Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar,ben bi haftadır siteyi takip ediyorum,yeni abone oldum.deneyimlerinizden faydalanarak ben de dün bu diyete başladım,banada destek olacağınızı umuyorum.78 kilo ile başladım

Bunları okurken düşündüklerime hayret ettim valla. Ekmek benim temelimdi yaa. Şimdi ise hiç aramıyorum. Gerçi yulaf ekmeğim beni güzel oyalıyor.

kızlar yaaa fena halsizlik başladı bende daha öğleni bile görmeden koca bir bardak ayran içtim umarım iyi gelir..
bide bişey sorucam acaba vitamin kullanabiliyormuyuz atak evresinde ? halsizlik vs olmasın diye..

Canım benim de ilk hafta acayip halsizlik olmuştu. Hatta 3. gün başağrısı mide bulantısı öyle şiddetliydi ki eşim acile gidelim mi demişti. 1 tane soda içince ve ağrı kesicilerle başağrım ve mide bulantım geçmişti. Sabret alışılıyor.

Hattaaaa ben bugün peyniri(köy peynirim geldi de) biraz fazla yedim. Karnım davul gibi şişti valla.

yaaaaaaaaa.... yulaf kepeğinden içli köfte yapılabilirmiki acabaaaaaa??? aşeriyorum galiba

içli köfteyi çiğ köfte okuduğumu çokmu belli ettim yahu ) pardon içli köfteden devam edelim ozman bi site vardı ilk araştırdığımda denk gelmiştim sayısız tarif vardı ismi neydi ya unutkanlıkta yaptı bu diyet bende )

ne kadardan beri yapıyosun miden küçülmüş olabilir ne güzel ya keşke benimde canım bişey istemese

yok herkes sikayet ediyor ya kepek sevmiyoz diye ondan bende alternatif vereyim dedim

ama birde vanilyasiz filanda deniyim bakim bir yapmaya bahane olsun

yaaaaaaaaa.... yulaf kepeğinden içli köfte yapılabilirmiki acabaaaaaa??? aşeriyorum galiba

evet var tarif facebook da görmüstüm ama bayagi bi bakman lazim sanirim

bence olur ama denemek lazım...yulaf kepeğini ve bugday kepeğini su ile şişirip içine de yumurta koysak ve tüm gücümüzle yogursak...sonra da yarım saat kadar dinlenmeye bıraksak...iç malzemesini de kıyma sogan baharat ve biraz yag koyup kavurarak hazırllasak.en son olarak da içli köfte şeklini verip kaynar suda pişirsek olmaz mı ...bana mantıklı geldi ama tadı nasıl olur bilemedim...

Son düzenleme:
kızlar yaa ben çok komik bişey yaptımyulaf kepeği alacağıma buğday kepeği almışım aklımda öyle kalmış :) yoğurda kattım yarısınıda yemiş bulundum bişey olurmuki acep ??

evet yaa ben de baslangicta normal yogurt, yagli kiyma falan yiyordum bilmeden. simdi o kadar dikkat ediyorum ama gidim gidiyo kilolar cok sinir oluyorum ha..

allahım allahım sana geliyorummm yaratıcılık hat safhada valla diyet insana neler yaptırıyo bravo deneyecem ben kıymam yok şimdi alayımda

kızlar yaa ben çok komik bişey yaptımyulaf kepeği alacağıma buğday kepeği almışım aklımda öyle kalmış :) yoğurda kattım yarısınıda yemiş bulundum bişey olurmuki acep ??

ilk günden kaçamak yapmış oldun koyy onu kenara kaldığın yerden devam et tatlım

allahım allahım sana geliyorummm yaratıcılık hat safhada valla diyet insana neler yaptırıyo bravo deneyecem ben kıymam yok şimdi alayımda

kızlar size hayranım hemen yemek listeme bunu da ekliyorum.... teşekkür ederim

ne kadardan beri yapıyosun miden küçülmüş olabilir ne güzel ya keşke benimde canım bişey istemese

2.haftamın içindeyim canım ben , ya öyle deme hiç istemiyincede tuhaf oluyo insan hastalıklı gibi hissediyo kendini )

Buarada bişey sorucam tüm cahilliğimle tabiki çoklu mesaj alıntısı nasıl oluyo ben okuyorum alıntı yaptan cevaplıyorum ama bir diğer mesajı eklemeyi çözemiyorumm bide ağlayan ,zıplayan ,gülen ,şaşıran ikonlarım olsun istiyorum ama onuda beceremiyorum yeniyim diyemiki (utandım)

Son düzenleme:

canım alıntı ile vevapla yazısının yanında bir işaret daha var ya okuyup cvp yazacağın mesajların altındakileri işaretleyip okumaya devam ediyosun diyelimki 3 msj işaretledin en sonuncusunuda normal alıntı ile cvpla tuşuna basıp cevaplarını yazıyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…