Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ya aramızda 2 kilo var...iki kilonun lafı mı olur yolumuz aynı

evet bence duraklamalarda üzülmek yerine bedenimiz kendini onarıyor diye düşünüp mutlu olmalı ve ve sabırla diyetimizi bozmadan yolumuza devam etmeliyiz.

bu arada sevimli, espirili ve olumlu bir çok arkadaş burada.

bu süreci daha anlamlı kılıyor inanın.

görürsün tabi.hep beraber göreceğiz.ben bu diyetten sonra sizsiz ne yapacağım onu düşünüyorum.
yeni bir topik açarız'
dukan'la zayıflamayı başarıp,kilosunu koruyanlar':)))

walla arkadaşlar benim hedefimde enaz bii 8-10 kilo daha..ama bende bzn umutsuzluga düşüorunm verebilecekmiyim diee we sıfır kaçamak yapıorum,çok azmettim bu kez..karamsarlığa kapıldıgım anlarda sizlerin bu msjlarını görmek insanı motiwe ediorr,,çokkk tşkkk

Kızlar geçen hafta unsuz poğaça tarifi veren kimdi nolur cevap versin ya da bilen var mı??? 8 kaşık süt tozu 4 yumurta ile yapılan hatta içine 1 tane de hindi jambon doğranıyordu((((

love love love yaaaa... olmasss... umutsusluk yassaaaahh burda

Kızlar geçen hafta unsuz poğaça tarifi veren kimdi nolur cevap versin ya da bilen var mı??? 8 kaşık süt tozu 4 yumurta ile yapılan hatta içine 1 tane de hindi jambon doğranıyordu((((

hindili kekmi olur yaw... işte bu yüzden biz toto yırtıyoruz lütfen denemediğimiz tarifleri paylaşmayalım diye....

görürsün tabi.hep beraber göreceğiz.ben bu diyetten sonra sizsiz ne yapacağım onu düşünüyorum.
yeni bir topik açarız'
dukan'la zayıflamayı başarıp,kilosunu koruyanlar':)))

kesinlikle böyle bir topiğe ihtiyacımız olacak çünkü herdakka açıp burda motivasyon tazeliyorum topicsiz motivasyon olmaz

selam kizlarrr gecen hafta 5 gun sevgilim burda oldugu ve onumde deli gibi yedigi halde ben de hasarsiz atlattim, cok seviniyorum. size de oluyo mu bilmiyorum ama artik sacma sapan seyleri asermeye basladim. onumde portakal suyu icti, icim gitti mesela ne alaka.. eskiden olsa meyve yemek falan aklima gelmez ama aaah dukan amca alacagin olsun.

yarimcim bu arada cok sevindim duraklamanin bitmesine tekrar motive oldugunu gormek super!

herkese bol eksili bi hafta diliyorum.

teşekkür ederim... bende diyodumki tek anormal ben değilim... töbe estafirullah nefret ederim meyveden öğğğk... hele muz varya yesem çıkarırım... ama geçen gün annem muz yiyiyodu sen sevmiyosun diye karşında yiyiyorum dedi (yoksa oruçlu muamelesi yapıyoda) eh be kardeşim o muzu nasıl canım istedi nasılll böle üzerine dedim döküceksin balı fındığı... hoşt dedim miray kendine gel çirkin o çirkin seni de takdir ediyorum hasarsız atlattığın için...

Hoşgeldin canım. Valla içimi rahatlattın. Diyetisyenler sürekli açıklama yapıyorlar işte böbreğe zararlı karaciğeri yoruyor vs. Senden başka birinde de okumuştum kan değerlerinin daha iyiye gittiğini. Daha bi motive oldum valla.

Ben 5 gün yaptım. 2 kg falan verdim. Ama ben zaten arada yürüyüş falan yapıyordum. Kilom da fazla değil ondan. Sonraki 1 hafta da vermedim desem yeri. Ama geçen hafta 1.2 kg yakın vermişim.

Ben zaten 1 şekerli içiyorum hep . Napayım şekersiz içemiyorum onun yerine az içmeye çalışıyorum çayı.

Bugün ne yediğimi de yazayım. Salata+1 yulaf kepeği poğaçası. Az önce de zero 1 bardak.
Akşama da soya soslu tavuk yiycem.

tesekkurler canim..
ay evet ya cok manyakca bisey mesela cilekli tart yedi onumde kremali falan. kremasinda gozum yok ama.. o cilekler var ya aah ah.. neyse susayim ben en iyisiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…