off ya su kondisyon bisikletlerinin oturma yerlerini neden daha yumusak yapmiyorlar hic anlamiyorum
popom cok agiriyorpopo korkusundan uzun sure yapamiyorum yaaa
off ya su kondisyon bisikletlerinin oturma yerlerini neden daha yumusak yapmiyorlar hic anlamiyorum
popom cok agiriyorpopo korkusundan uzun sure yapamiyorum
Çook haklısın, yumruk kadar şeyin üzerine oturmamızı bekliyorlar..Eliptik bisikletlerin ki nispeten büyük
Oturağı söküp yerine söyle sırt kısmı yaslanılabilecek bişeyler taktırmalı:26::26:
al benden de o kadar... çoook acıyo hemde... annem minder yaptı ona...
popom cok agiriyorpopo korkusundan uzun sure yapamiyorum
Çook haklısın, yumruk kadar şeyin üzerine oturmamızı bekliyorlar..Eliptik bisikletlerin ki nispeten büyük
Oturağı söküp yerine söyle sırt kısmı yaslanılabilecek bişeyler taktırmalı:26::26:
nasil su eliptik bisiklet memnun musun, ben kardiyo aletlerini hic sevmiyorum onumde 5 basamak merdiven olsa uff derim o denli yani ..:26:
nasil su eliptik bisiklet memnun musun, ben kardiyo aletlerini hic sevmiyorum onumde 5 basamak merdiven olsa uff derim o denli yani ..:26:
ben memnunum akşam yemekten sonra luk gölü tuzumu sürüp sauna şortumu giyiyorum onla dolanıyorum bir süre:)
sonrada saat 8 gibi çıkıyorum eliptiğin tepesine dün yarım sa yaptım valla:) 300 küsür kalori yaktım
bakalım 1 ay sonunda belli olur işe yarayıp yaramadığı
ya bu dukan shopta dukan kurabiyeleri var çeşiiiiitttt çeşiiitttt
çok özendim ne yapsam bu işin ticaretine mi başlasam ben yaa:)
anlaşma yapıp Türkiye şubesini filan alsam net üzerinden satarım
kendimde yemiş olurum ohhhhh
Doğru düzgün kullanabilsem memnun olurum da, henüz hakkını verebilmiş değilim. Yeni başladığında çok zorluyor, o yüzden ben de en zor ayara getirip bir süre normal bisiklet gibi kullanıyorum. Bugünlerde de üzerine katladığım pijamalarımı koyuyorum
Doğru düzgün kullanabilsem memnun olurum da, henüz hakkını verebilmiş değilim. Yeni başladığında çok zorluyor, o yüzden ben de en zor ayara getirip bir süre normal bisiklet gibi kullanıyorum. Bugünlerde de üzerine katladığım pijamalarımı koyuyorum
desene yakinda kendini dolap zanneden bir eliptik bisikletin olacakiyi o zaman ben bizim emektarla devam edeyim bari cunkum benim dolabim zaten bombos hic bisi almayarak cezalandiriyorum kendimi..
desene yakinda kendini dolap zanneden bir eliptik bisikletin olacakiyi o zaman ben bizim emektarla devam edeyim bari cunkum benim dolabim zaten bombos hic bisi almayarak cezalandiriyorum kendimi..
Elinin altında kullanabileceğin bir aletin varsa onla devam et bence, çünkü eliptik bisiklet alana "spor yapma azmi" vermiyorlar henüz
Ben de bisikletime farklı misyonlar yükleyip gül gibi geçiniyorum kendisiyle (Haa koluna da bornoz asıyorum bazen:))
bugün neden katılım düşük , kızlar nerelerdesiniz...
günaydınlar herkese.....
gözün aydın cnm tebriklerbende ilk günün sonunda -900 ile uyanmış bulunuyorum
ikonlara gelince sendede olması lazım.. yazı yazdığın sayfanın alt kısmında duruyolar istediğini tıkla mesajında gözükecekler
ya nilessscim ben fransa'da yasiyorum ve burdaki bir markette dukan urunlerinin bazilari satiliyor. bir kere biskuvileri cok kotu, saman gibi. dukan bizim tariflere kurban olsunbir tek sufle benzeri bisi var, o fena degil ama kendin puding yapsan daha guzel olur tadi, ustelik ufacik seyler dunyanin parasi.. denemek isteyen varsa alip yollarim ama biskuviler bile 4-5 euro markette, luzumsuz bence. ben de almiyorum o yuzden, bi sefer aldim meraktan sirf. o paraya alirim yulaf kepegimi kakaomu kendim yaparim valla tepsi tepsi
selamm dersim vardı fakültelerde süründüm desem yeridir hiç enerjim yok bugünün gazabına uğradık galiba okudumda mesajları bi çokları aynıbahar çarptı herhal mevsim geçişlerinde olur ya böle şeyler kuzuk kaç kilosun sen )
Arkadaşlar,
first sütlaç sakız - starbucks light latte , sizce bunlar zararlı mı... ben sekerli sakıza sardım bu aralar...
dukana çok yabancı biri olarak soruyorum kızlar . Yeni doğum yaptım yaklaşık 2 ay oldu. sorularım şunlar:
1-Dukan diyeti sütümü azaltırmı?
2- Dukan diyetine ilk olarak ne ile başlamalıyım?
3- 9 kilo fazlam var ilk evreyi kaç günd bitirmeliyim?
4- ilk evrenin sonunda tartıya çıktığımda kilo vermiş olacakmıyım yoksa bütün aşamaları bitirmem mi gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?