ayyy... ne güldüm heee... hakkatten hee yaşlanınca da devam edermiyiz acaba... ben bir kız bir erkek doğurduktan sonra tekrar bi dukana ugramayı düşünüyorum zaten... o yüzden buralardan pek uzaklaşmam sanırım
hee... bende tamirat biraz uzun sürdü o zaman
kuzucum bak bana kocaman 17 kilooo abbowww ne kadar çok dimi... bide 9 kilo gittiği halde kalan 17... otur da ne kadar şanslı olduğunu düüşün
canım ya aramızda 2 kilo var...iki kilonun lafı mı olur yolumuz aynı
canım ya aramızda 2 kilo var...iki kilonun lafı mı olur yolumuz aynı
görürsün tabi.hep beraber göreceğiz.ben bu diyetten sonra sizsiz ne yapacağım onu düşünüyorum.
yeni bir topik açarız'dukan'la zayıflamayı başarıp,kilosunu koruyanlar':)))
pehhhhhh komik şey seni... ne için uğraşıyoruz ayol... hep birlikte görücez hemde... ben allahın izniyle mayıs 30 dedinmi yada 1 haziran... totomu yırtıcam burda güçlendirmedeyim diye... sende benimle geliceksin elin mahkum şekerim...
walla arkadaşlar benim hedefimde enaz bii 8-10 kilo daha..ama bende bzn umutsuzluga düşüorunm verebilecekmiyim diee we sıfır kaçamak yapıorum,çok azmettim bu kez..karamsarlığa kapıldıgım anlarda sizlerin bu msjlarını görmek insanı motiwe ediorr,,çokkk tşkkk
Kızlar geçen hafta unsuz poğaça tarifi veren kimdi nolur cevap versin ya da bilen var mı??? 8 kaşık süt tozu 4 yumurta ile yapılan hatta içine 1 tane de hindi jambon doğranıyordu((((
eveeeet sauna şortum ile tuzumda geldii gitsin bakalım yağlaaaaarrrr
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun... çok kaşınıdırıyo terledikçeyağ yaktığı için
5 demek istedin galiba
görürsün tabi.hep beraber göreceğiz.ben bu diyetten sonra sizsiz ne yapacağım onu düşünüyorum.
yeni bir topik açarız'dukan'la zayıflamayı başarıp,kilosunu koruyanlar':)))
selam kizlarrrgecen hafta 5 gun sevgilim burda oldugu ve onumde deli gibi yedigi halde ben de hasarsiz atlattim, cok seviniyorum. size de oluyo mu bilmiyorum ama artik sacma sapan seyleri asermeye basladim. onumde portakal suyu icti, icim gitti mesela ne alaka.. eskiden olsa meyve yemek falan aklima gelmez ama aaah dukan amca alacagin olsun.
yarimcim bu arada cok sevindim duraklamanin bitmesinetekrar motive oldugunu gormek super!
herkese bol eksili bi hafta diliyorum.
hindili kekmi olur yaw... Işte bu yüzden biz toto yırtıyoruz lütfen denemediğimiz tarifleri paylaşmayalım diye....
merhaba arkadaşlar,
kilo verme sürecimi sizinle paylaşmak istedim. dilerim herkes istediği sağlıklı bedene kavuşur.
42 yaşındayım ve 156 cm boyundayım.
15 aralıkta bir diyetisine gittim. 81.400 kg dım ve demir, kalsiyum düzeylerim çok çok düşük, kollestrolüm ise çook yüksekti.
15 subatta 73.700 kg görünüyordum tartıda ama sadece 5.700 kg yağ idi geri kalan kayıp kaslardandı yani aslen 75.700 kg ve bu arada kan değerlerim düzelmediği gibi kötüleşmişti. bu nedenle bıraktım diyetisteni ve 15 subatta dukan diyetine başladım.
geçen cuma tahlillerimi yaptırdım. ilk defa bu kadar mükemmel bir sonucum oldu bütün değerlerim norm değerleri arasındaydı.
ve tartıldım. 71 kg çıktım. kas kaybı yoktu. kısaca;
15 subatta aslen 75.700 kg la başladığım dukan diyeti sonucu bugün 71 kg ve kan değerlerim çokkk olumlu.
sanırım perşembe günleri kilo bildiriminde bulunuyorsunuz.
bende elimden geldiğince buraya uğrayıp paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım.
sitedeki bütün arkadaşlarımı diyet yoculuğunda katettikleri yoldan dolayı kutluyorum ve azimlerini yürekten destekliyorum.
arkadaslar atak evresini ne kadar yaptınız ve kaç kilo verdiniz
birde şeker yasak ama ben turk kahvesi içtim 4 fincanlık kahve içine 1 kesme seker atılarak yapılan bir kahve bu cok mu kötü
1.5 lt su içtim simdiye kadar 1 fincan form çay 1 rezene ve 1 yeşil çay içtim aksamda büyük ihtimal sadece yoğurt yiyeceğim spora gidiyorum iş çıkısı
teşekkür ederim... bende diyodumki tek anormal ben değilim... töbe estafirullah nefret ederim meyveden öğğğk... hele muz varya yesem çıkarırım... ama geçen gün annem muz yiyiyodu sen sevmiyosun diye karşında yiyiyorum dedi (yoksa oruçlu muamelesi yapıyoda) eh be kardeşim o muzu nasıl canım istedi nasılll böle üzerine dedim döküceksin balı fındığı... hoşt dedim miray kendine gel çirkin o çirkinseni de takdir ediyorum hasarsız atlattığın için...
tesekkurler canim..
ay evet ya cok manyakca bisey mesela cilekli tart yedi onumde kremali falan. kremasinda gozum yok ama.. o cilekler var ya aah ah.. neyse susayim ben en iyisiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?