bende bugun basladım
baslangıc 19.03.2012
boy 166
kilo 66.3
atak diyetini 3 gün uygulayacagım
sabah 1 haslanmıs yumurta yarım kk beyaz peynir 1 bardak süt içine yulaf kepeği 1.5 yk
öğlen 8 adet küçük köfte 1.5 kk beyaz peynir 125 gr light yogurt
Not: peynir ve süt light değildi
yorumlarınız?????
kuzum ama görsen eşimin kardeşleride vardı herkes yedi içti ben sadece 4 köfte yedim doydumcanım kocişimde kıyamadı bana aşkım bi kere bari burger ye sen çok seversin diye ısrrar etti ama nafile yemem dedim tatlıları falan elimin tersiyle iittim kendime çok şaşırdım:44:
ozaman cidden sana bir daha alkışşş
insan isteyince ve hedefide olunca itebiliyor herşeyii
bu zamana kadar yemedikmi yedik hayallerimizdeki görüntüye kavuşana kadar yemesek nolur ölür müyüz hayır
ama bazen vücut cidden oyunlar oynuyor insana mide beyne hükmetmeye başlıyor ye diyee ben çok zorlanıyorum 2 gündür ordan biliyoruumm
Selam arkadaşlarımmmm;
Bu gün şirkette yoğun işlerim vardı. biraz önce geldimmm.ay ne kadar çok şeyler olmuşşşş hepsini okuyamadım valla,
ay yarim sen çok şekersin yaaa.... uzun uzun yazdığın hafta sonunu okudum..tek kelime ile süper süper süper.....:)
hepimize iyi haftalar...bol --- günler diliyorummm....
ankarada iseniz az önce ben aldım ankamall deki lokman hekimden 5 lirayaBugday kepeği bulamıyorum(((((((((((((((( alacağım 1 paket kepek internetten getirtmek istemiyorum 5m migrosta bilmiyorlar bile... Napabilirim lütfen yardımmmmmmm
ankarada iseniz az önce ben aldım ankamall deki lokman hekimden 5 liraya
Bugday kepeği bulamıyorum(((((((((((((((( alacağım 1 paket kepek internetten getirtmek istemiyorum 5m migrosta bilmiyorlar bile... Napabilirim lütfen yardımmmmmmm
hayır kayserideyim(( ya offf
yok şekerim tahrik değil motivasyon..ağır tahrik sezinliyorum şu annn
MAŞALLAAAHHHHHHHHHHH dememişim yawww
yok şekerim tahrik değil motivasyon..
bekleyeceğim sizi.güçlendirmedeki deneyimlerimi yazarım artık:))))aynen ağır tahrik var heleki bu kadar iştahım kabarıkken hiç hoş değilll
canım benim helal olsun sana 2 ay sonra bizde yarimle başlıcas artık güçlendirmeye geçelim diye
hayalle yaşayanı 1 yaşamayanı 2
ben kitabı tamamen okudum ama güçlendirmeyi henüz tam oturtmadım kafamda..kitap ayracı tam güçlendirme evresinde duruyor.ama sanırım seyir gibi değil iznli yiyecekler var gün içimde tüketilecek.ya boşver ben geçince tek tek yazarım size zaten .bir görsem o günlerievet doğru cevap....
gerçekten seni kocamannnnnn tebrik ediyorum... inşallah en kısa zamanda güçlendirmede olursun... ama güçlendirmeye geçince kaybolma ben tam idrak edemedim o olayı...
bütün hafta seyir şeklinde beslenip haftada bir gün serbest mi besleniyoduk yoksa haftada bir kez serbest öğünümüzmü oluyodu...
ben kitabı tamamen okudum ama güçlendirmeyi henüz tam oturtmadım kafamda..kitap ayracı tam güçlendirme evresinde duruyor.ama sanırım seyir gibi değil iznli yiyecekler var gün içimde tüketilecek.ya boşver ben geçince tek tek yazarım size zaten .bir görsem o günleri
yahu bunalım yok sakin lütfen... benim gibi yap sende... gir hammaddelere... 12x500gr rusheim yulafkepeği aldım 3 paket de buğday kepeği aldım... nasılsa biz bunları bi gün kullanmıycaz hemen bozulucak hali de yok... stoklu olsun nolucak hem daha uygun...
haklısın canım en iyisi ben öyle yapayım yoksa başka türlü olayacak:)
aramıza hoşgeldiniz öyleyse... hepimiz paylaşımlar yaptıkça motive oluyoruz... inşallah hep birlikte dilediği kilolara sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşabiliriz...merhaba arkadaşlar,
kilo verme sürecimi sizinle paylaşmak istedim. dilerim herkes istediği sağlıklı bedene kavuşur.
42 yaşındayım ve 156 cm boyundayım.
15 aralıkta bir diyetisine gittim. 81.400 kg dım ve demir, kalsiyum düzeylerim çok çok düşük, kollestrolüm ise çook yüksekti.
15 subatta 73.700 kg görünüyordum tartıda ama sadece 5.700 kg yağ idi geri kalan kayıp kaslardandı yani aslen 75.700 kg ve bu arada kan değerlerim düzelmediği gibi kötüleşmişti. bu nedenle bıraktım diyetisteni ve 15 subatta dukan diyetine başladım.
geçen cuma tahlillerimi yaptırdım. ilk defa bu kadar mükemmel bir sonucum oldu bütün değerlerim norm değerleri arasındaydı.
ve tartıldım. 71 kg çıktım. kas kaybı yoktu. kısaca;
15 subatta aslen 75.700 kg la başladığım dukan diyeti sonucu bugün 71 kg ve kan değerlerim çokkk olumlu.
sanırım perşembe günleri kilo bildiriminde bulunuyorsunuz.
bende elimden geldiğince buraya uğrayıp paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım.
sitedeki bütün arkadaşlarımı diyet yoculuğunda katettikleri yoldan dolayı kutluyorum ve azimlerini yürekten destekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?