Cidden yemek alışkanlıkları çabuk değişiyor..
Ekmeksiz her türlü yemek yeniyor ama bazan yeni alınmış ekmeğin ucunu koparmak da isteniyor
Bir ay öncesine kadar tatlı ihtiyacımı karşılamak için kahveme attığım 2 tatlandırıcı şimdi şerbet gibi geliyor..
sadece balik mi ? ben tavuk ,kirmizi et, corba... hic birini ekmeksiz yiyemezdim simdi banamisin demiyor . nelere alismiyor ki insanoglu.
aksam annemle konusuyoruz kizim ne iyi yaptin diyo ben ekmeksiz doymuyorum doysambende yapicam diyo senin diyeti
ya anne dedim elli kere anlattim bir süre sonra ekmek aramadigini ama anlatamadim annecime:2:
hatta ben düsünüyorum ideal kiloma gelince yagli yiyebilecekmiyim diye :26:
su anda düsündükce midem bulaniyor ama o zaman nolur bilmem
kızlar yaaa fena halsizlik başladı bende daha öğleni bile görmedenkoca bir bardak ayran içtim umarım iyi gelir..
bide bişey sorucam acaba vitamin kullanabiliyormuyuz atak evresinde ? halsizlik vs olmasın diye..
merhabalar,ben bi haftadır siteyi takip ediyorum,yeni abone oldum.deneyimlerinizden faydalanarak ben de dün bu diyete başladım,banada destek olacağınızı umuyorum.78 kilo ile başladım
Dukan uygulamıs biri olarak, kilo veriyorsun amaaaaa sonra fazlasıyla alıyorsun
yaaaaaaaaa.... yulaf kepeğinden içli köfte yapılabilirmiki acabaaaaaa??? aşeriyorum galiba
Dukan uygulamıs biri olarak, kilo veriyorsun amaaaaa sonra fazlasıyla alıyorsun
kızlar bişey sorucam ben bişey yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyo çok sakat bidurum,zaten yeterince vitamin alamıyoruz meyvesizliktendudağımda falan uçuk çıktı.. ben yulaf kepeğini yoğurtla tüketiyorum sonrasındada baya sıvı alıyorum omu etken acaba? sabahları yumurta yiyorum ama bukadar tok tutuyo olamaz heralde bana neler oluyo sizce.
aa ben kakaosuz ve vanilyasızda yaptığım oldu oda yenilebilir oluyor hatta o daha çok benziyor un helvasına hakkını yeme helvacıklarımın
evet ben hep teflonda yaptığımdan dolayı söyleme gereksimi duymadım
yaaaaaaaaa.... yulaf kepeğinden içli köfte yapılabilirmiki acabaaaaaa??? aşeriyorum galiba
canim yogurt niye yemiyorsun kacirmisim ben orayi :26:
aynen canim bende balon igne batirsan patlardim.
gerci hala öleyim acik ama Allahim a sükürler olsun bu diyeti kesfettim.
ya ben ne salakmisim 2.5 sene önce 5-6 kilo fazlam varken bu diyeti duymustum ama
cok akilli ve bilmis ben tabii "ac kalinarak asla kilo verilmez " diiye düsündügüm icin bunu da öle birsey sandimdi
ay nerden bileyim ben yaa ahh aptal kafam
simdi 25 kiloyla ugrasiyorum
neyse 10 yada 12 kilom kaldi verilecek
ama en zoruda bu
yeni baslayanlar icin :
arkadaslar yeni baslandiginda hizli kilo verildigi icin nebilim yagli yogurt yada yagli et yeseniz bile patir patir gidiyor kilolar
ama benim gibi bir kac aydan sonra artik vücut alisiyormudur nedir
en kücük bir yanlislik bile mesela yagli yogurt ya da protein gününde yanlislikla yenmis bir domates bile duraklamaya sebep oluyor.en kücük bir kacamak bile cok artilara sebep oluyor.
buna cok diikkat etmek lazim .
ay aklima gelmisken yazayim dedim
cenem düstü
bence olur ama denemek lazım...yulaf kepeğini ve bugday kepeğini su ile şişirip içine de yumurta koysak ve tüm gücümüzle yogursak...sonra da yarım saat kadar dinlenmeye bıraksak...iç malzemesini de kıyma sogan baharat ve biraz yag koyup kavurarak hazırllasak.en son olarak da içli köfte şeklini verip kaynar suda pişirsek olmaz mı ...bana mantıklı geldi ama tadı nasıl olur bilemedim...
kızlar yaa ben çok komik bişey yaptımyulaf kepeği alacağıma buğday kepeği almışım aklımda öyle kalmış :) yoğurda kattım yarısınıda yemiş bulundum bişey olurmuki acep ??
bence olur ama denemek lazım...yulaf kepeğini ve bugday kepeğini su ile şişirip içine de yumurta koysak ve tüm gücümüzle yogursak...sonra da yarım saat kadar dinlenmeye bıraksak...iç malzemesini de kıyma sogan baharat ve biraz yag koyup kavurarak hazırllasak.en son olarak da içli köfte şeklini verip kaynar suda pişirsek olmaz mı ...bana mantıklı geldi ama tadı nasıl olur bilemedim...
yapanlar var canim
Azranın içli köftesi | dukaniche
allahım allahım sana geliyorummm yaratıcılık hat safhada valla diyet insana neler yaptırıyo bravo deneyecem ben kıymam yok şimdi alayımda
ne kadardan beri yapıyosun miden küçülmüş olabilir ne güzel ya keşke benimde canım bişey istemese
ilk günden kaçamak yapmış oldun koyy onu kenara kaldığın yerden devam et tatlım
2.haftamın içindeyim canım ben , ya öyle deme hiç istemiyincede tuhaf oluyo insan hastalıklı gibi hissediyo kendini)
Buarada bişey sorucam tüm cahilliğimle tabikiçoklu mesaj alıntısı nasıl oluyo ben okuyorum alıntı yaptan cevaplıyorum ama bir diğer mesajı eklemeyi çözemiyorumm bide ağlayan ,zıplayan ,gülen ,şaşıran ikonlarım olsun istiyorum ama onuda beceremiyorum yeniyim diyemiki (utandım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?