ay bende şu an okadar motive olmuşum ki, inanın karşımda ne olursa olsun canım istemiyor...inşallah böyle devam ederr....
kitapta belirtilenden cok spor yapan var mı
insalla canim.ben de oyleydim aslinda, iki ay boyunca bir sefer yildonumumuz serefine borek yemek haricinde neredeyse hic kacamak yapmadim. meyveli yogurtlari bile az yiyorum korkumdan.. umarim bu cabalarimiz karsilik bulacak
cevap veriyorum: yariiiiim
galiba ben yapıyorum...
evet yarim arkadaşımız çok spor yapıyordu ama bi yararını görmedi sanırım
ben akşamları 30 dk yürüme dışında bişey yapamadım henüz....
ahh ahh... bence gördüm yaa... hareket edince daha kolay gidiyo kilolar... henüz kasa dönüşen bişi yok...
ahh ahh... bence gördüm yaa... hareket edince daha kolay gidiyo kilolar... henüz kasa dönüşen bişi yok...
çok sevindim adınao kadar kendini üzmeye değdi mi?
aslında ben zorunlu hissedip yapmıyorum... eğleniyorum... dans kursuna gidiyorum... yüzme kursuna başlıyorum yarın... evim dik yokuşlar sonunda yürüyorum... sabahları işe gelirken geç kalınca koşturuyorum... bikaç gün plates ve twest yaptım sonra bıraktım çok yoruyorum vücudumu diye...
şimdi ayıp olmadımı kuzummmmmm
galiba ben yapıyorum...
kizdin mi sakin? kizmaaaa saka yaptim ya
yok valla boşuna üzülmüşüm... öğrendim ben reglden 3 gün önce başlayan şişkinliğim regl boyunca sürüp regl bittikten tam 1 hafta sonra yok oluyo... yani bu demek oluyoki bi 15-20 gün ızdırapppp!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?