Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende - görüp tickerımı yenilemek istiyoooorruummmmm ne olur perşembeye kadar -500-600 görseeem noluuurrr

unutur muyum hic ama bu hafta regl olucam ben napalim artik fazladan yuruyus yaparim persembeye kadar veremezsem..
senin nasil gidiyor sekerim?

bende bu hafta regl oldum iyi gibi kilomu söylemicem tabiki perşembe gününü bekliyorum

karnım davul gibi wc ye çıkıyorum ama bir şişlik var hayır olsun yoksa başka sorun yok çok şükür........

tebrik ediyorum
ne kadar sürede 9 kilo verdin ben de 68 ile başladım bakalım ne kadar sürecek....

geçen sene verdim diyetsiz işe başlamıştım yürüyordum ben ondan sonra diyet yapamadım inş 9 kilo verebilirim kendimi hiç bu kadar hırslı görmedim

Kıskançlıklarından yapıyorlar bunları hep. Eminim vermiş olduğun 10 kilo nasıl farketmiştir sende, ama o kıskanç insanlar böyle yaparak senin moralini bozmaya çalışıyorlar. Kendileri asla böyle bir başarı elde edemeyeceği için Sen yoluna aynen devam et arkadaşım, hiiç bozma moralini. Aksine daha da hırslan. Hırslan ki; ideal kilona inip aynı kadının karşısına çıktığında onun o kıskançlıktan moraran suratını görmenin zevkine eriş

Arkadaşlar merhaba, bugün ikinci günüm yorgunluk bir yana suratım sapsarı, gözlerimin altı mosmor oldu. Gören ne oldu sana diyor((... Böyle giderse çabuk vazgeçerim sanırım...

sağol canım benim çok güzel kilo vermişsin darısı başıma inşallah..bugün baya zorlandım baş dönmesi halsizlik oldu:26: ama huzurluyum bu gece yastığıma huzurlu koyacağım başımı :13:

atak 5 ve bugün kendimi daha iyi hissediyorum hatta 4 kilo vermemin şerefine bugün kuaföre gittim saçlarımı fönlettim makyajımı yaptım bahara çok pzitif bir enerjiyle girdim inşallah yazada şu ağırlıklarımdan kurtulursam daha mutlu olacam yarın izin günüm bol bol spor ve temizlik yapacam yarında 1 kilo gitse keşke bissürü mutlu olurumki ben ozamannnn

bugun saf protein günü yaptım inş yarında yapabilirim bakalım kilo verebilecek miyim ? sevgiler... :)

iyi aksmlar herkse
maşşallah herkes iş yerinde pc başında heralde sayfalar dolmuşşş..
bben sabırsızlıkla geliorum ewe bişii kaçırmayım bilmediğim seyler warsa öğreneym die
helva ve çorba tarifi 10 numaraydı ellerinize sağlık helvayı yarın denicem bugün kepek hakkımı krepte kullandm
bi de omega 3 ve multivitamin marka tavsiyenz var mııı farkediodr mutlaka???

2 günlük Dukan sonuçları:
Olumsuz: Yüzüm sapsarı, gözlerim altı mosmor, aşırı yorgunluk halsizlik, mide ağrısı.
Olumlu: 1 kg azaldı.

2 günlük Dukan sonuçları:
Olumsuz: Yüzüm sapsarı, gözlerim altı mosmor, aşırı yorgunluk halsizlik, mide ağrısı.
Olumlu: 1 kg azaldı.

hepsi geçici bende 2. günüm sanırım ben bunu yapamıcam demiştim ama şuan 1 hafta oldu seyire geçtim vücudumda kendini topladı o ilk günlerdeki belirtiler kalmadı.

biri magnum bademli mi dediölüyorum aşeriyorum ben ona resmennnnnnnnnn böhüüüüüüüüüü(((

herkese merhaba arkadaşlar

bende bugün kitabını aldım ve okudum sizinde deneyimlerinizi okudukça çok mutlu oldum ben de yarın sabah başlıyorum dukan diyetimeee hadi bakalım nasıl olucak çok merak ediyorum hepinizeee başarılar diliyorum burayıda sürekli takip edicem sizlerden de yardım alabileceğimi umuyorum

arkadaşlar kitapta atak kısmında 5 günden fazlası için yani örneğin 7-8-9-10gün yapanlar için vitamin öneriliyor sebze kısmına geçilince sebzelerden vitamin alınıyor fakat vitamin hapı alınmalıdır diyor sizce bunu gidip bir eczaneden almalı mıyım yoksa vitamin hapıda kullanmadan atak devresini 10 gün yapabilir miyim? ben 15 kilodan fazla vermek için hedef koydum kendime çünkü tam 20 kg fazlam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…