Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yoğurt çorbası bir nevi tadı nasıldı merak ettim doyurucumuydu?

Tek başına belki karın doyurmaz ama hep kuru şeyler yediğimiz için bu çorba benim için iyi bir alternatif oldu.Yanında haşlanmış tavukla falan yenilebilir. Ara öğün olabilir.
Tadını ben pirinçle değil de aşurelik buğdayla yapılan yoğurt çorbasına benzettim. Zaten yulaf kavrulunca kokusu irmiği anımsatıyor.Nane ve pubiberle gayet güzel oluyor...

hani dörmedim yerdeeeeeeee

aynen kopyaladım
günaydınlarr gaz problemin için söyliyceklerim varr soda ve form çayları işe yaramadıysa eczanelerde ''eucarbon'' adında bitkisel bi tablet var inanılmaz faydalı ve zararsız diğerleri gibi vücutdaki mineral ve vitaminleri yok etmeden kestirmeden amaca yöneliyo şişkinlik varmı karın ve mide bölgende?

geç oldu ama günaydın kızlar.

bu aralar işler çok yoğun. başımı arızalardan kaldırmıyorum.

tartımda sıkıntılı eksik gösteriyor beni. o yüzden kaç kilodayım tam bilemiyorum ama 2 haftadır yerinden oynamadığını tahmin edebiliyorum.

son zamanalrda kaçamaklarım fazlalaştı. gün boyu diyete uyuyorum ama akşma olunca içime bişeyler kaçıyor ve başlıyor tatlı ye tatlı ye.... ve ben yiyorum.

pişman oluyorum ama yine yapıyorum yine yapıyorum.

son zamanalrda çok iradesiz oldum. eleştirin beni lütfen!!!!!!!

çok tenks bebeğim ilk eczane gördüğüm anda alıcam şişkinlik var tabi olmazmı

çok tenks bebeğim ilk eczane gördüğüm anda alıcam şişkinlik var tabi olmazmı

topiğinn maşallahı var bi yazdığını kaybediyosun gidiyo .. al derim ücretide güzel 5.50 bişi elinin altında dursun diyet bitane kadar içinde bi doluu var

Geçmiş olsun arkadaşım. Baya bi vermişin zaten kendini çok zorlama emiiii.

sende kendine göre bişeyler yap götür hem kendini zorlamış olmazsın hemde diyeti bozmazsın..

Sağolun Arkadaşlarım Benimmmm. Valla bi şekilde motivasyon sağlamam lazım. Bu hafta 1 kilo daha vermem lazım.

Valla tuvalet- işi bozuyor cidden en az 400-500 gr fark ediyor. Benim de böyle bir sorunum var. Bi de tavsiyem haftada 1 kere, aynı gün aynı saatte tartıl. Çünkü bu diyette bi gün +, bi gün - çıkabiliyorsun. Motivasyonunu bozma ama .Bi de ben 1+1 yapıyorum sende o şekilde dene bence . Bu biliyorsun ki protein diyeti.

Bi de kabızlık sorunu çeken arkadaşlara ben nursima marka bi çay içiyorum çok iyi geliyo. Hiç kabız olmadım. İçinde rezene ,papatya, sinameki , biberiye vs vs 7-8 çeşit bitki var. Günde 2 kupa içebilirsen çok daha iyi oluyor.

sanırım regli olucam ondan şişkinliğim ama kadın bana öyle diyince bende moral sıfır ya bide + çıkınca iyice yıkıldım..dün eve gittim bütün hıncımı eşimden aldım zaten..sana mı kalmış dedim heryerde 10 kiloya yakın verdiğimi söylemek söyleme bidaha falan..oda garibim üzüldü zaten sadece senin ne kadar iradeli olduğunu söylemek istemiştim dedi..şimdi düşününce ona haksızlık ettim sanırım..

gunaydın

sabah yarım kk kadar beyaz peynir
krep yaptım 1.5 yk yulaf kepeği 2 yk yoğurt 1 yumurta ve 1 çk kabartma tozu
6 tane oldu 1.5 tane yedim yarım tavuk jamban yedin (serbest değil mi tavuk jambon???)
3 tanesi ile öğlen için kendime sandwich yaptım içine 1.5 tavuk jambon yarım kk beyaz peynir biraz maydonoz ve bi kaç yaprak nane koyarak
sabah buyuk bardak yeşilçay içine kabuk tarcın koydum bir parca
arada yine aynısını yaptım bu kadar

kızlar ben neredeyse haftanın 5 günü yiyorum çorbayı ve bana çok doyurucu geliyor göz kararı yoğurt koyuyorum 1 yumurta kırıp bir kaşık da kepek ekliyorum onları sürekli çırparak kaynatıyorsun sonra başka bir kenarda salça kırmızı toz biber ve bol nane hazırlıyorum kaynayınca çorbaya katıp biraz da sosla kaynatıyorum eşim de bayıla bayıla yiyor ben de böylece hem kepek ihtiyacın karşılanıyor hem de doyurucu oluyor üstelik 10 dakikada hazır. ayrıca çok acıkırsam 1 saat sonra süt kaynatıyorum içine azıcık türk kahvesi mükemmel oluyor:)) tavsiye olur kızlar. VE İŞİN EN GÜZEL YANI O SABAH MUTLAKA EKSİ İLE UYANIYORUM:))))))

Şu kilo kontrol değişim çizelgesini yapamadım gitti ((
derken meğer yapmışsım :))))))

Son düzenleme:
Demekki kaybettiğim bir kilo sadece midede oluşan boşluk:)... Sizdede benim gibi yorgunluk oluşmuşmuydu?
ben cok yorgun hissetmedim kendimi.şeker ve karbonhidrat alımı az oldugundan kan şekeri düşüp yorgunluk halsizlik oluyor
tatlandırıcı alıp kendine tatlı atıştırmalıklar yapabilirisn

tam ölcü olarak tarifi yazabilirmisin.bende corba içmek istiyorum.
15 günde 3 kg cok iyi tebrikler

sendeee.
takıldığın şeye bak.10 kiloyu veren kalanını verir.hiçççç üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…