Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızmıyorum yahuuu alıyoruz gidiyo işte... yulaf ezmesi değil benim dediğim... doğalsan yulaf kepeği ama ot dediğim de öle ıspanak vari otlar değil... yulafı tam öğütülmemiş gibi geldi bana...

kızmıyorum yahuuu alıyoruz gidiyo işte... yulaf ezmesi değil benim dediğim... doğalsan yulaf kepeği ama ot dediğim de öle ıspanak vari otlar değil... yulafı tam öğütülmemiş gibi geldi bana...

ben yeni başladım sayılır 3 hafta oldu yolum daha epey uzun o markayıda deneyeyim daha bu biten ilk paketimdi belki o markadan daha memnun kalırım peki bir arkadaş o marka toprak gibi kokuyo dedi varmı öyle bir koku :26:

Ben hiç doğalsan almadım... nasıl olduğunu görmedim.... ruşeym kullanıyorum. Aldığım yer doğalsan ın iyi olmadığını söylemişti.Yarimim dediği gibi içinden öğütülmemiş otlar çıkıyormuş....Belki şimdi doğalsan da üretimini kaliteli yapmıştır.

yooo... kokmuyo öle toprak gibi falan

Ben Ruşey mi çok sevdim... hatta evde çocuklarım bile krep yaptığım zaman bayıla bayıla yiyorlar....

iyi günler sevgili bulaşıksuyu formda gezerken sizin dukan diyeti sayesinde baya kilo verdiğinizi okudum. bende dün başladım diyete. bana tecrübelerinizden anlatırsanız sevinirim.

günaydınnnnnn

günün engüzel haberini ilk ben veryeim bugün -800 ile uyandım

sabah kahvaltısında
1 haslanmıs yumurta
az peynır ve maydanoz
bide dukan ekmegıne tost yaptım yedım

yooo... kokmuyo öle toprak gibi falan

Ben Ruşey mi çok sevdim... hatta evde çocuklarım bile krep yaptığım zaman bayıla bayıla yiyorlar....

tşk ederim kızlar bende deneyeyim belki daha çok beğenirim
ben yulaf hakkımı ekmek ve kreple değerlendiriyorum çok fazla tarif denemiyorum kek vs çok mecbur kalmadıkçada denemicem inş daha iyi sonuç alırım
ama favori yemeğim dukan mantısı eşim bile bayıldı

Günaydınnn dukancanlaarr

bugünde 70'in altını görmeyerek değişik bir başarıya imza atmaya doğru emin adımlarla yol alıyorum
sanırım tartım bozuldu inmiyor aşağıyaa

sabah 70,2 çıktım henüz daha yumruğada niyetlenmedim haftaya yapıcamki faydası olursa zayıf giderim erkek arkımın ailesine bari
ama artık acıkmıyorum... dün meyveli yoğurt bile yemedim canım tatlıda istemiyor.
artık veremezsem yuuuhhh diceeeem

kızlar önümüzdeki hafta doğum günüm eeee doğum günü pastasız olmaz denenmiş tarifiniz var mı bu özel günü bir dukan pastasıyla taçlandırayım

Arkadaşlar dişlerine bir değişiklik, sararma falan olan var mı?

beeeeeeeennnnnnnnnn!!!!!
benim dişlerim yapı olarak da sarımtraktır zaten... ama 2 yıl önce lazerle beyazlatma yaptırmıştım... 5 yıl sürermiş bu beyazlık ama bu diyete başladıktan sonra ciddi diştaşı ve sararma görülüyor... proteinlerle mi bağlantılı onu bilemiyorum yani... yakın tarihte fırsat bulursam kliniğe uğramayı düşünüyorum... son günlerde signal whitenow aldım o gayet etkili... iyi bir diş macunu... dişeti sorunlarımda olduğu için zaman zaman paradontaxla kullanıyorum...

Günaydııınn! Dün çıkmıştım, göremedim mesajı.

Teşekkürlerr yardımlara :) Buğday kepeği bulamadım zaten. Süt tozunu, kakaoyu da kullaniyim ben de senin gibi, hakikaten çikolata isteğim gelmesin bari. İyi fikir Mısır nişastası, mısır unu aldım. Evde de varmış nişasta, bi sürü nişastam oldu Kullanmiyim o zaman onu. Ama şu mısır unuyla helva işini çok sevdim :)) Tarifini nerde bulurum ki :) Aaa bi de tatlandırıcıyı sorucam: Ne kullanıyosunuz tatlı falan yaparken tatlandırıcı olarak. Canderel'in tatlılar için toz halinin paketi var, süt tozu kutusu gibi bişeyin içinde.. Ama kalorisi çok geldi bana onun. O reyonda da hep tatlandırıcı diye çok da az kalorili şeyler yoktu, bilemedim ne alacağımı, almadım ben de.

Bu arada az sonra ticker'ımı güncellicem. Dün akşam dayanamadım tartıldım. 66,3 çıktım, heralde adet olcam diye dedim, az gitmiş çünkü, 4 gündür atağım yaani Dukan amcam 3 gün atak yap, 1.1 kilo vercen dedi bana. Amaa sabah tartıldım 65,6 çıktım. Afferiin Dukaann Çok sevinemiyorum çünkü zaten kilom bi kaç hafta yediklerime dikkat edince 65'lere düşüyor, sonra normal yememe dönünce hemen yine 67'yi buluyodu. Yani giden kilo su da olabilir. Pek mucize olmadı benim için o yüzden. Ama 63'leri görürsem o zaman dicem, bi bildiğin var senin Dukan, diye :)) Bi de 57-56 oldum muu, o zaman dicem "heykeli dikilesi Dukan seni" heheheh

Yaa evet benimde birkaçgün önce acayip bir sararma gördüm dişlerimde iç tarafların da da diş taşı. Eşim hemen doktorumuzu arayıp sor dedi. doktora danışmadan sizede sorayım ki diyetin etkisiyle mi olmuş öğreneyim dedim. Bende sensodyne kullanıyorum çok iyiydi. ama fayda etmiyor demekki...

Bende aynı durumdayım Benim dişlerimde sarımtraktır normalde ama son zamanlarda sigara ya da kahve den oluşan sarılar gibi lekeler olmaya başladı dişlerimde...Bende bu beyazlatıcılardan kullanıyorum şimdilik idare ediyor o...

Günaydın kızlar...

acayip uykum var bugün yaa..........
işe de geç kaldım zaten........
servisi de kaçırdım................
şuracıkta iki sn boş kalsam anında uyurum...

Kalsiyum eksikliğimi oluyor acaba. Sonra hep böyle lekeli kalır mı?

Kalsiyum eksikliğimi oluyor acaba. Sonra hep böyle lekeli kalır mı?

ayyyyyyyy allah korusun deme öle......... gerçi lekeler lazerle geçiyo... ben yaptırdığım lazer beyazlatmadan çok memnun kaldım valla... baktım böle sararmaya devam ediyo... düğüne yakın bi daha yaptırırım

günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun.,
dün seyir ilk günümdü ama içimde sanki bi volkan vardı hayretlerdeyim wallahi,allaaaaaaahım bi su içtim bi su içtim,kesmedi çay içtim limonlu (şeker kullanmam normalde de) kesmedi dolaba su koydum dolaptan içtim.sabah kalktım şimdi inanılmaz bi tokluk içerisindeyim.canım bişey istemiyo kahvaltımı hazırlamadım daha,protein günümdeyim bugün de.ayrıca dün kilom 74,4 dü bugün 100gr vermişim 74,3 normalmi ?başlangıç kilom 76,3 bugün 5.günüm.

bide seyirde serbest günümüz varmıydı:44:

Ben bugün doktoruma sorcam bakalım ne diyecek... Korkmaya başladım valla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…