Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar cumartesi günü günüm var . Herkes bişeyler getirecek ve tam 8 çeşit olacak. Ben nasıl dayancam. Beni motive edinnnn.
Hiç yememem lazım çünkü bi başlayınca hiç duramıyorum.:18:

Son düzenleme:

aslında kilon gayet güzel duruyo canım boy kaç?58 kilo benm hayalim şuan
bence moralini bozma hatta bu durum seni gaza getirmeli ne güzel 10 kilo vermişssin ve dünde kaçamak yapmamışsın .en kısa zamanda ver ve o kadını bul bence tatlım sıkma canını

Valla canım benim sen 10 kilo vermiş biri olarak gereksiz kişilerin söylediklerini niye dert ediyorsun. Bak ne kadar güzel vermişsin. Ben bile 3 kilo verdim diye acayip motive olurkene. AA AAAAAAAAAAAA.

Amannnnn arkadaşım kimler daha neler söyler.... boşverrr... ne derlerse desinler.... hiç aldırma...motiveni bozma... sen tamamen kilolarından kurtulduktan sonra bakalım o ağız büküp çoookk kilo vermen gerek diyen kadın ne yapacak ozaman.... valla ben kim ne derse desin aldırmıyorum artık sonuca ulaşınca görecekler...kıskançlıklarından çatlayacaklar nasıl vermiş nasıl vermiş diyeeee....

Bende yarın başlayacağım dukan diyetine.vermem gereken 25 kilom var. inşallah başarabilirim.benide aranıza alırsanız sevinirim.bende kilolarımdan dolayı kendimi çok kötü hissediyorum...

Aramıza hoşgeldiniz

bende yeni sayılırım ama form çok güzel insana motivasyon sağlıyor

Amaaaannn milletin ağzı torba değilki büzesin. Sen hedefine odaklan arkadaşım. Utanacak birşey yok ortada. Ayrıca bana kalırsa onlar kıskançlıktan düdük gibi ötmüşlerdir:)

ruseim marka en kullanılabilir olanı.

ilk gün bende 1.5 kg verdim.sonradan o kadar verilmiyor
Demekki kaybettiğim bir kilo sadece midede oluşan boşluk:)... Sizdede benim gibi yorgunluk oluşmuşmuydu?

Arkadaşlar cumartesi günü günüm var . Herkes bişeyler getirecek ve tam 8 çeşit olacak. Ben nasıl dayancam. Beni motive edinnnn.

aslaaaa yemeeeee..... geçen c.tesi benimde misafirlerim vardı onca şey yaptım ama bir tanesinin bile tadına bakmadımmm. kendime krep yaptım yanında peynir domates....okadar... bir tadına bakayım dersin duramazsın... kesinlikle tadına bile bakmaaa....

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim :) bugün ilk günüm bugünü bir atlatırsam gerisi gelir biliyorum..henüz kitabım yok bugün edinmeye çalışacağım..
havada güzel yürüsem iyi olacak

Çok teşekkür ederim arkadaşım iyiki varsınız :))

sende kendine göre bişeyler yap götür hem kendini zorlamış olmazsın hemde diyeti bozmazsın..

o kadın çok mu ince bişeymiş!!!!!!!!!!!! hayret bişey yaaaaa diyettesin işte sen bilmiyomusun daha çok yada az vermen gerektiğini ona neeeeee belki rahatsızsın ondan kilolusun ya uyuz oluyorum heee bana da herkes aynı şeyi söylüyodu... normalde çok yemek yiyen bi tip değilim ama 10 yıl kadar kalp ilaçı içip kan solüsyonlarıyla vücuda destek alıp bir de yetmezmiş gibi 2-3 ayda bir serum yemek zorunda kaldığım için ister istemez kilo aldım... ameliyat olup iyileşmeden de asla kilo vermeye kalkışamazdım çok riskli benim için... herkes konuşuyo işte çok kilolusun... neden az yemiyosun... işte yaşın daha çok genç... daha bunun evliliği var... bide hamilelik var... ya sanane be gerizekalı diyesim geliyodu herbirine... ben canımla uğraşıyorum yemişim kiloyu... kim ister şişman çirkin bi kadın olmayı... ne kadar sersem insanlar var... ameliyatımın üstünden tam 1 yıl geçti ve ben karar verdim zayıflamaya çünkü çok şükür iyileştim artık... insanlar bilip bilmeden konuşmayı çok sever... hasetlerinden totolarından da çatladığı için moral bozucak bi dünya şey geveler durur... bırak kendi kendine konuşsun insanlar... onlara en iyi vericeğin yanıt "ben özgüveni olan bi kadınım, kendimi böyle seviyorum, kendim için en iyi olanını sizlerden çok daha iyi biliyorum" bu.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bu kadar basit..... öyle başkalarının mutsuzluklarıyla mutlu olan aciz insanlara taviz yok....

herkezcikler toplanana kadar sürekli sıvı tüket zero , maden suyu ,su - yulaf kepeğinide onlar gelmeden yarım saat önce az yoğurda karıştırıp ye inan canın bişey istemiycektir dene bunu bende çok işe yarıyo ) iradeli ol yeme ihtimali düşünmek bile seni yemeye iter ,ogüne kadarda kendini şartla umarım yemezsin çünkü yapılan küçük kaçamakları bilmiyorum ama o pasta börekler bugüne kadar kurmuş olduğun vücut düzenini alt üst ediyo çünkü sürekli protein alımı vücuttaki yağları yok etmeye yarıyo ve vucut buna alışıyo , aldığın karbonhıdrat yağ ve şeker seni ve diyetini olumsuz etkiler izin verme vee en önemlisi ısrarların önünü net bi şekilde kes , bu konuda onlardan anlayış ite çünkü biz toplum olarak bayılıyoruzz ısrarlaraaa

merhaba dukancanlar işlerden uğrıyamadım bir türlü 6 gün oldu ben 61 ile başladım çizelgede düzeltemedim (60 yazıyor) pazar tartıldım 59 bugün tartıldım sabah tuvalete çıkmadan 60 bu nasıl iş ya moralim çok bozuldu dijital tartıdamı sorun var acaba sabah kalkınca şişkinlikmi oluyor anlıyamadım ( birde ben 1 gün sebze protein 1 gün protein yapamıyorum he sebze protein yapıyorum ondan mı veremiyorum offfff (

kızlar benim ciddi gaz problemim var bugün 3. gün ve gaz hissediyorum vücudumda... soda içtim hareket ettim ama yok çıkmıyo kabızlık sorunuma ilave bide bu çıktı...

yarim benimde kabızlık sorunum oluyordu:44: ama gün içinde 5 kuru erik ve sabahları aç karınına mate çayı içiyorum iyi geldi 2 gündür kabızlık sorunum yok mate zayıflamayada yardımcı oluyormuş ve iştahı kesiyormuş bir dene istiyorsan

Bunlar iyi niyetli tavırlar değil , kıskançlık var heralde biraz... takılma sen...

hey allahım yaaa anlamıyorum bu insanları hoşlarına mı gidiyor egolarını mı tatmin ediyorlar.
ben 6 küsür kilo verdim ve bana kendi amcam erkek arkımın yanında okadar çokki 4,5 kilo verdiğin bile belli olmuyor dedi. ozaman 4,5 kilo vermiştim.
kuzenimde onu onaylayıp bunda anca 15 kg belli olur dedi
ve bunu erkek arkım ailemle tanışmaya geldiğin de yaptılar erkek arkımda olur mu ya siz hep gördüğünüzden farketmiorsunuz ama bence zayıflamış diye savunmaya çalıştı yavrum

bu insanlar haddini bilmeyi birgün öğrencekler ama ne zaman bilmiyorum

biz ne olduğumuzu ve ne yapmak istediğimizi biliyoruz onun için asla canını sıkma bak dukancanların burdaaa

canım ne de güzel yazmışsın valla aynen benim hislerimi yazmışsın kafa göz dalasım geliyor o tarz insanlara ne de severler laf sokmayı

Günaydın Hanımlar...
Akşam kendime yoğurtlu kepekli çorba yaptım. Daha önceki denememde midem bulanmıştı yiyememiştim. Kepek sünmüştü resmen çorbanın içinde. Bu kez farklı bir yöntem denedim ve kepekleri yağsız tavada kavurdum biraz. Sonrasında su ekleyip kaynattım ve yumurtalı yoğurtlu terbiye yaptım. Nane ve tuzunu yiyeceğimde ekledim.Tadı öncekine göre çok güzeldi. Protein günleri için güzel bir alternatif oldu, epeyce doyurucu. Tavsiye ederim..
Bu arada 15 gün oldu başlayalı ve 3 kg vermişim.Emin adımlarla ilerliyorum..

eşinde sende çok iyi niyetli davranmışsınız ne güzel ) orda sessiz kalman mükemmel kadının istediğini vermemişsin belliki fesat ve mutsuz biri onlara verilicek en güzel cevap istediğin kiloya ulaşman olucak zaten ozmanda konuşucaklardır GÜL ve GEÇ ne yazıkki insanların büyük çoğunluğu zayıf noktalara saldırmayı çok iyi biliyo bırak hevesleri kursaklarında kalsın ) fazla kilona gelince içtiğin su bile etken duraklama oluyo evet ama kilo alman söz konusu olamaz yediğin bir avuç haşlamalarla çok zor tatlımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…