Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

AY kızlar dün ben günahların en büyüklerini işledim.neler yedim neler sanki kendimi kaybetmiş gibi.istifra ettim zaten gece.o kadar pişmanımki anlatamam.birsürü hindistan cevizli veçikolatalı toplar kuzu haşlama çiğ köfte kıymalı börek.allam aklım a geldikçe üzülüyorum.bugün tartıda 600 gr fazla çıktım.ama ceza verdim kendime bugün saf protein yapacam diyetimide bozmıcam artık.aklım başıma geldi sanki.onca emeğimi heba ediyodum neredeyse.kızın bana bağırın kızlar ya.aklım başıma iice gelsin

ceren slm. hedef kilomuz aynı, ne kadar zamanda 10 kilo verdin ?

canım valla ben 5 gün atak ve 35 gün seyirle 57 kilo olmuştum.sonra güçlendirmeye geçtim 2 kiloda güçlendirmede verdim.halada güçlendirmedeyim.iyice zıvanadan çıktım bu aralar güçlendirmeyi bozuyorum.toparlanmam lazım.sende umarım verirsin kilocuklarını

kızlar şöyle mis gibi bir ekmek tarifi istiyorum en güzelinden..geçmiş sayfalarda vardı da nerde bulamadım..:==

kızlar şöyle mis gibi bir ekmek tarifi istiyorum en güzelinden..geçmiş sayfalarda vardı da nerde bulamadım..:==

mis gibi valla... içi sünger gibi... bildiğin ekmek...

DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kabartma tozu
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden 200 derecede ısıtılmış fırında önce 10 dk, sonra fırın ısısını kapağını açmadan 180 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)(nişasta içeriği nedeniyle hergün tüketmemekte fayda var)

teşekkürler inş.
dukan testte 3 gün cıktı benim atak sürem.bende 5 gün yapmak istiyorum aslında.sende kac gün cıkmıştı?
spor yaptınmı peki?
hemen kilolu oldugun resimlerine bak ve şuanki kilonu korumaya devam et:112:

tenks beybi:)))

bendede 3 gün çıkmıştı.ama ben kitabı okuyup başladım dukanın sitesinden baktıgımda zaten 5 gün atağım bitmişti bile:)sporda yapmadım canım.hemde hiç.ben birinci sınıf okutuyorum inan sınıfta 5 dk bile oturmuyorum.heralde o spor sayıldı bana.bide ben hiç aç kalmamamya dikkat ettim.okula bile yanımda peynır falan götürüyordum belki acıkırsam kantine saldırmayayım diye.tatlandırıcılı gıda bile tüketmedim.çünkü burda tatlandırıcı bulamadım.şimdi yeni yeni ligt puding yemeye başladım diyebilirim.ve atakta ve seyirde hiç kaçamak yapmadım güçlendirmede bozuldum benumarım sana yardımcı olabilmişimdir.

bide öğrencilerim çok komik ya beslenme saatinde benimkindende ye öğretmenim diyolardı bende rejimdeyim diyodum.geçen müdür geldi elinde erik vardı yermisin hocam dedi hepsi bi ağızdan öğretmenimiz rejimde dediler ne utandım ama ya.ahhh minimini birlerim benim:)

cok gecmis olsun canim Allah sifa versin diyetini bozma kac kg verirsen ver

hahah kiz öldürdün beni gülmekten ne alet edavati ? bikini filan mi

kizcan ama kizma yarim .. puf pogaca ben yaptim harika oldu hakikaten puf oldu yani hic sert olmadi ici de güzel pisti ben kagit kaliplara döktüm
gerrci bir kere de borcamda yaptim o da güzel oldu
önce 170 de pisiriyorum üstü katilasinca kisiyorum 150 de filan yapiyorum

genel olarak iyi güzel canim diyeti anlamissin gibi görünüyor
ama :
--- beyaz un tüketmiyoruz
--- fanta , portakal gazozu icmioruz
---saf protein günlerinde mantar tüketmiyoruz bunlarin disinda iyi

helvayi yaptin sonunda ha süpersin yaa

Günaydııınnn Kızlaaarrr :)
Buarada resimler net olmayabilir ama yinede eklemek istedim....
bu sabah 69,9 :)

buda başlangıcım 76kg

ya niless harika olmussun ya aslinda normalde de kilonu fazla göstermiyormussun boyun oldugu icin
ama simdi cok güzel olmussun tebrikler milyon kere

tşk ederim canıım beniimmmm :)
bir 6 kg daha verip geçicem bu gidişle güçlndirmeyee çünküü çoook sıska olmk istemiyorum

bugünkü menüümm:)

sabah : 1 yumurta+pancake
ara: meyveli yoğurt
öğlen: 3 adet tavuk köfte+krep
ara: yoğurt
akşam: yine köfte yerim ama bu sefer dana:)

buarada A101den aldım köftelerimi tavuk köftede yağ oranı %8 , dana köftede minik minik böyle yapmışlar %13'tü:)
bilginizee

tabiki oldun cnm tşkler
bende 2,5 aydır haftada 3 gün düzenli fıtness yapıyorum
1 haftadır gitmedim.atak döneminde spor önerilmiyor diye
seyir döneminde de fıtnessın oldugu günleri sp ye denk getircem
karbonhidrat alımı cok sınırlı oldugunda spor için enerjimi yulaf kepeginden alacam,spor öncesi tüketirim diye düşünüyorum.

cocuktan al haberi durumu olmuş.

selamlar hem kulupte hemde diyette yeniyim çaylak biri olarak aranıza katılmak istiyorum yaklaşık 5 gündür atak evresindeydimki bugün tatlı krizime yenik düştüm şuan çok vicdan azabı çekiyorum ama geriyede dönemiyorumm aslında çok güzel gidiyodu 3.5 kiloya yakın vermiştim çok dikkatli gidiyodum (yediklerimide yazarım bisonraki mesajımda yarın bişey olmamış gibi devam etsemmi nasıl olcak bilemiyorum şuan. Bide bi sorum olucak light colayla ilgili , fazla tüketilmemesi konusunda yazılar okudum burda. Kitapta serbest diye geçiyo ,colanın içeriğinede baktım bütün değerler '0' bukonuda bi bilgi alsam sizden şimdiden bu kulu önemseyip bilgi veren herkeze teşekkürlerr

öncelikle aramıza hoşgeldin
arada kaçamaklarımız oluyor ama olmamış gibi yoluna devam etmelisin nerede kaldıysan
evet cola serbest yazıyor ama ben selülitten dolayı çok nescafe ve cola tüketmekten yana değilim tüketmiyorumda
ama bazen hiç doymayacakmışım gibi olduğumda da kola kurtarıcım benim
kolanın bileşeninde zararlı maddeler olduğunu biliyoruz değerleri 0 olsa bile .. bence sen kola içme dengeni kendine göre yapabilirsin ben haftada 2 kere içiyorum mesela

canım hoşbulduk dediklerini dikkate alıcam .. Ben biyerde okumuştum mankenler başta olmak üzere diyetlerini sıvı ağırlıklı yapıyolarmış , hemencecik bunu dukanla bağdaştırdım çorba , sulu tavuk ,sulu et bu şekilde beslendim hep değişik tarifler yarattım annemin şaşkın bakışları altında cola konusuna gelince benim kötü bi alışkanlığım onu içtiğimde hiç açlık hissetmiyorum
buarada benim fazla kılolarım yeni, ayağım kırıldı uzun bi süre hareketsiz kaldım buda kiloma çok yansıdı (12kilocuk kadargerçi önemli olan sağlık kilo gelir geçer ama beni çok rahatsız ediyo artık dolabımdaki hiç bişeyi kullanamıyorum , tabii hastalık dönemimde eşortmandan çıkmadığım için bunu hiç düşünmemiştim )
bi konuda daha yardım istiycem ben tariflerdeki gibi krep yapıyorum sürekli tavaya yapışıyo bi tutturamadım gitti çıldırıcam bana bi yol yordam ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…