merhabalar,ben bi haftadır siteyi takip ediyorum,yeni abone oldum.deneyimlerinizden faydalanarak ben de dün bu diyete başladım,banada destek olacağınızı umuyorum.78 kilo ile başladım
üühhhüüüüneyse hepsini yemedim en azından yarım kasecik
akşama tavuklu mantar var ..sadece tavuklarından yesem olurmu ? yoksa ayrıyeten mi pişirmeliyim?
yapanlar var canim
Azra’nın içli köftesi | dukaniche
hoşgeldiinnnn :)
canım ye mantarlarını saçmalama ayrıca mantarda da çok protein var diye biliyorum
1 kaşık buğday kepeği hakkını kullanmış gibi oldun sıkma canınııı buarada sen atakta mısın? ataktaysan yeme mantar
üühhhüüüüneyse hepsini yemedim en azından yarım kasecik
akşama tavuklu mantar var ..sadece tavuklarından yesem olurmu ? yoksa ayrıyeten mi pişirmeliyim?
canım alıntı ile vevapla yazısının yanında bir işaret daha var ya okuyup cvp yazacağın mesajların altındakileri işaretleyip okumaya devam ediyosun diyelimki 3 msj işaretledin en sonuncusunuda normal alıntı ile cvpla tuşuna basıp cevaplarını yazıyosun..
ne çok isteyen varmış içli köfteyi aklıma hiç gelmez içli köfte gerçi diyetteyken burnuna ne kokular geliyor ya kendimi hamiş gibi hissediyorum
yok cnm üzülmedimde güldüm kendime ilk günden yaptığım hataya bak.. sen kaçgün atak yaptın neler yedin biraz anlatsana ...başardım teşekkürlerimi sunuyorum) ayrıca ben kaçamak derken biraz şakayla karışık yazdım bozma sakın moralini üzdüysem affett ) en fazla 1kaşık yemişsindir.. Bu diyette sınırlı izinli besinler var biliyosun dimi canım , sende benim gibi yeni oldduğun için soruyorum . Kitabı okudunmu
kızlar size hayranım hemen yemek listeme bunu da ekliyorum.... teşekkür ederim
tıckerım yenilendi teşekkürler yarimmmm
tıckerım yenilendi teşekkürler yarimmmm
az kalmış canım az neki en fazla 2 aylık bir diyetin kalmış tüüü tüüü tüüü maşallaaahhh
deneyin içli köfteyi sonra bizlerde yapalım
ben çok özenmiyorum böyle şeylere bana tatlı lazım gerisi önemli değil
baksanıza 6. haftamdayım hala ekmek yapmadıımm
yok cnm üzülmedimde güldüm kendime ilk günden yaptığım hataya bak.. sen kaçgün atak yaptın neler yedin biraz anlatsana ...
kitabı okumadım maalesef..buradan okuduklarım işte...
ben çok yeniyim daha bugün ilk günüm :)
evet yaa ben de baslangicta normal yogurt, yagli kiyma falan yiyordum bilmeden. simdi o kadar dikkat ediyorum ama gidim gidiyo kilolar cok sinir oluyorum ha..
çok güzel kilo vermişin
boyun kaç seninde aralarda duraklaman oldumu:44::44:
güçlendirede kilo alan var mı ben geçtim yeme işini biraz abarttım ve korku başladı
dukancanlar nasılsınız başara bilirsem 2 kilo daha vermek istiyorum yarın dan itibaren başlıyorum bakalım olacak mı? Gerçi eşim artık yeter diyor ama bugün kendime çok güzel ciciler aldım 27 beden kotlar standart beden penyeler M mont :) benim gitmeyen midem 73 cm belim var eğer başarabilirsem 2 kilo daha vermek için yarın bir deneme yapacağım çünkü güçlendirmem de bitmek üzere bakalım eğer kilo verebilirsen ilk haftada devam yok olmaz ve zorlanırsam 57 kilo gayet iyiyim artık üşenmeden mekik çekerim .sevgiler...
merhaba dukancılarrr bugün sevgili dukanımla ilgili çok büyük bir sınav verdim... bugün işyerinde imza günü vardı ve ikramları kendi ellerimle hazırladım ağzımın suyu aktı ama asla yemiycem dedimmm gelen sanatçılar yemek yedi gözümün önünde hemde tantuni yinede direndim ama nasıl bide bana sorun gözlerim bulanık bulanık görmeye başlamıştı:26: ama benim güçlü iradem bu gibi sağlıksız yiyeceklere yenilmedi ve üstün geldi ağzıma bile sürmedim çok mutluyumm...bu arada atak 4 giden 3,5 kilooo
güzel bir gelin olmak için kendimi kontrol altında tutmalıyım tutacağım tuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba sevgili dukancılar..uzun zamandır burayı okuyup duruyorum benimde vermek istediğim 15 kilom varyarın sabah dukan diyetine başlamaya niyetliyim eğer benide aranıza alır destek verirseniz minnettar olurum ..yarın uzun uzun okuyup menümü oluşturup bu işi bitirmek istiyorum..zira şu aralar kendimden nefret ediyorum :26:
Bende yarın başlayacağım dukan diyetine.vermem gereken 25 kilom var. inşallah başarabilirim.benide aranıza alırsanız sevinirim.bende kilolarımdan dolayı kendimi çok kötü hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?