Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayyy bu haftasonu tembellik yaptım ben yaaa. Ne pilatese gittim ne yürüyüş yaptımmm. Oyyy nooldu bana, nazar mı değdiii

arkadaşlar seyir dönemindeyim bugün saf protein günümdü akşam üstü sucuk ve mantar yedim mantar sadece 3 taneydi ama yinede bişeyleri yanlışmı yaptımki diye tedirgin oldum.düşüncelerinizi merak ediyorum yanlış bişey varmı burda eğer yanlış yaptıgım sonucu çıkarsa yarın yine saf protein yapcam da o yüzden görüşlerinizi bekliyorum

off of günaydın kızlar çok moralim bozk yaaaaaaa
c.tesi günü sevgilimin aileis tanışmaya gelmişti,su börekleri zeytinyağlılar,tatlılar derken dayanamadım akşam bbi patlamışım kıtlıktan çıkmış gibi yedim 2 tane su böreği,3 tane baklava,bi kase badem,10 tane sarma...dahasını saymak bile istemiyorum 5 tane kayısı,2 tane kek..bunların hepsini nasıl yediğimi bende bilmiyorum
sonraki gün zaten hiçbişey yiyemedim bugünde halen yemek istemiyorum tartılmayada korkuyorum
hiçbişey olmamış gibi devam etsem ne olur??????

Bir şey olmamış gibi kaldığın yerden devam et, kilo almışsan da bir kaç güne gider merak etme. Bir daha olmayacağına söz ver kendine konu kapansın acı çektirme kendine olur böyle şeyler ama sadece bir kere olsun

söz söz söz valla söözz bidaha yapmicam .yapmak gibi bi lüksümde yok zaten çünkü 2 nisanda isteme ve söz olcak ve benm zayıf olmam laızmmmmmm

hepimizeee kocamann günaydın güzel arkadaşlarım... hemen size geçirdiğim bu güzel haftasonunu özetliyim...
cuma akşamı şehir dışından amcam ve iki kuzenim geldi... saat 10 gibi eve ulaşabildiler ve o saatte yemeğimizi yiyebildik... soya soslu tavuk yaptım kendime... onu yedim yanında 200 gr yoğurtla... amcamın dibi düştü tabi kızım nolmuş sana ne bu halin bu kadarcık şeyle mi besleniyosun diyip duruyo... bende ısrarla aslında çok yediğimi ama saat geç diye az yediğimi anlatmaya çalıştım... kuzenlerim deseniz çok şaşırdılar... miray abla yaa naptında böyle zayıfladın diyolar... cumartesi sabahı küçük kuzenimle geldik işe (16 yaşında)... sabah kahvaltım domates-peynir-kırmızı biber-lor-dukan ekmeği ve çaydan ibaretti... saat 10 gibi tarçınlı süt içtim... saat 1 gibi çıktık (bu bana göre erken oluyo tabi)... 2 buçuk gibi de öğle yemeğimizi yedik dışarda... ciğer yedim azıcık soğanla yanındada kola zero... azıcık da kuzu tandır yedim yağsız tuzsuzdu ama doydum... sonra saatlerce çarşıda gezindik... nişan sandığı-nişan tepsisi-bohça havluları-çeyizime havlu ve bide yüzmeye başlıycam ya mayo-terlik-bone falan biraz alışveriş yaptık... eve gittiğimizde hoşafımız çıkmıştı dünya yol yürüdük (bu sayede dukan yürüyüşünü tamamladım sanırım)... pantalonum artık kıçımdan düşüyo pantalon bile bakamadım... neyse o akşam ablamlara yemeğe gidicez... ablamla pazarlık yaptım bana yağsız tuzsuz tavuk dedim mümkünse... tesadüf o da fırında tavuk yapıcakmış (benim yiyebiliceğim bitek o var diğerleri hep kendilerine göre)... küçük kuzenim ve ben erken çıktık evden ablama bişiler almak için... annemlere de yetişicez ya... yarım saatten fazla koştuk (yani yine spor yaptım) ablamlara bi gittik (tabi annemlerden önce) aman yarabbiiii tatlı-pilav-kurabiye-mis gibi tarhana-fırında patatesli tavuk ve harika görünen mısırlı salata (caesar salata)... hepsi muhteşem görünüyo ben napıcam... yanımda zero ve yoğurdumu götürdüm tabi ama ekmek almayı unutmuşum... yemeğe oturduk... yarım kepçe tarhana (mis gibi kokuyodu)-derisi alınmış fırında pişmiş iki tane baget ve baş parmağım kadar patates (dayanamadım) yedim... tam yemeğin son demlerindeyiz ki zil çaldı ablamın kayınvalidesi gelen (tam o sırada da tatlılar geldi sofraya) ben hemen vınnn... öpüştük koklaştık kadın deli gibi beni süzüyo... neyse dedim ben tabağımı götürüyim... mutfağa gittim döndüm... kadın dedi ki; kızım söylemiyim dedim ama sana noldu neden böyle zayıflamışsın süzülmüşsün... dal gibi kalmışsın dedi... bugüne kadar zayıfla diyenlerden biri tabi bu teyze... diyet yapıyorum dedim o sırada sofrayı toplamaya devam ediyorum mevzu kapandı... yarım saat sonra dünürler mutfakta son demlerini topluyorum bende sofranın... teyze başladı bu kez anneme... miray hastamı oldu neden böyle zayıflamış küçücük kalmış yüzüne bak kuş gibi kalmış falan... bende dedim ki diyet yapıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum incecik de gelin olmak istiyorum... yok yok daha yapma yeter bu kadar çok zayıflamışsın dedi tabi ben zevkten dört köşee sonra meymenetsiz bi gelini var-suratsız-haset bi kadın o da geldi... ama nası süzüyo nası süzüyooo böle alttan alttan bakmalar gık yok hatunda o da bi kilo almışki sormayın gitsin...tabi bişi demedi hiç yorum yapmadı... gelelim pazar sabahına asıl vukuatlı kısım o (gerçi ciddi vukuat denilemez buna sınırlılardan yedim nede olsa)... sabah kahvaltıya abimler ablamlar gelicek mıhlama yaparız bizler kuymak deriz... karadenizli olanlarımız bilir... 3 dolu yemek kaşığı mısır unundan mıhlama yaptı amcam... 9 kişiydik toplamda düşünün yani... misss gibi kaymak gibi bişey çıktı ortaya... bende 1 kaşık yedim tabi yağ ilavesi almadım tabağıma... krebimi yaptım... yağsız lorumun üstüne sumak ve çörekotu da döktüm... çayımla misler gibi doyurdum karnımı... bu arada diyete başladığım tartıdan 3 kilo fazla tartan hassas baskülümde 77 çıktım haftasonu yani bu demek oluyorki 86 (tabi diğerinde 83) ile başladığım diyetimde bugun 77 (diğerinde 74 sanırım çünkü annem onu kaldırmış) olarak devam ediyorum yani kocaman 9 kilo gitmiş toplamda.... önce dukan amcama sonra siz topik arkadaşlarıma sonrada simla ve tariflerine teşekkür ediyorum

Ayyyyy gelmeyen bahar sonunda geldi sanırımmm, ne trafikteki uyuzlar ne de başka bir şey canımı sıktıı kar kalktı arabama kavuştummm.

Hedefimdeki pantolonun bir tanesine girmeme çok az kalmış, midem bulana bulana yeşil çay da içiyorsam eğerrr ben bu diyeti benimsemişim demektirrr Bugün güzel bir günnn, hepinize süppper bir hafta diliyorummm...

kuzucumm hepsini okudum :) tebrikler valla ,öyle youmları duyması süper zatne kuş kadar kalmışsın vs :)
hadi devam et
bak moralim bozuktu senin keyifi yazını okuyunca benmkide yerine geldi accık :)

çok saol mutlaka deneyeceğim.... :)

ne denmek eğer işine yarayacaksa çok mutlu olurum al tepe tepe kullan gitsin kilolar :)
Teşekkürler... Evet ağız kuruluğu çok fazla ama ağız kokusu konusunda şikayetim yok günde 3 kere diş fırçalayıp bir iki kere gargara yapan ben de zor gibi bence :))

Helal olsun diyorum sana... süpppeeerrrsin emin ol.. daha fazlasına gerek yok bence daha ne olacak güzel bayan.. umarım hep burda kalırsın darısı başımızaaaa...

kuzucumm hepsini okudum :) tebrikler valla ,öyle youmları duyması süper zatne kuş kadar kalmışsın vs :)
hadi devam et
bak moralim bozuktu senin keyifi yazını okuyunca benmkide yerine geldi accık :)
moral bozmak yok kuzucum... geçen hafta ve önceki hafta benim içinde bulunduğum bunalımı hemen hatırlatıyım sana... valla bu diyette sabredince başarabiliyosun... kaçamak yapmış bile olsan kilo veriyosun... tabi kaçamak yapmayalım daha hızlı verebiliriz kilolarımızı ama kaçamak yaptık diye de tamamen bozmayalım

Lurci bende 2+1 yapmak istiodum ama kitapta yazmayınca vazgeçmiştim.Şimdi dukan amcam öneriomu bunu yanii?? ona göre yarın hemen 2+1 sistemine geçiçemdeee,,bilgi vermen mümkün müdür???

yarim sabah sabah beni kopardın,süpersinn :))

ay sabah sabah bu ne enerji okumaktan yoruldum.ama iradeni de tebrik etmiyor değilim..

bu arada herkese günaydın.,
annem babam gitti moralim bozuk

* birincisi dukan amca böyle bişey önermiyo... 5/5 yada 1/1 yapın diyo... ama bireyler kendi insiyatiflerinde bunu deneme haklarına elbette sahipler...UZUN SÜRELİ OLMAMAK KAYDIYLA SORUN YARATMAYABİLİR BENCE... tHe KisseSSS

* ikincisi naptttııımmm bennn yawwww

herkeslere günaydıınnn

ben +lardayım bugün valla ama regli haftama adım atmış bulunuyorum
hiiç es geçmiyor zaten şu regli dönemimde +lar sağolsunlaar

davul gibi şişti elim yüzüm
sanki okadar diyeti ben yapmamış gibiyim
hemen hasta olmak ve hemende bitmesini istiyoruummmmmm

buarada yarimcim çok tebrik ederim iyi motive olmuşsun adına sevindim tatlım

kaynana ve gelinin karakterlerini tahlil edişin (kıskanç,fesat vss) çok kopardı...bide teyzenin sürekli seni süzüşü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…