Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

söz söz söz valla söözz bidaha yapmicam .yapmak gibi bi lüksümde yok zaten çünkü 2 nisanda isteme ve söz olcak ve benm zayıf olmam laızmmmmmm

sözünde insallah istediğin kiloda olursun canım bende bi kac kez oylle kacamak yapınca bırakmaya karar verdim sanki devam edicek gücü bulamıyorum kendimde =(
sen ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu??

evet protein gunlerinden cok sıkıldım =( o dediğin 5 faktör nasıl oluyomus ben bi arastırayım o zaman onu. dukanı bırakıp ona gecersem verdiğim 5 kiloyuda alırmıyım acaba diyorum tek korkum o =(

evet protein gunlerinden cok sıkıldım =( o dediğin 5 faktör nasıl oluyomus ben bi arastırayım o zaman onu. dukanı bırakıp ona gecersem verdiğim 5 kiloyuda alırmıyım acaba diyorum tek korkum o =(

bu başlık altında anlatamamki bu diyeti biraz araştır bakalım sen belki yatar kafana

canım bende spor yapınca + çıkıyorum:)
ama inatlada hergün en az 20 dk en fazla 30 dk eliptik bisiklet yapıyorum
geçen hafta sadece pilates yapmıştım ve 1 kilodan fazla vermiştim değişik bir vücut yapım var ama alışacak spora başka yolu yok
ben bu perşembe - göremem sanmıyorum

hafta sonu tek kaçamağım bir tablet bitter çikolatanın 5 te 1i
buarada içimde bir canavar var ve devamlı yemek yemek istiyor iştahım çok pis buaralar bildiğiniz bitkisel bir yol var mı iştah kapatıcı:)
yoğurdumu 11 de yiyen ben saat 10da dayanamadım yedim bir tane daha olsa yine yerimmmm

desendesen ,

bize seyir evresi için örnek menulerinden örnekler verir misin , nasıl kaçamak yapmadan bitirebildin.. ben 16. günümdeyim ve feci sıkıldım aynı şeyleri yemekten...

seni yine böyle enerjik görmek çok güzel.(facedeki foğraflarına yorum yaptım gördün mü?)

geldi canım geldi artık.bu sabah bende çok mutlu oldum güneşi görünce.

sözünde insallah istediğin kiloda olursun canım bende bi kac kez oylle kacamak yapınca bırakmaya karar verdim sanki devam edicek gücü bulamıyorum kendimde =(
sen ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu??

23 ocakta başladım canım ben 73.3 ile..şimdi 65 im ..ama daha 5 kilom var vermem gereken hatta 7 belkide....34 beden olmak için 175 boya kaç kilo olmak gerekiyosa o kadar vermem laızm işte off off off

canım çok sevindim , tebrik ederim. bizim de motivasyonumuz artıyor bunları duydukça..

canım çok sevindim , tebrik ederim. bizim de motivasyonumuz artıyor bunları duydukça..

teşekkür ettim... bu kadar emek verip karşılığını almak çok güzel... hele bide çevrendekilerin tepkisiyle buna emin olmak o keyifi ikiye katlıyo

4 kilo sonra güçlendirmeye geçeceğimi düşündükçe zevkten 4 köşe oluyorum.öyle çok şey var ki yemek istediğim .hele hele crakers de pizza menü

23 ocakta başladım canım ben 73.3 ile..şimdi 65 im ..ama daha 5 kilom var vermem gereken hatta 7 belkide....34 beden olmak için 175 boya kaç kilo olmak gerekiyosa o kadar vermem laızm işte off off off

valla sen benden cok daha guzel vermissin canım sanırım ben cok kacamak yaptım aralarda hemde senden daha once baslamıstım 16 ocakta ve 6 gün atak yapmıstım
off aglamak istiyorum devam edemiyorummmm ama etmek istiyorum yaa =((( dukana gore 12 mayısta 56 kg olmalıymısım ama nerdeee =(((

4 kilo sonra güçlendirmeye geçeceğimi düşündükçe zevkten 4 köşe oluyorum.öyle çok şey var ki yemek istediğim .hele hele crakers de pizza menü

ağır tahrik sezinliyorum şu annn

MAŞALLAAAHHHHHHHHHHH dememişim yawww

Son düzenleme:

ahh ahh çok yalnızım kendi kendimden alıntı yapıorum:)) neyse geçmişi okudm genelde 1+1 yapmışlar ben de ööle yapmaya karar verdm.
ayrıca atağımı 3 kilo ile kapattım 77 kilodan dewm ediorum. sebzeli günlerde i.saraçoğlunun lahana limon kürünü yapmamda bi sakınca yoktur heralde diye düşündm ve bugün o korkunç şeyi içtm. ne diyim şifa niyetine
herkese iyi haftalarr!!

aynen ağır tahrik var heleki bu kadar iştahım kabarıkken hiç hoş değilll

canım benim helal olsun sana 2 ay sonra bizde yarimle başlıcas artık güçlendirmeye geçelim diye
hayalle yaşayanı 1 yaşamayanı 2

sanada iyi haftalar mutlaka atlanmıştır kusura bakma
1/1 gidersen sıkılmazsın canım burdaki herkes 1/1 gidiyor:)

ayrıca lahana kürününde sebze günlerinde sakıncası olacağını düşünmüyoruummm:44:
yolun bol -lerle açık olsuunnn

bende çok kaçamak yaptım canım ya hele c.tesi günü sevgilimin ailesi filan gelmişti yediklerimi duyunca bunları nerene yedin dersin o kadar abarttım 2 koca dilim su böreği,4 baklama,3 muffin kek, 10 zeytinyağlı sarma,1 kase badem,1kase küçük fıstıklı draje çikolata,5-6tane kayısı..ve daha saymaya utandığım bi ton şey ...ve şuan kendimi 5 kilo almış gibi hissediyorum .nasıl toparlicam bu yediklerimi bilmiyorum
sende pes etme..vermek zorundayız bunları..devam ....

bende seziyorum bendeeeeeeeeeeeeee:)
64 lü rakamlar görmüştüm ne güzel...şimdi yine 65 i devirmişimdir....
ama yetişirim sana ömürüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…