cnm doğalsanın yulaf kepeğini rondodan falan geçirmiyorum içinden otlarda çıkmıyo un gibibelki senin söylediğin yulaf ezmesidir :26:
bide ben belki daha ucuz olduğundan haberin yoktur diye dedim cnm yani zarara girme diye haber vereyim dedim kızma yani
kızmıyorum yahuuualıyoruz gidiyo işte... yulaf ezmesi değil benim dediğim... doğalsan yulaf kepeği ama ot dediğim de öle ıspanak vari otlar değil... yulafı tam öğütülmemiş gibi geldi bana...
kızmıyorum yahuuualıyoruz gidiyo işte... yulaf ezmesi değil benim dediğim... doğalsan yulaf kepeği ama ot dediğim de öle ıspanak vari otlar değil... yulafı tam öğütülmemiş gibi geldi bana...
yooo... kokmuyo öle toprak gibi falanben yeni başladım sayılır 3 hafta oldu yolum daha epey uzun o markayıda deneyeyim daha bu biten ilk paketimdi belki o markadan daha memnun kalırımpeki bir arkadaş o marka toprak gibi kokuyo dedi varmı öyle bir koku :26:
ben yeni başladım sayılır 3 hafta oldu yolum daha epey uzun o markayıda deneyeyim daha bu biten ilk paketimdi belki o markadan daha memnun kalırımpeki bir arkadaş o marka toprak gibi kokuyo dedi varmı öyle bir koku :26:
yooo... kokmuyo öle toprak gibi falan
Ben Ruşey mi çok sevdim... hatta evde çocuklarım bile krep yaptığım zaman bayıla bayıla yiyorlar....
Arkadaşlar dişlerine bir değişiklik, sararma falan olan var mı?
dely kız:) diyet başından beri nişasta , buğday kepeği hiç kullanmadım :) ama ben ettim sen etme sen kullaaan(kilo veremeyince sapıtma durumu )
süt tozu hakkın var al derim ben dün sütüme kakao süt tozu attım hımmm sıcak çikolata gibim oldu
sonracığıma mısır ununu kullandığım tek yer helvaaa onun için onu kesin temin et ve en kısa sürede kendine helva yaaapp
beeeeeeeennnnnnnnnn!!!!!
benim dişlerim yapı olarak da sarımtraktır zaten... ama 2 yıl önce lazerle beyazlatma yaptırmıştım... 5 yıl sürermiş bu beyazlık ama bu diyete başladıktan sonra ciddi diştaşı ve sararma görülüyor... proteinlerle mi bağlantılı onu bilemiyorum yani... yakın tarihte fırsat bulursam kliniğe uğramayı düşünüyorum... son günlerde signal whitenow aldım o gayet etkili... iyi bir diş macunu... dişeti sorunlarımda olduğu için zaman zaman paradontaxla kullanıyorum...
beeeeeeeennnnnnnnnn!!!!!
benim dişlerim yapı olarak da sarımtraktır zaten... ama 2 yıl önce lazerle beyazlatma yaptırmıştım... 5 yıl sürermiş bu beyazlık ama bu diyete başladıktan sonra ciddi diştaşı ve sararma görülüyor... proteinlerle mi bağlantılı onu bilemiyorum yani... yakın tarihte fırsat bulursam kliniğe uğramayı düşünüyorum... son günlerde signal whitenow aldım o gayet etkili... iyi bir diş macunu... dişeti sorunlarımda olduğu için zaman zaman paradontaxla kullanıyorum...
Bende aynı durumdayımBenim dişlerimde sarımtraktır normalde ama son zamanlarda sigara ya da kahve den oluşan sarılar gibi lekeler olmaya başladı dişlerimde...Bende bu beyazlatıcılardan kullanıyorum şimdilik idare ediyor o...
Günaydın kızlar...
Kalsiyum eksikliğimi oluyor acaba. Sonra hep böyle lekeli kalır mı?
ayyyyyyyy allah korusun deme öle......... gerçi lekeler lazerle geçiyo... ben yaptırdığım lazer beyazlatmadan çok memnun kaldım valla... baktım böle sararmaya devam ediyo... düğüne yakın bi daha yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?