Gerçekten öyle bir gün - çıkıp ertesi gün + çıkabiliyorsun ama bunlar bahane olamaz1 kg az verene ceza vardı unutma
bende tickerimi yeniledim kaldı 9 kilo :18:
unutur muyum hicama bu hafta regl olucam ben napalim artik fazladan yuruyus yaparim persembeye kadar veremezsem..
senin nasil gidiyor sekerim?
tebrik ediyorum
ne kadar sürede 9 kilo verdin ben de 68 ile başladım bakalım ne kadar sürecek....
kızlar bugün çok moralim bozuk...dün akşam görümcemlere misafirliğe gittik orası da bi kalabalık ki sormayın..sanki bütün herkez oraya akın etmiş..neyse çay geldi yanında kurabiyeler falan ben tabi sadece çay içip geçiştiriyorum...eşimin yengesi neden yemediğimi sordu diyette olduğumu ilettim eşim ordan hemen atladı ve 10 kilo verdiğimi söyledi onca insanın arasında...kadın bi şaşırma halinde bana geri döndü ve şuan kaç kilo olduğumu sordu bende saf hemen güncel kilomu söyleyi verdim ...kadın şöyle bi agız büktü senin halen çok kilon var daha çok vermen gerek dedi...bende sadece biliyorum demekle kaldım.ama öyle bi utandım ki hem orası çok kalabalık hemde kadına sesimi çıkaramadım diye.bide bu yetmezmiş gibi sabah +1 ile uyandım kaçamak da yapmadım ama 1 kilo fazla çıktım tartıda...hevesim çok kırıldı
bende - görüp tickerımı yenilemek istiyoooorruummmmm ne olur perşembeye kadar -500-600 görseeem noluuurrr
kitap baya faydalı gerçi okumuşta olsan detay detay hatırlayamıyosuncanım ben 5 gün atak yaptım , sabahları yumurta haşlaması ve peynir ,öğlen yoğurtla yulaf kepeği, akşamda haşlanmış tavuk+yoğurt ara öğünlerde maden suyu , zero ,su ,çay ve kahve . ben daha çok sıvı tüketiyorum diyebilirim 2.gün yağsız füme aldım migrostan onuda dahil ettim sabahla öğlenim hiç değişmedi akşamları kıyma, ciğer, balık, tavuk tükettim tatlandırıcı kullanımıyorum denedim hoşuma gitmedi zaten içiceklerde şeker problemim yok sade tüketiyorum sıkılına kadar böle devam edicem sonra çeşitlendiririm bende diye düşünüyorum ben bir haftada 5 kilo verdim ama ödemde gitmiştir tabi onunda etkisi oluyo yürüşü yapmaya çalıştım ama düzenli olmadı çıkamadığım günler evde iki kitap koydum üstüste step yaptım ama abartmadım sebze günümdede kabak haşladım yoğurtladım bigünde prasa haşladım zaten çok olmadı sebze günüm yoğurt çorbası yaptım bide aralarda ondan içtiğimde oluyo yani çok fazla yoğurt yedim zaten yoğurdun drek başlı başlına diyeti var zayıflatıcı etkisi çok hiç yağ kullanmadım ben hee bide atağın 3.günü kaçamağım oldu ama ufacık bişey gaz sorununada çok özen gösteriyorum yarime yazmıştım sabah eucarbon die bitkisel bi tablet var çok başarılı kendileri sanada kolay gelsin olursa bi sıkıntın elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım kuzu
tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim bişey sorucam spor yapabiliyormusunuz yani sporsuz mu 6 kilo sporla berabermi 6 kilo onu merak ettimselam kızlar ay sonunda 6 kilo :)
2 günlük Dukan sonuçları:
Olumsuz: Yüzüm sapsarı, gözlerim altı mosmor, aşırı yorgunluk halsizlik, mide ağrısı.
Olumlu: 1 kg azaldı.
biri magnum bademli mi dedibu arada ben biraz sonra kiyma kavurup krep le sarmisakli yogurtlu falan felon yiycem sonracima da aksama yogurtlu corbadan bahsettiniz ondan yapip icicem
hafif olur iyi olur bence
ya bu arada o bu degilde ben havalar daha da isininca magnum bademli yiyemiycekmiyim yaaen cok ona yanarim
ne sarma ne baklava ne de baska birsey :18:
önceden hergün bir tane magnum um kesin vardi yaa ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Allahim haziran gelsin bir an önce bitireyim su isi.
zaten en cok korktugumda yaz in bu diyeti nasil yaparim di.
valla yazdan yapanlari okumustum hayran olmustum. insallah bende o kadar iradeli olurum
tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim bişey sorucam spor yapabiliyormusunuz yani sporsuz mu 6 kilo sporla berabermi 6 kilo onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?