Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar benim ciddi gaz problemim var bugün 3. gün ve gaz hissediyorum vücudumda... soda içtim hareket ettim ama yok çıkmıyo kabızlık sorunuma ilave bide bu çıktı...
2 gündür gaz bende de var .
felaket bunalttı ama ben sebebini biliyorum.
kendimi çok aç bırakıp birden yiyorum...

günaydın kızlar
ne var ne yok ben yine şoklardayım.65,3 geldim ama lanet regl henüz bitmedi.ben artık 2/2 yapıyorum biraz hızlanıp güçlendirmeye geçmek istiyorum...

teprik teprik teprik
yahu bende artık cümlelerimin içince güçlendirme kelimesi kullanmak istiyorum... merak ediyorum nası olucak acaba... nası bişiii nası bi süreçççç...

günaydınlar
2 doğum sonrası tam 90 kiloyum dün tartıya çıkınca inanamadım (( çok üzülüyorum eşimde şakayla olsada dalga geçiyor ,hiçbir kıyafetim olmuyor evden çıkmak istemiyorum ,evlendiğimde yani 10 yıl önce 60 kiloydum boyumda 168cm,ben ne yapcam nasıl zayıflıyacam bilmiyorum irade sıfır , dayanamadığım tek şey tatlı Dukan diyeti biraz okudm okuyunca kolay gibi ama uygularken nasıl , banada yardımcı olurmusunuz? size çok dua ederim :)

2 gündür gaz bende de var .
felaket bunalttı ama ben sebebini biliyorum.
kendimi çok aç bırakıp birden yiyorum...

ben 2-3 saatte bir bişiler atıyorum ağzıma... ana öğünlerim belli zaten... ara öğünlerde de yoğurt süt peynir tıkıştırıyorum ağzıma... varmı acaba bu gaz olayına bi çareee

Şu güçlendirme denen süreci ben de merak ediyorum. Ama ne var ki benim güçlendirme teeeee ağustosta Ağustosta buralarda olun taaam mı

burda birçoğumuz tatlıya ve yemeğe aşık insanlarız... gerçi eğer tersi olsaydı ne işimiz vardı buralarda... eğer ki okuduğunda kafana yattıysa önce kitabı temin etmelisin... sonra dukanın sitesinde hesaplamayı yapmalısın... sonra temel ihtiyaçlar için alışveriş yapmalısın... ve en önemlisi bu topikten uzaklaşmamalısın... takıldığın her noktada biz burdayız... elimizden geldiğince hepimiz yardımcı olmaya çalışırız... burda hepbirlikte bu diyeti yapmak çok daha kolay... kaçamak yapmaya bile korkuyosun çünkü ellerinden gelse dövücekler... bak bu sabah bi parmak kadar bile değildir belki tahanlı sarma yedim ama bunu korkarak utanarak yazdım... çünkü topiğimizdeki arkadaşlık ve paylaşım bizi hem birbirimize hemde diyete çok daha sıkı bağlıyor... kesinlikle kararlıysan ben zaman kaybetme başla derim... çünkü 30 kilo çok değil bu diyetle 40 kilo verenler de var 60 verenleri de gördük... o yüzden istemek başarmanın en önemli adımı... herzaman elimizden geldiğince tüm desteğimizle yeni katılacak arkadaşlarımızın yanındayız...

yarim
dün seni face de gördüm. hatta fotona yorum bile yaptım.ama ben face deki dukancıları sevmedim.pek bilmişler . burası gibi değil sanki he??

günaydın herkese
yarimcim beni listeden çıkarırmısın
keza arkadaşların sırasını alıp listede kalabalık yapmak istemiyorum
zaten güçlendirmedeyim
kilom üç aşağı beş yukarı oynuyor
şimdiden teşekkürler

yarim
dün seni face de gördüm. hatta fotona yorum bile yaptım.ama ben face deki dukancıları sevmedim.pek bilmişler . burası gibi değil sanki he??

al benden de o kadar... hepsi artis... buranın ortamı daha sıcak... hep kulp takıcak bişi buluyolar... bu arada ben farketmemiş olabilirim ismini bilmiyorum :18::18:

ehh peki vatana millete hayırlı olsun güçlendirmen o zaman

al benden de o kadar... hepsi artis... buranın ortamı daha sıcak... hep kulp takıcak bişi buluyolar... bu arada ben farketmemiş olabilirim ismini bilmiyorum :18::18:
yorumum şöyleydi sanırım:
ben bu kızı bir yerden tanıyorum:)))

canım benim ya, hakettin sen onları ye vallahi... oh ne güzel,
az kaldı benimde ama inan gözümde resmen büyüyoooooooooooor

yarim
sana aynen katılıyorum, yapılan yorumlara baktım geçen, çok kırıcılar, nasıl deyim yardım etmiyorlarda resmen ukalalık yapıyorlar...

kızlar benim ciddi gaz problemim var bugün 3. gün ve gaz hissediyorum vücudumda... soda içtim hareket ettim ama yok çıkmıyo kabızlık sorunuma ilave bide bu çıktı...
bendede arada oluyor gaz şikayeti, doğadanın rezene çayı ile papatya çayını karıştırıp içiyorum, yarım saate kalmadan bişeyim kalmıyor, tavsiye ederim.... ama sakın ayaklarını üşütme, o çok etkiler, hatta evde olduğun zamanlarda karnına sıcak bişeylerde koyabilirsin...
oğlum aşırı gazlı bir bebekti neler çektim, şimdide ona yaptıklarımı kendime uyguluyorum

selam kızlar

bir kaç gündür topiğe gelemiyorum inanılmaz yogunum işte
ve kızlar bu gelmemi bir itirafla açıcam

geçen iş için toplantıya gittim bir organize sanayiye ve malesef bize yemekleri kendileri soylemısler (başka yemek yenecek yer yok)

bize kahvaltıda bir tek poğaça getirdiler mecbur yedim
öğlende mercimek çorbası kuru fasulye yedim gene mecburen
ve tartıldım
400 gr almışım
kızlar ne yapayım şimdi ben offff

bol bol koş... erit onları..

Günaydın,,

dün ben de irazcık mantı ve protein günüm olmasına ragmen salata ve azıcık bizim stil kabak yemeğinden yedim...

ama sonra 30 dk koşubandında yürüdüm.

dengeler insallah...

günaydınlarr gaz problemin için söyliyceklerim varr soda ve form çayları işe yaramadıysa eczanelerde ''eucarbon'' adında bitkisel bi tablet var inanılmaz faydalı ve zararsız diğerleri gibi vücutdaki mineral ve vitaminleri yok etmeden kestirmeden amaca yöneliyo şişkinlik varmı karın ve mide bölgende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…