Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Coffee choc meringues ( BEZE )

12 adet

3 yumurta beyazı
2 çaykaşığı kakao
6 yemek kaşığı tatlandırıcı
2 çaykaşığı sert kahve

150 derece fırın hazır olsun.
sonra kahveyi ekle. 30 saniye daha Çırp. 15-20 dk pişir. ( krema şırıngası ya da kaşık kullanarak tepsiye dizebilrsiniz. )

dukancanlar nasılsınızz? beze tarifi verilmiş ya deneyecem akşama bakalım deneyeniniz varmı? tatlı krizindeyimde yine baş dönmelerim başladı kulaktan kaynaklı dedi dr ama emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum sabahtan başım dönerse akşama kadar baş ağrısı halsizlik oluyo napcam bilmiyorum kızımada kıyamıyorum emsin istiyorum off kendimde çok kötüyüm şaşırdım valla

geçmiş olsun...tarçınlı süt için isterseniz.

birde kinder süt dilimi kaçamaklar arasında en masum olan bir ürün bence

saol canım inanırmısın tarçınlı süte bayılırdım ama sıkıldım bezeyi deneyeceğim belki güzel olur

haklısın vallahi bende aynı durumdayım ama çaresiz tarçınlı sütü içiyorum. henüz tariflere geçmedim. iyice bunalınca geçerim diye bonus hakkı yaptım onları.

haklısın vallahi bende aynı durumdayım ama çaresiz tarçınlı sütü içiyorum. henüz tariflere geçmedim. iyice bunalınca geçerim diye bonus hakkı yaptım onları.

ben bi sürü tarif yaptım canım çokta güzel oldular hatta kafamdan bile atıp muffin yaptım şimdi süttozum bitti ve şu 1 ay daha dikkatli olmam lazım diye yapmıcam bişey dedim ama dayanamıyorum

hayırlı olsunn canımm.
bol su ve yeşilçay birde kayısı çayı bende çözüm oldu

bugunkü öğle yemeğim... ama biberi yemedim-biber boraniyi yedim... ayrıca bide ekmeğim vardı onu koymayı unutmuşum... şimdi baharatlı yoğurdumu tırtıklıyorum...
soya soslu tavuk - kasap köfte - biber borani - baharatlı yoğurt - su - dukan ekmeği

kopyalama kısmında dikkat etmek gerekiyor fazladan bir harf bile sorun çıkarıyor.

http ile başlayan ve png ile biten alanı kaopyalamak gerekiyor

aynen söylediğin gibi yaptım, değişiklikleri kaydet dedim,

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..
diyo, anlamadım....

aynen söylediğin gibi yaptım, değişiklikleri kaydet dedim,

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..
diyo, anlamadım....

aynı şey benimde başıma geldi. sonra farkettimki png nin bitişinde olan şu / işaret var ya onuda kopyalamışım. onu dahi kabul etmiyor.

off yeni yedim öğle yemeğimi daha iş yoğunluğundan normalde 12:30'u geçirmeyince bugün cidden çok acıktığımı hissettim
bugün acaip baş ağrım var
diyetten değil biliyoum çünkü 1aydır ilk defa oluyor sanırım bu regli dönemi yaklaşmasından dolayı
olsamda bitse de kurtulsam yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…