valla dünde anneciğim bana tavuk suyuna yapmıştı çorba ama süpeer olmuştu cidden tavukta didiklemiş tarifini öğreneyim yazarım kızlar size koca bir kase içtiimmm
aslında yakın olacağız beraber yemek yiyeceğiz.masayı hayal edemiyorum:)))
aslında yakın olacağız beraber yemek yiyeceğiz.masayı hayal edemiyorum:)))
biri bağırsak çalıştırmak mı dedi... hergün içmek istiyorum... tarif istiyorum hemide detaylıı... bide böle su gibi olan çorbalardansa sevmem ben...
daha olmadım tatlımsüpersin ..38 beden olmak çok güzel bi duygu olsa gerek darısı bizlerim başına..
daha olmadım tatlım
tam 40 bedenim amma 38'e az kaldı...
şeker cehaletime ver ama callanetics nedir?
selam bende dukana başladım şuan atak dönemim ama arada kan şekerim düştügünde tatlı bişeyler yeme gereksinimi duyuyorum bide 2gün oldu başlayalı akşamları baş agrısından duramıyorum geçermi sizce bu durum günde kaç yumurta yeme hakkımız var biliyomusunuz
dün akşam havuza gittim kaydımı yaptırdım bu akşam da derse gidicem... culup culup yüzücemmm ohh misss.... ama eşşek ben az önce naptım bi bilin... ofistekiler kahvaltı yapıyodu poğçalar börekler havada uçuşuyodu... tahanlı sarma (nefret ederim normalde) öyle çekici geldi ki... aldım bi parça... canım acayip tatlı istiyo napıcam ben böyle bilmiyorum yani... neyse ki vukuatımı büyütmeden kaçtım oracıktan... kalsam süpürürdüm ordaki herşeyi nası kokuyodu bide yaaa...
kızlar benim ciddi gaz problemim var bugün 3. gün ve gaz hissediyorum vücudumda... soda içtim hareket ettim ama yok çıkmıyokabızlık sorunuma ilave bide bu çıktı...
kızlar migrosta polonez light hindi füme indirimde bilginiz olsun
1 alana 1 bedava kampanyası var. 500 gr mı 13 liraya geliyor
Sağolun Arkadaşlarım Benimmmm. Valla bi şekilde motivasyon sağlamam lazım. Bu hafta 1 kilo daha vermem lazım.
Valla tuvalet- işi bozuyor cidden en az 400-500 gr fark ediyor. Benim de böyle bir sorunum var. Bi de tavsiyem haftada 1 kere, aynı gün aynı saatte tartıl. Çünkü bu diyette bi gün +, bi gün - çıkabiliyorsun. Motivasyonunu bozma ama .Bi de ben 1+1 yapıyorum sende o şekilde dene bence . Bu biliyorsun ki protein diyeti.
Bi de kabızlık sorunu çeken arkadaşlara ben nursima marka bi çay içiyorum çok iyi geliyo. Hiç kabız olmadım. İçinde rezene ,papatya, sinameki , biberiye vs vs 7-8 çeşit bitki var. Günde 2 kupa içebilirsen çok daha iyi oluyor.
Allah bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah. AMİN
sağol canım akşam ne olduğunu araştıracağım.
callanetics bugüne kadar hayatimda aldigim en muhtesem kararlardan ikincisi birincisi dukan
canimcim böyle callan diye bir teyzenin bale tarzi karisik egzersiz programi.
ama cok kisa zamanda sonuc veriyor. pilates filan halt etmis yani. ben 4 ay filan pilates yaptim bunun kadar etkisini görmedim. link i de burda canim
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html
kizlar ne cene yaaa
okuyamadim hepsini sabah sabah
valla o kadar sis hissediyorum ki kendimi hic tartilmadim. zaten regl de olmak üzereyim. kesin arti cikarim.
persembeyede allah yardim etsin bana
callanetics bugüne kadar hayatimda aldigim en muhtesem kararlardan ikincisi birincisi dukan
canimcim böyle callan diye bir teyzenin bale tarzi karisik egzersiz programi.
ama cok kisa zamanda sonuc veriyor. pilates filan halt etmis yani. ben 4 ay filan pilates yaptim bunun kadar etkisini görmedim. link i de burda canim
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html
haftada iki ücü gecmesin diyorlar ama bence abartiyorlar. zira yumurtasiz ne yapabilirzk i herseyin icinde var.
ama yine de kolesterol ü ölctürüp devam et bence. ben tahlillerimi yaptiriyorum düzenli. kolysterol düsük olunca veriyorum kendimi yumurtaya
bas agrisi cok normal.
bol su icmek gerekir. gececek
kiz yarim niye yiyosun ya . yazik günah degil mi valla. emeklerimize yazik olur kizlar nolur dikkat. hemen uzaklasin oradan. benimde aksam kuru patlican biber dolmasi kacamak olasiligilim vardi acayip israr filan. kactim yani icerde oturdum millet yiyene kadar. ay yok bugüne kadar gelmisim emegimi cöpe atamam. sende atma hep böyle düsün
bana süt gaz yapiyor. gerci süt olmasada gurul gurul geziyorum . esim yüüzüme bakiyor bana noluyor diye
pahaliymis TR de hee :26:
kızlar yaaa fena halsizlik başladı bende daha öğleni bile görmedenkoca bir bardak ayran içtim umarım iyi gelir..
bide bişey sorucam acaba vitamin kullanabiliyormuyuz atak evresinde ? halsizlik vs olmasın diye..
günaydınlar
2 doğum sonrası tam 90 kiloyum dün tartıya çıkınca inanamadım(( çok üzülüyorum eşimde şakayla olsada dalga geçiyor ,hiçbir kıyafetim olmuyor evden çıkmak istemiyorum ,evlendiğimde yani 10 yıl önce 60 kiloydum boyumda 168cm,ben ne yapcam nasıl zayıflıyacam bilmiyorum irade sıfır , dayanamadığım tek şey tatlı Dukan diyeti biraz okudm okuyunca kolay gibi ama uygularken nasıl , banada yardımcı olurmusunuz? size çok dua ederim :)
merhaba canımmvitamin omega3 desteği alabiliyoruz evet halsizlik oluyo akşama doğru yerini baş ağrısınada bırakabilir ) dayann sen miden ufalmaya başlayınca bu belirtilerin hepsi tarih olucakk bi kutu zero tüket istersen çok iyi geliyo ..
kızlar bugün çok moralim bozuk...dün akşam görümcemlere misafirliğe gittik orası da bi kalabalık ki sormayın..sanki bütün herkez oraya akın etmiş..neyse çay geldi yanında kurabiyeler falan ben tabi sadece çay içip geçiştiriyorum...eşimin yengesi neden yemediğimi sordu diyette olduğumu ilettim eşim ordan hemen atladı ve 10 kilo verdiğimi söyledi onca insanın arasında...kadın bi şaşırma halinde bana geri döndü ve şuan kaç kilo olduğumu sordu bende saf hemen güncel kilomu söyleyi verdim ...kadın şöyle bi agız büktü senin halen çok kilon var daha çok vermen gerek dedi...bende sadece biliyorum demekle kaldım.ama öyle bi utandım ki hem orası çok kalabalık hemde kadına sesimi çıkaramadım diye.bide bu yetmezmiş gibi sabah +1 ile uyandım kaçamak da yapmadım ama 1 kilo fazla çıktım tartıda...hevesim çok kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?