Günaydın sevgili dukancılar...
2 günden beri ben de kendimi çok yorgun hissediyordum. cmtsi pazar çok yordum kendimi. Dün akşam da biraz erken yattım bugün daha iyiyim.
Dün akşam ben de çorba yaptım.Okurken çorba tarifini 3 haftadır ağzıma sıvı bişey koymadığımı fark ettim. Farklı olarak ben içine tavuk suyu ve tavuk koydum. Cidden çok güzel oldu. Mutlaka deneyin.
Tarifi:
2 ymk kaşığı yulaf kepeğini kısık ateşte 1-2 dk kavurdum. Sonra içine soğuk su koydum topak olur diye. Sonra biraz da kaynamış su koydum. Kaynamaya bıraktım. Kaynayınca içine tavuk suyu ve tavuk parçaları koydum. Biraz daha kıvam alınca içine çorbadan aldığım su ile seyrelttiğim salçayı koydum. Biraz da limon sıktım içine.İsteğe göre de tuz ve pulbiber koyup altını kapatıp 2-3 dk dinlendirdim veeee nefis bi çorba oldu. Limonu mutlaka tavsiye ediyorum . Tavuk suyu ve limon zaten süper olur.
bu hangi evrede yapılan bi çorba öğrenebilir miyim
yok ya o ağza konulacak birşey değil:)))
dün dukanın resmi sitesinde gezinirken gülsuyu çörek diye bir tarif vardı ve tofu ile yapmışlardı hatta verdikleri tarifte 30 adet çıktığını da yazmışlardıresmi böyle:) Eki Görüntüle 372498
Mini rosewater brioches with vanilla and butter flavouring - My Dukan Diet Shop
buda tarifi canlarım isterseniz Türkçeye çevirip gönderebilirim
sırf bu tariften ötürü tofu alıcm
dün dukanın resmi sitesinde gezinirken gülsuyu çörek diye bir tarif vardı ve tofu ile yapmışlardı hatta verdikleri tarifte 30 adet çıktığını da yazmışlardıresmi böyle:) Eki Görüntüle 372498
Mini rosewater brioches with vanilla and butter flavouring - My Dukan Diet Shop
buda tarifi canlarım isterseniz Türkçeye çevirip gönderebilirim
sırf bu tariften ötürü tofu alıcm
Hanımlar dukan seyir dönemindeyim, söylemesi ayıp hem de çok garip bir durum.. bağırsaklarımı bozdum, ne tavsiye edersiniz?[/QUO
ishal mi oldun ? yoğurt ve türk kahvesini karıştır ye canım işe yarıyor . geçmiş olsun
Hanımlar dukan seyir dönemindeyim, söylemesi ayıp hem de çok garip bir durum.. bağırsaklarımı bozdum, ne tavsiye edersiniz?[/QUO
ishal mi oldun ? yoğurt ve türk kahvesini karıştır ye canım işe yarıyor . geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Ne zaman stres yapsam bağırsak sorunu yaşıyorum, bu ara gene o dönemlerden biri. Normalde dukanda tam tersi olurken, bugün bünyem beni şaşırtmadı gene. Teşekkür ederim tavsiyeniz için..
nasıl becerdin süpersin valla.biz burda kabızlıktan tıkandık:)))sp gününde düzelir muhtemelen..
günayydınnnn
-800 ile güne başlıorummm 76,200 ilahii dukan!! (göbek atan ikon düşünün) yeni üyeyim die heralde ikonum yok benm
neden diorum sürekli kendime nedennnn bu diete kasımda falaannn başlamadınn yaaa!!olsun zararın neresinden dönersn kardır
umarım çok duraklama olmadan geçiririzz seyirimizii....
Hanımlar dukan seyir dönemindeyim, söylemesi ayıp hem de çok garip bir durum.. bağırsaklarımı bozdum, ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?