migrosta kalmamıs kaca kolisi canım içinde kac tane bulunuyor bende oradan sipariş edeyim ozaman sağolsın
o resimde yazıyo günlük yumurta tüketimi çok rica ediyorum dikkatli inceledikten sonra soru soralım... lütfen yanlış anlamayalım birbirimizi ama cevaplar verilen soruların içinde var aslında... bazen yorucu olabiliyor... :26::26::26:ayrıca birçoğumuz çalışıyoruz elbette zorlukları var ama gülü sevince dikeni çok acıtmıyo
yumurta sarısı yazmış evet dikkat etmemişim.. ama beyazı ne kadar ?
et ürünlerini de görmedim ? ama nedense süt tozu bile var :)
6 tl ye buldum ben ama bahatarlı diyo.. bu nası bişidir ben bi cacık anlamadım... baharatıda var pasta kreması da oluyo... töbe töbee
normalde tanesi 8 tl ama böle ucuz...
Ru Sheim Yulaf Kepeği - 500 gr x 12'li! 6 yıldır Hammaddeler.com kalitesiyle!
ahahahaha
valla okucam arkadaşımdaydı bugün getir dedim
diyorki sen zeki bir kızsın ne yazdığınımı unuttun diyede dalga geçti
neyse sonuç okucaaaaammm
bacım bu 2 hafta önce gördüğüm kilo sabah 70,9 çıktım yazık değil mi banaaaa
yumurta beyazı sınırsız (abartılmadığı sürece)
et ürünlerinin de yağsız olması şartıyla sınırsız (ama yine abartmamak şartıyla)
ben ilk seferdede ordan almıştım bişi çıkmıyo valla içinden un gibi kepek... migrostakilerin içinden uzun samanvari şeyler çıkıyomuş tekrar rondodan geçirmek gerekiyomuş doğalsan marka kepeği...bebeyim içinde abuksubuk birşey yoktur dimi? hani ticari maksatlarla falan içine extra maddeler fln koymasınlar anacım. migrosta 400 gr ı 5.95 yani. ordan şeettim...:26: korkuyorum yani
ahanda sipariş veriyorum... hatta söyliycem hemen göndersinler cips yapıyım... hafta sonu da yanımda götüriyim istanbullarda aç be aç dolaşmıyım
BALYA - Health Food Store
tofu satışları patlıyormuş şimdi... vayyy vayyy
Size bişey söyleyim mi? Kilomu reelde kimseler bilmiyoooooo.Kıymetinizi bilin.
Size bişey söyleyim mi? Kilomu reelde kimseler bilmiyoooooo.Kıymetinizi bilin.
töbee töbee.........
nasıl yani? ne he? kim? nasıl? niçin? neden? nayır nolamaz nunu nbana napamazsuuunnnn! yalannnnn söylüyorsuuuunnnnnn.....ben birşey duymadım görmedim....
görünen köy klavuz istemiyor ama olsun herkesler sende nevarkı benden az fazlasın dıyolar. dıyenlerde 60 kılolarkaç kılo sanıyolar acaba benı
haha sevgilimin annesi de benimle ayni boyda, 1.60. sevgilim de bana diyo ki annesi 65 kg olunca deli gibi rejim yapmaya baslamis, sen de mi 65sin yoksa. dedim ben o kiloya ulasinca zil takip oynarim.. icimden dedim tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?