Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

off ya su kondisyon bisikletlerinin oturma yerlerini neden daha yumusak yapmiyorlar hic anlamiyorum
popom cok agiriyor popo korkusundan uzun sure yapamiyorum yaaa

ya nilessscim ben fransa'da yasiyorum ve burdaki bir markette dukan urunlerinin bazilari satiliyor. bir kere biskuvileri cok kotu, saman gibi. dukan bizim tariflere kurban olsun bir tek sufle benzeri bisi var, o fena degil ama kendin puding yapsan daha guzel olur tadi, ustelik ufacik seyler dunyanin parasi.. denemek isteyen varsa alip yollarim ama biskuviler bile 4-5 euro markette, luzumsuz bence. ben de almiyorum o yuzden, bi sefer aldim meraktan sirf. o paraya alirim yulaf kepegimi kakaomu kendim yaparim valla tepsi tepsi

bugün neden katılım düşük , kızlar nerelerdesiniz...

selamm dersim vardı fakültelerde süründüm desem yeridir hiç enerjim yok bugünün gazabına uğradık galiba okudumda mesajları bi çokları aynı bahar çarptı herhal mevsim geçişlerinde olur ya böle şeyler kuzuk kaç kilosun sen )

Son düzenleme:

nasıl gidiyo bakalım bir kilon gitmiş bile sevindimm okuyunca bugün nasıl halsizliğin bendede var bgün ya baya halsiz bişey oldummm )

oh canım cidden güzel olmadıklarına ve birinin deneyip memnun kalmadığına çok ama çok sevindiimm
içimdeki acabalar gitti cidden ozaman bizim nefis tariflere devaaammmm

dukana çok yabancı biri olarak soruyorum kızlar . Yeni doğum yaptım yaklaşık 2 ay oldu. sorularım şunlar:
1-Dukan diyeti sütümü azaltırmı?
2- Dukan diyetine ilk olarak ne ile başlamalıyım?
3- 9 kilo fazlam var ilk evreyi kaç günd bitirmeliyim?
4- ilk evrenin sonunda tartıya çıktığımda kilo vermiş olacakmıyım yoksa bütün aşamaları bitirmem mi gerekiyor ?

selam canım,

ben 62.3 kiloyum. 65.8 le başladım 16. günüm bugün :) boyumda 1.58 . bu kiloya da 5 senede 17 kilo alarak ulaştım. haşimato troidim var. ondan aldım son 7 kiloyu hızla, ilaç kullanmamam rağmen...

aranızda haşimato troidi olan var mı kızlar...

Arkadaşlar,

first sütlaç sakız - starbucks light latte , sizce bunlar zararlı mı... ben sekerli sakıza sardım bu aralar...

selam canım gene ben bu topiğin belli gurubu olusmus o yüzden yabancıların sorularını pek sallamıyorlar he ben böle dedim diye herkez cevap verirmiş simdi.sorularına ben cevap vereyim sen doğum yapalı 2 ay olmusdaha coook erken diyet falan en az 6yını doldur derim.ben 7 aylıkken basladım bu diyete ama kendime uyarladım sütüm azalmasın diye fakat genede bir azalma oldu evet bunu inkar edemem zaten benim oğlum emmeye düskün değildi kac kere süt inerdi gögüslerime emmezdi coğudu aglardı memeyi zorladıkca bende zaten emesi cok olmadıgı için basladım suan bile az emiyor ikinci soruna gelince 9 kilo fazlan varsa illede yapacam bu diyati diyorsan 3ile 5 gün atak yapman yeterli üçüncü sorunsa evet ilk evrenin sonunda 3kilo kadar verilebiliyor ama diyeti yarıda bırakmak dahada cok almana sebeb olur bunuda yazıyor kitapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…