Merhaba Arkadaslar,
38 yasinda iki cocuk annesiyim,1.70 boyundayim,cok utanarak söylüyorum ama 85 kiloyum,daha önce hic bu kiloyu görmemistim tartida,en fazla 75 olurdu,gecirdigim Menenjit sonrasi 15 günde aldigim 150 sise serumdan sonra ve kullandigim ilaclarin kilo aldirma etkisiyle,son durumum sismanlik yani:)
Ben Almanyada yasiyorum,Türkiyede yasayan kardesimden duydum bu diyet yöntemini ve hemen kitabi ismarladim,kitap elimde yarisina kadar okudum,bana yapilmasi fazla zor olmayan mantikli bir yöntem gibi gelmesiyle beraber ,gerekli olan bütün malzemelerimi aldim ve bugün itibariyle basladim ve artik ben de sizden biriyim:)
Ilk gün oldugu icin henüz pek birsey anlamadim tabi,yulaf kepegi krebimi yedim sabah, yagsiz peynir ve yogurtlu yumurtamla,az öncede yagsiz hindi etimi yedim yine yogurtla,bol su tüketiyorum ve kesinlikle hic aclik hissetmiyorum,atak dönemim bittiginde sizlere sonucu yazacagim tekrar..
Görüsmek üzere..Sevgiyle kalin:)
SAGOL BACIIIIIIIIMM... pazartesi basliiiimm ben.... gercekten cok sagol. Oku oku anlamadim internette aradim. Turkcem cok iyi degil. Hollandacada detayli anlatmiyorlar. COk tesekurler MUCUKSSSs
way bee ben napayim ozaman ben 172 boyundayim 97 kiloyla basladim . simdi 83- 82 gidip geliyorum bende mi utanayim söylerken
allaa çok güzel kilo vermişsin umarım istediğin rakamı görürsünkaç gündür diyettesin peki
bu cuma günü tam 60 gün olacak yani iki ayım bitecek canım.Kilo fazla olunca ilk etapta kilolar çabuk gidiyor,bu arada şunuda söyleyeyim hiç kaçamak yapmadım.Yürüyüşümü her gün yapamadım bir hafta düzenli yaptıysam iki hafta aksadı,hazirana kadar 70 kilo olmam lazım canım ,düğünüm için ,azmedince veriliyor ve bu diyette hiç açlık hissetmedim ben
selam kızlar diyetime geri döndümhedefimi tam yarıda bırakmıştım şimdi hedefimi tamamlamamın tam zamanı çok eskiden buralardaydım ama kişiler değişmiş çok hızlı ilerleyen bir başlık burası zaten umarım sizinlede kısa sürede kaynaşırız. kilo vermeye devaam
arkadaşlar çok özür dileyerek minicik bir ricam olucak...
tarif verirken denediğimiz tarifleri verirsek eğer süper olur... çünkü malum blog ve malum face sayfasından aldığımız bazı tarifleri tutturamıyoruz... ya dukan yemeklerinde bu kadar profosyonelleşemedik yada eksik yaptığımız bişeyler var... çok güzel fikir oluyor aslında ama benim birkaç tarifim hüsranla sonuçlandığı için sanki bi yerlerde bişeyler eksikmiş gibi geliyor... anneme sorsanız "o tarifleri verenler malzemelerini dukana uydurarak yazıyorlar, ama 0 dukan malzemeleriyle yapılmıyor"... tabi bu annemin düşüncesi ama insan zaman zaman hak vermeden edemiyor... örn; puf poğaça dedikleri... ben hiç puf dukan poğçası yiyemedim... pofuduk pofuduk oluyomuşş... nasıl oluyo ben tutturamadım... faceden de soramadım açıkçası... o yüzden lütfen beni yanlış anlamayın... denenmiş tarifleri paylaşırsak eğer israf yapmayı da önlemiş oluruz...
arkadaşlar protein gününde 1 tatlı kaşığı ev yapımı domates salçası kullanabilior muyuz?
canım bence bekle 1 hafta sonra başla regli dönemini atlatmalısın
cnm başlamanda bir mahsur yok, sadece bil ki regl iken vücut su tutuyor, bu ödem yüzünden kilo vermediğini sanabilir, moral ve motivasyonunu kaybedebilirsin.ama regl bittikten 3 gün sonra ödemi attığında ne kadar kilo vermiş olduğunu görebilirsin.bence ya tartılmadan yap diyetini regl bitene kadar, ya da tartılsan bile 'bu benim gerçekten olduğum kilo değil,gerçek kilomu regl bitince göreceğim' diye düşün ve moral bozma.başarılar :)
Selam kızlar şimdi size çok önemli bi sorum var seyir evresindeyim 1 buçuk aydır yapıyorum 67 kilodan 59-58lere düşmüştüm 2 haftadır kilo kaybım durdu ve aç bile olsam 60 kilo gösteriyo tartı. regl dönemindeyim şu an ama yine de yavaşladı ve bu benim motivasyonumu çok düşürdü sütlü tatlı,minik bi dilim pasta falan yedim ve vicdan azabı yaşamadım yani. az önce kitabı tekrar açtım 5+5'lik sisteminkısa sürede en etkilisi olduğu yazıyordu. zaten aklımda da o var. acaba 1+1den 5+5e geçsem kilo kaybında fark yaşar mıyım?
''Yumruk Hareketi , seyir döneminde eğer kilo vermeniz 15gün veya daha fazla durmuşsa vücudu şaşırtma amaçlı 4 gün saf protein ile beslenin ve yürüyüşünüzü 60dk çıkarın. Kilo verme tekrar başlayacaktır.'' kitaptan alıntıdır canım aklında bulunsun
bide dukanın resmi sitesinde sık sorular kısmına göz gezdirirken en etkili günlerin 2+1 şeklinde olduğunu okumuştum.. karar senin tabiki ben paylaşmak istedim sadece kolay gelsin)
iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
ve bu sabah nasıl olduysa -700 gramla uyandım, çok mutluyum çoooooooooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?