ben cok yorgun hissetmedim kendimi.şeker ve karbonhidrat alımı az oldugundan kan şekeri düşüp yorgunluk halsizlik oluyor
tatlandırıcı alıp kendine tatlı atıştırmalıklar yapabilirisn
tavsıye ederım... ben 2+0 yaptım ustelık
kızlar ben neredeyse haftanın 5 günü yiyorum çorbayı ve bana çok doyurucu geliyor göz kararı yoğurt koyuyorum 1 yumurta kırıp bir kaşık da kepek ekliyorum onları sürekli çırparak kaynatıyorsun sonra başka bir kenarda salça kırmızı toz biber ve bol nane hazırlıyorum kaynayınca çorbaya katıp biraz da sosla kaynatıyorum eşim de bayıla bayıla yiyor ben de böylece hem kepek ihtiyacın karşılanıyor hem de doyurucu oluyor üstelik 10 dakikada hazır. ayrıca çok acıkırsam 1 saat sonra süt kaynatıyorum içine azıcık türk kahvesi mükemmel oluyor:)) tavsiye olur kızlar. VE İŞİN EN GÜZEL YANI O SABAH MUTLAKA EKSİ İLE UYANIYORUM:))))))
salça denemedim hiç, bir sonraki sefere salçalı yaparım. çorba içmek gibisi yok..
ben cok yorgun hissetmedim kendimi.şeker ve karbonhidrat alımı az oldugundan kan şekeri düşüp yorgunluk halsizlik oluyor
tatlandırıcı alıp kendine tatlı atıştırmalıklar yapabilirisn
tam ölcü olarak tarifi yazabilirmisin.bende corba içmek istiyorum.
15 günde 3 kg cok iyi tebrikler
burda birçoğumuz tatlıya ve yemeğe aşık insanlarız... gerçi eğer tersi olsaydı ne işimiz vardı buralarda... eğer ki okuduğunda kafana yattıysa önce kitabı temin etmelisin... sonra dukanın sitesinde hesaplamayı yapmalısın... sonra temel ihtiyaçlar için alışveriş yapmalısın... ve en önemlisi bu topikten uzaklaşmamalısın... takıldığın her noktada biz burdayız... elimizden geldiğince hepimiz yardımcı olmaya çalışırız... burda hepbirlikte bu diyeti yapmak çok daha kolay... kaçamak yapmaya bile korkuyosun çünkü ellerinden gelse dövücekler... bak bu sabah bi parmak kadar bile değildir belki tahanlı sarma yedim ama bunu korkarak utanarak yazdım... çünkü topiğimizdeki arkadaşlık ve paylaşım bizi hem birbirimize hemde diyete çok daha sıkı bağlıyor... kesinlikle kararlıysan ben zaman kaybetme başla derim... çünkü 30 kilo çok değil bu diyetle 40 kilo verenler de var 60 verenleri de gördük... o yüzden istemek başarmanın en önemli adımı... herzaman elimizden geldiğince tüm desteğimizle yeni katılacak arkadaşlarımızın yanındayız...
kesinlikle canım bu çorba inanılmaz bağırsak çalıştırıyor ben ne çekmiştim atakta kabzılıktan ama şimdi rahatım çok şükür bu çorbayı aksatınca yine kabızlık oluyor yaptığım günün ertesi yeniden düzene giriyor:))
biri bağırsak çalıştırmak mı dedi... Hergün içmek istiyorum... Tarif istiyorum hemide detaylıı... Bide böle su gibi olan çorbalardansa sevmem ben...
biri bağırsak çalıştırmak mı dedi... Hergün içmek istiyorum... Tarif istiyorum hemide detaylıı... Bide böle su gibi olan çorbalardansa sevmem ben...
öğlende balık yemeye gidiyorum.kimler geliyor benimle??
öğlende balık yemeye gidiyorum.kimler geliyor benimle??
yok tatlım ben de nefret ederim su gibiden. Bu yoğun zaten o yüzden tok tutuyor istediğin kadar yoğurt koy ama az koyma 1 yumurta 1 kaşık y. Kepeği kaynayana kadar çırparak karıştır. Başka bir kapta salça, kırmızı toz biber ve bol naneyi sulandırarak hazırla sonra kaynayan çorbana at 2 dakka daha kaynat hazır istediğin kadar sulandır tuz da sana kalmış şekerim. Karnında ne gaz kalır ne keçi boku:))))) ay çok ayıp oldu ama başka tabir bulamadım:))) hani keçiler ufak yapıyor ya o manada:))
merhaba sevgili dukancılar..uzun zamandır burayı okuyup duruyorum benimde vermek istediğim 15 kilom varyarın sabah dukan diyetine başlamaya niyetliyim eğer benide aranıza alır destek verirseniz minnettar olurum ..yarın uzun uzun okuyup menümü oluşturup bu işi bitirmek istiyorum..zira şu aralar kendimden nefret ediyorum :26:
uçarak koşarak ışınlanarak...........benim de yiyicek bişeyim kalmamış ofiste... napsam ne söylesem diye düşünüyorum şimdi...
aslında yakın olacağız beraber yemek yiyeceğiz.masayı hayal edemiyorum:)))ben çok gelmek isterdim..ne zamandır balık yemiyorum...sana afiyet olsun
ve an itibariyle ünlü bir alışveriş sitesinden 38 beden elbise siparişimi vermiş bulunmaktayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?