Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada 83 günde 12 kilo vermişim.
dukana göre 15 nisan da 60 kilo olmalıyım.
perşembe günü aerobiğe başlıyorum
.kalan sürede 2/2 yapacağım..

tamda sana verdiğin kiloları ne kadar zamanda verdin diye soracaktım sormadan cevabımı aldım..bu kiloları egzersiz olmadanmı verdin? ben haftanın 3 günü step+plates yapıyorum..ayrıyeten yürüyüşte yapsammı?

şeker cehaletime ver ama callanetics nedir?

canım hiç spor yapmadım maalesef.ama sen yapabiliyorsan sakın bırakma..fısatın varsa en güzeli yürüyüş yapmak zaten.çalışıyor musun??

canım hiç spor yapmadım maalesef.ama sen yapabiliyorsan sakın bırakma..fısatın varsa en güzeli yürüyüş yapmak zaten.çalışıyor musun??

yok canım ev hanımıyım..haziran 15 e kadar kayıtlıyım spora..haftada 3 gün yapıyorum şükür havalarda ısınıyo yürüyüşte yaparım bundan sonra..sen çalışıyor musun?

yok canım ev hanımıyım..haziran 15 e kadar kayıtlıyım spora..haftada 3 gün yapıyorum şükür havalarda ısınıyo yürüyüşte yaparım bundan sonra..sen çalışıyor musun?
evet ben çalışıyorum.
sabahları çok yoğun oluyor burası fırsat buldukça gel.fazlasıyla tecrübeli arkadailarımız var.buraya devam edince bize ihanet edip diyeti bozmayacaksın.bak 1 ay sonra benim ne demek istediğimi anlayacaksın

inşallah dediğin gibi olur canım..Allah hepimizin yardımcısı olsun..bundan sonra hergün burdayım :) sık sık sorularım olur umarım sıkmam sizleri..yarın görüşmek dileğiyle iyi geceler

Allah bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah. AMİN

Benden ayrılmak istediğinii söyleyen sevgilimi karşısına yeni biri olarak çıkıp it gibi pişman etmek istiyorm Bu diyet aslında bana göre dayanabileceğim birşey ama bir sorun var yurtta kalıorum acaba ne kadar uyabilirim

selam bende dukana başladım şuan atak dönemim ama arada kan şekerim düştügünde tatlı bişeyler yeme gereksinimi duyuyorum bide 2gün oldu başlayalı akşamları baş agrısından duramıyorum geçermi sizce bu durum günde kaç yumurta yeme hakkımız var biliyomusunuz

güçlendirme evremin ilk yarısını tamamlamışım farkında degilim:)artık ödül yemeklerini 2 ye çıkarabilirim değilmi.sanki korkuyorum ya 2 defa ödül yemeği yersem kilo alacakmışım gibi hissediyorum.ama motivasyonum baya düşmüştü.yarısını tamamladıgımı farkedince bi gaza mı geldim ne?hepimiz umarım güçlendirmeyide hayırlısıyla tamamlarız:)

hay sazan ben ya soruymuş bunlar:)))))))))))))))

çokta sazanlık gibi sayılmaz hindistanı biliyorum diyip çekip kurtarırım seni) salaş biyer hindistan heran değişik bişeylerle karşılaşıyosun , bigünde 4500 defa şaşırabilirsinn )) uygun turlarda var hevesliysen giit derim içinde kalmaz ve kesinlikle kayıp olmaz

en tehlikelisinden bilinçaltı oyunları bunlar banada oluyo rüya olduğunu algılayana kadar bildiğin canım yanıyo

kızlarr günaydın hepinizeeee :)
bugün biraz daha keyfim yerinde gibi,o kadar su böreklerinden sonra +2 olmuşumdur kesin diyodum ama 64.8 çıktım sabah,iyidir şimdiilk bbi haftam boşa gitmiş oldu ama en azından almadım

dün akşam havuza gittim kaydımı yaptırdım bu akşam da derse gidicem... culup culup yüzücemmm ohh misss.... ama eşşek ben az önce naptım bi bilin... ofistekiler kahvaltı yapıyodu poğçalar börekler havada uçuşuyodu... tahanlı sarma (nefret ederim normalde) öyle çekici geldi ki... aldım bi parça... canım acayip tatlı istiyo napıcam ben böyle bilmiyorum yani... neyse ki vukuatımı büyütmeden kaçtım oracıktan... kalsam süpürürdüm ordaki herşeyi nası kokuyodu bide yaaa...

bişey olmaz hadi iyiki kaçmışsın ama bugün ekstradan biraz daha yüz fazla

kızlar benim ciddi gaz problemim var bugün 3. gün ve gaz hissediyorum vücudumda... soda içtim hareket ettim ama yok çıkmıyo kabızlık sorunuma ilave bide bu çıktı...

Rüyalarında yemeyi denesenn çok gerçekçi oluyor. Vicdan azabı da çekiyorsun hehehehehe Ayıldıktan sonra yaşadığın mutluluk ise paha biçilemez

Rüyalarında yemeyi denesenn çok gerçekçi oluyor. Vicdan azabı da çekiyorsun hehehehehe Ayıldıktan sonra yaşadığın mutluluk ise paha biçilemez

evet evet okudum yazdıklarını... sen iyice psikoya bağlamışsın gerçi iyi olurdu rüyada doyardım biter giderdi dimi

günaydın kızlar
ne var ne yok ben yine şoklardayım.65,3 geldim ama lanet regl henüz bitmedi.ben artık 2/2 yapıyorum biraz hızlanıp güçlendirmeye geçmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…