Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler cvp için başım ağrırsa dayanırım ama halsizlik oldumu kötü oluyo başım filan dönüyo o bakımdan..zero yu duyunca pek sevindim zaten

benimde en sevdiklerimden zero ben tatlandırıcıda kullanmıyorum o yüzden tek dayanağımm )) katı dukancıyım ben birazz

bende dün başladım arkadaşlar kitabı iyice okudum ve adetimin bitmesini bekledim. Dün sabah 75 kilo idim Bugün sabah tam 73 kilo gösterdi baskül bende çok şaşırdım ama tabi biraz zorlanıyorum. Ağzım çok kuruyor bi de başım ağrıyor halsizlik çöküyor akşamları ama vazgeçmek yok . Çünkü ben çok diyet yaptım bir hafta aç kalıpta artı spor la ancak bir kilo veriyordum. Ve bıraktığımda verdiğim kiloları geri alıyordum. Buna büyük bir azimle başladım ve gün gün yazarım buraya kilomu yapanlara iyi örnek olması bakımından. Hedefim 65 o günü sabırsızlıkla bekliyorum.

bende şimdi siparişimi verdim... yürek ızgara (iyi pişmiş)(kansızlığıma iyi geliyo) yanına bi de zero... sakın dedim yanına salata lavaş koymayın

oo süper bende tavuk şiş yedim yanına salata birazcık da yoğurt çok şişim tavuk şişim biraz kaldı onu da arada yicem 16:30 gibi dukan ekmeğimle yicem midemin küçüldüğünü hissediyorum.

pancake senmi yaptın tarifi ni alsam

LORLU PANCAKE(her evre)

MALZEMELER:
-1 YUMURTA+1 YUM.BEYAZI
-2 YK YULAF KEPEĞİ(atakta 1,5)
-1 YK YAĞSIZ YOĞURT
-1 YK LOR
-NANE,KEKİK,KIRMIZI BİBER(taze otlar da konabilir)
-çeyrek çay kaşığı kabartma tozu

Tüm malzeme çırpılır ve biraz dinlendirilir.İyice kızdırılmış yağsız tavaya küçük pancakeler olarak dökülerek arkalı önlü pişirilir.(kızgın tavaya döktükten sonra pişme aşamasında ateşi kısıp yavaş pişmesini sağarsanız hem içi pişer hem yapışmaz.üzeri göz göz olunca arkasını çevirme vakti gelmiştir.)
10 adet çıktıı.tümünü sabah yemeyip gün içinde yanınızda taşıyabilirsiniz.
faceden alıp yaptım canım gayet de güzel oldu

evet balığımı yedim geldim...salataya elimi sürmedim.ekmeksiz balık hayatta yiyemyen ben artık götürüyorum valla:)))

evet balığımı yedim geldim...salataya elimi sürmedim.ekmeksiz balık hayatta yiyemyen ben artık götürüyorum valla:)))

sadece balik mi ? ben tavuk ,kirmizi et, corba... hic birini ekmeksiz yiyemezdim simdi banamisin demiyor . nelere alismiyor ki insanoglu.

aksam annemle konusuyoruz kizim ne iyi yaptin diyo ben ekmeksiz doymuyorum doysambende yapicam diyo senin diyeti

ya anne dedim elli kere anlattim bir süre sonra ekmek aramadigini ama anlatamadim annecime:2:

hatta ben düsünüyorum ideal kiloma gelince yagli yiyebilecekmiyim diye :26:

su anda düsündükce midem bulaniyor ama o zaman nolur bilmem

Cidden yemek alışkanlıkları çabuk değişiyor..
Ekmeksiz her türlü yemek yeniyor ama bazan yeni alınmış ekmeğin ucunu koparmak da isteniyor
Bir ay öncesine kadar tatlı ihtiyacımı karşılamak için kahveme attığım 2 tatlandırıcı şimdi şerbet gibi geliyor..

valla yağsıza annem alıştırmıştı bizi 3-5 senedir evde hiç katı yağ kullanmaz sıvı yağı sadece kızartmada diğer herşeyde zeytinyağı kullanır:)
aslında sağlıklı besleniyorduk:) bende son 6 aydır ekmek yememiştim zaten 6 kilo kadar vermiştim yani bu kız diyee başlamadan 6 ay önce 83-84 kilo birşeydi mezuniyet resmime bakıyorum da kilolu arkadaşlarım beni yanlış anlamasın sakın çok üzülürüm ama kendime öz eleştiri yapıcam resmen baloonnn iğne batırsan patlıcam gibi

neyseki hayallerime yaklaşıyorum yavaş yavaaaşşş

buarada yoğurtsuz bir gün çooookkk zor geçiyooorrrrrrr saat 4 olsada helvamı yesem bariii

kızlar...

ben de planımın aksine soya soslu tavuk, ayran ve çeşitli salatalar yedim . Bursa 'da cumba diye bir yer var. orada yoğurtlu mayonezsiz kereviz salataları vb. oluyor. yedim onlardan... ( yoğurdun yagı varsa da olsun o kadar da dedim artık )

ya bu helvayı ben de yaptım gayet güzel ama tatlandırıcı bir garip tat bırakıyo agzımda tatlılardan zevk alamadım, bu sorunu çeken var mı benden başka... toz splenda kullanıyorum..

canim yogurt niye yemiyorsun kacirmisim ben orayi :26:

aynen canim bende balon igne batirsan patlardim.

gerci hala öleyim acik ama Allahim a sükürler olsun bu diyeti kesfettim.

ya ben ne salakmisim 2.5 sene önce 5-6 kilo fazlam varken bu diyeti duymustum ama
cok akilli ve bilmis ben tabii "ac kalinarak asla kilo verilmez " diiye düsündügüm icin bunu da öle birsey sandimdi

ay nerden bileyim ben yaa ahh aptal kafam

simdi 25 kiloyla ugrasiyorum

neyse 10 yada 12 kilom kaldi verilecek

ama en zoruda bu

yeni baslayanlar icin :

arkadaslar yeni baslandiginda hizli kilo verildigi icin nebilim yagli yogurt yada yagli et yeseniz bile patir patir gidiyor kilolar

ama benim gibi bir kac aydan sonra artik vücut alisiyormudur nedir
en kücük bir yanlislik bile mesela yagli yogurt ya da protein gününde yanlislikla yenmis bir domates bile duraklamaya sebep oluyor. en kücük bir kacamak bile cok artilara sebep oluyor.

buna cok diikkat etmek lazim .
ay aklima gelmisken yazayim dedim

cenem düstü

ya bu helvayı ben de yaptım gayet güzel ama tatlandırıcı bir garip tat bırakıyo agzımda tatlılardan zevk alamadım, bu sorunu çeken var mı benden başka... toz splenda kullanıyorum..

canım ben ona değişik bir yöntem buldum...
normalde pişerken attığım zaman aynen değişik tat bırakıyordu.
ben dün kakaolu yaptım.. azcık vanilya sosu damlattım 5 damla kadar. sütünüde ekledim pişti ve ocaktan aldım. ocaktan aldıktan sonra tatlandırıcıyı koydum ve karıştırdım çoookkk daha güzel oldu inankiii

kakaolusuda kokusu bile çikolata krizini yok edecek derecede hoş oldu söylemeden geçemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…