Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben cok yorgun hissetmedim kendimi.şeker ve karbonhidrat alımı az oldugundan kan şekeri düşüp yorgunluk halsizlik oluyor
tatlandırıcı alıp kendine tatlı atıştırmalıklar yapabilirisn

Tavsiyen için teşekkürler canım. Onuda denerim. Eğer bu yorgunluk böyle gitmeye devam ederse havlu atarım gibi((.... Çocuklarla uğraşacak dermanım yok çünkü...

kızlar migrosta polonez light hindi füme indirimde bilginiz olsun
1 alana 1 bedava kampanyası var. 500 gr mı 13 liraya geliyor

Salça denemedim hiç, bir sonraki sefere salçalı yaparım. Çorba içmek gibisi yok..

salça denemedim hiç, bir sonraki sefere salçalı yaparım. çorba içmek gibisi yok..

kesinlikle canım bu çorba inanılmaz bağırsak çalıştırıyor ben ne çekmiştim atakta kabzılıktan ama şimdi rahatım çok şükür bu çorbayı aksatınca yine kabızlık oluyor yaptığım günün ertesi yeniden düzene giriyor:))

valla dünde anneciğim bana tavuk suyuna yapmıştı çorba ama süpeer olmuştu cidden tavukta didiklemiş tarifini öğreneyim yazarım kızlar size koca bir kase içtiimmm

Teşekkür ederim Tontirik:)
Çorbayı göz kararı yaptım..Yaklaşık tarif verebilirim; 3 kaşığa yakın yulaf (yağsız tavada kavurdum biraz), 2 dolu kaşık yoğurt (süzme yoğurtla daha güzel olur tabii), 1 yumurta, 3-4 bardak su. İçine bir diş sarımsak da rendelenebilir.Haftasonu öyle yapacağım ben:) Tuzunu ocaktan indirince attım, yiyeceğimde de nane ve pubiber ekledim.
ddmnrttn salçalı sos yapıyormuş, o da güzel olur..
Afiyet olsun

canım çok teşekkürler , en kısa zamanda kitabı alırım inş., dukan sitesinde sonuca ulaşamadım birtürlü, üyelik istiyor üyede olamadım temel ihtiyaçlar neler ? kızım uyudukça yazıp , yazılanları okumaya çalışıyorum , bu arada sayfalar çok hızlı ilerliyor , yarın sabah inş. bende diyetime başlıyacam sonuda çok güzel olur inş...

biri bağırsak çalıştırmak mı dedi... hergün içmek istiyorum... tarif istiyorum hemide detaylıı... bide böle su gibi olan çorbalardansa sevmem ben...

biri bağırsak çalıştırmak mı dedi... Hergün içmek istiyorum... Tarif istiyorum hemide detaylıı... Bide böle su gibi olan çorbalardansa sevmem ben...

yok tatlım ben de nefret ederim su gibiden. Bu yoğun zaten o yüzden tok tutuyor istediğin kadar yoğurt koy ama az koyma 1 yumurta 1 kaşık y. Kepeği kaynayana kadar çırparak karıştır. Başka bir kapta salça, kırmızı toz biber ve bol naneyi sulandırarak hazırla sonra kaynayan çorbana at 2 dakka daha kaynat hazır istediğin kadar sulandır tuz da sana kalmış şekerim. Karnında ne gaz kalır ne keçi boku:))))) ay çok ayıp oldu ama başka tabir bulamadım:))) hani keçiler ufak yapıyor ya o manada:))

biri bağırsak çalıştırmak mı dedi... Hergün içmek istiyorum... Tarif istiyorum hemide detaylıı... Bide böle su gibi olan çorbalardansa sevmem ben...

yok tatlım ben de nefret ederim su gibiden. Bu yoğun zaten o yüzden tok tutuyor istediğin kadar yoğurt koy ama az koyma 1 yumurta 1 kaşık y. Kepeği kaynayana kadar çırparak karıştır. Başka bir kapta salça, kırmızı toz biber ve bol naneyi sulandırarak hazırla sonra kaynayan çorbana at 2 dakka daha kaynat hazır istediğin kadar sulandır tuz da sana kalmış şekerim. Karnında ne gaz kalır ne keçi boku:))))) ay çok ayıp oldu ama başka tabir bulamadım:))) hani keçiler ufak yapıyor ya o manada:))

ve an itibariyle ünlü bir alışveriş sitesinden 38 beden elbise siparişimi vermiş bulunmaktayım..

yahu yeminle aynı heee

hoşgeldinizzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…