teşekkürler cvp içinbaşım ağrırsa dayanırım ama halsizlik oldumu kötü oluyo başım filan dönüyo o bakımdan..zero yu duyunca pek sevindim zaten
bende şimdi siparişimi verdim... yürek ızgara (iyi pişmiş)(kansızlığıma iyi geliyo) yanına bi de zero... sakın dedim yanına salata lavaş koymayın
eeee bu callanetics nerden bulucam denemem sende varmı linki
öğlen yemeğim haşlama et 1 salatalık 2 domates yoğurt pancake ve çamlıca light:)) hepimize afiyet olsun:)
maşaalllahhh... tatlı niyetine de beni yeseydin diycektim ki ; tatlı da yemiş kuzucum[/QU
VALLA ÇATLAMAK ÜZEREYİM:))) ASLINDA PORSİYONLARIM ÇOK DEĞİLDİ AMA ÇEŞİT ÇOK OLUNCA ÇATLADIM VALLA:))) TATLIM YOK BEBEĞİM PANCAKEM LORLUEKMEK NİYETİNE YEDİM. TATLIMI DAHA YEMEDİM ÇİLEKLİ MEYVELİ YOĞURDUM VAR ONU DA SAAT 15.00-16.00 SURLARINDA YİCEM:)) AKŞAMA NÖBETCİYİM DE EVE GEÇ GİTCEM O YÜZDEN NEVALEM SAĞLAM:))
bende şimdi siparişimi verdim... yürek ızgara (iyi pişmiş)(kansızlığıma iyi geliyo) yanına bi de zero... sakın dedim yanına salata lavaş koymayın
öğlen yemeğim haşlama et 1 salatalık 2 domates yoğurt pancake ve çamlıca light:)) hepimize afiyet olsun:)
pancake senmi yaptın tarifi ni alsam
evet balığımı yedim geldim...salataya elimi sürmedim.ekmeksiz balık hayatta yiyemyen ben artık götürüyorum valla:)))
evet balığımı yedim geldim...salataya elimi sürmedim.ekmeksiz balık hayatta yiyemyen ben artık götürüyorum valla:)))
sadece balik mi ? ben tavuk ,kirmizi et, corba... hic birini ekmeksiz yiyemezdim simdi banamisin demiyor . nelere alismiyor ki insanoglu.
aksam annemle konusuyoruz kizim ne iyi yaptin diyo ben ekmeksiz doymuyorum doysambende yapicam diyo senin diyeti
ya anne dedim elli kere anlattim bir süre sonra ekmek aramadigini ama anlatamadim annecime:2:
hatta ben düsünüyorum ideal kiloma gelince yagli yiyebilecekmiyim diye :26:
su anda düsündükce midem bulaniyor ama o zaman nolur bilmem
valla yağsıza annem alıştırmıştı bizi 3-5 senedir evde hiç katı yağ kullanmaz sıvı yağı sadece kızartmada diğer herşeyde zeytinyağı kullanır:)
aslında sağlıklı besleniyorduk:) bende son 6 aydır ekmek yememiştim zaten 6 kilo kadar vermiştim yani bu kız diyee başlamadan 6 ay önce 83-84 kilo birşeydimezuniyet resmime bakıyorum da kilolu arkadaşlarım beni yanlış anlamasın sakın çok üzülürüm ama kendime öz eleştiri yapıcam resmen baloonnn iğne batırsan patlıcam gibi
neyseki hayallerime yaklaşıyorum yavaş yavaaaşşş
buarada yoğurtsuz bir gün çooookkk zor geçiyooorrrrrrr saat 4 olsada helvamı yesem bariii
valla yağsıza annem alıştırmıştı bizi 3-5 senedir evde hiç katı yağ kullanmaz sıvı yağı sadece kızartmada diğer herşeyde zeytinyağı kullanır:)
aslında sağlıklı besleniyorduk:) bende son 6 aydır ekmek yememiştim zaten 6 kilo kadar vermiştim yani bu kız diyee başlamadan 6 ay önce 83-84 kilo birşeydimezuniyet resmime bakıyorum da kilolu arkadaşlarım beni yanlış anlamasın sakın çok üzülürüm ama kendime öz eleştiri yapıcam resmen baloonnn iğne batırsan patlıcam gibi
neyseki hayallerime yaklaşıyorum yavaş yavaaaşşş
buarada yoğurtsuz bir gün çooookkk zor geçiyooorrrrrrr saat 4 olsada helvamı yesem bariii
ya bu helvayı ben de yaptım gayet güzel ama tatlandırıcı bir garip tat bırakıyo agzımda tatlılardan zevk alamadım, bu sorunu çeken var mı benden başka... toz splenda kullanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?