Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

biri bağırsak çalıştırmak mı dedi... hergün içmek istiyorum... tarif istiyorum hemide detaylıı... bide böle su gibi olan çorbalardansa sevmem ben...

Su miktarını kendin ayarlarsın, daha kıvamlı olsun dersen az su koy, ya da taneli çorba seviyorsan içine haşlanmış tavuk veya kıymadan yapacağın minik köfteler koyabilirsin..Benimki pratik bir tarif ama detaylandırılabilir tabii

kizlar ne cene yaaa
okuyamadim hepsini sabah sabah

valla o kadar sis hissediyorum ki kendimi hic tartilmadim. zaten regl de olmak üzereyim. kesin arti cikarim.
persembeyede allah yardim etsin bana

şeker cehaletime ver ama callanetics nedir?

callanetics bugüne kadar hayatimda aldigim en muhtesem kararlardan ikincisi birincisi dukan
canimcim böyle callan diye bir teyzenin bale tarzi karisik egzersiz programi.
ama cok kisa zamanda sonuc veriyor. pilates filan halt etmis yani. ben 4 ay filan pilates yaptim bunun kadar etkisini görmedim. link i de burda canim

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html

haftada iki ücü gecmesin diyorlar ama bence abartiyorlar. zira yumurtasiz ne yapabilirzk i herseyin icinde var.
ama yine de kolesterol ü ölctürüp devam et bence. ben tahlillerimi yaptiriyorum düzenli. kolysterol düsük olunca veriyorum kendimi yumurtaya
bas agrisi cok normal.
bol su icmek gerekir. gececek

kiz yarim niye yiyosun ya . yazik günah degil mi valla. emeklerimize yazik olur kizlar nolur dikkat. hemen uzaklasin oradan. benimde aksam kuru patlican biber dolmasi kacamak olasiligilim vardi acayip israr filan. kactim yani icerde oturdum millet yiyene kadar. ay yok bugüne kadar gelmisim emegimi cöpe atamam. sende atma hep böyle düsün

kızlar benim ciddi gaz problemim var bugün 3. gün ve gaz hissediyorum vücudumda... soda içtim hareket ettim ama yok çıkmıyo kabızlık sorunuma ilave bide bu çıktı...

bana süt gaz yapiyor. gerci süt olmasada gurul gurul geziyorum . esim yüüzüme bakiyor bana noluyor diye

kızlar migrosta polonez light hindi füme indirimde bilginiz olsun
1 alana 1 bedava kampanyası var. 500 gr mı 13 liraya geliyor

pahaliymis TR de hee :26:

teşekkür ederim cnm 1+1 yapıcam yarın protein günü yapıcam mutlaka ondan veremiyorum ben yaa

sağol canım akşam ne olduğunu araştıracağım.

kızlar yaaa fena halsizlik başladı bende daha öğleni bile görmeden koca bir bardak ayran içtim umarım iyi gelir..
bide bişey sorucam acaba vitamin kullanabiliyormuyuz atak evresinde ? halsizlik vs olmasın diye..

ben, ton balıklı ya da hellim salata yicem yanında ayran :) çorba da olsa içsek, ama dısardan içmek fena heralde..

eeee bu callanetics nerden bulucam denemem sende varmı linki

kızlar yaaa fena halsizlik başladı bende daha öğleni bile görmeden koca bir bardak ayran içtim umarım iyi gelir..
bide bişey sorucam acaba vitamin kullanabiliyormuyuz atak evresinde ? halsizlik vs olmasın diye..

merhaba canımm vitamin omega3 desteği alabiliyoruz evet halsizlik oluyo akşama doğru yerini baş ağrısınada bırakabilir ) dayann sen miden ufalmaya başlayınca bu belirtilerin hepsi tarih olucakk bi kutu zero tüket istersen çok iyi geliyo ..

Ben öğle yemeği için getirdiklerimin çok azını yiyebiliyorum. Bu durumda;
Ya sabah aç gözlülük yapıp, bulduğu doldurup getiriyorum (bunu sol omzumdaki kırmızılı söylüyor)
Ya da yiyeceğimi sandığım şeylerin sadece 1/3 'ü ile doyabiliyorum (bunu da sağ omzumdaki beyazlı söylüyor)
Ben beyazlıyı dinleyeyim dimi??
Afiyet olsun hepinize

canim hala emziriyorsan bu dieti yapma, ama emzirmiyorsan bu topigin ilk sayfasinda neler yapacagin yaziyor ve bu dietin guzel tarafi tatli kacamaklari yapabilmen amaaaaa zaten hergun tartida eksileri gorebilmek icin yapmak istemeyeceksin zaten... ve gerekli motivasyonu burada bulacagina emin ol...

teşekkürler cvp için başım ağrırsa dayanırım ama halsizlik oldumu kötü oluyo başım filan dönüyo o bakımdan..zero yu duyunca pek sevindim zaten

bende şimdi siparişimi verdim... yürek ızgara (iyi pişmiş)(kansızlığıma iyi geliyo) yanına bi de zero... sakın dedim yanına salata lavaş koymayın

iyi öğlenler arkadaşlarrrr
umarım herkes iyidirrrrrrrrrrrrrrrr.
allahaşkına bazı insanların ne kadar densiz olduğunu bilmiyormuyuz zaten. hiç moralini bozmaaa. o senin 10 kg vermeden önceki görüntünü biliyormuki ne kadar incelme olduğunu anlasın. bir niyetin var... bir yola çıktınn... mutlaka başarılı olacaksınkii olmuşsun zaten.. hep birlikte güçlendirmeyi göreceğimize inanıyorum ben hemde çok inanıyorum...
birde cevap veremediğini düşünüp üzülme "dik duruşun yeter".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…