Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

peynir ve sutun light olmasi onemli digerleri gayet iyi, en kisa zamanda light urunlerden bir stok yap bence kendine boylece yagli urunler tuketmek zorunda kalmazsin..

ozaman cidden sana bir daha alkışşş
insan isteyince ve hedefide olunca itebiliyor herşeyii
bu zamana kadar yemedikmi yedik hayallerimizdeki görüntüye kavuşana kadar yemesek nolur ölür müyüz hayır

ama bazen vücut cidden oyunlar oynuyor insana mide beyne hükmetmeye başlıyor ye diyee ben çok zorlanıyorum 2 gündür ordan biliyoruumm

Selam arkadaşlarımmmm;

Bu gün şirkette yoğun işlerim vardı. biraz önce geldimmm.ay ne kadar çok şeyler olmuşşşş hepsini okuyamadım valla,

ay yarim sen çok şekersin yaaa.... uzun uzun yazdığın hafta sonunu okudum..tek kelime ile süper süper süper.....:)

hepimize iyi haftalar...bol --- günler diliyorummm....

teşekkür ederim canım geçen hafta bende öyleydim görsen resmen krizdeydim allahım 1 kg baklava olsa yerdim allahtan atlattım ama irade çok önemli bu arada benim en uzun diyetim bu ama artık aynadaki görüntüme katlanamıyordum doğumdan sonra top gibiydim adeta

Bugday kepeği bulamıyorum(((((((((((((((( alacağım 1 paket kepek internetten getirtmek istemiyorum 5m migrosta bilmiyorlar bile... Napabilirim lütfen yardımmmmmmm

çok tenks bebeğim.... hepimiz süperizzz aslında yaaaaa

hayır kayserideyim(( ya offf

yahu bunalım yok sakin lütfen... benim gibi yap sende... gir hammaddelere... 12x500gr rusheim yulafkepeği aldım 3 paket de buğday kepeği aldım... nasılsa biz bunları bi gün kullanmıycaz hemen bozulucak hali de yok... stoklu olsun nolucak hem daha uygun...

yok şekerim tahrik değil motivasyon..

evet doğru cevap....
gerçekten seni kocamannnnnn tebrik ediyorum... inşallah en kısa zamanda güçlendirmede olursun... ama güçlendirmeye geçince kaybolma ben tam idrak edemedim o olayı...
bütün hafta seyir şeklinde beslenip haftada bir gün serbest mi besleniyoduk yoksa haftada bir kez serbest öğünümüzmü oluyodu...

bekleyeceğim sizi.güçlendirmedeki deneyimlerimi yazarım artık:))))

ben kitabı tamamen okudum ama güçlendirmeyi henüz tam oturtmadım kafamda..kitap ayracı tam güçlendirme evresinde duruyor.ama sanırım seyir gibi değil iznli yiyecekler var gün içimde tüketilecek.ya boşver ben geçince tek tek yazarım size zaten .bir görsem o günleri

bende okudum ama bi cacık anlamadım... aklımda öyle kalmış... vakti gelince açıp bakıcaz nasılsa

haklısın canım en iyisi ben öyle yapayım yoksa başka türlü olayacak:)

merhaba arkadaşlar,

kilo verme sürecimi sizinle paylaşmak istedim. dilerim herkes istediği sağlıklı bedene kavuşur.

42 yaşındayım ve 156 cm boyundayım.
15 aralıkta bir diyetisine gittim. 81.400 kg dım ve demir, kalsiyum düzeylerim çok çok düşük, kollestrolüm ise çook yüksekti.

15 subatta 73.700 kg görünüyordum tartıda ama sadece 5.700 kg yağ idi geri kalan kayıp kaslardandı yani aslen 75.700 kg ve bu arada kan değerlerim düzelmediği gibi kötüleşmişti. bu nedenle bıraktım diyetisteni ve 15 subatta dukan diyetine başladım.

geçen cuma tahlillerimi yaptırdım. ilk defa bu kadar mükemmel bir sonucum oldu bütün değerlerim norm değerleri arasındaydı.
ve tartıldım. 71 kg çıktım. kas kaybı yoktu. kısaca;

15 subatta aslen 75.700 kg la başladığım dukan diyeti sonucu bugün 71 kg ve kan değerlerim çokkk olumlu.

sanırım perşembe günleri kilo bildiriminde bulunuyorsunuz.
bende elimden geldiğince buraya uğrayıp paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım.

sitedeki bütün arkadaşlarımı diyet yoculuğunda katettikleri yoldan dolayı kutluyorum ve azimlerini yürekten destekliyorum.

haklısın canım en iyisi ben öyle yapayım yoksa başka türlü olayacak:)

tamam belki annem evde onları sokuşturucak bi yer bulamayıp sırf dukan malzemelerini sokuşturmak için mutfağımıza bi kiler daha almış olabilir ama ben tamamen ekonomik olsun diye herşeyi stokladım valla masumum

Ayyyy verilecek kilo çok olunca herkesin başarı hikayesini dinliyorum, ne hoşş ne hoşş :) Gaz veriyorsunuz kızlar bana, teşekkür ederiyorum hepinize

Kapanışı da ben yaparım artık

aramıza hoşgeldiniz öyleyse... hepimiz paylaşımlar yaptıkça motive oluyoruz... inşallah hep birlikte dilediği kilolara sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşabiliriz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…