Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

testi yaptınız mı ? orda size kaç gün atak yapacağınız söylenecek ve diyet programınız verilecek . dukandiet.com dan yapa bilirsiniz ingilizce ile aram iyi değil derseniz face de simlanın blogunda adım adım var nasıl yapacağınız . hoş geldiniz :)

şimdi yapıyorum hemen testi daha önce yapmamıştım

şimdi yaptım testi 5 gün diyor atak devresi için ama 7 gün yapmak geliyor içimden

sabah kahvaltınızda peynir olarak ne tercih ediyorsunuz light kullanmak şart mı ayrıca krep için falan lor yiyenler de light mı tercih ediyor?

işyerinde ağzım boş kaldıkça bişiler yemek istiyorum... sırf bunu kırabilmek için akşam yine peynirli kraker yaptım... ama bu sefer içine nişasta koymadım... bunu bütün gün yiyebilirimmm

işyerinde ağzım boş kaldıkça bişiler yemek istiyorum... sırf bunu kırabilmek için akşam yine peynirli kraker yaptım... ama bu sefer içine nişasta koymadım... bunu bütün gün yiyebilirimmm

günaydın herkeseeeeeeee:)
heyyy hişşttt pişttttttttt sen cezalı değilmiisn yarim ne krakeriiii

günaydın herkeseeeeeeee:)
heyyy hişşttt pişttttttttt sen cezalı değilmiisn yarim ne krakeriiii

cezalıyımda sınırlı izinli kullanma yasaklıyım... bunda yasaklı bişey yokki... peynir - yumurta beyazı - baharat... tarifte olan susam (yağından dolayı) ve nişastayı kullanmadım bu yüzden... zaten dün 1 saat yüzdüm kıçım başım heryerim ağrıyo... bacaklarım kasılıyo valla...

şimdi yaptım testi 5 gün diyor atak devresi için ama 7 gün yapmak geliyor içimden

hayır söyleneni yapmalısın.ben toplamda 16 kilo vermek istiyorum (ama hızlı ) o yüzden 7 vermişti.yavaş vermek isteseydim 4 gün vermişti.
sabah kahvaltınızda peynir olarak ne tercih ediyorsunuz light kullanmak şart mı ayrıca krep için falan lor yiyenler de light mı tercih ediyor?
ben çogunlukla aknaz lıght kullanıyorum.%2.5 yağ oranı var.ama 2 çeşit sanırım çünkü bazı arkadaşlar yağ oranının% 7,5 diyor.

valla olsa ben de yerdim..

Günaydın kuzuummm
afiyet şeker olsun:))
bende bugün dün yoğurtsuz kalınca çantama ilk yoğurt koydum mutluyummm

Günaydıınnnn Dukancanlarrr

pazar gününden beri son kilomun yani 69,7 nin 1,5 kilo fazlası çıkıp duruyordum:44:
bugün 70,2 çıktım şişkinliğimden kilo verdim yaniii ahahha

diyete başladığımdan beri 2 ileri 1 geri gidiyorum ben bakalım ne olacak böyle gide gide

bugünkü menümüde yazayım ;

sabah 1 katı yumurta+peynir
ara: yoğurt
öğlen: sosis+peynir+krep+ayran
ara:helva
akşam : ciğer+yoğurt

günaydın herkeze ben aknaza bizzat baktım o dedikleri peynir %7.5 olan normal beyaz peynir ben light aldım %2,5 çok da lezzetli tavsiye ederim

başım çooook ağrıyo... vücudum kasım kasım kasılmış... heryerim sızlıyo... deli gibi de uykum var... ne biçim uyandım ben bu sabah yaa...

Arkadaşlar merhaba, bugün ikinci günüm yorgunluk bir yana suratım sapsarı, gözlerimin altı mosmor oldu. Gören ne oldu sana diyor((... Böyle giderse çabuk vazgeçerim sanırım...

canım inan ben 2 gün atak yaptım yüzüm kireç gibiydi suratım asık mide bulantısı baş ağrısı bir yandan seyire geçtiğinde hepsi geçicek tartıda eksileri görünce çooook mutlu oluyosun sakın bırakma bugün 7.günüm ben tuvalete çıkmadan 59 tartıldım demek oluyorki 3kilo civarında verdim hadi bakalım pes etmek yok

DEnedim gayette memnun kaldım kızlar lazım olur belki...

Dukan ekmeği
Malzemeler:

8 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı instant maya
1 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
5 yemek kaşığı light süt
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı tatlandırıcı

Yapılışı:

1- Yumurtaları çırpma kesesine alın aynı keklerde yaptığımız gibi köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
2- Yumurtalara geri kalan malzemeyi ilave edip düşük devirde pürüz kalmayaıncaya kadar karıştırın.
3- Fırınınızı 200 dereceye ısıtın. Kalıbınızı 1- damla sıvıyağ ile yağlayıp peçete ile silerek tüm yüzeyin yağlanmasını sağlayın.
4- Hazırladığınız ekmek karışımını kalıbınıza dökün.
5- 200 derece fırında 10 dakika pişirdikten sonra fırın ısısını 120 dereceye düşürün 10 dakika da bu ısıda pişirip fırından alın.
6- Soğuyunca kalıptan çıkartın ve dilimleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…