yarın burdan bol bol çene çalacağız desene
saol canım kocama söledim kitap için biraz çemkirdi ama alır heralde...
aaa tarif mi kepekle ekmek falan yapıyoruz heralde ohh ne güzelll.. kitap gelsin akşam bi göz atıp alışverişe koşayım barii
aaa bende ondan içiyorum... süt çocuuu diyolar ama
yarın 12-1 dedinmi uzarım ben
ahaha banada diyorlar ama alıştım seviyorum ben sütü
bende 2 de nese 1 sa dizi izlerim bende
hoşgeldin.kilo ve hedef kilolarımız aynı sayılır.bakalım hangimiz önce gidecek hedefe,seni takipteyim
ne kadarlık evliisn.Allah mutlu etsin.
pandispanyayı aldğım gruptan alıntı yine :)
MİNİ KÖSTEBEK PASTA(atak hariç)
MALZEMELER:
KEK:
-1 yumurta+2 yumurta beyazı
-3 yk splenda
-8 yk süttozu
-1 tk kakao
-2 çk kab.tozu
-5 damla vanilya aroması
KREMA:
-2 brd.yağsız süt
-2 yk splenda
-2 yk yulaf kepeği
-1 tk mısır nişastası
-5 damla vanilya aroması
Fırın 180 derecede ısıtılır.Kek malzemeleri iyice çırpılır ve düz bir tepsiye yağlı kağıt üzerine dökülür.25 dk pişirilir ve soğumaya bırakılır.
Krema malzemeleri sürekli karıştırılarak pişirilir.Ilınınca iyice çırpılır.(koyu kıvamlı olmalı)
Kekten bardakla daireler kesilir.kalan kırpık kekler robottan geçirilir.Krema dairelerin üzerine düzgünce paylaştırılır ve üzerlerine toz halindeki kekten serpilir.
afiyet olsun:)
Eki Görüntüle 369343
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?