Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar,ben bi haftadır siteyi takip ediyorum,yeni abone oldum.deneyimlerinizden faydalanarak ben de dün bu diyete başladım,banada destek olacağınızı umuyorum.78 kilo ile başladım

hoşgeldiinnnn :)

üühhhüüüü neyse hepsini yemedim en azından yarım kasecik

akşama tavuklu mantar var ..sadece tavuklarından yesem olurmu ? yoksa ayrıyeten mi pişirmeliyim?

canım ye mantarlarını saçmalama ayrıca mantarda da çok protein var diye biliyorum
1 kaşık buğday kepeği hakkını kullanmış gibi oldun sıkma canınııı buarada sen atakta mısın? ataktaysan yeme mantar

atktayım canım ya hemde ilk günüm :) mantar yiyemem bugün..

üühhhüüüü neyse hepsini yemedim en azından yarım kasecik

akşama tavuklu mantar var ..sadece tavuklarından yesem olurmu ? yoksa ayrıyeten mi pişirmeliyim?

başardım teşekkürlerimi sunuyorum ) ayrıca ben kaçamak derken biraz şakayla karışık yazdım bozma sakın moralini üzdüysem affett ) en fazla 1kaşık yemişsindir.. Bu diyette sınırlı izinli besinler var biliyosun dimi canım , sende benim gibi yeni oldduğun için soruyorum . Kitabı okudunmu

ne çok isteyen varmış içli köfteyi aklıma hiç gelmez içli köfte gerçi diyetteyken burnuna ne kokular geliyor ya kendimi hamiş gibi hissediyorum

deneyin içli köfteyi sonra bizlerde yapalım
ben çok özenmiyorum böyle şeylere bana tatlı lazım gerisi önemli değil

baksanıza 6. haftamdayım hala ekmek yapmadıımm

yok cnm üzülmedimde güldüm kendime ilk günden yaptığım hataya bak.. sen kaçgün atak yaptın neler yedin biraz anlatsana ...
kitabı okumadım maalesef..buradan okuduklarım işte...
ben çok yeniyim daha bugün ilk günüm :)

kitap baya faydalı gerçi okumuşta olsan detay detay hatırlayamıyosun canım ben 5 gün atak yaptım , sabahları yumurta haşlaması ve peynir ,öğlen yoğurtla yulaf kepeği, akşamda haşlanmış tavuk+yoğurt ara öğünlerde maden suyu , zero ,su ,çay ve kahve . ben daha çok sıvı tüketiyorum diyebilirim 2.gün yağsız füme aldım migrostan onuda dahil ettim sabahla öğlenim hiç değişmedi akşamları kıyma, ciğer, balık, tavuk tükettim tatlandırıcı kullanımıyorum denedim hoşuma gitmedi zaten içiceklerde şeker problemim yok sade tüketiyorum sıkılına kadar böle devam edicem sonra çeşitlendiririm bende diye düşünüyorum ben bir haftada 5 kilo verdim ama ödemde gitmiştir tabi onunda etkisi oluyo yürüşü yapmaya çalıştım ama düzenli olmadı çıkamadığım günler evde iki kitap koydum üstüste step yaptım ama abartmadım sebze günümdede kabak haşladım yoğurtladım bigünde prasa haşladım zaten çok olmadı sebze günüm yoğurt çorbası yaptım bide aralarda ondan içtiğimde oluyo yani çok fazla yoğurt yedim zaten yoğurdun drek başlı başlına diyeti var zayıflatıcı etkisi çok hiç yağ kullanmadım ben hee bide atağın 3.günü kaçamağım oldu ama ufacık bişey gaz sorununada çok özen gösteriyorum yarime yazmıştım sabah eucarbon die bitkisel bi tablet var çok başarılı kendileri sanada kolay gelsin olursa bi sıkıntın elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım kuzu

Son düzenleme:
arkadaşlar 30 dak yürüdüm
ve forma girdim

Tarifler süper özellikle içli köfte falan ama ben daha yeniyim biraz kıdemli olunca ve sıkılmaya başlayınca denerim helvayıda o zaman denemeyi düşünüyorum

menümü yazıyım sabah :Krep ,yeşillik, peynir ve çay

öğle (saat 15.30 gibi) :Tavuk göğsü sote ve 3 yem. kaş. yoğurt

Akşam yemek yemeği düşünmüyorum akşamları çok tok oluyorum canım bir şey istemiyor şimdi sodamı içiyorum 1.5 lt suda içtim
ve bu günüde kazasız belasız ve kaçamaksız atlatım çoooook şükür

çok güzel kilo vermişin

boyun kaç seninde aralarda duraklaman oldumu:44::44:

Çok teşekkür ederim, benim boy 1.62 canım. Evet duraklamalar oldu tabiki, pes etmeyip diyete aynen devam edince birden gidiyor. Fazla çıktığınızı bile görebilirsiniz bazen, bunları ben de yaşadım. Ama sonuç ortada

güçlendirede kilo alan var mı ben geçtim yeme işini biraz abarttım ve korku başladı

Ben güçlendirmede gram gram da olsa vermeye devam ediyorum, güçlendirmeye başladığımda 59 ile 60 arası gidip geliyordum. Şimdi ise 58 ile 59 arası gidip geliyorum. Ara sıra abartsan bile arkasından dikkat edersen kilo alacağını sanmıyorum.

Merhaba canım, nasılsın? Ben de kaptırdım aslında, sana akıl vereceğim ama kendime de yazmış oluyorum bunları Bence daha fazla kilo vermene gerek yok. Karın için yapacağın bir kaç egzersiz işe yarayacaktır. Bu diyete yeniden başlaman hem de sadece 2 kilo için seni hırpalayabilir, yani vücudunun direncini kırabilirsin, hem de karnında işe yaramayabilir. Güçlendirmeden sonra da dikkat edip biraz da egzersiz yaparsan bu iş tamamdır arkadaşım

Sana kocamaaaaaaannnnn maşallah diyorum.

Bende yarın başlayacağım dukan diyetine.vermem gereken 25 kilom var. inşallah başarabilirim.benide aranıza alırsanız sevinirim.bende kilolarımdan dolayı kendimi çok kötü hissediyorum...

Hoşgeldiniz kızlar, umarım hedefinize en kısa sürede ulaşırsınız. Bu diyet gerçekten mucizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…