herkeslere günaydıınnn
ben +lardayım bugün valla ama regli haftama adım atmış bulunuyorum
hiiç es geçmiyor zaten şu regli dönemimde +lar sağolsunlaar
davul gibi şişti elim yüzüm
sanki okadar diyeti ben yapmamış gibiyim
hemen hasta olmak ve hemende bitmesini istiyoruummmmmm
buarada yarimcim çok tebrik ederim iyi motive olmuşsun adına sevindim tatlım
kaynana ve gelinin karakterlerini tahlil edişin (kıskanç,fesat vss) çok kopardı...bide teyzenin sürekli seni süzüşü
günaydınnnnnnnn
yarim harikasın canımmmm, bayıldım vallahi
ommur annenlerin gitmesi zor gelmiştir sana canım, Allah kavuştursun
ben bu sabah tartılmadım ay gözüm almadı,eşim kahvaltı yaparken çay içtim ve dün akşam fındık yedim, dayanamıyorum ben bu fındığa resmen içimde fındık canavarı var benim, sakın siz siz olun açken markete falan gitmeyim
bugün dip köşe temizlik yapçam ama acayip gözümde büyüyor, yap yap aynı şey çok sinir bozucuuuuuuuuu, spor yerine geçermiki acaba
İnşallah prensesler gibim bir gelin olucam,şişko bir gelin izlemeye gelecek olan bilhassaki nişanlım tarafı ,çünkü kilom hususunda nişanlımın tarafı ,hatta kaynanamda dahil bu kişiler bayağı bir dedikodu yapmıştıçok güzel bi gelin olucaksın yanii2ay kısa bi süre değil miden küçülmüştür zaten güzel olmuştur minnacık kalmıştır bu yürüyüş olayını bende aksatabiliyorum bazen telafi olarak step yapıyorum iki kitap koyuyorum üst üste ritimli bi şekilde yarım saat kadar buarada yürüyüş yada spor sırasında termal korseler oluyo hani onlardan kullanırsan inanılmaz işe yarıyo çok terletiyo sıkılaştırma özelliği var ben ev işi yaparken bile kullanıyorum. hatta öncesinde poşet falan sarıyodum karın bölgeme peki canım sarkma yada çatlama oldumu ben çatlamaya karşı bebek yağı kullanıyorum çok işe yarıyo ama sarkmadan korkuyorum , gerçi yağ oranım çok fazla değil ama genede düşündürüyo malum yer çekimi
AY kızlar dün ben günahların en büyüklerini işledim.neler yedim neler sanki kendimi kaybetmiş gibi.istifra ettim zaten gece.o kadar pişmanımki anlatamam.birsürü hindistan cevizli veçikolatalı toplar kuzu haşlama çiğ köfte kıymalı börek.allam aklım a geldikçe üzülüyorum.bugün tartıda 600 gr fazla çıktım.ama ceza verdim kendime bugün saf protein yapacam diyetimide bozmıcam artık.aklım başıma geldi sanki.onca emeğimi heba ediyodum neredeyse.kızın bana bağırın kızlar ya.aklım başıma iice gelsin
off of günaydın kızlar çok moralim bozk yaaaaaaa
c.tesi günü sevgilimin aileis tanışmaya gelmişti,su börekleri zeytinyağlılar,tatlılar derken dayanamadım akşam bbi patlamışım kıtlıktan çıkmış gibi yedim2 tane su böreği,3 tane baklava,bi kase badem,10 tane sarma...dahasını saymak bile istemiyorum 5 tane kayısı,2 tane kek..bunların hepsini nasıl yediğimi bende bilmiyorum
sonraki gün zaten hiçbişey yiyemedimbugünde halen yemek istemiyorum tartılmayada korkuyorum
hiçbişey olmamış gibi devam etsem ne olur??????
valla zor geldi ev bomboş...ayrılıklara alışmak çok zor oluyor...neyse ki uzak değilizgünaydınnnnnnnn
yarim harikasın canımmmm, bayıldım vallahi
ommur annenlerin gitmesi zor gelmiştir sana canım, Allah kavuştursun
ben bu sabah tartılmadım ay gözüm almadı,eşim kahvaltı yaparken çay içtim ve dün akşam fındık yedim, dayanamıyorum ben bu fındığa resmen içimde fındık canavarı var benim, sakın siz siz olun açken markete falan gitmeyim
bugün dip köşe temizlik yapçam ama acayip gözümde büyüyor, yap yap aynı şey çok sinir bozucuuuuuuuuu, spor yerine geçermiki acaba
Lurci bende 2+1 yapmak istiodum ama kitapta yazmayınca vazgeçmiştim.Şimdi dukan amcam öneriomu bunu yanii?? ona göre yarın hemen 2+1 sistemine geçiçemdeee,,bilgi vermen mümkün müdür???
bence tartıl ve 2 gün saf protein yapıp devam et
valla zor geldi ev bomboş...ayrılıklara alışmak çok zor oluyor...neyse ki uzak değiliz
hepimizeee kocamann günaydın güzel arkadaşlarım... hemen size geçirdiğim bu güzel haftasonunu özetliyim...
cuma akşamı şehir dışından amcam ve iki kuzenim geldi... saat 10 gibi eve ulaşabildiler ve o saatte yemeğimizi yiyebildik... soya soslu tavuk yaptım kendime... onu yedim yanında 200 gr yoğurtla... amcamın dibi düştü tabi kızım nolmuş sana ne bu halin bu kadarcık şeyle mi besleniyosun diyip duruyo... bende ısrarla aslında çok yediğimi ama saat geç diye az yediğimi anlatmaya çalıştım... kuzenlerim deseniz çok şaşırdılar... miray abla yaa naptında böyle zayıfladın diyolar... cumartesi sabahı küçük kuzenimle geldik işe (16 yaşında)... sabah kahvaltım domates-peynir-kırmızı biber-lor-dukan ekmeği ve çaydan ibaretti... saat 10 gibi tarçınlı süt içtim... saat 1 gibi çıktık (bu bana göre erken oluyo tabi)... 2 buçuk gibi de öğle yemeğimizi yedik dışarda... ciğer yedim azıcık soğanla yanındada kola zero... azıcık da kuzu tandır yedim yağsız tuzsuzdu ama doydum... sonra saatlerce çarşıda gezindik... nişan sandığı-nişan tepsisi-bohça havluları-çeyizime havlu ve bide yüzmeye başlıycam ya mayo-terlik-bone falan biraz alışveriş yaptık... eve gittiğimizde hoşafımız çıkmıştı dünya yol yürüdük (bu sayede dukan yürüyüşünü tamamladım sanırım)... pantalonum artık kıçımdan düşüyo pantalon bile bakamadım... neyse o akşam ablamlara yemeğe gidicez... ablamla pazarlık yaptım bana yağsız tuzsuz tavuk dedim mümkünse... tesadüf o da fırında tavuk yapıcakmış (benim yiyebiliceğim bitek o var diğerleri hep kendilerine göre)... küçük kuzenim ve ben erken çıktık evden ablama bişiler almak için... annemlere de yetişicez ya... yarım saatten fazla koştuk(yani yine spor yaptım) ablamlara bi gittik (tabi annemlerden önce) aman yarabbiiii tatlı-pilav-kurabiye-mis gibi tarhana-fırında patatesli tavuk ve harika görünen mısırlı salata (caesar salata)... hepsi muhteşem görünüyo ben napıcam... yanımda zero ve yoğurdumu götürdüm tabi ama ekmek almayı unutmuşum... yemeğe oturduk... yarım kepçe tarhana (mis gibi kokuyodu)-derisi alınmış fırında pişmiş iki tane baget ve baş parmağım kadar patates (dayanamadım) yedim... tam yemeğin son demlerindeyiz ki zil çaldı ablamın kayınvalidesi gelen (tam o sırada da tatlılar geldi sofraya) ben hemen vınnn... öpüştük koklaştık kadın deli gibi beni süzüyo... neyse dedim ben tabağımı götürüyim... mutfağa gittim döndüm... kadın dedi ki; kızım söylemiyim dedim ama sana noldu neden böyle zayıflamışsın süzülmüşsün... dal gibi kalmışsın dedi... bugüne kadar zayıfla diyenlerden biri tabi bu teyze... diyet yapıyorum dedim o sırada sofrayı toplamaya devam ediyorum mevzu kapandı... yarım saat sonra dünürler mutfakta son demlerini topluyorum bende sofranın... teyze başladı bu kez anneme... miray hastamı oldu neden böyle zayıflamış küçücük kalmış yüzüne bak kuş gibi kalmış falan... bende dedim ki diyet yapıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum incecik de gelin olmak istiyorum... yok yok daha yapma yeter bu kadar çok zayıflamışsın dedi tabi ben zevkten dört köşee sonra meymenetsiz bi gelini var-suratsız-haset bi kadın o da geldi... ama nası süzüyo nası süzüyooo böle alttan alttan bakmalar gık yok hatunda o da bi kilo almışki sormayın gitsin...tabi bişi demedi hiç yorum yapmadı... gelelim pazar sabahına asıl vukuatlı kısım o (gerçi ciddi vukuat denilemez buna sınırlılardan yedim nede olsa)... sabah kahvaltıya abimler ablamlar gelicek mıhlama yaparız bizler kuymak deriz... karadenizli olanlarımız bilir... 3 dolu yemek kaşığı mısır unundan mıhlama yaptı amcam... 9 kişiydik toplamda düşünün yani... misss gibi kaymak gibi bişey çıktı ortaya... bende 1 kaşık yedim tabi yağ ilavesi almadım tabağıma... krebimi yaptım... yağsız lorumun üstüne sumak ve çörekotu da döktüm... çayımla misler gibi doyurdum karnımı... bu arada diyete başladığım tartıdan 3 kilo fazla tartan hassas baskülümde 77 çıktım haftasonu yani bu demek oluyorki 86 (tabi diğerinde 83) ile başladığım diyetimde bugun 77 (diğerinde 74 sanırım çünkü annem onu kaldırmış) olarak devam ediyorum yani kocaman 9 kilo gitmiş toplamda.... önce dukan amcama sonra siz topik arkadaşlarıma sonrada simla ve tariflerine teşekkür ediyorum
teşekkür ediyorum... aynen öyle gördüğün herşeyi yaparsan öle olar...Tebrik ediyorım Yarimdemekki senin kilo vermeni durduran şu meşhur Dukan tarifleriymiş
off of günaydın kızlar çok moralim bozk yaaaaaaa
c.tesi günü sevgilimin aileis tanışmaya gelmişti,su börekleri zeytinyağlılar,tatlılar derken dayanamadım akşam bbi patlamışım kıtlıktan çıkmış gibi yedim2 tane su böreği,3 tane baklava,bi kase badem,10 tane sarma...dahasını saymak bile istemiyorum 5 tane kayısı,2 tane kek..bunların hepsini nasıl yediğimi bende bilmiyorum
sonraki gün zaten hiçbişey yiyemedimbugünde halen yemek istemiyorum tartılmayada korkuyorum
hiçbişey olmamış gibi devam etsem ne olur??????
bugun itibariyle dukana ara vermiş bulunmaktayım son zamanlarda sık sık diyetimi bozmaya başlayınca bırakmaya karar verdim sanırım cok sıkıldım
şimdi ben normal bir diyetle bu serüvene devam etsem sizce sonuc cok mu kotu olur daha vermem gereken 10 kg varda :18:
benim gibi yapan birileri var mı hic bildiğiniz gördüğünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?