Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkeze merhaba,
hafta sonu evde misafir agırladım(diyetteyken misafir gelmesini pek sevmiyorum)...tabi iyi bir evsahibi olarak gelen misafirleri en iyi şekilde agırlamaya çalıştım...onlara göre yemek ve mezeler hazırladım hiç canım çekmedi, sanırım alıştım diyetime..ama beni zorlayan sadece tremisumdan yiyememek oldu resmen nevsimle kavga ettik ....ama ben kazandım ve tadına dahi bakmadım ...misafirler gittikten sonra kalan tremisuyu da bütün komşularıma ikram ettim yeterki evde kalmasın diye ne olur ne olmaz içime canavar kaçar,diyeti bozuveririm diye

naptın sen yaa... hakkatten nerene yedin... kusmadınmı bunları yiyince neyse bu sana 5 yıl yeter... bi daha asla kaçamak yapmamak için stok yaptığını düşünüyorum sende böyle düşün ve devammmmmçok kızarız yoksaaa

Kaçamaksız bir hafta sonundan sonra aranıza gelebildim. Benim canım hiç kaçamak yapmak istemiyor zaten sadece cumartesi abimlerdeydik ve yengem çilekli kremalı süper bir pastası var onu yapmıştı elime aldım uzun uzun kokladım ama yemedim. Sonra başıma ağrı girdi o kadar çok istemiş ki canım. Ben de hemen kendime tarçınlı süt yaptım. Acayip ii geldi. Bu sabahta eksiyle uyandım ama benim digital tartım kafayı yemiş daha 2 hafta oldu alalı ama sürekli farklı tartıyor facebookta da herkes rahatsız bu durumdan ben kesin kararımı verdim digitali verip normal baskül alcam kaç gram verdiğimi bilmek lazım değil en azından moralim bozulmasın:) bu arada akşam kendime snitsel taptım kızlar tavsiye ederim...

Yarimcimmmmm günaydın hani senin verdiğin bir tarif vardı yanlış hatırlamıyorsam tabi sen verdin gibi biliyorum; unsuz ekmek diye ya ben onu yaptım tadı mükemmel ama çıkmıyor kalıptan küçük muffin kalıplardan da çıkmadı dün bir daha denedim yağlı kağıda döktüm ondan da kalkmadı ne yapabilirim((

günaydın kızlar
kilo verenleri tebrik ediyorum
ben regli oldum +300 deyim
regli bitene kadar kilo veremicekmiyim?

sorma ya nasıl çıldırıp yediysem... sonraki gün su bile içmeye yerim yoktu

günaydın kızlar
kilo verenleri tebrik ediyorum
ben regli oldum +300 deyim
regli bitene kadar kilo veremicekmiyim?

+300müüü
benim reglime 2-3 gün var ben +600+700 lerdeyim
canım regliden hemen sonra vereceksin inan bana regli döneminde vücut şişiyor biliyorsunkiii:44:

ddm verdigin gramları görebilmek adına bence dijital baskül daha motive edici oluyor
hangi marka şuan kullandıgın dijital?
ben 1 ay önce auer marka almıştım cok memnunum.üst üste 3 kez bile cıksam aynı kilo cıkıyor

ben unsuz ekmek hiç yapmadım kuzucum... ama çıkmamasını engellemek için peçeteyle kalıplara yağ sürmek çözüm olabilir belki....
SİZDEN-HAMURİŞİ-TUZLULAR | Facebook
bu tarifi mutlaka öneririm inanılmaz güzel oluyor... bir de kabartma tozu yerine bir tatlı kaşığı toz maya koydunmu... birde 150 derecede pişirdinmi.... üfff diyorum sana... o kadar çok çıkıyoki ben bir baton kek kalıbında yaptım tost yapmak için kalan hamuru da muffin kalıplarına döktüm mayalanıp kocaman şiştikten sonra fırına verdim...muffin kalıplarında olan ekmeklerinden hergün bir adet yiyip 1 kaşık kepek ve 1 yumurta beyazı + biraz sütle de krep yapabilirsin... eğerki krepsiz yapamıyorum dersen...

Son düzenleme:

ben tekzenden aldım canım kendi ürünleriymiş ama oturma odasında farklı aralıkta farklı yatak odasında farklı tartıyor hem de öyle 100 gram falan değil baya bir kilo kadar:)) facede de yazmışlar hep aynı şikayet o nedenle normal baskül alacağım canım ben daha önce de diyet yapıp 14 kilo vermiştim ve normal tartım vardı inan acayip motive ediyordu:)

olmaazzzzz..........!!!!!!!! kullanma kılavuzunda bile adamlar diyorki "mutlaka herzaman aynı yerde ve aynı saatlerde tartılın (özellikle sabahları aç karnına)"... bende kullanıyorum hassas dijital... memnunum biraz fazla hassas ve normal baskülden 3 kilo fazla tartıyo ama bunun sebebi hassas oluşu... o yüzden bende başlangıç kilomu ona göre güncelledim... o şekilde devam ediyorum can sıkmaya hiç gerek yok...

bugün de bunu deneyim o zaman ben krebi hiç sevmiyorum kek yaptım haftasonu yulafı onun içinde tüketiyorum canım ama bu gözüme güzel göründü valla:)

peki nerdeki kiloyu baz alsam bir yerde 74 çıktım bir yerde 74.70 bir yerde 75.50:))

Canım sağol görüşlerin için
zaten bugday yok
Gazozda şekersiz gazoz
light ürünler serbest diye biliyorum
Mantar da zaten tadımlık tı bi iki tane öyle çok değil
Araştırdım onun protein oranı da yüksek
Neyse zaten artık seyirdeyiiimmm :))))
80,200 ile yola devam....

genel olarak iyi güzel canim diyeti anlamissin gibi görünüyor
ama :
--- beyaz un tüketmiyoruz
--- fanta , portakal gazozu icmioruz
---saf protein günlerinde mantar tüketmiyoruz bunlarin disinda iyi

peki nerdeki kiloyu baz alsam bir yerde 74 çıktım bir yerde 74.70 bir yerde 75.50:))

ben dijitaldekini baz alıyorum diğerini kullanmıyorum... ilk başladığımda normal baskülüm 83.3 tü şu an 74.1... ama dijitalde 77.1 çıkıyorum bu durumda 3 kilo fark var arada... bende başlangıç kilomu 83.3 olarak güncelledim ve bundan sonra dijital baskülüm üzerinden takip edicem... hem yağ-su-kas-kemik bunları da görüyorum... annem kaldırmış diğerini ikisinde birden tartılıyodum yok etmiş kafayı yiyicem sanıyo da kadın

Lurci tşk ederim cnm bilgi için..ben siteye baktım ama o açıklamayı göremedim.bana konuyla ilgili link atman yada bu ifadenin geçtiği yeri copy yaparmısın rica etsem??:18:

sen en az ciktigin yerdeki kiloyu baz al bence, malumm motivasyon herseydirrr

sonraki yıkımı hesaba katmıyosunuz... düşüğü baz alıcak sonra diycekki 10 kilo vermişim...ama bazı densizler tutup derseki ne 10 kilosu 5 falan anca... o zaman ne kadar yıkılıcağını düşün.. kendini bu duruma alıştır... bak ben normal tartımda 73 görmüştüm ama bugun tickerimda 77 yazıyo... şaka gibi... ama alıştırdım kendimi... kocaman 17 kilo vericemm... geçen hafta 13tü... normal tartı digital tartı farkı...

ben dijitali aldım odamda 1 yere koydum ve yerini hiç değiştirmiyorum:)
ve yarimin başına gelen olay benimde gelmişti ben 72,8 ile başlıcam diye sevinirken 76,2 ile filan başlamışım haberim yook
neyseki atlattım o şoku üstümden:)

cumartesi gittim şu hamilelerin tartıldıklarında tartıldım benim evdeki dijitalle aynı
şimdi kafamı bulandırmadan devam ediyorum sevgili dijitalimle

yarimin dediği gibi kullanma klavuzlarında yazıyor zaten aynı yerde ve aynı saatlerde diye:)
öyle elinde oda oda gezdirmene gerek yok ddmnrttn'cimm

yes bebeğim bende banyoma sabitledim.... odamın zemini full halı o yüzden alamıyorum koynuma bu arada ben dün akşam dumbelları koydum bu sadece insan tartıyo ben sana söliyim... kocaman "0" gösterdi 3 kg lık dumbellara... ben elime alıp çıkınca da 83 oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…