dün akşam havuza gittim kaydımı yaptırdım bu akşam da derse gidicem... culup culup yüzücemmm ohh misss.... ama eşşek ben az önce naptım bi bilin... ofistekiler kahvaltı yapıyodu poğçalar börekler havada uçuşuyodu... tahanlı sarma (nefret ederim normalde) öyle çekici geldi ki... aldım bi parça... canım acayip tatlı istiyo napıcam ben böyle bilmiyorum yani... neyse ki vukuatımı büyütmeden kaçtım oracıktan... kalsam süpürürdüm ordaki herşeyi nası kokuyodu bide yaaa...
kızlar benim ciddi gaz problemim var bugün 3. gün ve gaz hissediyorum vücudumda... soda içtim hareket ettim ama yok çıkmıyokabızlık sorunuma ilave bide bu çıktı...
herkese günaydın arkadaşlar.. bende dün başladım dukan rejimine sizlerin sayesinde çok motive oldum. teşekkür ederim. vermem gereken çook kilo var ah bi verebilsemyanlız size bir şey danışmak istiyorum yulaf kepeği aldım aktardan ilayda marka ama yiyemedim saman gibi insanın boğazına takılıyor siz hangi marka ve nasıl kullanıyor sunuz ?
dün akşam havuza gittim kaydımı yaptırdım bu akşam da derse gidicem... culup culup yüzücemmm ohh misss.... ama eşşek ben az önce naptım bi bilin... ofistekiler kahvaltı yapıyodu poğçalar börekler havada uçuşuyodu... tahanlı sarma (nefret ederim normalde) öyle çekici geldi ki... aldım bi parça... canım acayip tatlı istiyo napıcam ben böyle bilmiyorum yani... neyse ki vukuatımı büyütmeden kaçtım oracıktan... kalsam süpürürdüm ordaki herşeyi nası kokuyodu bide yaaa...
merhaba.. çok sert ama denemek lazım teşekkürler. siz hangi markayı kullanıyorsunuz ?
al benden de o kadar... hepsi artis... buranın ortamı daha sıcak... hep kulp takıcak bişi buluyolar... bu arada ben farketmemiş olabilirim ismini bilmiyorum:18::18:
herkese günaydın arkadaşlar.. bende dün başladım dukan rejimine sizlerin sayesinde çok motive oldum. teşekkür ederim. vermem gereken çook kilo var ah bi verebilsemyanlız size bir şey danışmak istiyorum yulaf kepeği aldım aktardan ilayda marka ama yiyemedim saman gibi insanın boğazına takılıyor siz hangi marka ve nasıl kullanıyor sunuz ?
canım benim ya, hakettin sen onları ye vallahi... oh ne güzel,
az kaldı benimde ama inan gözümde resmen büyüyoooooooooooor
sana aynen katılıyorum, yapılan yorumlara baktım geçen, çok kırıcılar, nasıl deyim yardım etmiyorlarda resmen ukalalık yapıyorlar...
bendede arada oluyor gaz şikayeti, doğadanın rezene çayı ile papatya çayını karıştırıp içiyorum, yarım saate kalmadan bişeyim kalmıyor, tavsiye ederim.... ama sakın ayaklarını üşütme, o çok etkiler, hatta evde olduğun zamanlarda karnına sıcak bişeylerde koyabilirsin...
oğlum aşırı gazlı bir bebekti neler çektim, şimdide ona yaptıklarımı kendime uyguluyorum
ruseim marka en kullanılabilir olanı.herkese günaydın arkadaşlar.. bende dün başladım dukan rejimine sizlerin sayesinde çok motive oldum. teşekkür ederim. vermem gereken çook kilo var ah bi verebilsemyanlız size bir şey danışmak istiyorum yulaf kepeği aldım aktardan ilayda marka ama yiyemedim saman gibi insanın boğazına takılıyor siz hangi marka ve nasıl kullanıyor sunuz ?
ilk gün bende 1.5 kg verdim.sonradan o kadar verilmiyorArkadaşlar merhaba, dün itibariyle 62.6 kg ile Dukan diyetime başladım. Dün bütün gün protein tükettim. Bugün ise aşırı güçsüz yorgun hissediyorum kendimi. Başımdaki iki canavarla bu yorgunluğun nasıl üstesinden gelirim merak ediyorum...
Not: Bu sabah 61.6 çıktım. Bu kadar çabuk mu veriliyor?
kızlar
ben de nisanda spora yazılcam
fitness yapıcam
evde koşu bandım var ama havaya girip yürümüyom
spora nişanlımla birlikte gidicez
benim sorum şu
acaba bizim kilolar kas olur mu bizde
öyle bişey okumuştum çünkü ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?