teşekkür ederim kızlar hepiniz haklısınız ama napıyım her odada faklı çıkınca çok sevindirik oldum:)) bence tartıdan da önemlisi bizim kendi düşüncemiz ve kıyafetlerimiz vücut dukanda önce şekle girer sonra kilo kaybedermiş ve benim o nefret ettiğim göbeğim azıcıkta olsa küçüldü belim inceldi bu görüntü varken de 1 hafta tartılmasam koymuyor bana:)
olmaazzzzz..........!!!!!!!! kullanma kılavuzunda bile adamlar diyorki "mutlaka herzaman aynı yerde ve aynı saatlerde tartılın (özellikle sabahları aç karnına)"... bende kullanıyorum hassas dijital... memnunum biraz fazla hassas ve normal baskülden 3 kilo fazla tartıyo ama bunun sebebi hassas oluşu... o yüzden bende başlangıç kilomu ona göre güncelledim... o şekilde devam ediyorum can sıkmaya hiç gerek yok...
sonraki yıkımı hesaba katmıyosunuz... düşüğü baz alıcak sonra diycekki 10 kilo vermişim...ama bazı densizler tutup derseki ne 10 kilosu 5 falan anca... o zaman ne kadar yıkılıcağını düşün.. kendini bu duruma alıştır... bak ben normal tartımda 73 görmüştüm ama bugun tickerimda 77 yazıyo... şaka gibi... ama alıştırdım kendimi... kocaman 17 kilo vericemm... geçen hafta 13tü... normal tartı digital tartı farkı...
slmmmmm4 ocaktan beri yapıyorum toplamında 11 kg verdim... arada kaçırıyorum ama toparlıyorum hemen azmı vermişim acaba?[/
bence super vermissin tebriklerr.. basladiginda kac kiloydun ?
ahh ahh çok yalnızım kendi kendimden alıntı yapıorum:)) neyse geçmişi okudm genelde 1+1 yapmışlar ben de ööle yapmaya karar verdm.
ayrıca atağımı 3 kilo ile kapattım 77 kilodan dewm ediorum. sebzeli günlerde i.saraçoğlunun lahana limon kürünü yapmamda bi sakınca yoktur heralde diye düşündm ve bugün o korkunç şeyi içtm. ne diyim şifa niyetine
herkese iyi haftalarr!!
kızlar nasılsınız? bi kaç gündür yoktum allah aşkına ankaranın hepsi dukanmı yapıyor yaa hafta sonu ankaraya gittim süttozu falan stok yapcaktım koskocaman kipada migrosta 1 tane bile kalmamış allahtan aroma stoğum olduhafta sonunda kesin kaçamak yaparım diyordum kendi kendime ama yapmadım ohh irademe hayran kaldım eskiden olsa ohoooo gelsin tatlılar gitsin tuzlular
:))) diyete başlamadan hamileyim diye yer veriyorladı düşün:)))
hafta sonu resim ekledim topiğe şimdi ufacık bir göbeğim kaldı
dediğin gibi kilo çok önemli değil ben son 3 senedir bu kadar ince hiç olmamıştıımmm
o tatlılar bir süre gelip gitmesin rica ediyorum:)
bende iradene hayran kaldım tebrik ederim
bu hafta kriz dönemim benim evde puding karıştırma haftam geldiii
bende bugun basladım
baslangıc 19.03.2012
boy 166
kilo 66.3
atak diyetini 3 gün uygulayacagım
sabah 1 haslanmıs yumurta yarım kk beyaz peynir 1 bardak süt içine yulaf kepeği 1.5 yk
öğlen 8 adet küçük köfte 1.5 kk beyaz peynir 125 gr light yogurt
not: Peynir ve süt light değildi
yorumlarınız?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?