arkadaşlar kitapta atak kısmında 5 günden fazlası için yani örneğin 7-8-9-10gün yapanlar için vitamin öneriliyor sebze kısmına geçilince sebzelerden vitamin alınıyor fakat vitamin hapı alınmalıdır diyor sizce bunu gidip bir eczaneden almalı mıyım yoksa vitamin hapıda kullanmadan atak devresini 10 gün yapabilir miyim? ben 15 kilodan fazla vermek için hedef koydum kendime çünkü tam 20 kg fazlam var
testi yaptınız mı ? orda size kaç gün atak yapacağınız söylenecek ve diyet programınız verilecek . dukandiet.com dan yapa bilirsiniz ingilizce ile aram iyi değil derseniz face de simlanın blogunda adım adım var nasıl yapacağınız . hoş geldiniz :)
testi yaptınız mı ? orda size kaç gün atak yapacağınız söylenecek ve diyet programınız verilecek . dukandiet.com dan yapa bilirsiniz ingilizce ile aram iyi değil derseniz face de simlanın blogunda adım adım var nasıl yapacağınız . hoş geldiniz :)
herkese merhaba,
bu diyeti bende uyguluyorum bugün seyirde 3. günüm aranıza benide alınnnn
ay ne güzel yaaaabende yarın başlıyorum çok heycanlıyım ilk günüm
işyerinde ağzım boş kaldıkça bişiler yemek istiyorum... sırf bunu kırabilmek için akşam yine peynirli kraker yaptım... ama bu sefer içine nişasta koymadım... bunu bütün gün yiyebilirimmm
günaydın herkeseeeeeeee:)
heyyy hişşttt pişttttttttt sen cezalı değilmiisn yarim ne krakeriiii
şimdi yaptım testi 5 gün diyor atak devresi için ama 7 gün yapmak geliyor içimden
ben çogunlukla aknaz lıght kullanıyorum.%2.5 yağ oranı var.ama 2 çeşit sanırım çünkü bazı arkadaşlar yağ oranının% 7,5 diyor.sabah kahvaltınızda peynir olarak ne tercih ediyorsunuz light kullanmak şart mı ayrıca krep için falan lor yiyenler de light mı tercih ediyor?
işyerinde ağzım boş kaldıkça bişiler yemek istiyorum... sırf bunu kırabilmek için akşam yine peynirli kraker yaptım... ama bu sefer içine nişasta koymadım... bunu bütün gün yiyebilirimmm
hayır söyleneni yapmalısın.ben toplamda 16 kilo vermek istiyorum (ama hızlı ) o yüzden 7 vermişti.yavaş vermek isteseydim 4 gün vermişti.
ben çogunlukla aknaz lıght kullanıyorum.%2.5 yağ oranı var.ama 2 çeşit sanırım çünkü bazı arkadaşlar yağ oranının% 7,5 diyor.
valla olsa ben de yerdim..
herkese merhaba,
bu diyeti bende uyguluyorum bugün seyirde 3. günüm aranıza benide alınnnn
Arkadaşlar merhaba, bugün ikinci günüm yorgunluk bir yana suratım sapsarı, gözlerimin altı mosmor oldu. Gören ne oldu sana diyor((... Böyle giderse çabuk vazgeçerim sanırım...
başım çooook ağrıyo... vücudum kasım kasım kasılmış... heryerim sızlıyo... deli gibi de uykum var... ne biçim uyandım ben bu sabah yaa...[/QUOTE
oy kıyamam arkadaşıma...kendini çok yormuş olabilirmisin..dikkat et biraz canım
yüzmektendir:)))))başım çooook ağrıyo... vücudum kasım kasım kasılmış... heryerim sızlıyo... deli gibi de uykum var... ne biçim uyandım ben bu sabah yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?