Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yumurta sarısı yazmış evet dikkat etmemişim.. ama beyazı ne kadar ?

et ürünlerini de görmedim ? ama nedense süt tozu bile var :)

yumurta sarısı yazmış evet dikkat etmemişim.. ama beyazı ne kadar ?

et ürünlerini de görmedim ? ama nedense süt tozu bile var :)

yumurta beyazı sınırsız (abartılmadığı sürece)
et ürünlerinin de yağsız olması şartıyla sınırsız (ama yine abartmamak şartıyla)

6 tl ye buldum ben ama bahatarlı diyo.. bu nası bişidir ben bi cacık anlamadım... baharatıda var pasta kreması da oluyo... töbe töbee

TOFU tatlı,salata ve çorbalarda ,peynir veya krema gerektiren tüm yemeklerde kullanılabilir.Fakat şunu da eklemem gerekiyor.Birkaç sitede okuduğuma göre troid problemleri olanların bu ürünü fazla tüketmemeleri gerekiyormuş.diyor sevgili simla

bende sabahları 2 yumurta yiyorum bazı günler akşamınada haşlanmış yumurta ile çılbır yapıyorum süper oluyor yani günde 4'e çıkıyor çok kasmayın bence ben arada kaçamak yapıyorum abartmadan sonrasında dengeliyorum ve sonuççççç 69 kilo oldum yani toplamda 2 aya yakın sürede 10 kilo verdim herkes hızlı veren hızlı alır diyor ama niyetim bundan sonra bu kiloyu korumak ve çok yediğimi anladığım zamanlarda dengeleyebilmek mesela geçen gün yiğenimin nişanı vardı soğuk mezelerimi yedim 2-3 bardak normal kola içtim 2-3 çatal pasta yedim ve ertesi gün 4 saat boyunca oynadığım için eksiydi yani kısacası çok kasıp diyetinizi kendinize zindan etmeyin derim nacizane fikrim arada metobolizmayı şaşırtmak lazım neysem ben kaçar herkesi öpüyorumm

Yarimcim artık bi dahakine 1 kilo eksili olarak (inşallahhhh) bildirim yaparım.

vereceksin savgılım sana inanıyorum birkaç güne buralara "68 olduuummm" falan yazacaksın sakın demoralize olma dukancıların kaderi bu durup durup kilo vermek ...kapişşş?

yumurta beyazı sınırsız (abartılmadığı sürece)
et ürünlerinin de yağsız olması şartıyla sınırsız (ama yine abartmamak şartıyla)

teşekkür ederim şimdi oldu o liste biraz eksik gibi neyse başka yerlerden de araştırıyorum zaten..

bu arada facedeki önce-sonra resimlerine baktım gerçekten süper kilo verenler var..

ya bir de çok oldum ama

mesela atak dönemi bir gunlük ne zaman neler yenebilir nerde bulurm.. mesela kahvaltıda neler..ara öğün var mı.. her canım istediğinde sınırsız olan şeylerden yiyebilir miyim ? gibi şeyler :)

bebeyim içinde abuksubuk birşey yoktur dimi? hani ticari maksatlarla falan içine extra maddeler fln koymasınlar anacım. migrosta 400 gr ı 5.95 yani. ordan şeettim...:26: korkuyorum yani
ben ilk seferdede ordan almıştım bişi çıkmıyo valla içinden un gibi kepek... migrostakilerin içinden uzun samanvari şeyler çıkıyomuş tekrar rondodan geçirmek gerekiyomuş doğalsan marka kepeği...

Size bişey söyleyim mi? Kilomu reelde kimseler bilmiyoooooo. Kıymetinizi bilin.

bazen şu bilgisayarın başında arkadaşların yaptığı ince esprilere kahkahalarla gülmek istiyorum fakat iş yerinde olduğumdan gülmemek için kendimi sıkıyorum. vallahi acayip kilo verdirir bu iş adama ...... injeeee çok injeeeee

Size bişey söyleyim mi? Kilomu reelde kimseler bilmiyoooooo. Kıymetinizi bilin.

nasıl yani? ne he? kim? nasıl? niçin? neden? nayır nolamaz nunu nbana napamazsuuunnnn! yalannnnn söylüyorsuuuunnnnnn.....ben birşey duymadım görmedim....

töbee töbee.........

nasıl yani? ne he? kim? nasıl? niçin? neden? nayır nolamaz nunu nbana napamazsuuunnnn! yalannnnn söylüyorsuuuunnnnnn.....ben birşey duymadım görmedim....

görünen köy klavuz istemiyor ama olsun herkesler sende nevarkı benden az fazlasın dıyolar. dıyenlerde 60 kılolar kaç kılo sanıyolar acaba benı

görünen köy klavuz istemiyor ama olsun herkesler sende nevarkı benden az fazlasın dıyolar. dıyenlerde 60 kılolar kaç kılo sanıyolar acaba benı

haha sevgilimin annesi de benimle ayni boyda, 1.60. sevgilim de bana diyo ki annesi 65 kg olunca deli gibi rejim yapmaya baslamis, sen de mi 65sin yoksa. dedim ben o kiloya ulasinca zil takip oynarim.. icimden dedim tabii

haha sevgilimin annesi de benimle ayni boyda, 1.60. sevgilim de bana diyo ki annesi 65 kg olunca deli gibi rejim yapmaya baslamis, sen de mi 65sin yoksa. dedim ben o kiloya ulasinca zil takip oynarim.. icimden dedim tabii

söyledin mi kilonu yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…