canım atakta isen 1,5 kaşık kepek koy hepsini iç:) içinde zararlı birşey yok
kızlarr bitanecik misbon şeker yesem nolurrr????????
lor peynirle olmazmı bu tofu bulamam ya türkçeye çevirip paylaşırsan sevinirim
cezalıyımda sınırlı izinli kullanma yasaklıyım... bunda yasaklı bişey yokki... peynir - yumurta beyazı - baharat... tarifte olan susam (yağından dolayı) ve nişastayı kullanmadım bu yüzden... zaten dün 1 saat yüzdüm kıçım başım heryerim ağrıyo... bacaklarım kasılıyo valla...
Günaydınnnnn :)
k kaşığı light süt
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı tatla
Bugün ne güzel bir günnnnnn :)
Dün kendime tofu aldım. Bu dukan diyetinde yenilen bişeymişanammmmmmm o ne biçim bişeydi öyleee. Hiç alıp yiyen farklı bir şey yapan var mı ki acaba
günaydın kızlarrrrrrrr
bol eksili günle hepimizeeeeeee
günününüzz çok çok ama çok aydın olsunn arkadaşlar.
iki şey danışmak istiyorum.
birincisi; kilo bildirimlerini ( eğer doğru okuduysam ) perşembeleri yapıyoruz ve yarim arkadaşımda listeyi oluşturuyor.
ikincisi; kilo çizelgemi oluşturdum sayfaya eklemeye çalıştım ama her defasında istenen formatta değil uyarı verdi yani başaramıyorum bir türlüüü.
Merhaba arkadaşlar,
03.03.2012 tarihinde bende dukana başladım. Bir hafta atak yaptım. 79 kilo ile başladığım atak ile 3 kilo verdim. Sonrasında 1.5 kilo daha. Toplamda 5 kiloya yakın gitti.
Sizleri burdan hep takip ettim. Başlamama birazda sizeler sebeb oldunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Umarım başarılı olup 60 kiloya kadar inerim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
herkese günaydın benim bugün ilk günüm
sabah bir yumurta haşladım onu yedim sonrada yoğurtla beraber yulfa kepeğini ayyy allahım bu nasıl bi tat ya hep bunu yemek zorunda olmak çok kötüü çokkk ama napalım dayanıcaz artık
ya bu dukan shopta dukan kurabiyeleri var çeşiiiiitttt çeşiiitttt
çok özendim ne yapsam bu işin ticaretine mi başlasam ben yaa:)
anlaşma yapıp Türkiye şubesini filan alsam net üzerinden satarım
kendimde yemiş olurum ohhhhh
kabızlık için kesin çözüm nedir yardım edin lütfen...
bu diyette herkesin istediği bu
bence elleme bunu sonraki evrelerde çok arayacaksın
valla ne kadar spor yaparsam yapayim eger yüzmeye ara verdim mi tekrar basladigimda dayak yyemis gibi oluyorum ya niye öyle..
valla bende gecen ay basladigimda boynum bacaklarim kalcam heryerim agriyodu ertesi gün senin gibi sanki dövülmüs gibiydim yanee
ama ikinci gidisimde hemen gecti. daha kolay yüzdüm birde ilk gidisimde nefesim filan cok kötüydü ama ikinci de nefesim falanda düzeldi.
bilirim yani su an neler cektigini ama yuma bizlen konus
aman almanlarin sitesinde de var tarif yapip duruyolar tofuylan ama ben szden hep kötü yorumlar aldigim icin dokunmadim bile
birincisi evet aynen
ikincisinede bir arkadasim cevap verdi zaten
amin hosgeldin
yavrucum yogurtla kepek igrencc oluyo yaa iykkk
onun yerine bi sürü tarif var o sekilde tüket yazik sana
valla hep ingiltere sitesinde var ama birseyler ve almanya ya gönderi yapmiyorlar. :2:
gerci iyi hatirlattin canim arayip sorcaktim su findikli nutellaya benzeyen cikolata yi istiyorum ben ama almanya sitesinde yok. ne zaman gelir diycem
yada su garibana bi yardim getirrtiriverin ingiltereden parasi neyse veririm diycem cok canim istedi ya
bu hangi evrede yapılan bi çorba öğrenebilir miyim
lor peynirle olmazmı bu tofu bulamam ya türkçeye çevirip paylaşırsan sevinirim
olmazzzzz yani olmaması gerek olmama lıııııııı
bak bu olurkızlarr bitanecik misbon şeker yesem nolurrr????????
yaaa... hiç ses soluk çıkarıcak halim yok
valla ne kadar spor yaparsam yapayim eger yüzmeye ara verdim mi tekrar basladigimda dayak yyemis gibi oluyorum ya niye öyle..
valla bende gecen ay basladigimda boynum bacaklarim kalcam heryerim agriyodu ertesi gün senin gibi sanki dövülmüs gibiydim yanee
ama ikinci gidisimde hemen gecti. daha kolay yüzdüm birde ilk gidisimde nefesim filan cok kötüydü ama ikinci de nefesim falanda düzeldi.
bilirim yani su an neler cektigini ama yuma bizlen konus
aman almanlarin sitesinde de var tarif yapip duruyolar tofuylan ama ben szden hep kötü yorumlar aldigim icin dokunmadim bile
birincisi evet aynen
ikincisinede bir arkadasim cevap verdi zaten
amin hosgeldin
yavrucum yogurtla kepek igrencc oluyo yaa iykkk
onun yerine bi sürü tarif var o sekilde tüket yazik sana
valla hep ingiltere sitesinde var ama birseyler ve almanya ya gönderi yapmiyorlar. :2:
gerci iyi hatirlattin canim arayip sorcaktim su findikli nutellaya benzeyen cikolata yi istiyorum ben ama almanya sitesinde yok. ne zaman gelir diycem
yada su garibana bi yardim getirrtiriverin ingiltereden parasi neyse veririm diycem cok canim istedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?