kızlar benim ciddi gaz problemim var bugün 3. gün ve gaz hissediyorum vücudumda... soda içtim hareket ettim ama yok çıkmıyokabızlık sorunuma ilave bide bu çıktı...
günaydın kızlar
ne var ne yok ben yine şoklardayım.65,3 geldim ama lanet regl henüz bitmedi.ben artık 2/2 yapıyorum biraz hızlanıp güçlendirmeye geçmek istiyorum...
2 gündür gaz bende de var .
felaket bunalttı ama ben sebebini biliyorum.
kendimi çok aç bırakıp birden yiyorum...
kuzum ben geçeyim size yazarım.sıkıldım artık. şu 4 kiloyu da bir atsam:18::18:Şu güçlendirme denen süreci ben de merak ediyorum. Ama ne var ki benim güçlendirme teeeee ağustostaAğustosta buralarda olun taaam mı
günaydınlar
2 doğum sonrası tam 90 kiloyum dün tartıya çıkınca inanamadım(( çok üzülüyorum eşimde şakayla olsada dalga geçiyor ,hiçbir kıyafetim olmuyor evden çıkmak istemiyorum ,evlendiğimde yani 10 yıl önce 60 kiloydum boyumda 168cm,ben ne yapcam nasıl zayıflıyacam bilmiyorum irade sıfır , dayanamadığım tek şey tatlı Dukan diyeti biraz okudm okuyunca kolay gibi ama uygularken nasıl , banada yardımcı olurmusunuz? size çok dua ederim :)
kuzum ben geçeyim size yazarım.sıkıldım artık. şu 4 kiloyu da bir atsam:18::18:
yarim
dün seni face de gördüm. hatta fotona yorum bile yaptım.ama ben face deki dukancıları sevmedim.pek bilmişler . burası gibi değil sanki he??
günaydın herkese
yarimcim beni listeden çıkarırmısın
keza arkadaşların sırasını alıp listede kalabalık yapmak istemiyorum
zaten güçlendirmedeyim
kilom üç aşağı beş yukarı oynuyor
şimdiden teşekkürler
yorumum şöyleydi sanırım:al benden de o kadar... hepsi artis... buranın ortamı daha sıcak... hep kulp takıcak bişi buluyolar... bu arada ben farketmemiş olabilirim ismini bilmiyorum:18::18:
canım benim ya, hakettin sen onları ye vallahi... oh ne güzel,Güçlendirme süper gidiyor arkadaşım, çok rahat. Ödüllerde mükellef bir kahvaltı yapıyorum bazen(kuş sütü eksik cinsinden) , bazen de fast food, genelde pizza (ben tam bir pizza canavarıyımdır ), bazen kebap (yanında hemen hemen her çeşit meze oluyor). Yani o hafta canım ne isterse yiyebiliyorum. Hatta bazen abartarak sabah kahvaltı yaptığım halde akşamına cozutabiliyorum . ve bazen ertesi gün bile devam ediyo ödüller. Hafta sonu iki gün ödül gibi oluyor bu şekilde. Pazartesi saf protein yapıp dengeliyorum. Nişastalı olarak domatesli pilav ve zeytinyağlı barbunya yedim geçen gün mesela (çok özlemişim), çeşitli soslarla hazırlanmış makarna yiyiyorum. İşte böyle canım, darısı senin ve tüm dukancıların başına...
sana aynen katılıyorum, yapılan yorumlara baktım geçen, çok kırıcılar, nasıl deyim yardım etmiyorlarda resmen ukalalık yapıyorlar...yarim
dün seni face de gördüm. hatta fotona yorum bile yaptım.ama ben face deki dukancıları sevmedim.pek bilmişler . burası gibi değil sanki he??
bendede arada oluyor gaz şikayeti, doğadanın rezene çayı ile papatya çayını karıştırıp içiyorum, yarım saate kalmadan bişeyim kalmıyor, tavsiye ederim.... ama sakın ayaklarını üşütme, o çok etkiler, hatta evde olduğun zamanlarda karnına sıcak bişeylerde koyabilirsin...kızlar benim ciddi gaz problemim var bugün 3. gün ve gaz hissediyorum vücudumda... soda içtim hareket ettim ama yok çıkmıyokabızlık sorunuma ilave bide bu çıktı...
yorumum şöyleydi sanırım:
ben bu kızı bir yerden tanıyorum:)))
bol bol koş... erit onları..selam kızlar
bir kaç gündür topiğe gelemiyorum inanılmaz yogunum işte
ve kızlar bu gelmemi bir itirafla açıcam
geçen iş için toplantıya gittim bir organize sanayiye ve malesef bize yemekleri kendileri soylemısler (başka yemek yenecek yer yok)
bize kahvaltıda bir tek poğaça getirdiler mecbur yedim
öğlende mercimek çorbası kuru fasulye yedim gene mecburen
ve tartıldım
400 gr almışım
kızlar ne yapayım şimdi ben offff
şimdi okuldayım face giremiyorum.önce sonra fotolarında senini fotonun altına yazmıştım...ömürbulamadım yahu... ona benzer bi yorum var ama glyztrk sanırım...
kızlar benim ciddi gaz problemim var bugün 3. gün ve gaz hissediyorum vücudumda... soda içtim hareket ettim ama yok çıkmıyokabızlık sorunuma ilave bide bu çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?