Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

lor peynirle olmazmı bu tofu bulamam ya türkçeye çevirip paylaşırsan sevinirim

Malzemeler ; (yaklaşık 30 mini çörek için)
200 gr tofu
4 yk yulaf kepeği
4 yk mısır unu
1,5 yk gülsuyu
10 damla vanilya aroması
2 yk tatlandırıcı
5 yumurta
1 yk kabartma tozu
15 damla tereyağı aroması diyor ama ben çok gerekli olmadığını düşünüyorum:)

fırın 210 derecede önceden ısıtılır.
Bir kapta, tofu, yulaf kepeği, mısır unu, kabartma tozu, gül suyu, aroma, tatlandırıcı ve yumurta sarılarını karıştırın.
Ayrı bir kapta, bir tutam tuz ile yumurta beyazları katılaşana kadar mikserle çırpılır.
yavaşça ilk karışımın içine yumurta beyazları katılır ve karıştırmaya devam edilir.
minik silikon kaplara karışım dökülür.

yaklaşık 25 dk 180derecede sonra en fazla 15 dk 210 derecede pişirilir.
fırının kapağı açılmadan soğumaya bırakılır.

valla ne kadar spor yaparsam yapayim eger yüzmeye ara verdim mi tekrar basladigimda dayak yyemis gibi oluyorum ya niye öyle..
valla bende gecen ay basladigimda boynum bacaklarim kalcam heryerim agriyodu ertesi gün senin gibi sanki dövülmüs gibiydim yanee

ama ikinci gidisimde hemen gecti. daha kolay yüzdüm birde ilk gidisimde nefesim filan cok kötüydü ama ikinci de nefesim falanda düzeldi.

bilirim yani su an neler cektigini ama yuma bizlen konus

aman almanlarin sitesinde de var tarif yapip duruyolar tofuylan ama ben szden hep kötü yorumlar aldigim icin dokunmadim bile

günaydın kızlarrrrrrrr

bol eksili günle hepimizeeeeeee

birincisi evet aynen

ikincisinede bir arkadasim cevap verdi zaten

amin hosgeldin

yavrucum yogurtla kepek igrencc oluyo yaa iykkk
onun yerine bi sürü tarif var o sekilde tüket yazik sana

valla hep ingiltere sitesinde var ama birseyler ve almanya ya gönderi yapmiyorlar. :2:

gerci iyi hatirlattin canim arayip sorcaktim su findikli nutellaya benzeyen cikolata yi istiyorum ben ama almanya sitesinde yok. ne zaman gelir diycem
yada su garibana bi yardim getirrtiriverin ingiltereden parasi neyse veririm diycem cok canim istedi ya

bu diyette herkesin istediği bu
bence elleme bunu sonraki evrelerde çok arayacaksın

kesinlikle katılıyorummmmmm......
ben wcye çıkmak içiün yoğurdumun içine keten tohumu ve çörek otu tozu karıştırıyorum tabi tadı kötü olduğunda kekik nane kırmızı biberde atıyorum:)
sonrada aktarın verdiği çayı içiyorum anca 11-12 sa sonra wcye çıkıyorum
arada bende ishal olsam süper olur cidden yaaaa

valla ben ordaki çeşitleri görünce burdan ticaretine başlıyım diye düşündüm zaten uluslararası ticaret okudum şuanda da dış ticaret departmanındayım bilgim var
sevgilimi aradım bence sen yemek ye hayatım beynin farklı çalışmaya başladı dedi
genç girişimcilerin önü böyle kesiliyor işteeee

sabah tost yaptim kendime harikaydiii mmmm miss

öglen birsey yapmam heralde esim gelsin havuza gidicez . yaa aartik havalar isinsinda acik havuza gidelim yya bronzlasmak istiyorum malum daha zayif gösteriyor koyu renk

havuzdan sonra tavuk sis filan yaptiririm heralde esimin teyzesinin restaurant ta.

simdi gideyim iki gündür erteledigim temizligimi yapayim bugün calllanetics yapmiycam

bu hangi evrede yapılan bi çorba öğrenebilir miyim

lor peynirle olmazmı bu tofu bulamam ya türkçeye çevirip paylaşırsan sevinirim

Canım 2 kaşık yulaf koydum ama nerdeyse 3 kase çıktı. Sen büyük kase kullan 2 öğün ye çok da bereketli yani. Bu her evrede yenebilir bi çorba. Saf protein var zaten içinde sebze yok.

SABAH ÖĞÜNÜM BAYILIYORUM...
2 yumurta ve lordan omlet
Köy peyniri
Kızarmış dukan ekmeğim
Çay

ÖĞLEN ÖĞÜNÜM
Arkadaşlarımla beraber yiyeyim diye dev bir salata ve akşam da yediğim ciğerden....

arkadaşlar dün üye oldum henüz,sizlerden feyz alarak benimde diyette 3.günüm şimdiden 1.1 kg gitmiş bile,ama ben henüz yulaf kepeğine ulaşamadım,alternatif var mı,bağırsaklarımı nasıl çalıştırabilirim

yaaa... hiç ses soluk çıkarıcak halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…