Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay bende şu an okadar motive olmuşum ki, inanın karşımda ne olursa olsun canım istemiyor...inşallah böyle devam ederr....

insalla canim. ben de oyleydim aslinda, iki ay boyunca bir sefer yildonumumuz serefine borek yemek haricinde neredeyse hic kacamak yapmadim. meyveli yogurtlari bile az yiyorum korkumdan.. umarim bu cabalarimiz karsilik bulacak

Kızlar yapmış olduğunuz kekleri poğaçaları nasıl muhafaza ediyorsunuz benim lorlu kurabiyem küflendi 3 günde şimdi de kekim koktu ya çok lezzetliydi getirmiştim bugün yanımda ama sünmeye başlamış ve çok ağır kokuyor

of bugun de tembelligim uzerimde, hic calisasim yok.. ben kuzey fransa'da yasiyorum, lille'de ve burada hava normalde hep yagmurlu kasvetli olur. gecen haftadan beri gunesli ilk defa ve benim aklim disarida

dun leslie'nin 5 millik olanini yaptim, kollarim, gobegim, yanlarim, bacaklarim hep agriyor baya etkiliymis bu 5 millik olan, bir saat suruyor ve arada cok hafif tempoda kosturuyor bile. tavsiye ederim valla

insalla canim. ben de oyleydim aslinda, iki ay boyunca bir sefer yildonumumuz serefine borek yemek haricinde neredeyse hic kacamak yapmadim. meyveli yogurtlari bile az yiyorum korkumdan.. umarim bu cabalarimiz karsilik bulacak

evet yaaa inşallah... sen süpersin ama 10 kiloyu vermişsin bileee... benim yolum daha çooookkk....meyveli yoğurt hiç yemedim.
20 yıldan fazladır çay,kahve v.s. içeçeklerde şeker kullanmıyorum. tatlı ile de pek aram yoktur. hamur işlerini çok severim..
şimdi onu unutmak içinde yulaf kepeğinden hiç tarif yapmadım.

ben akşamları 30 dk yürüme dışında bişey yapamadım henüz....

aslında ben zorunlu hissedip yapmıyorum... eğleniyorum... dans kursuna gidiyorum... yüzme kursuna başlıyorum yarın... evim dik yokuşlar sonunda yürüyorum... sabahları işe gelirken geç kalınca koşturuyorum... bikaç gün plates ve twest yaptım sonra bıraktım çok yoruyorum vücudumu diye...

ahh ahh... bence gördüm yaa... hareket edince daha kolay gidiyo kilolar... henüz kasa dönüşen bişi yok...

bencede hareket edince daha hızlı gider...yarim kadar olmasa da biraz egzersiz yapmamız gerekir diye düşünüyorum...
her akşam eve gidince bu akşam başlıyorum diyorum ama, çocuklardan maşallah fırsatım olmuyorkiiii....bir bakmışım yatma vakti gelmiş hadi yarın akşam başlarım diyorum böyle böyle 1 aydır başlayamadımmm....

çok sevindim adına o kadar kendini üzmeye değdi mi?

yok valla boşuna üzülmüşüm... öğrendim ben reglden 3 gün önce başlayan şişkinliğim regl boyunca sürüp regl bittikten tam 1 hafta sonra yok oluyo... yani bu demek oluyoki bi 15-20 gün ızdırapppp!!!!!!

evet yaaa bende yüzmeye gitmek istiyorummm....hemen şimdi araştırmaya başladım bile.....

hiç kendini üzmeye gerek yok şeker.... senin resimlerini gördüm bennn harika bişey olmuşsun....bence bedenin incelmesi kilodan daha önemliii.... yani kilo kaybı önemli tabi... ama vermiyo gibi görünsekte ,ben kendimdede gördüm bedenim inceliyor resmen, yavaş yavaş şekle giriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…