yoğurt çorbası bir nevi tadı nasıldı merak ettim doyurucumuydu?
hani dörmedim yerdeeeeeeee
Yarim sana bi mail atmak istiorum bana mail adresini verir misin?
aynen kopyaladım
günaydınlarrgaz problemin için söyliyceklerim varr soda ve form çayları işe yaramadıysa eczanelerde ''eucarbon'' adında bitkisel bi tablet var inanılmaz faydalı ve zararsız diğerleri gibi vücutdaki mineral ve vitaminleri yok etmeden kestirmeden amaca yöneliyo şişkinlik varmı karın ve mide bölgende?
çok tenks bebeğim ilk eczane gördüğüm anda alıcamşişkinlik var tabi olmazmı
Geçmiş olsun arkadaşım. Baya bi vermişin zaten kendini çok zorlama emiiii.o kadın çok mu ince bişeymiş!!!!!!!!!!!! hayret bişey yaaaaadiyettesin işte sen bilmiyomusun daha çok yada az vermen gerektiğini ona neeeeee belki rahatsızsın ondan kilolusun ya uyuz oluyorum heee bana da herkes aynı şeyi söylüyodu... normalde çok yemek yiyen bi tip değilim ama 10 yıl kadar kalp ilaçı içip kan solüsyonlarıyla vücuda destek alıp bir de yetmezmiş gibi 2-3 ayda bir serum yemek zorunda kaldığım için ister istemez kilo aldım... ameliyat olup iyileşmeden de asla kilo vermeye kalkışamazdım çok riskli benim için... herkes konuşuyo işte çok kilolusun... neden az yemiyosun... işte yaşın daha çok genç... daha bunun evliliği var... bide hamilelik var... ya sanane be gerizekalı diyesim geliyodu herbirine... ben canımla uğraşıyorum yemişim kiloyu... kim ister şişman çirkin bi kadın olmayı... ne kadar sersem insanlar var... ameliyatımın üstünden tam 1 yıl geçti ve ben karar verdim zayıflamaya çünkü çok şükür iyileştim artık... insanlar bilip bilmeden konuşmayı çok sever... hasetlerinden totolarından da çatladığı için moral bozucak bi dünya şey geveler durur... bırak kendi kendine konuşsun insanlar... onlara en iyi vericeğin yanıt "ben özgüveni olan bi kadınım, kendimi böyle seviyorum, kendim için en iyi olanını sizlerden çok daha iyi biliyorum" bu.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bu kadar basit..... öyle başkalarının mutsuzluklarıyla mutlu olan aciz insanlara taviz yok....
o kadar rahat içemiyoruz hergün 1 adet kutu zero içilebilir demiş dukan...
hee şimdi belli oldu... hazımsız hatunun kuyruk acısı büyük... takılmamak lazım
ben hep yoğurtla yiyorumbikere krep olarak denedim baktım yanında daha çok yeme ihtiyacı duyuyorum bıraktım yoğurtla daha doyurucu gibi hissediyorumm kişisel bişey tabi
aslaaaa yemeeeee..... geçen c.tesi benimde misafirlerim vardı onca şey yaptım ama bir tanesinin bile tadına bakmadımmm. kendime krep yaptım yanında peynir domates....okadar... bir tadına bakayım dersin duramazsın... kesinlikle tadına bile bakmaaa....
sende kendine göre bişeyler yap götür hem kendini zorlamış olmazsın hemde diyeti bozmazsın..
herkezcikler toplanana kadar sürekli sıvı tüket zero , maden suyu ,su - yulaf kepeğinide onlar gelmeden yarım saat önce az yoğurda karıştırıp ye inan canın bişey istemiycektirdene bunu bende çok işe yarıyo ) iradeli ol yeme ihtimali düşünmek bile seni yemeye iter ,ogüne kadarda kendini şartla umarım yemezsin çünkü yapılan küçük kaçamakları bilmiyorum ama o pasta börekler bugüne kadar kurmuş olduğun vücut düzenini alt üst ediyo çünkü sürekli protein alımı vücuttaki yağları yok etmeye yarıyo ve vucut buna alışıyo , aldığın karbonhıdrat yağ ve şeker seni ve diyetini olumsuz etkiler izin verme vee en önemlisi ısrarların önünü net bi şekilde kes , bu konuda onlardan anlayış ite çünkü biz toplum olarak bayılıyoruzz ısrarlaraaa
merhaba dukancanlar işlerden uğrıyamadım bir türlü 6 gün oldu ben 61 ile başladım çizelgede düzeltemedim (60 yazıyor) pazar tartıldım 59 bugün tartıldım sabah tuvalete çıkmadan 60 bu nasıl iş ya moralim çok bozuldu dijital tartıdamı sorun var acaba sabah kalkınca şişkinlikmi oluyor anlıyamadım( birde ben 1 gün sebze protein 1 gün protein yapamıyorum he sebze protein yapıyorum ondan mı veremiyorum offfff (
Angel kırılacak hiç bir şey yok bence kadının tavrı çok kötü10kilo azıncak bir kol değil sen hedefeni doğu ilerle hiç moreli bozma +1 kiloyada kafana takma kadına sinirinden şişmiş olabilirsin canım
Geçmiş olsun arkadaşım. Baya bi vermişin zaten kendini çok zorlama emiiii.
Tek başına belki karın doyurmaz ama hep kuru şeyler yediğimiz için bu çorba benim için iyi bir alternatif oldu.Yanında haşlanmış tavukla falan yenilebilir. Ara öğün olabilir.
Tadını ben pirinçle değil de aşurelik buğdayla yapılan yoğurt çorbasına benzettim. Zaten yulaf kavrulunca kokusu irmiği anımsatıyor.Nane ve pubiberle gayet güzel oluyor...
ben cok yorgun hissetmedim kendimi.şeker ve karbonhidrat alımı az oldugundan kan şekeri düşüp yorgunluk halsizlik oluyorDemekki kaybettiğim bir kilo sadece midede oluşan boşluk:)... Sizdede benim gibi yorgunluk oluşmuşmuydu?
Günaydın Hanımlar...
Akşam kendime yoğurtlu kepekli çorba yaptım. Daha önceki denememde midem bulanmıştı yiyememiştim. Kepek sünmüştü resmen çorbanın içinde. Bu kez farklı bir yöntem denedim ve kepekleri yağsız tavada kavurdum biraz. Sonrasında su ekleyip kaynattım ve yumurtalı yoğurtlu terbiye yaptım. Nane ve tuzunu yiyeceğimde ekledim.Tadı öncekine göre çok güzeldi. Protein günleri için güzel bir alternatif oldu, epeyce doyurucu. Tavsiye ederim..
Bu arada 15 gün oldu başlayalı ve 3 kg vermişim.Emin adımlarla ilerliyorum..
sendeee.kızlar bugün çok moralim bozuk...dün akşam görümcemlere misafirliğe gittik orası da bi kalabalık ki sormayın..sanki bütün herkez oraya akın etmiş..neyse çay geldi yanında kurabiyeler falan ben tabi sadece çay içip geçiştiriyorum...eşimin yengesi neden yemediğimi sordu diyette olduğumu ilettim eşim ordan hemen atladı ve 10 kilo verdiğimi söyledi onca insanın arasında...kadın bi şaşırma halinde bana geri döndü ve şuan kaç kilo olduğumu sordu bende saf hemen güncel kilomu söyleyi verdim ...kadın şöyle bi agız büktü senin halen çok kilon var daha çok vermen gerek dedi...bende sadece biliyorum demekle kaldım.ama öyle bi utandım ki hem orası çok kalabalık hemde kadına sesimi çıkaramadım diye.bide bu yetmezmiş gibi sabah +1 ile uyandım kaçamak da yapmadım ama 1 kilo fazla çıktım tartıda...hevesim çok kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?