bende çok kaçamak yaptım canım ya hele c.tesi günü sevgilimin ailesi filan gelmişti yediklerimi duyunca bunları nerene yedin dersin o kadar abarttım2 koca dilim su böreği,4 baklama,3 muffin kek, 10 zeytinyağlı sarma,1 kase badem,1kase küçük fıstıklı draje çikolata,5-6tane kayısı..ve daha saymaya utandığım bi ton şey ...ve şuan kendimi 5 kilo almış gibi hissediyorum .nasıl toparlicam bu yediklerimi bilmiyorum
sende pes etme..vermek zorundayız bunları..devam ....
bende seziyorum bendeeeeeeeeeeeeee:)
64 lü rakamlar görmüştüm ne güzel...şimdi yine 65 i devirmişimdir....
ama yetişirim sana ömürüm :)
naptın sen yaa... hakkatten nerene yedin... kusmadınmı bunları yiyinceneyse bu sana 5 yıl yeter... bi daha asla kaçamak yapmamak için stok yaptığını düşünüyorum sende böyle düşün ve devammmmm çok kızarız yoksaaa
günaydın kızlar
kilo verenleri tebrik ediyorum
ben regli oldum +300 deyim
regli bitene kadar kilo veremicekmiyim?
Yarimcimmmmm günaydın hani senin verdiğin bir tarif vardı yanlış hatırlamıyorsam tabi sen verdin gibi biliyorum; unsuz ekmek diye ya ben onu yaptım tadı mükemmel ama çıkmıyor kalıptan küçük muffin kalıplardan da çıkmadı dün bir daha denedim yağlı kağıda döktüm ondan da kalkmadı ne yapabilirim((
ddm verdigin gramları görebilmek adına bence dijital baskül daha motive edici oluyor
hangi marka şuan kullandıgın dijital?
Ben 1 ay önce auer marka almıştım cok memnunum.üst üste 3 kez bile cıksam aynı kilo cıkıyor
olmaazzzzz..........!!!!!!!! kullanma kılavuzunda bile adamlar diyorki "mutlaka herzaman aynı yerde ve aynı saatlerde tartılın (özellikle sabahları aç karnına)"... bende kullanıyorum hassas dijital... memnunum biraz fazla hassas ve normal baskülden 3 kilo fazla tartıyo ama bunun sebebi hassas oluşu... o yüzden bende başlangıç kilomu ona göre güncelledim... o şekilde devam ediyorum can sıkmaya hiç gerek yok...ben tekzenden aldım canım kendi ürünleriymiş ama oturma odasında farklı aralıkta farklı yatak odasında farklı tartıyor hem de öyle 100 gram falan değil baya bir kilo kadar:)) facede de yazmışlar hep aynı şikayet o nedenle normal baskül alacağım canım ben daha önce de diyet yapıp 14 kilo vermiştim ve normal tartım vardı inan acayip motive ediyordu:)
ben unsuz ekmek hiç yapmadım kuzucum... ama çıkmamasını engellemek için peçeteyle kalıplara yağ sürmek çözüm olabilir belki....
SİZDEN-HAMURİŞİ-TUZLULAR | Facebook
bu tarifi mutlaka öneririm inanılmaz güzel oluyor... bir de kabartma tozu yerine bir tatlı kaşığı toz maya koydunmu... birde 150 derecede pişirdinmi.... üfff diyorum sana... o kadar çok çıkıyoki ben bir baton kek kalıbında yaptım tost yapmak için kalan hamuru da muffin kalıplarına döktüm mayalanıp kocaman şiştikten sonra fırına verdim...muffin kalıplarında olan ekmeklerinden hergün bir adet yiyip 1 kaşık kepek ve 1 yumurta beyazı + biraz sütle de krep yapabilirsin... eğerki krepsiz yapamıyorum dersen...
Eki Görüntüle 370847 Eki Görüntüle 370846
olmaazzzzz..........!!!!!!!! kullanma kılavuzunda bile adamlar diyorki "mutlaka herzaman aynı yerde ve aynı saatlerde tartılın (özellikle sabahları aç karnına)"... bende kullanıyorum hassas dijital... memnunum biraz fazla hassas ve normal baskülden 3 kilo fazla tartıyo ama bunun sebebi hassas oluşu... o yüzden bende başlangıç kilomu ona göre güncelledim... o şekilde devam ediyorum can sıkmaya hiç gerek yok...
cok gecmis olsun canim Allah sifa versin diyetini bozma kac kg verirsen ver
hahah kiz öldürdün beni gülmekten ne alet edavati ? bikini filan mi
kizcan ama kizma yarim .. puf pogaca ben yaptim harika oldu hakikaten puf oldu yani hic sert olmadi ici de güzel pisti ben kagit kaliplara döktüm
gerrci bir kere de borcamda yaptim o da güzel oldu
önce 170 de pisiriyorum üstü katilasinca kisiyorum 150 de filan yapiyorum
genel olarak iyi güzel canim diyeti anlamissin gibi görünüyor
ama :
--- beyaz un tüketmiyoruz
--- fanta , portakal gazozu icmioruz
---saf protein günlerinde mantar tüketmiyoruz bunlarin disinda iyi
helvayi yaptin sonunda ha süpersin yaa
ya niless harika olmussun ya aslinda normalde de kilonu fazla göstermiyormussun boyun oldugu icin
ama simdi cok güzel olmussun tebrikler milyon kere
peki nerdeki kiloyu baz alsam bir yerde 74 çıktım bir yerde 74.70 bir yerde 75.50:))
peki nerdeki kiloyu baz alsam bir yerde 74 çıktım bir yerde 74.70 bir yerde 75.50:))
günaydınnyanlış bilgi vermek istemem kitapta 1+1 ,5+5 olarak belirtiliyo evet ama kitap her basımda güncelleniyomuş eklemeler çıkartmalar değişimler söz konusuymuş. Bunları okuduğum yerde resmi sitesi 2+1 dukancığımın kendi birebir cevapları arasında vardı. Etkin süreç olarak belirtiyodu yabancı dilin varsa bi gir oku istersen yada çeviri kullanarak yararlı şeyler öğreniliyo mesela okuduklarım arasında sıvı alımıyla ilgili bi detayda dikkatimi çekmişti fazla su önermiyodu 1.5litreyi geçmemin faydası yok die bi çok mesajda belirtmiş .. ben bugüne kadar hep çok su içmenin gerekliliğini duyduğum için şaşırmıştım. Benim bildiklerim bunlar paylaşmış oldumm )
sen en az ciktigin yerdeki kiloyu baz al bence, malumm motivasyon herseydirrr
ben dijitaldekini baz alıyorum diğerini kullanmıyorum... ilk başladığımda normal baskülüm 83.3 tü şu an 74.1... ama dijitalde 77.1 çıkıyorum bu durumda 3 kilo fark var arada... bende başlangıç kilomu 83.3 olarak güncelledim ve bundan sonra dijital baskülüm üzerinden takip edicem... hem yağ-su-kas-kemik bunları da görüyorum... annem kaldırmış diğerini ikisinde birden tartılıyodum yok etmiş kafayı yiyicem sanıyo da kadın
ben dijitali aldım odamda 1 yere koydum ve yerini hiç değiştirmiyorum:)
ve yarimin başına gelen olay benimde gelmişti ben 72,8 ile başlıcam diye sevinirken 76,2 ile filan başlamışım haberim yook
neyseki atlattım o şoku üstümden:)
cumartesi gittim şu hamilelerin tartıldıklarında tartıldım benim evdeki dijitalle aynı
şimdi kafamı bulandırmadan devam ediyorum sevgili dijitalimle
yarimin dediği gibi kullanma klavuzlarında yazıyor zaten aynı yerde ve aynı saatlerde diye:)
öyle elinde oda oda gezdirmene gerek yok ddmnrttn'cimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?