hoşgeldin .merhaba arkadaşlar,
kilo verme sürecimi sizinle paylaşmak istedim. dilerim herkes istediği sağlıklı bedene kavuşur.
42 yaşındayım ve 156 cm boyundayım.
15 aralıkta bir diyetisine gittim. 81.400 kg dım ve demir, kalsiyum düzeylerim çok çok düşük, kollestrolüm ise çook yüksekti.
15 subatta 73.700 kg görünüyordum tartıda ama sadece 5.700 kg yağ idi geri kalan kayıp kaslardandı yani aslen 75.700 kg ve bu arada kan değerlerim düzelmediği gibi kötüleşmişti. bu nedenle bıraktım diyetisteni ve 15 subatta dukan diyetine başladım.
geçen cuma tahlillerimi yaptırdım. ilk defa bu kadar mükemmel bir sonucum oldu bütün değerlerim norm değerleri arasındaydı.
ve tartıldım. 71 kg çıktım. kas kaybı yoktu. kısaca;
15 subatta aslen 75.700 kg la başladığım dukan diyeti sonucu bugün 71 kg ve kan değerlerim çokkk olumlu.
sanırım perşembe günleri kilo bildiriminde bulunuyorsunuz.
bende elimden geldiğince buraya uğrayıp paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım.
sitedeki bütün arkadaşlarımı diyet yoculuğunda katettikleri yoldan dolayı kutluyorum ve azimlerini yürekten destekliyorum.
bende okudum ama bi cacık anlamadım... aklımda öyle kalmış... vakti gelince açıp bakıcaz nasılsa
ben görebilecekmiyim acaba güçlendirmeye geçiceğim günleri:26::26:[/COLOR]
ben görebilecekmiyim acaba güçlendirmeye geçiceğim günleri:26::26
aramıza hoşgeldiniz öyleyse... hepimiz paylaşımlar yaptıkça motive oluyoruz... inşallah hepimiz dilediği kilolara sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşabiliriz...
görürsün tabi.hep beraber göreceğiz.ben bu diyetten sonra sizsiz ne yapacağım onu düşünüyorum.
yeni bir topik açarız'dukan'la zayıflamayı başarıp,kilosunu koruyanlar':)))
çok teşekkür ederim.
evet gerçekten motive olunuyor. ve sanırım herşeyde olduğu gibi diyette de moral en önemli şey.
özellikle duarklamalar ciddi sıkıntı herkes için ama sağlıklı olmak adına bu dönemleride moralle atlatabileceğimize inanıyorum.
hoşgeldin .
sen de çok güzel kilo vermişsin.buraya takıl kilo vermeyeni dövüyoruz.
görürsün tabi.hep beraber göreceğiz.ben bu diyetten sonra sizsiz ne yapacağım onu düşünüyorum.
çok güzel bi başlık oldu valla ...sen aç biz de arkandan geliriz yarimle ve diger arkadaşlarla...
pehhhhhh komik şey seni... ne için uğraşıyoruz ayol... hep birlikte görücez hemde... ben allahın izniyle mayıs 30 dedinmi yada 1 haziran... totomu yırtıcam burda güçlendirmedeyim diye... sende benimle geliceksin elin mahkum şekerim...
arkadaslar atak evresini ne kadar yaptınız ve kaç kilo verdiniz
birde şeker yasak ama ben turk kahvesi içtim 4 fincanlık kahve içine 1 kesme seker atılarak yapılan bir kahve bu cok mu kötü
1.5 lt su içtim simdiye kadar 1 fincan form çay 1 rezene ve 1 yeşil çay içtim aksamda büyük ihtimal sadece yoğurt yiyeceğim spora gidiyorum iş çıkısı
merhaba arkadaşlar,
kilo verme sürecimi sizinle paylaşmak istedim. dilerim herkes istediği sağlıklı bedene kavuşur.
15 aralıkta bir diyetisine gittim. 81.400 kg dım ve demir, kalsiyum düzeylerim çok çok düşük, kollestrolüm ise çook yüksekti.
15 subatta 73.700 kg görünüyordum tartıda ama sadece 5.700 kg yağ idi geri kalan kayıp kaslardandı yani aslen 75.700 kg ve bu arada kan değerlerim düzelmediği gibi kötüleşmişti. bu nedenle bıraktım diyetisteni ve 15 subatta dukan diyetine başladım.
geçen cuma tahlillerimi yaptırdım. ilk defa bu kadar mükemmel bir sonucum oldu bütün değerlerim norm değerleri arasındaydı.
15 subatta aslen 75.700 kg la başladığım dukan diyeti sonucu bugün 71 kg ve kan değerlerim çokkk olumlu.
sitedeki bütün arkadaşlarımı diyet yoculuğunda katettikleri yoldan dolayı kutluyorum ve azimlerini yürekten destekliyorum.
Hoşgeldiniz.....:))
bir görelim o günleri de:))düşünsene bekarlar evlenmiş ben 2.çocuğu doğurmuşum.kaç sene geçmiş yine buralarda yazışıyoruz:)))
bir görelim o günleri de:))düşünsene bekarlar evlenmiş ben 2.çocuğu doğurmuşum.kaç sene geçmiş yine buralarda yazışıyoruz:)))
merhaba arkadaşlar,
Hoşgeldiniz.....:))
teşekkürr ederimmmmm.
hee... bende tamirat biraz uzun sürdü o zamanduraklamalarla ilgili bir çok makale inceledim yarim. çok güzel bir bilgiye ulaştım;
"duraklama" olmazsa olmaz faydalıymış beden için; özellikle 6 ila 10 kg verdikten sonra oluşan duraklamalar olmazsa beden yeni kiloya adapte olamazmış bu duraklama süreci aslında vucudun kendini revize edip tamir ettiği dönemmiş. duraklama olamdan verilen kilolar bedende kalıcı hasarlara yol açıyormuş.
kuzucum bak bana kocaman 17 kilooo abbowww ne kadar çok dimi... bide 9 kilo gittiği halde kalan 17... otur da ne kadar şanslı olduğunu düüşünya biliyorum hepimiz azimle ilerliyoruz ama önüme baktığımda daha vermem gereken 15 kilo olduğunu görünce gider mi bu kilolar diye kendi kendime sormadan edemiyorum...allahtan sizler varsınız yoksa ben çoktan bırakırdım diyeti
abbooowwww.... kitabın var dimi ienmmr... bide dukan testini yaptın da devam ediyosundur diye ümit ediyorum...
ben 7 gün atakta 5 kilo verdim ama bu 5 kilo asla yağ değil vücuttan atılan ödem (su) bu rakamlar seni mutlu veya mutsuz etmesin çünkü kişiden kişiye ciddi değişkenlik gösteren bi durum... benim vücudum çok su tutar zaten o yüzden -5 oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?