Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun bir an önce gelip ışık hızında gitsinler inşallahhh kocaman teşekkür kuzumaa

kaynana ve gelinin karakterlerini tahlil edişin (kıskanç,fesat vss) çok kopardı...bide teyzenin sürekli seni süzüşü

ama öyleler yaaa napim... 4 ay önce ablamın düğününde yarma gibi bi kızmışım valla... beni tanıdıklarından beri zayıfla zayıfla diyip duruyolardı... bende kıl olurum insanların kilolarıyla ilgili konuşanlara... her seferinde ben iyiyim böyle gerek yok falan diyodum... uzun zamandır beni görmeyince inme iniyodu valla zaten bi kızları var kadının 35 yaşın üstünde benden 3 kişi çıkar yani... 40 kilo falanlar...

günaydınnnnnnnn

yarim harikasın canımmmm, bayıldım vallahi
ommur annenlerin gitmesi zor gelmiştir sana canım, Allah kavuştursun

ben bu sabah tartılmadım ay gözüm almadı,eşim kahvaltı yaparken çay içtim ve dün akşam fındık yedim, dayanamıyorum ben bu fındığa resmen içimde fındık canavarı var benim, sakın siz siz olun açken markete falan gitmeyim
bugün dip köşe temizlik yapçam ama acayip gözümde büyüyor, yap yap aynı şey çok sinir bozucuuuuuuuuu, spor yerine geçermiki acaba

teşekkürler nessss idolüm kimdiiii

İnşallah prensesler gibim bir gelin olucam,şişko bir gelin izlemeye gelecek olan bilhassaki nişanlım tarafı ,çünkü kilom hususunda nişanlımın tarafı ,hatta kaynanamda dahil bu kişiler bayağı bir dedikodu yapmıştı (( hepsi şok olacaklar ,son iki aydır kaynanamla da görüşmedik ,düğüne kadar da görüşme niyetim yok ,gerçi o da beni çok arayıp sorma meraklısı değil..Aşırı spor yapmak zaten iyi değilmiş canım ,yavaşlatıyormuş kilo vermeyi ,vücut çok fazla efor kaybederse o zaman yağ yakmayı bırakıp karbonhidrat yakmaya başlıyormuş ,bu da kilo vermeyi durduruyormuş ,ama benim gibi hiç yapmamak da ,iyi değil .Yürüyüş bandım var benim onda yarım saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum ara ara ,ama düğüne de az kaldı düzenli şekilde her gün yarım saat yapıcam artık inşallah.Termal korse kullanmadım hiç ama aklımda olsun bulursam ondan da alayım,bende zaten çatlaklar vardı çok kilo alıp vermeden dolayı,sarma göbek ve sırtk bölgemdeki kısımda biraz oldu ( ama toplanacağını ümit ediyorum .Senin kilon kaç lurci

niye öyle diyosun
benimde hafta sonlarım böle geçiyor
mesela cuma günü hamburger ve az patates yedim
c.tesi az badem az fıstık ve 1 dilim etimekli tatlı yedim
pazar günü ise azdan biraz fazla:) humus ve 2 adet içli köfte yedim
sonuç bu sabah +600 çıktı
pişmanmıyım biraz ama zaten pazartesi günlerim saf protein olduğundan veririm diye düşünüyorum
napalım
böle böle kaçamaklar olacak
üzme kendini

bugun itibariyle dukana ara vermiş bulunmaktayım son zamanlarda sık sık diyetimi bozmaya başlayınca bırakmaya karar verdim sanırım cok sıkıldım
şimdi ben normal bir diyetle bu serüvene devam etsem sizce sonuc cok mu kotu olur daha vermem gereken 10 kg varda :18:
benim gibi yapan birileri var mı hic bildiğiniz gördüğünüz?

bence tartıl ve 2 gün saf protein yapıp devam et

günaydın kızlar cuma günü tartılmıştım daha tartılmadım çok merak ediyorum kilo vermişmiyim almışmıyım .inşallah vermişimdir
bugünde hiç spor yapamıcam .akşama ikizlerimin dershane arkadaşları ögretmenleri yemege alıcam tam 20 kişiye yemek yapıcam inşallah beceririm

valla zor geldi ev bomboş...ayrılıklara alışmak çok zor oluyor...neyse ki uzak değiliz

Lurci bende 2+1 yapmak istiodum ama kitapta yazmayınca vazgeçmiştim.Şimdi dukan amcam öneriomu bunu yanii?? ona göre yarın hemen 2+1 sistemine geçiçemdeee,,bilgi vermen mümkün müdür???

günaydınn yanlış bilgi vermek istemem kitapta 1+1 ,5+5 olarak belirtiliyo evet ama kitap her basımda güncelleniyomuş eklemeler çıkartmalar değişimler söz konusuymuş. Bunları okuduğum yerde resmi sitesi 2+1 dukancığımın kendi birebir cevapları arasında vardı. Etkin süreç olarak belirtiyodu yabancı dilin varsa bi gir oku istersen yada çeviri kullanarak yararlı şeyler öğreniliyo mesela okuduklarım arasında sıvı alımıyla ilgili bi detayda dikkatimi çekmişti fazla su önermiyodu 1.5litreyi geçmemin faydası yok die bi çok mesajda belirtmiş .. ben bugüne kadar hep çok su içmenin gerekliliğini duyduğum için şaşırmıştım. Benim bildiklerim bunlar paylaşmış oldumm )

Son düzenleme:
valla zor geldi ev bomboş...ayrılıklara alışmak çok zor oluyor...neyse ki uzak değiliz

Allah kavuştursun canım.Allah yoklularını göstermesin.özlemekte güzeldir.bazen insan yanındakinin değerini bilemeyebiliyor.bu durumdada kıymetleri daha iyi anlaşılıyor gibi geliyor bana.

Tebrik ediyorım Yarim demekki senin kilo vermeni durduran şu meşhur Dukan tarifleriymiş

Arakadaşım ben de geçen hafta böyle bir kaçamak yapmıştım ama bu hafta 1 kiloya yakın verdim. Aynı akşam 1 saat yürüyünce kaldığın yerden devam ediyorsun. Motivasyonunu bozma.

Ben de bugün 58 kiloyla uyandım. Yaklaşık 1 kilo daha gitmiş. Ben sık tartıldım bu hafta o yüzden 58.8 yazıyordu. Dikkat edince gerçekten güzel kilo veriliyor.

Ben tatlı tarifleri yapmama taraftarıyım. Hem diyeti yoldan çıkarıyor hem de splenda olsa dahi zarar verici bişey. Onun yerine 1 lokma da olsa çikolata vb. gibi bişey yemek daha iyi bence.

vazgeçmesen bence bu diyet en iyilerinden tek düzelikten sıkılmış olabilirsin menünü şekilllendirsen zenginleştirsen genede değişik bişeyler düşünürsen ''5 faktör'' diyetini öneririm onu yapan arkadaşlarımda var başarılarr

Kızlar bende bu gün +300 larda uyandım en son 66.0 olmuştum ama bu sabah 66.3 çıktım hafta sonu kaçamak yapmadım sayılır sayılır diyorum çünkü kabızlık için kuru erik almıştım dün akşam 6-7 tane ondan yedim :44: ve 6 tane fındık

yiyince çok mutlu olmuştum ama mutluluğum sabaha kadarmış

Cumartesi 30 dak. ve pazarda 30dak. yürüdüm ama sanki ben yürüyüş yapınca ertesi sabah da + çıkıyorum bakalım bu gün S+P günüm yarın sbah nasıl olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…