ay burda da cok güzel tarifler var
The Dukan Diet just got better: Now you can eat gourmet food AND stay slim | Mail Online
en alttaki bezeyi yaptim ben hem protein bombasi hemde harika birsey
artik niless ceviriverir isteyene ben cikiyorum by byy
dukancanlar nasılsınızz? beze tarifi verilmiş ya deneyecem akşama bakalım deneyeniniz varmı? tatlı krizindeyimdeyine baş dönmelerim başladı kulaktan kaynaklı dedi dr ama emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum sabahtan başım dönerse akşama kadar baş ağrısı halsizlik oluyo napcam bilmiyorum kızımada kıyamıyorum emsin istiyorum off kendimde çok kötüyüm şaşırdım valla
geçmiş olsun...tarçınlı süt için isterseniz.
birde kinder süt dilimi kaçamaklar arasında en masum olan bir ürün bence
saol canım inanırmısın tarçınlı süte bayılırdım ama sıkıldımbezeyi deneyeceğim belki güzel olur
haklısın vallahi bende aynı durumdayım ama çaresiz tarçınlı sütü içiyorum. henüz tariflere geçmedim. iyice bunalınca geçerim diye bonus hakkı yaptım onları.
kilo çizelgem oldu mu acaba....
yok olmamış....
arkadaşlar dün üye oldum henüz,sizlerden feyz alarak benimde diyette 3.günüm şimdiden 1.1 kg gitmiş bile,ama ben henüz yulaf kepeğine ulaşamadım,alternatif var mı,bağırsaklarımı nasıl çalıştırabilirim
vuhuuu hemen yaladım yuttum misbon şekerimi sen böyle diyince
kopyalama kısmında dikkat etmek gerekiyor fazladan bir harf bile sorun çıkarıyor.
http ile başlayan ve png ile biten alanı kaopyalamak gerekiyor
aynen söylediğin gibi yaptım, değişiklikleri kaydet dedim,
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..
diyo, anlamadım....
aynen söylediğin gibi yaptım, değişiklikleri kaydet dedim,
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..
diyo, anlamadım....
geçmiş olsunnnnnn... kutluyorum seniioldu oldu galiba
bugunkü öğle yemeğim... ama biberi yemedim-biber boraniyi yedim... ayrıca bide ekmeğim vardı onu koymayı unutmuşum... şimdi baharatlı yoğurdumu tırtıklıyorum...
soya soslu tavuk - kasap köfte - biber borani - baharatlı yoğurt - su - dukan ekmeği
Eki Görüntüle 372615
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?