Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

okadarcıktan bişey olmaz nefsini köreltmişsin ama devamı gelmesiinnn
sınanıyoruz bazı günler ve cidden ruhumu yoruyor ama vazgeçmeeek yoookkk

kızlar benim ciddi gaz problemim var bugün 3. gün ve gaz hissediyorum vücudumda... soda içtim hareket ettim ama yok çıkmıyo kabızlık sorunuma ilave bide bu çıktı...

off canım sen beni dün görseydiinnnn ölüyorum sanırdın nefes alamadım şişkinlikten ağrıdan kıpırdayamıyordum ve sütte içmemiştim bu sabah birşey yok ama ara ara bana da oluyor nedense yaa

Günaydınnn dukancanlarımmm

dün sürdüm luk gölü tuzumu giydim sauna şortumu çıktım eliptiğin üstüne tam yarım saat nasıl terledim nasıl su aktı anlatamam
spor yaparken terlemeyen ben çok mutlu oldum

bugünkü menümüde yazayım :)
sabah : 1 katı yumurta+peynir
ara: soda
öğlen: tavuk köftesi + krep
ara: kakaolu helva yaptım bu seferrr
akşam: ciğer+ bol yoğurt

bugün işe gelirken yoğurt almayı unutmuşummm evdeen yoldada light bulamadım
onun için soda aldım onla bugün idare edicem yapacak birşey yok

kızlar
ben de nisanda spora yazılcam
fitness yapıcam
evde koşu bandım var ama havaya girip yürümüyom
spora nişanlımla birlikte gidicez

benim sorum şu
acaba bizim kilolar kas olur mu bizde
öyle bişey okumuştum çünkü ben

Arkadaşlar merhaba, dün itibariyle 62.6 kg ile Dukan diyetime başladım. Dün bütün gün protein tükettim. Bugün ise aşırı güçsüz yorgun hissediyorum kendimi. Başımdaki iki canavarla bu yorgunluğun nasıl üstesinden gelirim merak ediyorum...
Not: Bu sabah 61.6 çıktım. Bu kadar çabuk mu veriliyor?

Son düzenleme:
herkese günaydın arkadaşlar.. bende dün başladım dukan rejimine sizlerin sayesinde çok motive oldum. teşekkür ederim. vermem gereken çook kilo var ah bi verebilsem yanlız size bir şey danışmak istiyorum yulaf kepeği aldım aktardan ilayda marka ama yiyemedim saman gibi insanın boğazına takılıyor siz hangi marka ve nasıl kullanıyor sunuz ?

Merhaba, demek sizinle aynı gün başladık. Hadi hayırlısı... Yoğurta karıştırma şansınız yokmu yulafı belki daha iyi gelir. Benim bir arkadaş öyle yaptığını söylemişti.

günaydın herkese yeni gelenler hoşgelmişler
dün ve bugün kilom aynı=77.00 tabi dün sebzeli gündü duraklama dedikleri bu olsa gerek
yorgunluk problemi çeken arkadaşm 2-3 gün biraz sarsıyoo sonra düzenine alışırsın
herkese kolayyyy geleee!!!

Bu sabah bir tuhaftım sabah işe geç kaldım kahvaltı yapamadım ama yine de kahveli süt ve bir parça kek yedim. Dün mutfakta delice pasta börek yaptım buzluğa istiflemek ve uzun bir süre mutfağa girmemek için lorlu poğaçayı kendimce yeniledim ve 6 kaşık yulaftan 20 tane çıkardım, lorlu pankek yaptım nilesss övüyordu sürekli hakkaten güzelmiş:) vanilyalı limonlu tarçınlı kek yaptım. Bir de süt tozu krebi yaptım kepeksiz öğlen aram için et haşladım:) yattığımda saat 1 olmuştu:))) tartılamadım bile o yüzden bilemiyorum ama artık şundan eminim vücudum forma giriyor çünkü kotum belimden düşmeye başladı çok şükür ayrıca alyansımda parmağımdan düşüyor:)))))))

ohhh götür götür hiç vicdanın sızlamadı mı ..arkadaşların burda aç iken sen orda kaçamak yapıyosun olur mu

al benden de o kadar... hepsi artis... buranın ortamı daha sıcak... hep kulp takıcak bişi buluyolar... bu arada ben farketmemiş olabilirim ismini bilmiyorum :18::18:

Bizim artistlerle işimiz olmazzzzz....bizim sıcak aile ortamına ihtiyacımız var.... oda burada fazlası ile mevcut.. değil mi canlarrrr...

amannn dikkat arkadaşmmm ben internette görmüştüm onu eğer ince uzun saman gibi olanıysa kesinlikle yemiosun hatta zararlıymış.
yulaf kepeği die bazı aktarlar onu satıomuş
bizim için olması gereken yulaf kepeği irmikten biraz koyu renkli ve un gibi ince
ben ru-sheim kullanıorm memnunum.

Maşallah arkadaşım çok güzel vermişsin 26 kilo . Millet diyetisyenlere gidip yapamıyor bunu. Harikasın valla. En merak ettiğim de eşinin davranışları nasıl sendeki bu değişime karşı. (Evliydin demi?)

herkese selam..
diyetlerinizde başarılar diliyorum hepinize öncelikle ve maşallah bayağı güzel sonuçlar almışsınız.
ben doğum yaptım bebeğim 9 aylık ama kilolar yapıştı eskiden montignac yöntemi ile harika kilolar verdim ama şimdi beslenme tarzım biraz değişti vakitsizlikten herhalde. bu diyet çok ilgimi çekti önclikle kitabı alacağım bebeğim çok uykusuz kilo vermek için gerekli motivasyonu bir türlü sağlayamıyorum vakitsizlik ve uykusuzluğumdan..

inşallah ben de yapmak istiyorum yardımcı olun bana da kızlar çok fena haldeyim..şu an 94 kiloyum..

ruseim marka en kullanılabilir olanı.

ilk gün bende 1.5 kg verdim.sonradan o kadar verilmiyor

fıtnesda cok fazla agırlık kaldırmazsan kasa dönüşmez.
az agırlıklarla calıştıgında yag yakarsın ,fazlası kas yapar

Son düzenleme:
kızlar bugün çok moralim bozuk...dün akşam görümcemlere misafirliğe gittik orası da bi kalabalık ki sormayın..sanki bütün herkez oraya akın etmiş..neyse çay geldi yanında kurabiyeler falan ben tabi sadece çay içip geçiştiriyorum...eşimin yengesi neden yemediğimi sordu diyette olduğumu ilettim eşim ordan hemen atladı ve 10 kilo verdiğimi söyledi onca insanın arasında...kadın bi şaşırma halinde bana geri döndü ve şuan kaç kilo olduğumu sordu bende saf hemen güncel kilomu söyleyi verdim ...kadın şöyle bi agız büktü senin halen çok kilon var daha çok vermen gerek dedi...bende sadece biliyorum demekle kaldım.ama öyle bi utandım ki hem orası çok kalabalık hemde kadına sesimi çıkaramadım diye.bide bu yetmezmiş gibi sabah +1 ile uyandım kaçamak da yapmadım ama 1 kilo fazla çıktım tartıda...hevesim çok kırıldı

Ben de doğalsan kullanıyorum. Yoğurda karıştırınca da güzel yenilebilir oluyo. Ekmeğini içine biraz da light peynir veya lor katarak yaparsan bildiğin kepek ekmeği gibi oluyo. Rejim daha zevkli hale geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…