Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin .
sen de çok güzel kilo vermişsin.buraya takıl kilo vermeyeni dövüyoruz.

ben görebilecekmiyim acaba güçlendirmeye geçiceğim günleri:26::26:[/COLOR]

görürsün tabi.hep beraber göreceğiz.ben bu diyetten sonra sizsiz ne yapacağım onu düşünüyorum.
yeni bir topik açarız'
dukan'la zayıflamayı başarıp,kilosunu koruyanlar':)))

ben görebilecekmiyim acaba güçlendirmeye geçiceğim günleri:26::26

pehhhhhh komik şey seni... ne için uğraşıyoruz ayol... hep birlikte görücez hemde... ben allahın izniyle mayıs 30 dedinmi yada 1 haziran... totomu yırtıcam burda güçlendirmedeyim diye... sende benimle geliceksin elin mahkum şekerim...

aramıza hoşgeldiniz öyleyse... hepimiz paylaşımlar yaptıkça motive oluyoruz... inşallah hepimiz dilediği kilolara sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşabiliriz...

çok teşekkür ederim.
evet gerçekten motive olunuyor. ve sanırım herşeyde olduğu gibi diyette de moral en önemli şey.
özellikle duarklamalar ciddi sıkıntı herkes için ama sağlıklı olmak adına bu dönemleride moralle atlatabileceğimize inanıyorum.

görürsün tabi.hep beraber göreceğiz.ben bu diyetten sonra sizsiz ne yapacağım onu düşünüyorum.
yeni bir topik açarız'

öfffffffff diyorum yaaaaaaaa......... kulağa çok hoş geliyo...

ah bana duraklama demeyin... kocaman 2 hafta öleee 79 oldum 80 oldum... aman da aman bi bakmışım 77 yim

yeni bir topik açarız'

çok güzel bi başlık oldu valla ...sen aç biz de arkandan geliriz yarimle ve diger arkadaşlarla...

arkadaslar atak evresini ne kadar yaptınız ve kaç kilo verdiniz

birde şeker yasak ama ben turk kahvesi içtim 4 fincanlık kahve içine 1 kesme seker atılarak yapılan bir kahve bu cok mu kötü
1.5 lt su içtim simdiye kadar 1 fincan form çay 1 rezene ve 1 yeşil çay içtim aksamda büyük ihtimal sadece yoğurt yiyeceğim spora gidiyorum iş çıkısı

duraklamalarla ilgili bir çok makale inceledim yarim. çok güzel bir bilgiye ulaştım;

"duraklama" olmazsa olmaz faydalıymış beden için; özellikle 6 ila 10 kg verdikten sonra oluşan duraklamalar olmazsa beden yeni kiloya adapte olamazmış bu duraklama süreci aslında vucudun kendini revize edip tamir ettiği dönemmiş. duraklama olamdan verilen kilolar bedende kalıcı hasarlara yol açıyormuş.

ya biliyorum hepimiz azimle ilerliyoruz ama önüme baktığımda daha vermem gereken 15 kilo olduğunu görünce gider mi bu kilolar diye kendi kendime sormadan edemiyorum...allahtan sizler varsınız yoksa ben çoktan bırakırdım diyeti

abbooowwww.... kitabın var dimi ienmmr... bide dukan testini yaptın da devam ediyosundur diye ümit ediyorum...
ben 7 gün atakta 5 kilo verdim ama bu 5 kilo asla yağ değil vücuttan atılan ödem (su) bu rakamlar seni mutlu veya mutsuz etmesin çünkü kişiden kişiye ciddi değişkenlik gösteren bi durum... benim vücudum çok su tutar zaten o yüzden -5 oldu...

yeni bir topik açarız'

aynen canım sen aç bizi orda görürsün şaka maka alıştık birbirimize onun için yine toplaşmak lazım

bir görelim o günleri de:))düşünsene bekarlar evlenmiş ben 2.çocuğu doğurmuşum.kaç sene geçmiş yine buralarda yazışıyoruz:)))

olacağına bak burda çoğu kişi zayıf gelin olup zayıf hamile kalmak için çabalıyor:) bkz ben ve yarim
hani yine buralarda olucas biz 2-3 sene sonraa

bir görelim o günleri de:))düşünsene bekarlar evlenmiş ben 2.çocuğu doğurmuşum.kaç sene geçmiş yine buralarda yazışıyoruz:)))

ayyy... ne güldüm heee... hakkatten hee yaşlanınca da devam edermiyiz acaba... ben bir kız bir erkek doğurduktan sonra tekrar bi dukana ugramayı düşünüyorum zaten... o yüzden buralardan pek uzaklaşmam sanırım
hee... bende tamirat biraz uzun sürdü o zaman
kuzucum bak bana kocaman 17 kilooo abbowww ne kadar çok dimi... bide 9 kilo gittiği halde kalan 17... otur da ne kadar şanslı olduğunu düüşün

evet yaptım 58.3 dedi 3 gün atak kitap var elimde haklısın ödem atıyorsun ama yinede mutlu ediyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…