Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

krepi tutturamayan arkadaşlarım :krebin bir yüzü nar gibi kızarmadan çevirmeye kalkmayın, parçalanıyor.tabiri caizse yanmaya yüz tutunca çevirin,o zaman iyice katılaşmış oluyor.
kitabınız yoksa almanıza gerek yok, sitede her bilgi var, ben almıştım illa okumadan başlamayın diyolar diye.pişman oldum, hiç gereği yokmuş,burda herşey yazıyor zaten.
bu arada 4 gün atak yaptım,19 gündür de seyir yapıyorum.atağın sonunda grip olunca, seyirde hergün 1 meyve yemeye karar verdim yasak olmasına rağmen.ayrıca hergün sebze-protein yaptım vücut direncimi yükseltmek ve iyileşmek için.toplamda 23 günde 5 kilo verdim.diyeti bu şekilde sürdürmeyi planlıyorum, daha yavaş da olsa daha sağlıklı geliyor bana.

bende normal diyetle 7 kg verdim ama bu aralar saldım kendımı yınealmadım ama vermedımde offfff motivasyonum düştü..

way bee ben napayim ozaman ben 172 boyundayim 97 kiloyla basladim . simdi 83- 82 gidip geliyorum bende mi utanayim söylerken

SAGOL BACIIIIIIIIMM... pazartesi basliiiimm ben.... gercekten cok sagol. Oku oku anlamadim internette aradim. Turkcem cok iyi degil. Hollandacada detayli anlatmiyorlar. COk tesekurler MUCUKSSSs

ne demek bıtanemm anlatabıldıysem ne mutlu bana bende sabaha baslıyorum bakalım durum ne olacak 66 kq ıle baslıcam hedef 60.. 1,74 boy ama yanlardan sımıt pozısyonu var bıde baldırlar kalın valla dıdem hadıse varya onunkı kadar nerdeyse bakalım nolcak bızde dıqerlerı qıbı ınsallahh qururla soylerız kılomuzu verdıkce sendende sewındırıcı haberler beklıorum arkadasım

iyi pazarlarr
atağımın 6. gününde toplamda 2.600 kg vermişmm. gripten yatak döşek yatsamda mutluyummm

bizzat uygulayan arkadşlrdan rica etsem 5+5 mi 1+1 mi tavsiye ediosunuzz. gerçi domates salatalık hatta kereviz bile burnumda tütüyor. ama olsun hangisi hedefe kolay ulaştıracksa yaparımm.
en azından 5kg vereyimde ticker yapaymm
15-20-25 kg verenlere nasıl içim gidiyoo nasıll özeniormm keşke bende daha önce başlasydm bahara zayıf girerdm ... saygıyla selamlyormm onlarıı!!!

arkadaşlar protein gününde 1 tatlı kaşığı ev yapımı domates salçası kullanabilior muyuz?

way bee ben napayim ozaman ben 172 boyundayim 97 kiloyla basladim . simdi 83- 82 gidip geliyorum bende mi utanayim söylerken

Hayir Arkadasim
lütfen yalnis anlama,cok kilolu olan ,hatta obez olan insanlar var mesela,insan kendi vücudundan ve kilosundan memnunsa,100 kilonun üstünde dahi olsa,utanmasi gerekmiyor.
Ama herkesin kendine ait bir standarti vardir kafasinda,ve memnuniyetsizlik basladigi basladigi anda ortaya cikiyor sorun zaten..
Ben giyindigim zaman ,önce kendim memnun olayim aynaya bakarken,gerisi zaten önemli degil,su anda kocaman bir popoyla kocaman bir göbege sahibim,ve hic hosuma gitmiyor bu halim,haa tamam diger kisi diyebilir ki "evet ben sismanim ama cok mutluyum",bunun üzerine laf söylemek kimseye düsmez..
Ben utaniyorum derken,bir anlamda da aynada ki görüntümden hic hosnut olmadigimi anlatmak istedim,bu tamamen kisiseldir,Lütfen yazdiklarimi kendi duygulariniza ve kendi kilonuza uyarlamayin,,
Bu saadece benim kisisel memnuniyet ,duygu ve kendi kilomla ilgili düsüncelerimdir..
Insanlari kücümsemek ve üzmek icin asla yazmadim ben bu yaziyi,ve hatta yazdiklarimi bu sekilde degerlendirmenize de ayrica cok üzüldüm..
Sevgiler...

allaa çok güzel kilo vermişsin umarım istediğin rakamı görürsün kaç gündür diyettesin peki

bu cuma günü tam 60 gün olacak yani iki ayım bitecek canım.Kilo fazla olunca ilk etapta kilolar çabuk gidiyor,bu arada şunuda söyleyeyim hiç kaçamak yapmadım.Yürüyüşümü her gün yapamadım bir hafta düzenli yaptıysam iki hafta aksadı,hazirana kadar 70 kilo olmam lazım canım ,düğünüm için ,azmedince veriliyor ve bu diyette hiç açlık hissetmedim ben

çok güzel bi gelin olucaksın yanii 2ay kısa bi süre değil miden küçülmüştür zaten güzel olmuştur minnacık kalmıştır bu yürüyüş olayını bende aksatabiliyorum bazen telafi olarak step yapıyorum iki kitap koyuyorum üst üste ritimli bi şekilde yarım saat kadar buarada yürüyüş yada spor sırasında termal korseler oluyo hani onlardan kullanırsan inanılmaz işe yarıyo çok terletiyo sıkılaştırma özelliği var ben ev işi yaparken bile kullanıyorum. hatta öncesinde poşet falan sarıyodum karın bölgeme peki canım sarkma yada çatlama oldumu ben çatlamaya karşı bebek yağı kullanıyorum çok işe yarıyo ama sarkmadan korkuyorum , gerçi yağ oranım çok fazla değil ama genede düşündürüyo malum yer çekimi

başladınmı diyete nasıl gidiyo bakalım neden bırakmıştınki 10 kilo vermişsin ne güzel ya (bende istiyorum

Son düzenleme:

slm
pandispanyayı denedm çok güzel oldu kıvamı ve tadı harikaydı.tatlı krizimi bastırdı.üstelik davul fırında yaptım normalde davul fırında kek,pasta vs çok zordur.ama tutturdum.denemenizi tavsiye ederm.köstebeği de en kısa zamnda deneyeceğim şu an kepeğim yok bekliyorum.

burası ne bereketli bir topik ya süper..yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.diyete kitabı okumadan başlamamış olmanızı dilerim.ilk sayfada yer alan diyet özetini lütfen okuyun.. ki tekrara düşen soruları cevaplamak bazen çok sıkıcı olabiliyor.
biz burada günlük yediklerimizi,diyet adına neler yaptığımızı ve kilo verip vermediğimizi yazıyoruz paylaşıyoruz.şimdiden kolaylıklar dilerim...

Selam kızlar şimdi size çok önemli bi sorum var seyir evresindeyim 1 buçuk aydır yapıyorum 67 kilodan 59-58lere düşmüştüm 2 haftadır kilo kaybım durdu ve aç bile olsam 60 kilo gösteriyo tartı. regl dönemindeyim şu an ama yine de yavaşladı ve bu benim motivasyonumu çok düşürdü sütlü tatlı,minik bi dilim pasta falan yedim ve vicdan azabı yaşamadım yani. az önce kitabı tekrar açtım 5+5'lik sisteminkısa sürede en etkilisi olduğu yazıyordu. zaten aklımda da o var. acaba 1+1den 5+5e geçsem kilo kaybında fark yaşar mıyım?

canım bence bekle 1 hafta sonra başla regli dönemini atlatmalısın

teşekkürler cvb nız için bu dönemde çok huysuz ve migreniminde etkisiyle haftaya bitince başlıcam bugün migrenim çok kötüydü

''Yumruk Hareketi , seyir döneminde eğer kilo vermeniz 15gün veya daha fazla durmuşsa vücudu şaşırtma amaçlı 4 gün saf protein ile beslenin ve yürüyüşünüzü 60dk çıkarın. Kilo verme tekrar başlayacaktır.'' kitaptan alıntıdır canım aklında bulunsun

bide dukanın resmi sitesinde sık sorular kısmına göz gezdirirken en etkili günlerin 2+1 şeklinde olduğunu okumuştum.. karar senin tabiki ben paylaşmak istedim sadece kolay gelsin )

canımmm,çok teşekkür ederim bu gün protein günümdü 3 gün daha yapıp 2 gün protein 1 gün sebzeye geçeyim o zaman :)

iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
ve bu sabah nasıl olduysa -700 gramla uyandım, çok mutluyum çoooooooooooooook

Maşallah arkadaşım. Valla çok tebrik ederim.

Benim de bugün saf protein günümdü. Mangal köfte yedim. Köfteyi yulaf kepeğiyle yaptım. Fakat mangalda pişmiş birazda pastırma yedim. Yasak mı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…