Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim kızlar hepiniz haklısınız ama napıyım her odada faklı çıkınca çok sevindirik oldum:)) bence tartıdan da önemlisi bizim kendi düşüncemiz ve kıyafetlerimiz vücut dukanda önce şekle girer sonra kilo kaybedermiş ve benim o nefret ettiğim göbeğim azıcıkta olsa küçüldü belim inceldi bu görüntü varken de 1 hafta tartılmasam koymuyor bana:)

:))) diyete başlamadan hamileyim diye yer veriyorladı düşün:)))
hafta sonu resim ekledim topiğe şimdi ufacık bir göbeğim kaldı
dediğin gibi kilo çok önemli değil ben son 3 senedir bu kadar ince hiç olmamıştıımmm

slmmmmm 4 ocaktan beri yapıyorum toplamında 11 kg verdim... arada kaçırıyorum ama toparlıyorum hemen azmı vermişim acaba?

bildigim kadariyla digital tartilar tam duz bir zemin uzerinde kullanilmadigi takdirde bu tur hatalar veriyor. 1.5 kiloluk bi fark cok fazla degil ama hakli tarafin da yok degil tabii. benim kilomda olunca insan 1.5 kiloyu cok onemsemiyor galiba

bugünkü menümüde yazayım

sabah: 1 katı yumurta + peynir+ yarım krep:)
ara: yoğurt
öğlen: mantar sote + krep + yoğurt
ara: süt
akşam: pırasa + 3 ızgara köfte +yoğurt (köfteler proteini dengelemek için yoksa ben koca bir tabak pırasa yer doyarım:))

kızlar uzun bir aradan sonra merhaba.. eşim dukan diyete devam ettikçe ben de evde ona göre yemekler yapıyorum... yaptıklarımı da bloguma ekliyorum(özellikle yulaf kepeğiyle neler yapılabilir diye)
Dukan muffin tarifi .... beklerim sizi de.. herkese sağlıklı kilo vermeler: )

Selam kızlarr, beni de aranıza alır mısınız acebaaa? Yazdıklarınızın hepsi olmasa da birazını okuyabildim 4800 küsur sayfa çünküü :) Birazdan iş yerinden çıkıp Dukanın kitabını almaya gidiyorum, öğle arasında son kaçamaklarımı yaparken kitabı okumayı ve diyete başlamayı düşünüyorum. Biraz sorum var yanıtlayanlara teşekkür

Şu cevaplarınızın altında bulunan kilo sayma şeysini nasıl ekliyorsunuz, diyete başladığımda ben de görmek istiyorum da onu.

Aaa diğer sorularımı unuttum neyse artık başka zaman.. Beni gazlayan birileri olsa veya iddaaya filan girsek valla 10 kilo veririm. Sonra da 58 olurum.
Dukanın sitesinde kilo boy oranıma göre 59 kilo olmam gerekiyormuş ama şimdi o kadar yüksek tutamıyorum hedefimi ( Bi ara ne güzel 63 kilo idim hatta bir ara coşup 59 u görmüşlüğüm vardı. Ama şimdi hayvana bağlamışım, sabah 69 kiloyu gördüm moralim bozulduu Sonra dedim tamam başlamam lazım! Çok hızlı kilo veriyorum ben aslında ama işte iş yeriyle okul bir arada gidiyor düzenli bir hayatım yok hep ondan o fast foodlardan çıkıyor bu kilolar. Ay çok yazdım gidiyorum ben kafanız şişmeden

yalnız olur musun hiç iyi haftalar..

kızlar nasılsınız? bi kaç gündür yoktum allah aşkına ankaranın hepsi dukanmı yapıyor yaa hafta sonu ankaraya gittim süttozu falan stok yapcaktım koskocaman kipada migrosta 1 tane bile kalmamış allahtan aroma stoğum oldu hafta sonunda kesin kaçamak yaparım diyordum kendi kendime ama yapmadım ohh irademe hayran kaldım eskiden olsa ohoooo gelsin tatlılar gitsin tuzlular

Lurcı!!!

lurci kullanıcısından alıntı

günaydınn yanlış bilgi vermek istemem kitapta 1+1 ,5+5 olarak belirtiliyo evet ama kitap her basımda güncelleniyomuş eklemeler çıkartmalar değişimler söz konusuymuş. Bunları okuduğum yerde resmi sitesi 2+1 dukancığımın kendi birebir cevapları arasında vardı. Etkin süreç olarak belirtiyodu yabancı dilin varsa bi gir oku istersen yada çeviri kullanarak yararlı şeyler öğreniliyo mesela okuduklarım arasında sıvı alımıyla ilgili bi detayda dikkatimi çekmişti fazla su önermiyodu 1.5litreyi geçmemin faydası yok die bi çok mesajda belirtmiş .. ben bugüne kadar hep çok su içmenin gerekliliğini duyduğum için şaşırmıştım. Benim bildiklerim bunlar paylaşmış oldumm )

Lurci tşk ederim cnm bilgi için..ben siteye baktım ama o açıklamayı göremedim.bana konuyla ilgili link atman yada bu ifadenin geçtiği yeri copy yaparmısın rica etsem??:18:​

o tatlılar bir süre gelip gitmesin rica ediyorum:)
bende iradene hayran kaldım tebrik ederim

bu hafta kriz dönemim benim evde puding karıştırma haftam geldiii

bende bugun basladım
baslangıc 19.03.2012
boy 166
kilo 66.3
atak diyetini 3 gün uygulayacagım
sabah 1 haslanmıs yumurta yarım kk beyaz peynir 1 bardak süt içine yulaf kepeği 1.5 yk
öğlen 8 adet küçük köfte 1.5 kk beyaz peynir 125 gr light yogurt
Not: peynir ve süt light değildi

yorumlarınız?????

evet canım gördüm ama yazamadım mükemmel olmuşsun yarim ve sen harikasınız bir de bir arkadaş daha vardı geçen hafta iğne ipliğe dönen:) sizlere hayranım benim eşim izin vermedi resim koymama:) ama zayıflayınca bulacağım bir yolunu ehehehe:)) benim de hamile denecek kadar büyük bir göbeğim vardı canım hala da var ya bakma:) ve her gören hamile misin diyordu gıcık olmaya başlamıştım evli olunca azıcık kilo al damgan hazır bu kesin hamile:)))

Ben de yazayım bari öğle yemeğimi
tavuk shinitsel, yoğurt ve zero
shitseli mutlaka deneyin yulaf kepeğini sevmiyorsanız daha kolay yersiniz. 1 kaşık yulafla yaptım gayette güzel oldu:))

o tatlılar bir süre gelip gitmesin rica ediyorum:)
bende iradene hayran kaldım tebrik ederim

bu hafta kriz dönemim benim evde puding karıştırma haftam geldiii

kuzum ama görsen eşimin kardeşleride vardı herkes yedi içti ben sadece 4 köfte yedim doydum canım kocişimde kıyamadı bana aşkım bi kere bari burger ye sen çok seversin diye ısrrar etti ama nafile yemem dedim tatlıları falan elimin tersiyle iittim kendime çok şaşırdım:44:

gayet yolunda canım bir an evvel eksilere karışman dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…