bu arada 83 günde 12 kilo vermişim.
dukana göre 15 nisan da 60 kilo olmalıyım.
perşembe günü aerobiğe başlıyorum
.kalan sürede 2/2 yapacağım..
splenda en zararsiz olani. ve eger sürekli kullanman gerekiyorsa en iyisi odur .
ay ilahi ya. iyi bari rüyada yapiyorsun sadece
ay allahim bende ogünleri görecekmiyim. cok imreniyorum su an sana ommur.
callanetics süper birsey. dahada ince gösteriyor. benim popom toparlandi bile. inanilmaz ama dogru. dene istersen sende canim
tamda sana verdiğin kiloları ne kadar zamanda verdin diye soracaktımsormadan cevabımı aldım..bu kiloları egzersiz olmadanmı verdin? ben haftanın 3 günü step+plates yapıyorum..ayrıyeten yürüyüşte yapsammı?
canım hiç spor yapmadım maalesef.ama sen yapabiliyorsan sakın bırakma..fısatın varsa en güzeli yürüyüş yapmak zaten.çalışıyor musun??
evet ben çalışıyorum.yok canım ev hanımıyım..haziran 15 e kadar kayıtlıyım spora..haftada 3 gün yapıyorum şükür havalarda ısınıyo yürüyüşte yaparım bundan sonra..sen çalışıyor musun?
evet ben çalışıyorum.
sabahları çok yoğun oluyor burası fırsat buldukça gel.fazlasıyla tecrübeli arkadailarımız var.buraya devam edince bize ihanet edip diyeti bozmayacaksın.bak 1 ay sonra benim ne demek istediğimi anlayacaksın
Güçlendirme süper gidiyor arkadaşım, çok rahat. Ödüllerde mükellef bir kahvaltı yapıyorum bazen(kuş sütü eksik cinsinden) , bazen de fast food, genelde pizza (ben tam bir pizza canavarıyımdır ), bazen kebap (yanında hemen hemen her çeşit meze oluyor). Yani o hafta canım ne isterse yiyebiliyorum. Hatta bazen abartarak sabah kahvaltı yaptığım halde akşamına cozutabiliyorum . ve bazen ertesi gün bile devam ediyo ödüller. Hafta sonu iki gün ödül gibi oluyor bu şekilde. Pazartesi saf protein yapıp dengeliyorum. Nişastalı olarak domatesli pilav ve zeytinyağlı barbunya yedim geçen gün mesela (çok özlemişim), çeşitli soslarla hazırlanmış makarna yiyiyorum. İşte böyle canım, darısı senin ve tüm dukancıların başına...
hay sazan ben ya soruymuş bunlar:)))))))))))))))
Ben iyice uçtum sanırımistisnasız hergün mutlaka rüyamda diyeti bozuyorum, bir gün sıcacık ekmek yiyorum, bir gün saf protein gününde salatalık yiyorum, bir gün de çikolata. Canım çekse anlarım ama çekmiyor da
dün akşam havuza gittim kaydımı yaptırdım bu akşam da derse gidicem... culup culup yüzücemmm ohh misss.... ama eşşek ben az önce naptım bi bilin... ofistekiler kahvaltı yapıyodu poğçalar börekler havada uçuşuyodu... tahanlı sarma (nefret ederim normalde) öyle çekici geldi ki... aldım bi parça... canım acayip tatlı istiyo napıcam ben böyle bilmiyorum yani... neyse ki vukuatımı büyütmeden kaçtım oracıktan... kalsam süpürürdüm ordaki herşeyi nası kokuyodu bide yaaa...
bişey olmaz hadi iyiki kaçmışsın ama bugün ekstradan biraz daha yüz fazla
dün akşam havuza gittim kaydımı yaptırdım bu akşam da derse gidicem... culup culup yüzücemmm ohh misss.... ama eşşek ben az önce naptım bi bilin... ofistekiler kahvaltı yapıyodu poğçalar börekler havada uçuşuyodu... tahanlı sarma (nefret ederim normalde) öyle çekici geldi ki... aldım bi parça... canım acayip tatlı istiyo napıcam ben böyle bilmiyorum yani... neyse ki vukuatımı büyütmeden kaçtım oracıktan... kalsam süpürürdüm ordaki herşeyi nası kokuyodu bide yaaa...
Rüyalarında yemeyi denesennçok gerçekçi oluyor. Vicdan azabı da çekiyorsun hehehehehe Ayıldıktan sonra yaşadığın mutluluk ise paha biçilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?